Jump to content

JariTre

Members
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About JariTre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 20.12.2020 Manchester United vs Leeds United@Old Trafford

  Nyt on kyllä upeaa peliä!!
 2. Siirtohuhut

  Raiola ilmoittanut että Pogba haluaa pois. TOIVOTTAVASTI tuosta syöpäpesäkkeestä päästään eroon ja Raiolan suojatit kierretään tulevaisuudessa kaukaa. JOS tämä siis pitää paikkansa.
 3. Ole hyvä vaan, Tasanne. Kyllä tuo peli on tällä hetkellä todella pahassa umpisolmussa ja syyttävä sormi osoittaa kyllä vahvasti managerin suuntaan. Samalla voisi kyllä sitten tuulettaa muutakin valmennusta, jos Ole joutuu lähtemään.
 4. http://givemeredditstreams.com/soccer/manutd-live-stream Kokeile tuota, jos haluat itseäs rääkätä. Aikamoista kuraa oli taas eka puoliaika
 5. Mata oli kyllä loistava tänään. Hieno voitto lopulta.
 6. Hienoa, että Pogba on penkillä. Kiukutelkoot ja haaveilkoon Madridista siellä.
 7. Bruno Fernandes

  Oli laatikkopää tuossa Martialin tilanteessa aivan pihalla. Ei noin voi kapteeni toimia!
 8. Siirtohuhut

  Toi menee jo hyvänä vitsinä....
 9. Siirtohuhut

  Onko OG:lla taktisessa "pankissaan" tarpeeksi osaamista? Aika pahalta näyttää, että ei ole. Tämän kauden kolme valio-peliä, ja kaikissa vastustajan manageri vienyt tyylipuhtaasti 100-0. Ja aikaisemmillakin kausilla on ollut samaa ongelmaa. Korona-tauon jälkeen tietyt pelaajat olivat tulikuumia ja peli kulki. Nyt kun pelaajat ovat palanneet "omalle tasolleen" tai jopa hieman taantuneet, niin tuntuu että taktiikasta ei saa tarpeeksi apua pelaamiseen.
 10. Kausi 2020-21 käyntiin

  Jep, tän voi allekirjoittaa TÄYSIN!
 11. OIJOIJOI! Toi peli on sitten nähtävä. Toinen kyntää naamallaan nurmea ja toinen, no vaan kämmäilee
 12. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ei meillä ole kuin yksi ISO REIKÄ, tänäänkin vain 3 maalia aiheuttanut Lindelöf
 13. Ei sillä pallonhallinnalla tee mitään, jos ei saada paikkoja luotua. Taas kerran vastustajan bussia vastaan OGS:n United oli täysin saamaton. Palace loi enemmän laatupaikkoja ja piti Unitedin poissa niiltä. Ansaitsivat täysin voittonsa.
 14. Siirtohuhut

  Onneksi on malttia noissa pelaajahankinnoissa ja hankitaan pelkkää laatua Ruotsista.... Toivottavasti Smalling saa vielä mahdollisuuden ja Lindelöf siirtyy penkille.
 15. Toi Lindelöf on kyllä aivan SYSIPASKA!! Toivottavasti ei ole enää avaava toppari! Korkeintaan cup-peleissä jotain divarijengejä vastaan.
×