Jump to content

Divarimursu

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Divarimursu

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Kolmatta tuntia makaan syvällä sohvan pohjalla ja hihittelen tolle tuomiolle. Vaikka pidänkin rasismin vastustamista hiukan pyhimystelynä niin kyllä olis luullut että toisen sanominen neekeriksi on tolla suunnalla pahempi asia kuin tommonen makunäytteen ottaminen käsivarresta. Olis Ivanovic saanut täräyttää mun puolesta takaisin niin olis varmaan tullut lievempi tuomio tosta puremisesta. Ei siinä, olihan se tyhmää mutta alkaa tuolla nettiyhteisöissä pikkuhiljaa vituttaa toi kaverin totaalinen lyttääminen. Haluaisin vaan nähdä kuinka homma toimis jos esim. Rooney (tai meiän kippari) olis menny ja maistanu palasen jonkun kätösestä. Olis varmaan aika paljon tullu lädi-vähennystä tohon tuomioon.
 2. UEFA Champions League 2012/13

  Tälläista perseraiskausta on kyllä vähän odotettu. Ei se peli ole automaattisesti voitettu vaikka pallo onkin omilla yli 60 prosenttia ajasta. Kyllä Parsan heikkoudet tuli aika selkeästi näkyviin kun vastassa oli kokonaisuutena parempi jengi.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Juu eihän kaverin myyminen kannata. Kuten Ippe sanoi, niin kyllä sitä pelillistä puolta pitää miettiä ennen imagoa. Ja jos se myydään niin kovan luokan hankinnat saadaan varmaan unohtaa, kun ketään ei kiinnosta tulla jengiin jossa ainoat "oikeat" huippupelaajat on uran ehtoopuolella oleva kippari, epätasainen veskari ja 1,5 kautta hyvää futista pelannut Sturre.
 4. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Mietityttää vaan, että mikä v1tun kromosomi niillä latinoilla on väärinpäin kun yhdellä hetkellä ne on älyttömän hyviä leikkimään nahkakuulan kanssa ja toisella käyttäytyy kuin käytöshäiriöiset kakarat. Kenellä oikeasti tulee mieleen purra toista tollasessa tilanteessa. Vastaus: Valioliigan maalipörssin kärkinimellä
 5. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Ihan käsittämätön määrä maailmanluokan paikkoja! Jos joku tosta sakista osais tehdä helppoja maaleja, niin taululla olis ollut vähän rumemmat lukemat. Pepe pelas tasollaan ja hyökkäys oli niin hyvä kuin lukemat näytti.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Jos vaan ostatte sen Skrtrttrelin pois meiltä niin me voidaan ostaa toi Dede. Sitä kaveria on vähän joka suuntaan huhutta mutta meidän puolustus kaipais toista vähintään OK topparia kun Carrasta aika jättää. Jostain luin että Verrattia yrittäisivät sinne teidän keskikentälle. En kyllä näe mitään järkeä että Montolivon kaveriksi hankittaisiin toinen periaatteessa samanlainen pelaaja. Varsinkaan kun kumpikaan ei mikään puolustuspelote ole.
 7. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Kyllähän nämä ns. "analyytikot" aika asiaa puhuivat silloin kun G oli oikeasti paska. En itse reilun kymmenen Pool-vuoden kokemuksella muista yhtä väsyneen oloista Gerrardia kuin alkukaudesta. Saattoihan siinä tietysti kesäiset Eurot väsyttää miestä, mutta kyllä kaverin syötöistäkin näki että kaikki ei ollut kohdillaan. Ei siinä mitään. Pääasia että se on sen tahmean alun jälkeen noussut takaisin Valjun kymmenen parhaan pelaajan joukkoon (puhtaasti oma mielipide, saa väittää vastaan).
 8. Milan 2012-13

  Tuntui tuossa Villan maalissa että puolustaja ei ihan tiedä mitä tehdä kun yrittää epätoivoista katkoa. Että niin.... Ei noita pygmejä jaksa joka kausi katella. Toivotaan että ne saa Juven tai Bayernin puolustuksen vastaansa ens kierroksella. Voi hyvin olla että siihen loppuu katalaanien lento
 9. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Eihän se Bale mikään filmaaja voi olla. Se on Saarilla pelioppinsa saanut ja kuten kaikki varmasti tietää niin maailman parhaimmat ja rehdeimmät pelaajat tulee sieltä päin.... Meidän Luis kun sattuu olemaan latino jonka ruumiinliikkeisiin kiinnitetään jostain syystä paljon enemmän huomiota kuin muihin. En sano etteikö se olisi joskus teatteria tehnyt, mutta kyllä ympäri liigaa näkee vastaavaa pelleilyä. Eikä Bale ainoa britti ole joka on viilunkia harrastaa. Kyllä meidän oma kapitaano on samaan sortunut(joskus) ja eräs nimeltä mainitsematon A.Young Mansen suunnalta on saattanut joskus halailla nurmea
 10. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Eikös Downing tehnyt sen häkin väärällä jalalla? Meinaan vaan että kaverin oikea jalka on yksi liigan huonoimpia(muistaakseni). Jos se pallo olisi suhahtanut päätykatsomoon tai rajaheitoksi niin jamppa olisi jo tällä foorumilla revitty kappaleiksi.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Vaikka Xabi olisi hieno hankinta ihan seuran uskottavuuden kannalta, niin tällä hetkellä en näe kaverilla paikkaa joukkueessa . Nykyfomissaan Xabi ei ainakaan penkille tulisi istumaan. Paha vaan kun SG pelaa tällä hetkellä samaa pelipaikkaa. Enkä näe tuossa Gerrardin ylemmäs nostamisessa paljonkaan järkeä kun Hendolla on sitä juoksuvoimaa paljon enemmän eikä kapun jalat ole niin kuin ennen.
 12. Joo, tuomari ei ole ihan joka tilanteessa ollut ajan tasalla. Joku noista tummista kavereista torpattiin tossa 91. minuutilla Ramosin toimesta ja siitä olisi päivän tuomarilinjan mukaan voinut pilkunkin antaa.
 13. Kyllä voi tilanne kääntyä päälaelleen nopeasti. SAFfille pitää nostaa hattua jos tosta aikoo nousta.
 14. Eiköhän se ollu siinä.
 15. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Jos oikein muistelen niin eikös Shelveystä joskus puhuttu SG:n korvaajaa. Ei nykyinen kehityskaari ole kyllä mennyt ihan siihen suuntaan. En suoraan sanottuna kaverista ole koskaan pitänyt ja ei paljoa kirpaise jos vaikka kesällä pakkaisi kassinsa lopullisesti ja lähtisi Chämppäriin. (Tätä lausetta saa käyttää sitten kaikkia meikäläisen argumentteja vastaan jos Shelvey on Poolin avauksessa 5 vuoden päästä)
×