Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Molemmat pelaajatarkkailijat ilmeisesti saivat lähteä. Joidenkin huhujen mukaan RR mielestä eivät ole ihan kartalla millaista nykyfutiksen palaamiseen tarvitaan. Paul Mitchell ilmeisesti tulossa heidän tilalleen pelaajarekrytointiin.
 2. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Sieltä tuli; https://www.manutd.com/en/news/detail/erik-ten-hag-appointed-as-man-utd-manager-official-statement
 3. United 2022 eteenpäin>

  Tärkein kysymys on. Saako ETH oikeasti täyden työrauhan ja työkalut? Ole teki paljon hyviä juttuja ja sai omia asioita eteenpäin. Silti sieltä bisnespuolelta lykättiin pepsiä sekaan... Toivottavasti ETH ei joudu ottamaan tai pitämään pelaajia, jotka eivät joukkueeseen sovi tai myrkyttävät ilmapiiriä.
 4. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Olen kanssa revittiin isoista peleistä maksimi tulos, ja se oli usein vielä varsin hyvä tai jopa mairea (city pelit). Uskaltaisin väittää tällä hetkellä ongelma on; ettei pelata seuralle. Turha RR kirota, jos ei kentällä olevia kiinnosta. Sen kertoivat Everton ja Norwich pelit, ja monta sitä edeltävää. Saa nähdä mihin tämä surullinen kausi päättyy. Huhut pyrii monen pelaajan ympärillä ketä seuraan ollaan tuomassa. Jos jotain positiivista edes. Maguire ei ollut tällä kertaa joukkueen huonoin BBC otteluraportin mukaan. On sitä ollut jo pelistä toiseen kevään puolella. Maguiren arvosana 2.28. Pogba veti vielä alle heikoimmalla arvosanalla mitä olen nähnyt 1,99. Vertailuna joukkueen paras DDG 4.28. Kentän paras Thiago 8,79.
 5. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Vappu simat jo nautittu Olisi kyllä maukasta. Bussi maalin eteen ja nopein mies yksin kärkkymään purkupalloja keskiviivalle.
 6. 16.4.2022 Manchester United vs Norwich@Old Trafford

  Melkoista potkupalloa. Kuin edustus vastaan ressut. Taitoero pelaajilla melkoinen ja yksilötaidolla voitto. Eipä ole näin vähää on MU kiinnostanut. Sympaattinen pikkuseura ja suomalainen valioliigassa, niin hiukan jaksoi innostua.
 7. Kausi 2021-22 käyntiin

  Kyllä. Ja menttaalipuoleen liittyvä ongelmaa myös, kun jäädään päivittelemään /kiukuttelemaan epäonnistunutta tilannetta . Monessa seurassa, vedetään satasella perään paikkamaan tilannetta ja auttamaan joukkuetta.
 8. 9.4.2022 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Peli taitaa jäädä näkemättä. Everton ollut alavireinen pitkään. Lamps ei taida olla oikea mies kurssia muuttamaan. Motivaatio etu kuitenkin kotijoukkueella. Pelaavat sarjapaikasta. MU taas ..? Tuntuu europelien karatessa; ettei kauheasti nappaa ollaanko 6 vaiko 8? Toki 4. sija edelleen mahdollista, mutta vaikea uskoa Arsenalin kompuroivan. Ja voi olla hyväksi jäädä sivuun pienemmästä europokaalin tavoittelusta. Keskittyäen vain valioliigaan ensi kaudella. Ja uuden rakentamiseen.
 9. Kausi 2021-22 käyntiin

  Tuohon ihan sama. Valmentaja, jolla selkeä visio tavasta, jolla pelataan. Siihen sopivia pelaajia Pepsin sijaan. Mieluiten nuoria nälkäisiä eteenpäin haluavia, kuin tyytymättömiä supertähtiä ison tilipussin houkuttelemana. Valmentajan aloittaessa joukkueesta seuraavalle kaudelle jatkavat ne jotka sopivat pelitapaan, ja sitoutuvat tekemään töitä joukkueen eteen. Toivottavasti onnistuu. Ole teki joukkueen puhdistamista, mutta...joutui ottamaan myös pelaajia, joita ei halunnut (sekoittamaan pakkaa). Lopputuloksen tiedämme, kun auktoriteetti loppui.
 10. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Leicester otti hallinnan kentällä McTomin poistuttua vaihtoon. Joukkueen pohja huutaa laadukasta pelimiestä. TOki maalivahtia lukuunottamatta mikään osa alue ei ole sellaisessa kunnossa, kuin Unitedin resursseilla olevalla joukkueella pitäisi olla. Hyvä kun saatiin edes piste kotona. Tuuria oli.
 11. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Leicester on hyvä nippu pelaten hyvin organisoitua futista. MU hyvällä pelipäällä kyllä parempi, jos parhaimpansa kentälle antaa. Thielemansia kannattaa katsoa. Todella hyvä. Taitava teknisesti, taktisesti ja erinomainen asenne. Kelpaisi kyllä punaisten paitaan.
 12. Kausi 2021-22 käyntiin

  ETH toivon myös valinnan kohteena. Saattaapi saada VDB siihen iskuun, kun odotettiin. Kaveri on pelannut surkean Evertonin porukassa saaden kokemusta Valjun vauhdista. BBC Footballin mukaan ollut joukkueen parhaimpia lähes joka pelissä.
 13. Kausi 2021-22 käyntiin

  Arsenalissa terve kuvio. Valmentajalle annettiin aikaa muokata runkoa nuoremmaksi ja pelaajatyypiltään sopivammaksi pelityyliin. Nyt alkaa maksaa luottamusta takaisin, ja rungon parhaat vuodet vielä edessäpäin.
 14. Siirtohuhut

  Garner ei säväyttänyt kesän harjoituspeleissä. On nyt kuitenkin ottanut isoja askeleita Forestin paidassa. Saanut suitsutusta ja viime pelin jälkeen jo väläyteltiin kaverin ponnistavan ensi kaudella MU paitaan. Jää nähtävksi, vaikka olisihan se upeata, jos oma junnu nousisi avauksen mieheksi. Toki tarvitaan valmis kaveri myös pohjalle, sillä loukkaantumisia tulee. Ja myös omaan silmään. McTomi olisi parhaimmillaan box to box uurastajana. Rollea huhutaan Pariisiin ensi kaudeksi. Ei muuta kuin pakkamaan!!!
 15. Siirtohuhut

  RR haluaa joukkueseen RB Leipzigin puolustaja Nordi Mukiele, 24. Itselläni ei ole mitään käsitystä millaisesta pelaajasta on kyse.
×