Jump to content

Benitlez

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About Benitlez

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/20/1970
 1. Mm-2010

  Kausikorttikin nyt ensimmäistä kertaa Suomen peleihin. Hankittu jo tietysti http://www.palloliitto.fi/palvelut/katsojapalvelut/lipunmyynti/kausikortti/
 2. Uudet pelipaidat

  Tossa Pöllöliiton vaakunassa on ollut paidasta riippuen valtavia värieroja, jopa samassa mallissa. Itsellä vanhassa paidassa on varsin kultaiset noi köynnökset (tuplapaita), mutta muistan yhden paidan (tiedä mihin kadonnut), jossa köynnökset tosiaan olivat kai lähinnä vaaleankeltaiset. Edit. Ei toi hintakaan nyt ihan älyttömän törkeä ole. Onkohan Suomen paita muuten ensimmäistä kertaa kitbagin valikoimissa, en muista ainakaan aiemmin nähneeni (varmaan kyllä vuoteen käynyt noilla sivuillakaaan).
 3. Uudet pelipaidat

  Siitä ei kyllä todellakaan ole pelkoa!
 4. Stuart Baxter

  Ja aika paljon. Korjasin uutisämmän puheita. Ja sopimus kattaa vuoden 2010 MM-kisat, kun Suomi selviää sinne.
 5. Laahauskausi alkanut

  Lumi tuli maahan ja vihdoin pääsee laahauskausi käyntiin. Tunnustaako kukaan muu harrastavansa lajia? Tavoitteena olisi ensimmäisen kerran saada aikaiseksi yli tuhannen kilometrin kausi.
 6. Jenkkifutis!

  Ei voi olla muuta kuin samaa mieltä!!
 7. ELK:n futsal-kausi 2007-08

  Paljon toi toinen peli päättyi Andorraa vastaan? http://www.futsal.fi/maajoukkue/
 8. EM 2008 lohko 1

  No joo, olethan tavallaan oikeassa kun olen selaillut futisforumia. Ilmeisesti B-katsomosta oli porukkaa ohjattu D:hen ja se oli sitten ruuhkautunut. Mutta eiköhän lippu kannata ostaa kuitenkin ennakkoon? Niin ainakin itse teen. Jonot ovat vuodesta toiseen olleet ongelma stadikalla ja nykymenolla tulevat olemaankin. Itse olen vaan sopeutunut siihen koska se on tiedossa.
 9. EM 2008 lohko 1

  Osa ostaa ennakkoon, osa ei. Jos käy vähän kään enemmän peleissä niin eiköhän perusasiat pitäisi olla hanskassa?!?!?!
 10. UEFA Cupin vierasliput?

  Jep, H-katsomo erittäin todennäköisesti vieraskatsomo. Suomeksi sanottuna, osta halvin lippu minkä löydät ja sillä sisään. H taitaa kyllä olla halvinkin...
 11. UEFA Cupin vierasliput?

  Kai sinne Treella pääsee kun menee vaan. Jokaisesta portista kun pääsee joka katsomoon. Olisikohan vieraskatsomonosa H tai jotain vastaavaa.
 12. ROCKFUTIS 2007 Oulussa

  Milloin toi osallistuminen pitäisi päättää viimeistään?
 13. Cl

  Tässä selvitys erään nelosdivarin pelin toisen jakson lisäajasta. Sinänsä tietysti ihan asiallinen. Sain kuulla, että ottelun 2. puoliajan kestosta oli aiheutunut parran pärinää. Tuomarihan ei ole kentän kunkku, vaan kaikki perustuu aina johonkin. Vastaisen varalle tässä selvitys siitä, miten otteluun muodostui 6 min lisäaika. Ilmeisesti kiihkeässä ottelussa jäi monelta huomaamatta se, mitä 2. jaksolla tapahtui. Jakso sisälsi kaikkiaan 11 ns. ylimääräistä - pidennettyä katkoa: 6 vaihtoa ( 3/ joukkue), 2 varoitusta ( Daltonit 1 ja 25), 3 puhuttelua ( Daltonit 9, PP-70 19 ja kapteenien kautta yhteispuhuttelu molemmille joukkueille). Näistä katkoista jokaisesta lisättiin 30 sekuntia eli yhteensä 5 min 30 sek. Loppu ( "tuomarin harkinnanvarainen") 30 sekuntia tuli parissa tilanteessa tapahtuneesta - näkemykseni mukaan - ylimääräisestä viivyttelystä viimeisten minuuttien aikana ( 2 x heittäjän vaihto kun suorittaja oli jo valmiina ja 2 x maalipotkun yhteydessä tapahtunut varusteiden korjailu). 2. jakson n. 40 minuutin kohdalla ilmoitin peliajaksi 49 minuuttia, ja sen jälkeen tapahtui 2 vaihtoa ja PP:n nron 19 puhuttelu ( = 1 min 30 sek. + loppu 30 sek. aiemmin selvitetty). Vertailun vuoksi avausjaksoa pelattiin 47 minuuttia ( ja se sisälsi 2 x varoitus - Da 20 ja PP 13, sekä puhuttelu Da 20 = 1 min 30 sek). Myös tuolla jaksolla tuo ylimääräinen 30 sekuntia tuli katkojen yhteydessä tapahtuneilla "turhilla" viivytyksillä. Olen samaa mieltä siitä, että jakso kesti harvinaisen pitkään, mutta myös harvinaisen paljon eli 11 tuli näitä "pitkiä" katkoja. Vuosi sitten kun Daltonit pelasivat 5. divarissa oli tilanne toinen, koska silloin oli vielä tuo edestakaisen lentävän vaihdon sääntö ( vaihto oli nopea, tuomaristo vain valvoi kentällä olijoiden määrää, eikä vaihtoja erikseen kirjattu = tulkinta EL-vaihto on osa peliaikaa ellei siinä tule tarkoituksellista viivyttelyä, mutta "Oikea" vaihto on pelikatko joka ajasta katkaistaan ja lisätään loppuun).
 14. Cl

  Miesten ikään on vielä aika matka, eikös jonkunlainen raja ole KKI-pelit?!
 15. EM 2008 lohko 1

  Suomen mahdollisiin alkulohkon peleihin olisi neljä settiä tulossa, kunhan nyt vaan selviäisivät kahden joukkoon lohkossaan. Mitään muuta en hakenutkaan kun ei ole aikeita muuten lähteä pelejä katsomaan.
×