Jump to content

uuni

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About uuni

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/23/1966

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Järvenpää
 1. Viikinsaari 2008

  No mulle sit 37 ! Eli istun penkinpäässä pikku vammoihin vedoten. Voin kyllä pelata myös alakerrassa kun pää ei kestä kovin monen maalin tekoa.
 2. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Mikä elokuva ? http://www.youtube.com/watch?v=GMhMrecqAVI&mode=related&search= Mistä elokuvasta kyseinen yhtye on ottanut nimensä ? Ja jos joku tietää mitä "ihme" basistille kuuluu niin kertokaapi .
 3. Perjantai!

  Kolme lätkäfania oli matkalla matsiin kun yksi heistä huomasi jalan törröttävän tien vierellä olevasta pusikosta. Kolmikko meni katsomaan ja löysi puskasta tajuttomana makaamasta alastoman, viinalta haisevan naisen. Jokeri-fani päätti suojella naisen yksityisyyttä laittamalla lippalakkinsa tämän oikean rinnan päälle. Bluesin kannattaja seurasi esimerkkiä ja asetti oman fanilippiksensä naisen vasemman rinnan suojaksi. HIFK-fani seurasi kollegojensa puuhia ja laittoi lopuksi oman lippiksensä naisen haarovälin päälle. Paikalle soitettu poliisi alkoi tutkia juttua. Aluksi hän poimi ylös Jokeri-lippiksen ja teki muistiinpanoja lehtiöönsä. Sitten hän poisti Blues-lätsän ja teki lisää muistiinpanoja. Sen jälkeen hän tarttui HIFK-lakkiin, nosti sen haarovälin päältä ja näytti hämmästyneeltä. Poliisi laittoi lakin takaisin, nosti sen uudelleen, eikä näyttänyt vieläkään tyytyväiseltä. Niinpä hän toisti toimenpiteen vielä kolmannen kerran. - Mitä hemmetin pelleilyä tämä oikein on? HIFK-fani hiiltyi. Taidat olla aika pervo tapaus! Vai etkö ole ennen naisen jalkoväliä nähnyt? - Olen kyllä, konstaapeli vastasi rauhallisesti. En vain ollut uskoa näkemääni. Kas, tämä oli ensimmäinen kerta, kun löysin HIFK-lakin alta jotain muuta kuin mulkun.
 4. Tiedä onko järkeenkäyvä mutta villi veikkaus että edellisen viikon eurocup pelit painaavat punteissa.
 5. Liigacup 2007/08

  FOWLERIN PALUU ! Kyllähän sattui varsinainen helmi liigacuppiin ( ainaskin mulle:hug: ) . Kunhan God ei nyt liikaa innostuisi .Pari tekis ja Pool yhden enemmän.
 6. Cl

  Eikös tuon nyt voi samalla kertaa hoitaa . Arvottiinhan tilaisuudessa myös finaalin kotijoukkue . Eli Pool pelaa finaalin punaisissa
 7. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  OSU JA UPPOS ! Riensin levykauppaan ja ostin kaksi levyä (Sing loud, Sing proud! ja Live on St.Patrick`s day) kuulematta bändiä ollenkaan kun oli niin mainiot myyntipuheet porukoilla. Eikä muuten tätä ostosta tarvitse katua on sen verran mainio poljento pojilla. Free record shop muuten myy Dropkickin levyjä 8,50 eurolla ,täytyy katsoa jos hakee lisää tätä .
 8. Pasilasta tulleet matkaliput.....

  Nyt näkyy !!! Nyt näkyy Pasilassakin Canal+ ! Nimittäin West corner baari asemalta katsoen radan toisella puolella ( sillan lähellä) . Ja ruokaakin löytyy . Eli kulttuuri on saapunut Pasilaan hip hurraaa
 9. Hulvattomimmat futisjuorut

  TOIMII !!! Jokohan muutkin joukkueet ottavat harjoitus varustuksiin golfmailat mukaan. Riisellä ainakin "tähtäin ennakko" tuli kerralla kuntoon.
 10. Live? Live!

  Kele tana ! Tavastian on pitänyt muuttaa aukiolo aikojaan 03:sta 04:jään ! Kun yleisillä kulkee niin keikat jää kesken jos ei halua maksaa taksia tänne Järvenpäähän . Voihan tietysti hyvästä maksaakin mutta kun on köyhä , laiska ja mukavuuden haluinen . Minä lähden kyllä jos .....
 11. Sanan rieskaa

  Tässä päivänä muutamana MTV3 väitti pujottelukisassa että on " lonkeron värinen taivas " . Mitä pojat oikein meinasivat , sitä en tiedä .
 12. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Niilo Nuori ja Hullu Hevonen ! Fillmore 1970 livelevy
 13. Pasilasta tulleet matkaliput.....

  Kyllä ne keskustasta löytyy . Pasilassa ei ole mitään paikkaa missä canal näkyisi mutta eihän junalla ole kuin 5 minuuttia keskustaan (esim. Pub Chelsea ). Eikä tuo ruoka puolikaan kovin valloittava ole jossei tyydy aseman purtaviin .
 14. Kuka oli se rajaheittotykki?

  Minä sanoisin Kontu . Ainoita asioita mitä Kontusta meinaan on jäänyt muistilokeroihin .
 15. Outoja nimiä

  Jääkiekon puolella HPK:ssa aikoinaan viiletti TIMO HOKKANEN !
×