Jump to content

JariTre

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About JariTre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En nyt mitenkään saivartele, mutta Liverpool ei ole ikinä voittanut Valioliigaa. Ensimmäinen Valioliiga kausi pelattiin 1992-93. Mutta Liverpoolin viimeisin mestaruus on kaudelta 1989-1990.
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kyllähän tilanne on kaiken kaikkiaan aika huolestuttava. Laivaa ei tunnu ohjaavan kukaan ja pelaajahankinnat menneet lähes täysin päin persettä viime vuosina. Huippuna jatkosopimukset herroille Young ja Jones. Rashford alkaa enemmän ja enemmän näyttämään Wellbeck 2:lta ja Lingard keskittyy enemmän vaatemallistoonsa kuin pelaamiseen. Pogba nyt on asia erikseen some-pelleilyineen.
 3. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Taktisestihan Unitedin peli on ihan täyttä PASKAA. Pahasti näyttää siltä, että tuli JÄLLEEN kerran virhevalinta manageriksi..
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Onnea kakkossijasta. Huikea kausi, joka olisi monena muuna vuonna riittänyt. City on vain ollut vielä pienen piirun parempi.
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Joo-o, ikävähän se on todeta mutta KAUKANA ollaan Poolista tällä hetkellä. Siinä missä heillä on selkeä suunnitelma mitä tehdään yms., niin meillä laiva ajaa karikosta toiseen ilman mitään ohjausta. Surullista, miten tällaiseen tilaan seura on päästetty!
 6. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Jaahas, olipa taas paska toinen puoliaika. Onko noilla miljoonamiehillä oikeasti noin huono kunto?!? Ihan saamatonta koko toinen puoliaika. De Gea, toivottavasti ei enää tällä kaudella ole tolppien välissä. Liian paljon on menetetty pisteitä Daven virheisiin viime peleissä.
 7. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  EIEIEI!! Miten tuo joukkue voi olla noin saatanan hengetön ja laiskapaska! Tuosta lammaslaumasta toivottavasti lähes kaikki poistuvat joukkueesta kesällä. Ja en kyllä oikein tällä hetkellä enää OGS:nkään luota, mutta ensi kausi on aikaa vielä näyttää. Kaukana ollaan mistään mestaruustaistosta ensi kaudellakaan. Jos nuo nyt vielä voittavat Cityn seuraavaksi ja auttavat Poolin mestariksi, sitten jokainen ulos kesällä!
 8. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Peli toimii paljon paremmin, jos kärjessä pelaa Alexis tai Rashford Lukakun tilalla. Lukaku ei tällä hetkellä jotenkin sovi tuohon Unitedin peliin.
 9. Onneksi on näitä PASKApoolin kannattajia täällä ilkkumassa. SIellähän sitä varaa on... Mutta itse peliin ja tilanteeseen niin alkaahan tuo olla jo todella surkuhupaisaa. Joka pelissä tippuu miestä rosterista ja peli itsessään on paskaa. Viimeistään kesällä saa rautatulppaani pakata laukkunsa.
 10. Ei tossa LvG:n vaihtopolitiikassa ole mitään järkeä..... Alkaa tääkin kausi kääntyä surulliseen suuntaan.
 11. Enpä ole huolissani. Kyllä, Klopp teki Dortmundissa loistavaa jälkeä, mutta toimiiko sama Poolissa ja Englannissa. Ancelotti jos Pooliin menee, siitä enemmän olisin mietteissäni.
 12. Näyttää ihan isät vs pojat peliltä... Valitettavasti United on se pojat....
 13. On kyllä noi Martialin maalit niin Thierry Henry -maaleja. Nättejä sijoituksia kulmiin.... Huikeassa vireessä tällä hetkellä
 14. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  LOISTAVA uutinen... Nyt on maalilla yksi maailman parhaista.
 15. Valioliiga 2015/16

  Vlaarin tilannehan on sikäli surullinen, että mieheltä pamahti polvi ja paluu pelikentille tapahtunee vasta vuonna 2016. Mahdollisimman huonoon paikkaan kyllä tuli. Vapaana agenttina olisi päässyt valitsemaan seuransa ja nyt tilanne on hieman toinen.
×