Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  502
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Peli tuli katsottua nyt, kun vuosiloma päivä menossa. Pelaamisessa oli silmiin pistävyys rentous, helppous ja ekalla jopa leikittelyn omaista. Toisella sitten asioita loksahti kohdalleen. Hyvä fiilis paistoo joukkueesta. Erityisesti Lindelöfin purettua pallon katsomoon Hendersonin edestä meni läpyllä ja kiitoksin, kun aiemmin on nähty tilanteissa kiroilua puolin ja toisin. McT & Fred keskikenttä toimii erinomaisesti ja PP osattu roolittaa paremmin. Jotain on tapahtunut kauden aikana. Joko MU pelaaminen on kehittynyt selkeästi tai TH pelaaminen taantunut. Tai molempia. Kohtuu selvä ero joukkueiden tekemisessä, vaikka TH joukkueessa myös laatu pelaajia löytyy yhä.
 2. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  1de Gea 29Wan-Bissaka 2Lindelöf 5Maguire 23Shaw 6Pogba 39McTominay 21James 18Bruno Fernandes 10Rashford 11Greenwood Substitutes 7Cavani 8Mata 13Grant 17Fred 19Diallo 26Henderson 27Telles 31Matic 33Williams 34van de Beek 38Tuanzebe 56Elanga
 3. Siirtohuhut

  West Ham haluaa Jessen kesällä; ja MU on valmis myymään oman kasvatin 30m£ hintaan.
 4. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Rasse lähtee mukaan, mutta tuskin pelaa 90 min. Amad saattaa olla avauksessa ensi kerran. Mata ja Anthony Elanga (18v.) ovat mukana matkaan lähteneessä joukkueessa.
 5. Siirtohuhut

  MU on yhdistetty olevan kiinnostunut useammasta maalivahdista. DDG huhuillaan jättävän seuran kesällä. Matalle huhuillaan vuoden jatkosopimusta.
 6. Pelin näin vasta nyt. Paljon huolimattomuus virheitä. Ei ihan optimi avaus. Kierrätystä ja sairastuvalta palaneita, joten pelin luku oli mitä oli. Leicesterin organisointia pakko ihailla. Loukkaantumisista huolimatta. Näyttö paikan saaneet ovat ottaneet mahdollisuuden todella vakuuttavasti vastaan. VDB tuli tauon jälkeen takaisin ja aralta tuo näytti. Yritystä oli. Huomio kiinnittyi enemmän siihen, kuten koko kauden; ettei häntä oteta peliin mukaan. Eikö luoteta vaiko persoonassa jotain? Jäi pitkälti yksin kentälle saamatta palloa. Sen sijaan nuori Diallo sai palloa heti peliin tullessaan.
 7. Siirtohuhut

  Leverkusenin Burkina Fason keskus puolustaja Edmond Tapsobaa, 22 on mielenkiinnon kohteena samoin kuin yökkääjä Leon Bailey, 23.
 8. Kausi 2020-21 käyntiin

  Juuri näin. SAF kesti aikansa rakentaa perustukset ja oli kaiketi yhden hävityn matsin päässä potkuista, ja sitten loppu olikin kuin saduista. Tuskaista oli alku, ja hailakoita muistikuvia yhä vielä ajasta. Ole on Norjassa voittanut. Samoin SAF tuli Skottimestaruuksien kera ( ja oliko eurooppa cup myös?). Perustuksien kasaaminen on vaikein homma. Työtä on tehnyt määrätietoisesti oikeita paloja hommaten. Cavanin kokemus ja voitontahto (lisäksi oikea pala kärkeen) ja Brunon johtajuus; nyt pitäis saada nälkä tartutettua myös Rasseen ja Greenwoodin ja kumppaneihin. Pari laatuhankintaa kesällä ja taas ollaan askeleen lähempänä mestaruustaistelua.
 9. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Uskomaton pelimies. Valioliigassakin ihan omaa luokkaansa. Everton lähti hyvin kotiläksyt tehneenä peliin. Pelasi rauhallisesti prässin alta pois. Ja myös luki pelin avaukset. MU hieman hitaalla taas liikkellä, eikä peli lähtenyt rullaamaan.... kunnes diesel hörähti käyntiin. Liike lisääntyi ja yhtenäistyi, ja sen myötä Everton oli välillä totaalisesti purjeessa.
 10. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Everton vaikuttaa keskittyneemmältä. Herätys United.
 11. Siirtohuhut

  Huhut kertovat Olen haluavan Norwichin 21 v oikean laitapakin Max Aaronsin seuraavassa ikkunassa.
 12. Siirtohuhut

  Celticin 17 v maalivahtilupaus Vincent Angelinia on lähestytty sopimustarjouksella, Nuorella Skotilla sopimus päättyy kesällä. MU on solminut myös nuoren Englantilaisen laiturilupauksen kanssa sopimuksen; Shola Shoretire (17).
 13. Siirtohuhut

  Huhujen mukaan Sanchon hankinta on unohdettu. Nuori Diallo nousee edustuksen ringiin, ja Ole uskoo kaverin nousevan pian kokoonpanoon ja tarve Sanchon hankinalle alkaa hälvetä. Haaland on yhä mielenkiinnon kohteena, ja samoin Sevillan Ranskalainen puolustaja Jules Kounde (22). Lainalle Chong (Brugge), Pellistri (Alaves), Mengi(Derby) ja Garner (Nottingham F.). Jones on toipumassa polvivammasta pelikuntoon.
 14. Siirtohuhut

  Pistetään Jones kaupantekijäisenä samaan junaan!
 15. Kausi 2020-21 käyntiin

  Luultavasti Manchesterin jätit on vahvoilla Hålandin kuin Valjun mestaruudenkin suhteen. Raha ja Lontoo, iso seura, mutta tdennäköisesti tulee pohjoisemmaksi...
×