Jump to content

pökkelö

Members
 • Viestit

  180
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pökkelö

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 29.05.1965
 1. CL 12.12.2018 Valencia vs Manchester United@Estadio de Mestalla Stadium

  Nyt olisi hyvä sauma antaa nuorille paineeton mestarien liiga peli. Taitaa olla turha toive. Lepuutusta ilman muuta avainpelaajille.
 2. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Ihan kivaa brittifutista keskikastin ja putoamistaistelussa mukana olevilta joukkueilta. Kotijoukkueen penkin päässä Manu legenda, jonka joukkueen pirteä esitys palkitiin pisteellä. Vierasjoukkueella pelitapa edelleen vahvasti kateissa. Hyvät yksilöt pelaa, mutta hyvää joukkuepeliä vain välähdyksittäin. Taistelutahtoa sentään löytyy. Eiköhän McTominayn ole käynyt kuin Rashfordin ja kumppaneiden. Kehitys pysähtynyt. Junnuna pelirohkea; nyt virheitä pelkäävää pelaamista. PP elekieli kertoi, ettei kauheasti jaksa kiinnostaa.
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kutakuin juuri noin. Manulla oli ennen selkeä pelitapa junnuista saakka. Ja ennen kaikkea asenne. Me olemme Manchesterin punaiset. Jonkun junnu pelin nähneenä pelissä taidollisesti joukkue oli välillä heikompi , mutta yhtenäisellä pelitavalla ja asenteella pelejä käännettiin. Kuten SAFin valtakaudellakin. Warren Joyce sai jossain kohtaan tarpeekseen ja lähti kokeilemaan siipiään muualla. Tuntuu kuin junnupuoli olisi sen jälkeen vähän lässähtänyt. Edustuksella ei ole selkeää tapaa pelata. Kentällisen muotoa säädetän koko ajan ja peli ei solju selkäytimestä. SAFin aikaa haettiin peliin sopivia täsmä hankintoja. Tällä hetkellä kerätään vain hyviä pelaajia roosteriin miettimättä miten se parantaa peliä ja kokonaisuutta. Alexis ja PP isoimpina esimerkkinä. Joukkuetta leimaa tietty arkuus, vaikka se pelaa valmentajalleen. Taistelutahto löytyy, mutta vastustajat uskaltavat haastaa nykyisin sekavasti esiintyvää jättiä, joka on valjun keskikastin porukoillakin haastettavissa , ja horjutettavissa.
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Suunta on täysin väärä. City pelin koostetta katsoessa näkyi miten ero on kasvanut. Naapurilla pallo kulki sulavasti kaverilta kaverille. Tuki kaiken aikaa lähellä. Manulla pakka on levällään, etäisyydet on pitkiä. Pallo liikkuu hitaasti ja vastustaja saa valmiin muodon oman maalin eteen ja sitä vastaan lähdetään puskemaan. Muilla joukkueilla peli kehittyy. Ero kärkeen on kasvanut ja kasvaa kaiken aikaa. Keskikastin porukat menevät eteenpäin, ja pelit niitä vastaan ovat olleet tasaisia. Jos Zaha paikassaan onnistunut olisi käynyt Brightonit. Bournemouth pelaa 2-3 pykälää heikoimmilla yksilöillä parempaa futista. Peli ja yksilöt kehittyvät kaiken aikaa. Manun peli ei kehity. Kysymys kuuluu. Tyydyttääkö se eilisen jättiä ? Valjussa 7. sija maaliero yhden pakkasella. Cupista pudottu Derbylle, mestarien liigassa tuskin nostetaan pokaalia ? Pelaajahankinnoilla hommaa ei pelasteta. Rahaa on palanut aiemmissa ikkunoissa ja siitä huolimatta alaspäin valuminen on jatkunut. Joukkue tarvitsee valmentajan , joka peluuttaa joukkuetta tämän päivän resepteillä. Ikävä kyllä Moun futiksella ei tavoitella Euroopan kärkeä, minne seura kuuluu.
 5. Siirtohuhut

  Viikko sitten ilmestyneessä Urheilulehdessä oli maininta; Italiassa puhutaan vakavissaan PP palaavan tammikuussa Juveen.
 6. 3.11.2018 Bournemouth vs Manchester United@Dean Court

  Vähän harmitti lopputulos. Kirsikat pelasi hienon pelin. Veivät ekaa puolta tuntia pelirohkealla nopealla pelaamisella. Toisella puoliajalla peli tasaantui ja Manu sai otetta, vaikka aaltoili paikoin päästä päähän. Rasselle soi maalin, vaikka tasuri olisi kelvannut.
 7. 3.11.2018 Bournemouth vs Manchester United@Dean Court

  Kiitos Tractor Girl aktiivisesta ja hyvästä kirjoittelusta. Bournemouth on lipunut viime vuosina hiljalleen sydämeeni. Howen pikku seura koottu olemattomalla budjetilla alasarjojen ja muiden hylkäämistä pelaajista. Joukkue kehittyy koko ajan; ja iloista aktiivista jalkapalloa on ollut kiva katsoa. Manu taas. Kuinkahan kauan olen kannattanut? Jaksan muistaa hyvin, kun sir punanenä oli puikoissa eikä homma tahtonut lähteä käyntiin, ja lähtihän se lopulta... Kauan olen seurannut. Todennäköisesti jo ennen, sillä 1970 luvun alusta saakka olen mustavalko lähetyksiä katsellut ihan pikku pojasta lähtien. Nyt Moun Manu ei oikein ota käynnistyäkseen. Everton peli näkemättä vielä. Tractor Girlin viesteistä päätellen lopun peruutteluun saakka homma kulki hyvin. Vastakkain iso haavoittunut jätti ja sympaattinen pikkuseura. Kummankaan en toivo häviävän, joten tasuria siis.. ?
 8. José Mourinho - Manchester United (2016 -)

  Seurat tulivat Old Traffordille paskat housussa ennen. Nyt Leicester ja Wolveskin tulevat hakemaan aloitteellisella ja pirteällä pelillä maksimi tulosta. Pelin kehittymisestä ei ole merkkiäkän. Mestarien liigassa kahdesta kotipelistä piste ja Valjussa 14 p sarjan puolessa välissä. Jotain pitäisi tehdä ! Tuosta joukkueesta on otettavissa paljon enemmän irti.
 9. Tottenham Hotspur

  Kiitos. Niinpä taitaa olla. FF2 en osannut liittää kuvaa, ja tänne joutusin pienentämään, jotta sen sain liitettyä.
 10. Tottenham Hotspur

  Tottenham -Cardiff pelissä ystäväni kaulaili kahden spurs herrasmiehen kanssa. Keitä he ovat ?
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mielenkiinnolla olen seurannut miten E. Howe on rakentanut Bournemouthia. Muiden hylkimistä / alasarjapelaajista rakentanut valioliiga joukkueen. Kesällä pari täsmä hankintaa, jotka ainakin itselleni outoja nimiä. Vasen laitapakki taisi tulla Espanjasta ja keskikentän rotaatioon samasta suunnasta kaveri. Sheffield Unitedista löytyi laituri, jota ensin kesän harkkapelissä luulin siipiä kokeilevaksi omaksi junnuksi, jolla ei vielä asiaa aikuisten peliin. Nyt nuorimies erottuu kentältä edukseen. Howen johdolla joukkue menee koko ajan eteenpäin. Yksikään pelaaja tuskin mahtuu edes Manun penkille. Jotain menee Manchesterin punaisilla nyt pieleen. Champparista noussut Wolves ja vielä pelaava Derby hakee Old traffordilta aktiivisella pelillä pisteen / voiton. Kotona peruuteleva Manu, jota olen seurannut jo ennen SAFia; ei ole se manu johon aikanaan ihastuin.
 12. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mestaruus ei ollut ihan realistista kesän jälkeen, ellei muut kompuroisi ja Manu saa irti kaiken materiaalistaan nappi suorituksellaan. Huolestuttavinta on suunta Liverpool ja Chelseakin pienen suvannon jälkeen menee ylöspäin. Moun Manu valuu alaspäin kohti keskikastia. Howen Bournemouth kehittyy kausi kauden jälkeen vaatimattomin täsmähankinnoin pakkaa kehittämällä. Manu taantuu. Ikävä kyllä. Suunta on väärä. Nykyistä en tiedä, mutta vielä Warren Joycen junnu joukkue ei ollut kentällä huippuyksilöin koottu. Siitä paistoi sen sijaan Sir Alexin luoma pelitapa, ylpeys ja voitontahto. Mihin se on hukattu ?
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Paljon pitää parantaa, jos edes yksi pytty tulee keväällä. Potentiaalia on joukkueessa, mutta kaiken pitää loksahtaa kohdalleen. Leicester peli ei mitenkään häikässyt. L.C. antoi varsin hyvän vastustuksen ja peli oli tasainen. De Gea oli taas se, joka pelasti pisteet kotiin. Paljon on siitä kiinni saako Mou joukkueen puhaltamaan yhteen hiileen ja ennenkaikkea myös PP;n.
 14. Kiitos Crisu7 ja Herpati. Huojentava tieto. Matkakuumetta jo pukkaa ja passi on tilattu. Kaverini tarjoaa matkan ja luonnoliseti valitsi ottelun. Matsissa on puoliajalla tarjolla kevyttä syötävää ja juotavaa, joten jonossa ei tarvitse siellä seisoskella. Kuuluu pakettiin.
 15. Sain lahjaksi pääsyn Tottenham - Cardiff matsiin lokakuussa. Manua tietysti mieluiten olisin katsonut, mutta kyllä tuokin ehdottomasti kelpaa. Eka Valioliiga peli livenä, kun brittisarjaa on jo seurattu 1970 luvun alusta mustavalkoruutua pikkupoikana tapittaen. Kysyisin teiltä peleissä aiemmin käyneiltä. Pärjääkö debit pankkikortilla maksaen englannissa ( syömiset/ ostokset) ?
×