Jump to content

JariTre

Members
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About JariTre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Meidän peli ei ole mitään muuta kuin pelkkää farssia ollut jo monta peliä putkeen. Huippujoukkue Rochdalekin oli liian kova pala 90 minuutin pelissä. Peli ei ole kehittynyt mitenkään, pikemminkin taantuu koko ajan.
 2. Kumma että muissa joukkueissa saadaan tuloksia aikaan muutamassa kuukaudessa. Chelsea tällä hetkellä ihan eri tasolla, vaikka manageri vaihtui kesällä. Olella ei ole mitään peli-ideaa hyökkäykseen. Ainoa hyökkäyksen peli-idea on tällä hetkellä pallo laitaan ja sieltä keskitys boksiin. Ja ainoa hyökkääjä seilaa silloin jossain laidalla.... Missä näkyy Olen lupaama kova ja korkea prässi, juostaan enemmän kuin vastustaja. EI MISSÄÄN!
 3. Rashford voisi pysyä siellä hyökkääjänä, eikä seilailla ympäri kenttää. Täysi turhake tällä hetkellä! Samoin Ole ja pelikirja. Koko valmennustiimi ulos, toi peli on ihan täyttä paskaa vailla ideaa.
 4. Joo-o, nuorilla ei voiteta mitään. Se pitää kyllä paikkansa. Aika vaisuja ovat kaikki meidän hypetetyt junnut. Aivan liian kovassa paikassa ovat tällä hetkellä. Ja mitään ideaa ei ole pelissä, kun päästään 20 metriin. Menee täysin sormi suuhun koko joukkueella.
 5. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Ei riitä toi hyökkäys mihinkään. Rasse on ihan championship-tasoa tällä hetkellä ja Greenwoodkin liian kovissa peleissä vielä. Aika heikkoa on toi hyökkääminen ja joka peliin puolustuksen nukahdus, niin eipä noita voittoja taida tulla. Pereira oli hyvä, samoin Dave otti hyviä koppeja.
 6. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Eniten ihmetyttää Juoksu-Jessen avauspaikka.... No, osaa se ainakin juosta.
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  Täyttä asiaahan Ippe puhuu. Huolestuttavinta tässä tilanteessa on, että peli ei ole kehittynyt yhtään hyökkäyspelin osalta. Pikemminkin heikommaksi menee koko ajan prässien murtaminen. Ja omat "tähtijunnut" Rasse ja Jesse hiipuvat vuosi vuodelta heikommiksi. Chong pelaa ihan väärässä sarjassa tällä hetkellä. Katselin eilen Leicester-Newcastle pelin ja hienosti soljui kettujen hyökkääminen koko ajan luoden vaarallisia tilanteita. Meillä ei ole mitään tuommoista hyökkäyspelaamista. Jotain positiivista sentään, niin kesän hankinnat ovat olleet täyttä timanttia! MUTTA, peliäkin pitäisi pystyä kehittämään.
 8. Kyllä nuo omat pojat alkavat olla enemmän jo rasite kuin hyöty. Rashford alkaa enemmän ja enemmän muistuttaa Wellbeck vol2:sta ja Lingard on täysi turhake tuolla. Lindelöf häviää pääpalloja todella usein. Ja tuosta vastustajat tulevat vielä monesti rankaisemaan. Lindelöf ei ole TOP4-joukkueen avaava toppari, mutta toisaalta sitä ei United tule tällä kaudella olemaankaan. Pitkä on tie huipulle. Jotain positiivista, niin James vaikuttaa tällä hetkellä kyllä valioliigakauden parhaalta ryöstöltä. Huikeita otteita!
 9. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Jesse penkille ja pitkäksi aikaa. Täysi turhake 10-paikalla peleissä, joissa vastustaja parkkeeraa bussin.
 10. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Nyt on oikeasti selkeä suunnitelma mitä tehdään. Aikaa huipulle kipuaminen tulee viemään, mutta kärsivällisyyttä! Hyvä tulee tällä tavalla.
 11. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Ei kyllä todellakaan näytä tänäkään kesänä mitenkään lupaavalta siirtoikkuna. Vanhat painolastit saavat jatkosopimuksia ja ainoa uusi pelaaja on divaripelaaja. Kyllähän näillä noustaan taas haastamaan TOP4-sakkia. Ei kun, eipäs sittenkään. Paljon ehtii vielä tapahtua, mutta tuntuu että hankinnat eivät etene mitenkään. Huvittavinta on DOF-värväys, joka sekin on junnannut jo pitkään paikallaan, mitään ei tapahdu. Kyllä tulee pitkä korpivaellus tätä menoa.
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En nyt mitenkään saivartele, mutta Liverpool ei ole ikinä voittanut Valioliigaa. Ensimmäinen Valioliiga kausi pelattiin 1992-93. Mutta Liverpoolin viimeisin mestaruus on kaudelta 1989-1990.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kyllähän tilanne on kaiken kaikkiaan aika huolestuttava. Laivaa ei tunnu ohjaavan kukaan ja pelaajahankinnat menneet lähes täysin päin persettä viime vuosina. Huippuna jatkosopimukset herroille Young ja Jones. Rashford alkaa enemmän ja enemmän näyttämään Wellbeck 2:lta ja Lingard keskittyy enemmän vaatemallistoonsa kuin pelaamiseen. Pogba nyt on asia erikseen some-pelleilyineen.
 14. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Taktisestihan Unitedin peli on ihan täyttä PASKAA. Pahasti näyttää siltä, että tuli JÄLLEEN kerran virhevalinta manageriksi..
 15. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Onnea kakkossijasta. Huikea kausi, joka olisi monena muuna vuonna riittänyt. City on vain ollut vielä pienen piirun parempi.
×