Jump to content

JariTre

Members
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About JariTre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kyllä tuo asennevamma menee aina managerin piikkiin, ei mitään epäselvyyttä. Peli on surkeaa, hidasta ja mielikuvituksetonta.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mitenköhän toimii, jos kausi venyy heinäkuulle? Pelaajasopimukset päättyvät kesäkuun loppuun. Eli siirtyykö joku pelaaja sitten "kesken" kauden muualle?
 3. Siirtohuhut

  Ei voi unohtaa. Tässä pari muistutusta
 4. Siirtohuhut

  Jotenkin tuossa listassa Martial eniten mietityttää. Ei ole semmoinen kliininen hyökkääjä, jota esim. van Nistelrooy ja van Persie olivat. Haahuilee liikaa ulos siltä alueelta, jossa maalit tehdään. Ja ailahtelevaisuus on iso ongelma Martialin pelissä. Joo, on nyt viime aikoina piristynyt, mutta Everton-peli oli taas heikko suoritus.
 5. Se siitä mahdollisuudesta taas jälleen kerran kiriä Chelseaa kiinni... On toi kyllä heikkoa.
 6. Siirtohuhut

  Hehe, ei se vaikea sana tainnut vieläkään ihan oikein mennä Mutta joo, onhan tää aivan uskomatonta saamattomuutta, että mitään ei saada tehtyä ja pelaajia ei hankita. DOFia ei ole tulossa, siitä on ihan turha edes haaveilla. Toivottavasti yleisö alkaa häviämään katsomosta, sen luulisi jo Glazereitakin kiinnostavan. Millään muulla ei ole näemmä väliä tällä hetkellä.
 7. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Eikä mennyt kuin vähän yli puolet kaudesta
 8. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Lisäisin listaan Maticin, rauhallisesti tekee peliä. Maguire sen sijaan ihan täysi FLOPPI tänään. Maksettiin ainakin puolet liikaa...
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kertoo valitettavasti siitä, miten pihalla asioista ollaan joidenkin toimesta....
 10. Tää lause kiteyttää hyvin Unitedin ongelmat tällä hetkellä. Siinä missä osaavat managerit muokkaavat taktiikoita pelien mukaan, niin Ole ja koko valmennustiimi eivät ole tämmöisestä ilmeisesti kuulleetkaan. On olemassa yksi pelitapa ja se joko onnistuu tai epäonnistuu yksilöiden onnistumisten mukaan, ei suinkaan pelitavan ansiosta. Koko valmennustiimissä on siis pahasti vikaa.
 11. 1.1.2020 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Uskomatonta paskaa taas! Martial näytti taas sen, että kun ei kulje, niin mies on turhaakin turhempi tuolla kentällä. Ei mitään ideaa pelintekemisessäkään tänään. EI oikein mitään positiivista löydy. Jos ei penkiltä löydy tuon enempää laatua, niin ihmekään ettei mitään kiriä saada aikaan. Ja ennen kaikkea hienoa, että Matankin kanssa tehtiin jatkosopimus. Onko sitä vielä 2,5 vuotta jäljellä? Viimeisenä vuonna sitten varmaan rollaattorin avulla kentälle? Kai tässä taas tuomitaan negailijaksi, kun ilmeisesti monen mielestä eteenpäin on menty. Ei vaan oikein näy missään se eteneminen.....
 12. 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Hyvä peli. Burnleyn pelaajat saivat kyllä pelata kovaa ja 2 ulosajoa ei olisi ollut mikään vääryys. Matic oli yllättävän hyvä ja kannattaa kyllä käyttää loppukaudesta hitaampia joukkueita vastaan. En myisi nyt pois, ellei ole ketään tilalle tulossa. Martial on nyt pari maalia tehnyt, mutta on tähän saakka urallaan ollut kyllä todella epätasainen. Siinä missä Rashford paikkaa työnteollaan paljon, niin Martial on usein jo laiska kentällä ollessaan. Eli, kun ei ole pelipäällä, niin on lähinnä vain rasite kentällä. Toivottavasti nyt alkaisi kulkemaan tasaisemmin, kun saa säännöllisesti peliaikaa. Voihan olla, että epätasaisuus on johtunut vähäisestä peliajastakin.
 13. Paul Pogba

  Toivottavasti lähtee ja tilalle tulee joku JOUKKUEpelaaja.
 14. 15.12.2019 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Aikalailla samoja mietteitä kuin muillakin. Jesse oli turhake ja Martial oli taas vaihteeksi OFF-päivällä pelaamassa. Jotenkin tuntuu, ettei Martialistakaan ole avauksen pelaajaksi ja riittääkö taso muutenkaan. Hyvänä päivänä on todella hyvä, mutta kun niitä huonoja päiviä osuu kohdalle paljon useammin.
 15. Oli kyllä hyvää pelaamista. Mutta onhan tuo Pep jo ihan mennyttä tuolla Valioliigassa. Alkaa pelaajatkin kyllästymään jatkuviin pienasioiden hieomisiin. Tuolla materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan, mitä Pepi saa joukkueesta irti.
×