Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  222
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  http://bfst.to/play/soccer-20.php Hyvä alku ja pari virhettä siihen. Fred ja Jones hienoa taistelua.
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Luin äsken viikon vanhaa urheilulehteä, jossa juttu Declan Ricestä. Kehaistiin olevan tulevaisuuden Englannin majun avainpelaajia. Erityisesti avauspelaamista kehuttiin ja hyvää syöttövalikoimaa. Omaan silmään vielä fyysisyys ja koko, joka auttaa puolustuslinjan suojaamisessa ja riistoissa. Hyvä oikea aikainen taklaaja myös. Frediltä puuttuu fyysisyys, mikä valjussa on tärkeää. Rice saattaa lähteä vielä kohtuu hintaan, ja kehityspotentiaali löytyy yhä, kun ikää vasta 20 v.
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hyvää pohdintaa. Young on saanut luottoa "parhaana vaihtoehtona". Hyökkäys / puolustaminen ollut vahvaa, vaikka välillä näyttää tason riittävyyden rajalla pyöritän molemmin puolin. Darmian on hyvä alaspäin, ylöspäin ei paljoa tarjolla. Dalot hiukan kokematon vielä puolustamisen suhteen, vaikka pelailut hyvin lupaavasti muuten. Eilen katselin vauhdikasta Bristol C. - W.B.A. peliä, jossa huomio kiinnittyi huikeaan hyökkäävään vasempaan pakkiin. Chelsea laina Jay DaSilva. Todella potentiaalinen kaveri.
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Koko lailla samoja ajatuksia. Rojo saa mennä, Darmian myös ja Sanchez jos joku suostuu ottamaan. Puolustuksessa Smalling mielestäni pärjää puolustullisesti hyvin. Katkoo ja taistelee. Oikeanlainen kaveri vierelle, niin saattaa pärjätä pari vuotta vielä mainiosti. TFM ja Tuanzeben otteet eivät liene olleet lainalla huikeita. Kesän pre season kertoo varmaan suunnasta paljon. Löytyykö potentiaalia murtautua joukkueeseen, vai jatkuuko lainamiehenä? Baillyn ura on mennyt kovasti väärään suuntaan. Liekö pää heikoin osa alue, ja saako nyt vielä uutta ryhtiä pelaamiseen OGS alaisuudessa?
 5. Siirtohuhut

  Toppareista Wolvesin Conor Coady esiintynyt myös vakuuttavasti johtaessaan puolustusta. Pelannut joka ainoan minuutin tällä kaudella.
 6. Siirtohuhut

  Katoppa. Vanha puusilmäinen pökkelö on löytänyt jyvän. Declan Rice tosiaan on pistänyt omaan silmään ikäisekseen kypsällä pelillä. Nuori mies vielä, ja ura vasta edessä. Fred ei wolvesia vastaan vakuuttanut ankkurina. Kaksinkamppailuista puuttuu vääntövoimaa. Rice on ominaisuuksiltaan hyvä paketti. Kokoa , kovuutta ja asennetta. Rohkeasti taklaava, kuitenkin puhtaasti ja pallo pysyy erinomaisesti hallussa, avaaminenkin hyvällä tasolla. Suoraan heittämällä melkein Maticin saappaisiin, joiden liike alkaa käymään yhä verkkaisemmaksi.
 7. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  WW on oikeasti hyvin valmennettu ja nyt hyvällä itseluottamuksella pelaava joukkue. Paikat oli; ei tehty ja vastustajalla tuuria. Fredin liukastelusta tasoitus ja hallinta kotijoukkueelle. Youngin ulosajo, Smallingin oma. Toivottavasti huonot jutut osu nyt vain tähän peliin. Laitapakit näyttivät hieman väsyneiltä molemmat. No huilia tuli. Joku jo aiemmin kirjoitti edelliskausien hölkkäily näkyy. Kova tempoisempaa Manu ei oikein jaksa otteluruuhkaasa, ja virheet kasvaa... Nuoret pirteimpiä. McTomi syksystä kasvanut itseluottamus ja pelirohkeus näkyy isoana erona syyskauden otteisiin verrattuna. Hieno peli ja avausmaali. Pusku melkein... Myös Dalot vakuutti hyvällä esiintymisellään. Fredillä vielä kypsyttely Valjuun vaiheessa.
 8. 30.3.2019 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Täysin samoilla linjoilla. Ottelurasitus ja kohtuu kapea roosteri myös vaikuttaa otteisiin. Manu pelasi tämän pelin kuin Mou olisi toivonut. Tarkasti puolustaen ja terävästi vastaan iskien. Manuhan peliä tavallaan hallitsi, vaikka Watfodilla oli paikkoja ja pallo hallussa. Tehtiin vain välttämätön isommin energiaa hukkaamatta. SAFin aikanakin tällaisia pelejä oli paljon. Raavittiin vaisulla esityksellä voitot kotiin. Jones esiintyi pelissä nyt niin kuin olen vuosia odottanut. Erittäin hyvä peli ja toivottavasti kaveri pysyisi pitkään terveenä. Myös Smallingilta hyvä peli, Youngin ollessa puolustuksen vaisuin. Kysyin jo kerran aiemmin. Mitä mieltä täällä ollaan West Hamin nuoresta Declan Ricesta. Omaan silmään parin pelin perusteella Maticin korvaaja. McTominay on pelannut pohjalla lupaavasti, mutta löytyisikö paikka ylempää, kun junnuna kuitenkin pelannut hyökkäävämmässä roolissa. Herrerahan on lähdössä. Omista ei taida vielä löytyä muuten korvaajaa. Kentällä käynyt lupaus oli muistaakseni vasta 17 v. (nimeä en nyt muista).
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ehdottomasti. Pool inho alkoi jo niiden valtakaudella, eikä Hyypiän pelaaminen joukkueessa sitä muuttanut. City ei sytytä. Näistä kahdesta mieluummin City kuin Pool.
 10. Siirtohuhut

  Löytyisikö West Hamista keskikentän pohjalle ikääntyvän Maticin korvaaja? Declan Rice ikää vasta 20v. Mitä mieltä ajatuksesta?
 11. W oli parempi halliten peliä ensimmäisellä pallottomana tehden Manusta vaarattoman tarkalla puolustamisellaan. Toisella otti pallollisena hallinnan. Manun bensa tuntui loppuvan mikä näkyi terävyyden puutteena. Tuli harhasyöttöjä ja hävittyjä kaksinkamppailuja.
 12. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Edellisten kirjoittajien kanssa yhtä mieltä. Sen verran tarkentaisin Melrosen kommenttiin; Samoin. Pelien katsominen on muutaman vuoden ankeuden jälkeen yhtä juhlaa, mutta.....tämä ei ole uusi ManU, vaan Ole on palauttanut takaisin sen vanhan kunnon ManU hengen.
 13. Mitään Manulta pois ottamatta. Niin tässäkin, kuin aiemmissa CL peleissä vuosien saatossa tullut mieleen käsikirjoituksen maku. Sitä draaman kaarta, joka näissä on ollut.... Hieno lopputulos jälkikäteen katsottuna. Keskikenttä teki rajusti töitä. PP poissaolo ei näkynyt millään tavoin. Otteluruuhkaa tiedossa. Syksyllä ennen valmentajan vaihtoa näytti kauden olevan taputeltu ja nyt tapellaan tosissaan kolmessa kilpailussa.
 14. Siirtohuhut

  ManU on nyt melkoisessa otteluruuhkassa, kun valjun, FA cupin ja CL;n pelit jatkuvat. Loukkaantuneiden lista on pitkä. Positiivinen kannustava ilmapiiri on saanut yksi toisensa jälkeen ottamaan sen odotetun askelen eteenpäin pelin tasossa. Rassen myötä yksi toisensa jälkeen. Lukaku nousi takasin paukuttamaan maaleja, puolustus näyttää tiiviimmältä kuin aikoihin, McTominay pelaa upeasti pohjapelaajana, vaikka junnuna hyökkäävimmissä rooleissa. Fred näytti jo Pariisia vastaan olevan se kaveri, jonka vuoksi seuraan hommattiin,.....positiivinen kierre tuntuu ruokkivan nyt itseään. Kutén Pariisi pelissä. Nyt on sauma antaa pelin lopuilla nuorille näyttöpaikkoja, kuten Ole on tehnytkin. Se on tällä hetkellä parasta näille nuorille. Onneksi McTominay ei ehtinyt lainaan , vaan saa loistaa nyt avausmiehistössä. Onnistuessaan lainat ovat nuorille erinomaisen hyvä, mutta väärään aikaan väärässä paikassa on myös lainoissa riski. TMF & Tuanzebe miten heillä on mennyt ? Ja sitä latinon näköistä hyökkiä (nimi nyt ei tule pähän millään), jota Mou kokeili laitapakkinakin. Missäs se nyt potkiskelee ?
 15. Jäi katsomatta, kun pidin noilla miehillä mahdottomana nousta 3 vieramaalin takaa ohi. Päätin olla kasvattamasta univelkaa. Olisi pitänyt, sillä tätä herkkua on viime vuosina ollut vähän tarjolla. Kiva oli olla väärässä, vaikka nyt ei manufanit vähättelevät PSG;n sulamisesta "aina ". Toivttavasti huomenna iltayöstä matsi löytyy vielä netistä katsottavaksi.
×