Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  236
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  https://www.bbc.com/sport/football/48556104 Juuri tällaista Pepsien sijaan. Kaverilla loistava ura edessä, jos kaikki natsaa. https://www.bbc.com/sport/football/48543408
 2. Siirtohuhut

  https://www.bbc.com/sport/48403596 Griezman voi olla seuraava pepsi floppi. Ramos toivottavasti pysyy mahdollisimman kaukana saarivaltakunnasta. De Ligt olisi ihan hyvä lisä joukkueesen. Kevään pelejä on kovasti kritisoitu. Joukkue pelasi kuulemma Moun puolustusvoitosta tylsää futista. Kuten täällä jo monta kertaa aiemminkin on ollut esillä. Taisi kuntopuoli sakata, ja ei jaksettu vetää pelejä loppuun Olen vauhtifutista. Jalan loppuessa pelattiin passiivisesti mikä oli jo opittu aiemmin. Keskikentälle tarvittaisiin nyt se johtaja ja kivijalka, jota PP ei ole. Maticin tilalle pohjalle West Hamin Rice, joka oli West Hamin parhaimmistoa ja liideri kentällä. Kehityspotentiaalia riittää yhä ja hyvä, ulottuva fyysinen kaveri. Sancho olisi se huippulaituri, joita Manulla on aiemmin ollut, ja nyt uupuu.
 3. Robin van Persie

  https://www.bbc.com/sport/football/48337570
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Uusi Lampard, parempi kuin Pogba. https://www.bbc.com/sport/football/48209377
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Onhan 16 maalia ja 11 syöttöä kova lukema keskikenttä mieheltä. Ei käy kiistäminen. Toki osa maaleista rangaistuspotkuista. Vastapainona tehoille velttoilua ja huonon asenteen levittämistä ympärilleen. Myös otteet kentällä heilahtelivat mielialojen mukaan. Huikeita suorituksia ja välillä jotain päinvastaista. Shearer kritisoi 2. maalin tilannetta, joissa P ei viitsinyt seurata omaa miestään, vaan jäi himmailemaan. Omasta mielestäni kaveri on enemmän taakka. Menttaalipuoli ei riitä joukkueen johtamiseen kentällä. Siksi Sir A kaverin päästi aikanaan Juveen. Mielummin olisin pitänyt Herreran, joka ei ollut kentän taitavin kaveri, mutta esimerkillisin taistelija, joka hoiti ruutunsa pyytteettömästi.
 6. Romelu Lukaku

  Niinpä. Taantunut vaiko väärin peluutettu. Asenne ongelmaa? Murrayn pitäisi olla jo ukkokodissa ja pykälää alempana taidon puolesta, vaan oikein roolitettuna heikossakin joukkuessa onnistunut maalin teossa hulppeaan tahtiin.
 7. Siirtohuhut

  Huhutaan Swansean 21 vuotiaan laiturin Daniel Jamesin tulosta. Ole ei vahvista huhua.
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Minusta nuo mestareiden liigan pelit ovat olleet käsikirjoitettuja upeineen draaman kaarineen. Ja pepsit tosiaan rahastamaan jätteihin (PSG; Real,..).
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Sir Alex päästi aikanaan PP pois. Siihen oli syynsä ja nyt ollaan nähty miksi. Niitä "peli kulkee" päiviä osuu vain turhan harvaksen ja on mielenilmaisuillaan enempi rasite, kuin johtava pelaaja joukkueelle. Ongelmat ovat olleet nimenomaan pelinrakentelussa. Joitain ensiluokkaisia väläytyksiä lukuunottamatta PP ei ole ollut se joukkueen moottori, joka rakentaa peliä laadukkaasti pelistä toiseen. Hyökkäyspelaaminen pääosin ollut heikkoa juuri tästä syystä. Tämä ongelma on vaivannut Manua jo "ikuisuuden". Scholesin jälkeen uutta pelintekijää ja kivikovaa johtajuutta keskikentällä ei ole nähty. Carrick oli hyvä, mutta pikemminkin tyylikäs pelintekijä / puolustuksen suojaaja, kuin pelin sydän, joka saa muut pelaamaan kapasiteettinsa ylärajoilla. Mistä tuo keskikentän dynamo löytyy? PP fyysiset ominaisuudet riittäisivät, vaan heikkous löytyy henkisesltä puolelta.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Juur näin. Ja eiköhän niitä kavereita löydy, jotka Ole saa puhutua projektiin mukaan.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pikemminkin Rosteri ei ole valmistettu Olen työteliäämmälle futikselle. Annetaan mahdollisuus näyttää, ja mieluiten saada pelitapaansa sopivia kavereita joukkueeseen.
 12. Manchester United- Kausi 2018-19

  Tuon paremmin ei voi lähimenneisyyttä kiteyttää. Olelle ehdottomasti näytön paikka ja seuralta täysi tuki. Pepsien sijaan nuorille mahdollisuus ja täsmähankinnoilla (mieluiten eteenpäin haluvia nälkäisiä nekin) mitä omasta rosterista ei löydy. Rasselle sellainen hintalappu et jää Manuun. Toivottavasti Herrerakin. Taistelija luonne ja nyt olisi iso rooli tarjolla. Spurs hyyty 2016 keväälläkin jättien kompuroidessa, ja pikkuinen Leicester kiitti ja pokkasi pokaalin.
 13. Siirtohuhut

  BBC; n mukaan PP todennäköisesti vaihtaa maisemaa kesällä. Ikävin oli huhu Barcan haluavan Rassen ja valmis maksamaan £100 miljoonaa. Muita huhuja oli De Gea (PSG), Alexis (Inter), Mata (Atletico), ja Arsenal olisi valmis ottamaan Baillyn. Rasse on mielestäni tulevaisuuden Manun tärkeimpiä kavereita. Toivottavasti jatkaa seurassa.
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Nuoria nälkäisiä pelaajia sisään, ja kylläiset tähdet ulos. Nyt kannattaa alkaa rakentaa uutta nuorta MANUa, jolla on intohimo pelata seuran puolesta. Pepseillä ei pikavoittoja tipu, vaan vihdoinkin on aika alkaa määrätietoinen pitäjänteinen työ. Palataan sinne vanhoille perustuksille, jotka Ole tiimeineen tuntee. Kova vaatimustaso ja työ. Intohimo voittaa seuran väreille. Moun perintö; hengetön nippu, johon Ole sai puhallettua vähäksi aikaa elämää. Nyt kun panokset on ohi, ja 4. sija ei sytytä ollaan palattu samaan kuin viime syksynä. Kunhan pelaillaan.
 15. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  http://bfst.to/play/soccer-20.php Hyvä alku ja pari virhettä siihen. Fred ja Jones hienoa taistelua.
×