Jump to content

JariTre

Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

About JariTre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kausi 2020-21 käyntiin

  Jep, tän voi allekirjoittaa TÄYSIN!
 2. OIJOIJOI! Toi peli on sitten nähtävä. Toinen kyntää naamallaan nurmea ja toinen, no vaan kämmäilee
 3. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ei meillä ole kuin yksi ISO REIKÄ, tänäänkin vain 3 maalia aiheuttanut Lindelöf
 4. Ei sillä pallonhallinnalla tee mitään, jos ei saada paikkoja luotua. Taas kerran vastustajan bussia vastaan OGS:n United oli täysin saamaton. Palace loi enemmän laatupaikkoja ja piti Unitedin poissa niiltä. Ansaitsivat täysin voittonsa.
 5. Siirtohuhut

  Onneksi on malttia noissa pelaajahankinnoissa ja hankitaan pelkkää laatua Ruotsista.... Toivottavasti Smalling saa vielä mahdollisuuden ja Lindelöf siirtyy penkille.
 6. Toi Lindelöf on kyllä aivan SYSIPASKA!! Toivottavasti ei ole enää avaava toppari! Korkeintaan cup-peleissä jotain divarijengejä vastaan.
 7. Tää meidän kehuttu kaksikko Rashford-Martial on muuten aivan paska tänään!!
 8. Miten tuo Lindelöf voi olla noin PASKA?? EI mitenkään voi enää puolustaa tuota turhaketta. Onneksi Dave pelastaa!! Jaahas, toivottavasti tää linja pitää näissä rankkareissa sitten loppukaudenkin.
 9. Siirtohuhut

  Joo, ihan hyvä taktiikka. Mutta kun tää sama hitaus ja harkinta on kestänyt jo useamman vuoden. Ja loppujen lopuksi sillä ei ole mitään väliä, koska maksetaan aina täysi hinta tai jopa vielä enemmän, kun jahkaillaan. Unitedin siirtopolitiikka on ihan surkeaa tällä hetkellä. Muut hankkivat haluamansa pelaajat helposti, United ei.
 10. Kyllä tuo asennevamma menee aina managerin piikkiin, ei mitään epäselvyyttä. Peli on surkeaa, hidasta ja mielikuvituksetonta.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mitenköhän toimii, jos kausi venyy heinäkuulle? Pelaajasopimukset päättyvät kesäkuun loppuun. Eli siirtyykö joku pelaaja sitten "kesken" kauden muualle?
 12. Siirtohuhut

  Ei voi unohtaa. Tässä pari muistutusta
 13. Siirtohuhut

  Jotenkin tuossa listassa Martial eniten mietityttää. Ei ole semmoinen kliininen hyökkääjä, jota esim. van Nistelrooy ja van Persie olivat. Haahuilee liikaa ulos siltä alueelta, jossa maalit tehdään. Ja ailahtelevaisuus on iso ongelma Martialin pelissä. Joo, on nyt viime aikoina piristynyt, mutta Everton-peli oli taas heikko suoritus.
 14. Se siitä mahdollisuudesta taas jälleen kerran kiriä Chelseaa kiinni... On toi kyllä heikkoa.
 15. Siirtohuhut

  Hehe, ei se vaikea sana tainnut vieläkään ihan oikein mennä Mutta joo, onhan tää aivan uskomatonta saamattomuutta, että mitään ei saada tehtyä ja pelaajia ei hankita. DOFia ei ole tulossa, siitä on ihan turha edes haaveilla. Toivottavasti yleisö alkaa häviämään katsomosta, sen luulisi jo Glazereitakin kiinnostavan. Millään muulla ei ole näemmä väliä tällä hetkellä.
×