Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. United 2022 eteenpäin>

  McTomi sai ylistystä Skotlannin voittaessa Ukrainan 3-0. Samassa yhteydessä muistutettiin. Vaikka sai kauden kahden tappion jälkeen olla sylkykuppina mediassa. Jatkanut siitä eteenpäin 4 voittopeliä seurajoukkueessa ja nyt maajoukkueessa ylpeästi omalla tavallaan. Mou, OGS; RR ja nyt ETH on antanut peliaikaa, vaikka joukkueessa ollut Matic, Fred, DvdB, PP ja nyt viimeksi tullut Casemiro. McT on saanut luottoa, fyysisyytensä ja ison sydämen takia. Antaa kaikkensa kentällä johtaen esimerkillään.
 2. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Eriksenille tulee hyvin peliaikaa. Kunto kohdillaan. Vanhalla luototoppariparilla liikenteessä. AWB penkillä ja Shaw ei edes kokoonpanossa. McNeill ja Fredricson itselleni outoja kokoonpanossa. Brassit pääsevät näyttämään keskikentällä. Siirtyykö hyvä yhteispeli maajoukkueesta heti kentälle punaisessa pelipaidassa?
 3. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Katselin pelin nyt, ja kaikki tärkeimmät lienee jo sanottu. Mihin me Casemiroa tarvitaan, kun meillä on tuollainen keskikentän kaksikko? Palautetaan tarpeettomana. Ei vaan. On upea nähdä miten McTomi on ottanut sen stepin, joka on ollut potentialista ottaa. On myös varmasti rohkaistu ETH puolelta pelaamaan vahvuuksillaan, ja Eriksen hoitaa pallollisena rakentelun. Kyllähän McT on saanut pallolllistakin pelaamistaan jo hyvälle tasolle. Eriksenin katsoin jo Spursista poistuessaan parasta ennen jäähdyttelijäksi....erehdyin kyllä raskaasti. Sai erinomaisia arviointeja ja suitsustusta viime kauden Brentfordin paidassa esiintymisistä. Nyt on pakko (ja ilolla) tunnustaa miehen pelaavan erinomaisen hyvin ja kokonaisvaltaisesti molempiin suuntiin. Rollen ilo pisti myös silmään ja Martin mietteliäisyys. Jälkimmäinenkin tietää. Jatkossa kentälle mennään voittamaan!
 4. Peli katsottu ja pelillinen ilme oikein hyvä. Ekalla ketut pysyivät täysin aisoissa. Toisella tapahtui jotain. Huomasiko joku miten? Passivoituiko MU, pelasiko Leicester vain väkevämmin? Mitään taktista muutosta en huomannut. Jokainen hoitaa hommansa ja pallo kulkee parhaimillaan hienosti pelaajalta toiselle. Fredin ilme kertoi; ettei oikein nauti tilanteesta. Eiköhän peliaikaa hänellekin vielä heru.
 5. Peliä en jaksa katsoa. Liian pitkiä työpäiviä ja taas aikainen aamu edessä. Voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta, ja "vakio avaus" kentällä. Leicesterin puolustus näyttää hieman haavoittuvaiselta. Soumare on enemmän kk, kuin puhdas toppari nyt Evansin kanssa parina. Laitapakkeina 2 vaihtoehdot. Castagne penkillä ja Pereira kokonaan sivussa. Hyviä nuo kakkosetkin on. Nopealla hyökkäsypelillä haavoitettavissa tuo kettujen alakerta.
 6. Leicester hallitsi peliä Shotonia vastaan, mutta tehottomuus ja puolustusvirheet maksoivat pisteet. Hyökkäys pelaaminen oli hieman staattista, ja uskottiin. Varsinkin Maddisonin maalin jälkeen pelin hoituvan helposti kotiin, kun oli pitkälti pelattu "yhtä maalia". Puolustuspää on ollut epävarma. Ward ei ole ollut huono, mutta johtajuus lähti Kasperin mukana, ja myös muutama game saved. Toivottavasti MU ryhti liike jatkuu, eikä ajatukset ole vielä Arsun kohtaamisessa. Ja LC ei vielä saa peliään kuosiin.
 7. Siirtohuhut

  Rollen huhutaan siirtyvän Napoliin. Memphisiä ja Sergino Destiä (21 v.) Unitediin. Jälkimäinen oikea laitapakki ja tuttu ETH. Tietäisi AWB lähtöä, josta ainakin Lontoon suunnalla West Ham on kiinnostunut.
 8. Siirtohuhut

  Paljon positiivista ilmassa. Hyvä molke on. Antonynhinta on järkyttävä. Tuo kuitenkin leveyttä ja kilpailua pelipaikoista, jolloin kukaan ei nouse nimellä pelaavaan kokoonpanoon uskoakseni. Kentälle myös yllätyksellisyyttä toivon mukaan. Omaa hyvän kudin, joten uhkaa kauempaakin. Ajaxin aiempi kaksikko sopeutunut odotettua paremmin Englannin haasteisiin, joten toivon mukaan myös A.
 9. Kolme pistettä ja omassa päässä pidettiin (tuurillakin) oma maali puhtaana. Soton esim. Leicesteriä ja Leedsiä vastaan pystyi punnertamaan tappio asemasta pisteille. Se on fyysisesti vahva ja hyvin valmennettu nippu. Mitään kaunista peliä ei nähty. Plussana Ajaxin kaksikon väkevä peli. Näyttävät vauhdin ja kovuuden riittävän. Samoin McTomin suoritus. Näyttää 90 min aikana kentällä, ettei ole polkumyynnissä, vaan taistelee paikastaan joukkueessa. Toivottavasti kehittyy vielä sijoittumisen kanssa hyvässä valmennuksessa. Olisin kaivannut nopeutta loppuun kärkeen. Ymmärrän tulosten tärkeyden. Garnacho on keltanokka, mutta olisiko voinut tuoda kärkeen taitoa haastoihin ja nopeutta? Tätä kautta uhkaa Sotonin painostuksen keskelle. Nyt siellä Rolle hölkkäili mitään erityistä tarjoillen.
 10. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Liverpool pelasi myös MU pussiin. Ihmettelin keskikenttää. Henderson ja MiIlner, sekä nuori Elliott. Kaikki oikein hyviä pelimiehiä, mutta kahden ensinmainitun jalkanopeus on jo historiaa. Varsin nopeita eivät ole ollut koskaan. Vasta Fabinhon tulo kentälle sai Liverpoolin pelin paremmin kuosiin. MU pelissä viehätti kovan prässin ja työn teon lisäksi pelitilanne kovuus. Liverin hyökkääjät saivat muutaman kerran huomata sen. Ilman hintaa ja mustelmia ei Manun boksin suuntaan ollut asiaa.
 11. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Huikea tason nosto. Nyt penkillä istuvillekin näkyi mitä avauspaikka maksaa. McT näytti myös miksi pelaa...eikä se ole pallollinen osaaminen. Ei sekään ihan huonoa ole, ja eiköhän siitäkin harjoituskentällä saa viilattua tietyt puutteet pienemmiksi ja vahvuuksia vielä paremmaksi.
 12. United 2022 eteenpäin>

  Jep. Hyvä analyysia, Ja hienoa kun ETH on antanut jokaiselle vanhalle avauksen miehelle mahdollisuuden näyttää. Moni valmentajan heittää mitään perustelematta pelaajat, joista syystä tai toisesta ei pidä sivuraiteille. Nyt jokainen on saanut mahdollisuuden näyttää ja palauteen varmasti mitä odotetaan. Myös MR,BF, CR, LS ja kumppanit. Sen jälkeen on vain itsestä kiinni mihin on menossa. Sivuraiteille vaiko suostua työskentelemään joukkueen parhaaksi. Casemiro ei todellaakaan ole sitä mitä toivottaisiin. Rassen ikäinen näyttönsä antanut valmis pelimies, jolla on parhaat vuodet edessä. Casella ne on takana, mutta jos kaikki natsaa, niin on juuri se täsmä hankinta, jota kk on huutanut vuosia. Ja on aikaa etsiä korvaajaa tai antaa lupaavien junnujen kasvaa rooliin. On ainakin hyvä mentori heille joukkueessa. Antonyn pelaamista en ole nähnyt. Mottipäinen summa on perusteltua ainoastaan sillä, että joukkueessa ei ole varmaa 9 kentälle. Martti veti hyvän harjoituskauden, mutta mies on ennenkin pelannut hyviä jaksoja kadoten kuvasta taas pitkäksi aikaa. CR ei helpolla taivu odotettuun rooliin, vaikka fyysisesti vielä selviäisikin tulevan kauden oikeanlaisella peluutuksella. Rassen lahjat on tiedossa, mutta henkinen puoli saattaa viedä aikaa ennenkuin on mitat täyttävä futaaja taas. Ymmärrän siis hyvin, jos Antonya halutaan joukkueeseen. Tuo vähintään kilpailua ja leveyttä.
 13. Siirtohuhut

  McTomin käyttökelpoisuus tulee tarpeen, kun pelataan esim. West Hamia ja Brentfordia vastaan. Fyysisyys ja pituus, pelaa joukkueelle ovat näissä peleissä isossa arvossa. Casemirollekin tulee todennäköisesti poissaoloja. Toivottavasti Garnerille löytyy hyvä laina, jossa kehityä. Ettei hukattaisia hyvää junnua jo alkumetreillä. Toki takaa tulee Savage ja Igbal, mutta eihän aina kaikki mene käskirjoitusten mukaan, kuten esim. Hendersonin kohdalla on nähty.
 14. Siirtohuhut

  Täsmä hankinta akuuttiin kriisiin. Ongelma, joka on ollut pitkään. Laadukas suoja boksin eteen, jotta topparit ei olisi koko ajan pulassa. Ja naurunalaisena. Casemiro ei ole sitä mitä ETH pelitapa vaatii. Korkea prässi, nopea suunnanmuutos, pallonhallinta ja aktiivinen hyökkäyspelaaminen. Ajatuksena on. Toivottavasti! Saada työrauha. Rakentaa joukkuetta pitkä jänteisesti omista junnuista ja hankkien tulevissa ikkunoissa niitä pelaajia, jotka pelitapaan sopivat. Joukkueesta puuttuu ETH pelikirjan mukaisia pelaajia muitakin, ja kaikkia ei kerralla voi saada. Casemiro tuo aikaa, jotta nyt nähtyjä tappiota ei enää tulisi. Ja täytyy muistaa. Vastassa on kauden mittaan City ja Pool, joita vastaan ei voi lähteä nykyisillä miehillä aktiiviseen pallonhallintaan. Silloin tiukka puolustuspeli ja sen erikoismies on isossa roolissa.
 15. United 2022 eteenpäin>

  Komppaan Wipua. Menestyksen pöhöttämänä lähdettiin SAFin jälkeen eteenpäin. Taloudellisesti tulosta on tullut. Urheilullinen puoli on unohtanut päämäärätietoisen suunnitelmallisen työn teon merkityksen. Ja se on lähtenyt pukuosastolta ja toimistolta. Arsenal on tehnyt korjaus liikkeen. Vanha kulttuuri ja kallispalkkaiset egot joukkueesta pihalle. Mennään rakentaen nuorista nälkäisistä kavereista uutta voittavaa joukkuetta kärsivällisesti. Brighton mm. tehnyt sitä samaa pienessä mittakaavassa. Nuoria kehityskelpoisia systeemiin sopivia pelaajia kehittäen. Newcastle lähti pienin askelin liikkeelle; eikä (ainakaan vielä) ole ostanut CR/ ja kaikkia muita ison statuksen staroja ympäri maailmaa.
×