Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  348
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Siirtohuhut

  Juu. Ja Levy vetää rahapussin nyörit kireälle. Pelaajat kiukuttelee anemisen taktiikan johdosta, Jose ettei saa kunnon pelimiehiä, ja .....historia toistaa taas itseään.
 2. Siirtohuhut

  Päin vastoin. Pakka on kasassa omalla puolustus alueella, pallonhallinta vastustajalla ja kytätään vastaisku paikkaa.
 3. Siirtohuhut

  Bellingham näyttää tarttuvan Manun haaviin? Chelsea havittelee ennestään vahvalle keskikentälle West Hamin Declan Ricea. https://www.bbc.com/sport/football/52012201
 4. Siirtohuhut

  Jesse & AP saivat molemmat rehellisen mahdollisuuden todistaa ansaitsevansa paikkansa joukkueessa. Kummaltakin näytöt jäi ohueksi. Pereiran ihan hetkittäin väläytteli, jotenkin jäi sellainen kuva, ettei pystynyt käsittelemään paineita joita MU paita tuo. Mielenkiintoista nähdä saako OGS potkittua Martin huipputasolle, johon eväät kyllä riittää. Toivottavasti joukkueen rakentaminen jatkuu samalla hienolla silmällä valiten oikeita pelaajia oikeille paikoille.
 5. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Matic vuoden jatko; https://www.bbc.com/sport/football/51925292
 6. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Olipa odotetun helppo peli. Tranmere luokkaa vastus. Hienoja maaleja. Valjussa ei tuollaiset olisi onnistuneet. James ja Pereirakin sai onneksi onnistumiset alle. Lask joutuu tekemään 6 vierasmaalia ja pitää nollan, jotta pääsisi jatkoon. Melkein uskaltaisi lähteä 2 miehistöllä / junnuilla peliin.
 7. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Peli tuli katsottua nyt vasta ja Wau! Taktisesti heikko ja riittämätön punasten valmennus vei taas sinisten jätti resurssein varustettua ja jonka puikoissa mr. jalkapallo. En tiedä mitä Ole & co. osaa, mutta ainakin on tiedetty missä punaisten työkalupakki on, josta aiemmin löydettiin keinot menestyä. Peli ilo ja se vanha taistelutahto; Me ollaan MANU. Se näkyy nyt selkeästi ja peli paranee koko ajan. Puolustus on toiminut erinomaisesti ja nyt löytyi hyökkäyspeliinkin oikea palanen. Joukkueena peli toimi. Ottaisin silti 3 nimeä esiin. AWB aivan kymppi peli. Martial. 5 min kohdalla rento hymy, sen väsyneen irvistyksen sijaan. Viesti tänään rävähtää. Brunon kanssa tuntuu homma toimivan, joten toivottavasti Martti ottaa sen myötä askeleen eteenpäin huippuviimeistelijäksi, ja alavireiset ailahdukset jäävät vähemmälle. Jamesin ottaisin esiin myös. Martin parina nopeudellaan aiheutti uhkaa, jolla venytettiin Cityn pakkaa ja piti joukkuetta varpaillaan. Vähän voimaa kroppaan ja laput pois silmiltä, jotta näkee mitä ympärillä tapahtuu. Siitä täsmä ase moniin peleihin. Eka puolisko oli totaalisesti Manun hallinnassa, vaikka pallo enemmän sinisillä olikin. Toinen loppua kohden mentiin silkalla taistelulla. Lopputuloksena; Manchester on punainen!!!
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kapealla ringillä mennään ja pelejä riittää. FA ja EL tuli hyvät arvontatulokset, joista todennäköisesti mennään jatkoon. PL on kovien pelien putki meneillä. Kuormitusta peleihin riittää. Saa nähdä jääkö mitään lopulta keväällä kouraan. Parhaassa tapauksessa saattaa päättyä pytyn nostamiseen jommassa kummassa kilpailussa ja hyvään sijoitukseen sarjassa. Huonoimmillaan muutama loukkaantuminen ja joukkueen väsähtäminen, niin se saattaa tuoda huonommat tulokset kaikessa. Joulun ruuhkasta tultu kuitenkin maaliskuulle paljon odotetua paremmin. Joten projekti etenee. Pienin askelin, mutta kuitenkin. Kun katsoo Lontoon suuntaan, jossa Special One tekee toisenlaista tulosta omissa vaikeuksissaaan. Pakko olla tyytyväinen. Käy kaudessa miten tahansa, niin suunta on kuitenkin ylöspäin.
 9. Muutama ajatus vielä ottelusta. Derby oli yllättävän kesy vastustaja. Mukava oli nähdä melko tyrneässä kunnossa oleva; ihan aidolta punaniskalta näyttävä Väiskinkin vielä kerran kentällä. Avausmaaliin saakka peli oli melkoista kuraa. Syötöt luokattomia ja yhteispeli hakusessa. Pelitapakin taisi olla hukassa. Lepposalla höntsäilyllä sentään D.C. kaatui melko helposti. Tässä otteluruuhkassa kannata isompia repiäkään voiton eteen, kuin torstai illassa vaadittiin. McTomi näyttää olevan se "uusi Keane" joukkueelle. Tulistuu helposti suostumatta jäädä toiseksi. Johtajuutta kaivataankin. Ighalo ei vielä vakuuttanut illan kahdesta maalista huolimatta. Hieman kankean oloinen voimahyökkääjä. Tilapäisavuksi hankittiin ja hoitanee roolin varmasti mukiin menevästi päästessään paremmin joukkueeseen sisään ja saa totuttua saarten pelitempoon. Arvonnassa tuli sopiva vastus. Tosin Norwich on pelannut viime aikoina kohtuu hyvin. Saikulla ollut aikaa ja ehtinyt hieman enemmän katsomaan pelejä. Leicester ja Spurs pelit näin Norwichilta. Molemmissa pelasi kurinalaisen uhrautuvasti omaa peliään ja teki hyvän tuloksen molemmissa. Joten tuohonkin peliin on lähdettävä ihan tosissaan pelaamaan mikäli haluaa voittajana jatkoon. Linkku ja Pereira ei taida riittää; ellei taululla ole parin maalin etumatkaa.
 10. Tuonkaltaista avausta mietin mielessäni. Matan ja keskikentän kolmikon luulisi riittävän Derbyä vastaan.
 11. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  McTomista pidän kovasti, ja hienoa kun on noussut avauskokoonpanon tärkeimpiin nimiin tällä kaudella. Silti toivoisin melkein Matic - Fred. Loukkaantumisesta toipuneena on virtaa. Toivottavasti ei kuormiteta heti liikaa ja taas uudestaan lasaretissa. Fred taas hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee.... Se on kuin duracell pupu, joka jaksaa pidempään kuin muut. Tiukka peli edessä. Arsu näytti agressiivisella liikkeellä ja nopealla pallon liikuttelulla toffee miesten vauhti ei riitä vastaamaan. Everton on saamassa myös keskikentälle Andre Gomesin takaisin sairastuvalta, joka on vahvistus heille. Toivotaan hyvää peliä ja tulosta punaisille.
 12. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Olen taktinen kyvytömyys ottaa kyllä pattiin. Lyödä nyt heti sata lasissa Bruggea päähän avausjaksolla . Punainen ja 3-0 taululle. Toisella enää mitään jännitettävää, vain pelailua. Ei vaan. Hyvä, kun toisella riitti hauskan pito ja kuormaa saatiin jaettua peliruuhkassa. Matan peliäly loisti. Hieno loppu tulos!!!
 13. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Kokeile Footybite.com
 14. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Oma pää puhtaana riittää. Brugge tarvitsee maalin, ja joutuu avamaan peliään ja olemaan aktiivinen. Olettaisin. Joten puolustuksen kautta ja nopeita vastaiskuja, kun tilaa luulisi löytyvän. Lepuutustakin tarvitaan, joten toivottavasti peli ratkeaisi melko nopeasti ja saataiisiin kierrätystä pelaajiston rasituksen tasaamiseksi.
 15. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Tuli katsottua vasta nyt. Ekalla puoliajalla näytti, kun kentällä olisi kesälomalta palannut joukkue höntsäämässä ekaa kertaa. Yhteispeli, ajoitukset, harhasyötöt,.....käsittämättömän huonoa peliä. Onneksi Watford oli myös heikko. Pakko ottaa sanomisia takaisin. Laiska Martti ottanut joukkuetta reppuselkään tehtyjen maalien muodossa. Ehkä ei pelkästään Brunon ansiota. Belgiassa puolustajan harhasyötöstä ja nyt lähinnä oma oivallus Watfordin alakerran avustuksella. Pääasia maaleja kuitenkin syntyy.
×