Jump to content

Red Crew

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Red Crew

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/10/1989

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Vertailulla Rodgersiin ei nyt sinällään mitään järkeä ole. Brendanilla oli käytössä poikkeuksellisen pelaajaa, joka voitti pisteitä välillä yksinkin. Kloppon jengissä ei tälläistä pelaajaa ole.
 2. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ja miten liittyy Liverpooliin kauteen, eikös de Bruyne pelaa Manchesterin sinisellä puolella?
 3. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Taktinen vaiko pakotettu veskarin vaihto; Mignolet joidenkin mukaan kipeänä. Can käveli kyllä aavistuksen nilkuttaen eilen illalla jengin bussiin Anfieldilla. Kohta mennään!
 4. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ei tule seurattua Manun puolta, mutta käykö siellä poolisteja trollailemassa vai mikä sun ongelma on että täällä pitää käydä huutelemassa asioita jotka eivät anna keskusteluun yhtään mitään uutta lisä-arvoa?
 5. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Jep, mutta heti perään 00:05 viasat urheilulta ja viaplaysta tuo Poolin ottelu. Jaksaiskohan valvoa...
 6. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Piikkipaikalta tauolle. Danielkin pääsi vaihdosta kentälle, ja vaikkei maalia vieläkään tullut niin tonteille pääsi. Pari kertaa kolisutteli rimaa, muutaman nappasi maalille vaihdettu Pantilimon. Muuten peli oli kyllä aikamoista tykitystä punaisilta, siitä kertovat jo numerotkin 6-1. Watford iski ainokaisen Poolin lepsuillessa, olishan se nollapeli ollut kiva joo.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No ainakin pääsee pelaamaan enemmän vahvuuksiensa kautta, palacen toimittaessa korkeita keskityksiä paljolti enemmän.
 8. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Jep! Barcelona kaiketi lensi vasta tänään Lontooseen, lyhyt lepo hotellilla ja siitä Wembleylle. Mitään tietenkin Poolilta pois ottamatta.
 9. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ei peliä ilman Grujicin maalia, tästäkö me maksettiin 5 miljoonaa?!??
 10. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ekat parikymmentä minuuttia punaisilta sujuivat täydellisesti, prässäsivät Kloppomaisesti korkealta, pääsivät hyviin katkoihin. Puoliajan puolessa välissä pallohallinta% oli 50-50, joka Barcelonaa vastaan on jo jtn. Tiedä sitten josko sielläkin Enrique viilaa pelitapaa vähän enemmän Leicestermäisempään suuntaan. Pikkuhiljaa blaugranakin alkoi saada peliään rullamaan ja luotua vaarallisia tilanteita Mignoletin vartioimalle maalille. Belgialainen oli kuitenkin iskussa torjuen mm. Suarezin yritykset; tolppa pelasti Messin laukauksen. Puoliajan lopulla Milner otettiin vaihtoon (toivottavasti vain varatoimenpiteenä), ja pienestä loukkaantumisesta parantunut ristiriitainen Moreno päästettiin irti.
 11. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ja tuo lauantaina Wembleylla pelattava Liverpool - Barcelona peli tulee ainakin veikkausTV:n kautta.
 12. Liverpoolin pelaajat maajoukkueissa

  Can noussut loukkaantumisten (pelikieltojen?) myötä Saksan avaukseen Ranskaa vastaan. Emren takia siis pitää vähän Saksaa kannattaa vaikka Ranska kyllä vie tänään
 13. Past players

  Vähiin alkaa käydä Istanbulissa pelanneet pelaajat, kun nyt Riisekin lopettaa uransa 35 . vuoden iässä. Hattu päästä, hieno pelaaja ja upea vasenjalka.
 14. Liverpool FC kausi 2015-16

  Noh, vuodenvaihteeseen verrattuna pienesti positiivinen kausi josta merkkinä pari finaalia (Liiga Cup+Eurooppaliiga). Parisen täsmähankintaa tohon poppooseen ja Kloppon opit vielä paremmin perille niin kyllä tästä hyvä vielä tulee. "Next year will be ours!" Otetaan nämä tappiot oppimisen kautta, ja kasvetaan.
 15. Liverpool FC Europa Leaguessa

  Ois kyllä pitänyt saada heti perään toinen maali tehtyä, niin sekaisin Sevilla oli tuon Sturren huikean maalin jälkeen. Olisi nyt Sturre jättänyt koskematta Clynen matalaan keskitykseen ja paitsiossa niukasti ollut Firmino olisi saanut tehdä paitsio-maalin, niin ei niinkään harmittaisi tuo käsittömästi, ippenkin mainitsema, viheltämättä jätetty Sevillan käsivirhe boksissa. Niin kulunut ja järjestön toi, kun aina sanotaan että tuomari ei halunnut ratkaista ottelua. Sitähän se viheltämättä jättäminenkin tekee.
×