Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  377
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Missä Crisu muuten on?
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Maticin taisteltua itselleen uudellen luottomiehen roolin, saa nuori oma lupaus kasvaa rauhassa vastuuseen (jos on kasvaakseen). Kyllähän SAF aikana Manulla oli 4 huippuhyökkääjää, jolloin 4-4-2 ryhmittymällä pääsääntöisesti mentiin. Olekin oli supersub, joka olisi ollut monessa kilpailevassa joukkueessa ykköshyökkääjiä. Loukkaantumisia tulee ja pelejä on paljon mikäli pelataan cupit ja mestarien liigaa. Välillä kuivia kauseja. Leveyttä pitää silloin löytyä; koska koko kautta ei voida pelata yksinomaan ykkösyksitoistaisella.
 3. Siirtohuhut

  Tuon ikäiselle kuitenkin hyvä ponnahduslauta isompiin ympyröihin. Tuolla hyvässä valmennuksessa, jos raivaa tiensä aloituskokoonpanoon, niin mahdollisuus pärjätä Manussakin tulevina vuosina. Lainalle olisi lähtenyt punaisistakin hakemaan peliaikaa ja kokemusta ennen pitkää.
 4. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Sama. Odotin kyllä rotaatiota ykkösnyrkin sijaan. Bournemouthia vastaan varmasti McTomi, Fred, Ighalo ja kumppanit olisivat haluneet näyttää osaamistaan. samoin Mata. Mutta hyvä näinkin. Melkoinen ilotulitus kirsikoiden hataraa puolustusta vastaan. Ramsdale piti lukemia pienempinä. De Gean olisi pitänyt Stanilasin eka maali peittää. Etunurkka aivan auki. Muutenkin pallo vähän pomppi käsistä. Henderson tulee tarjoamaan aikanaan ison haasteen ykköstorjujan paikasta. Toista topparia joukkue huutaa. Onneksi Matic on ottanut ison roolin ankkurina.
 5. Lisäisin vielä Maguiren tuohon. Aivan loistavaa topparipeliä. Parissa viime pelissä sitä tasoa mitä hintalappu edellytti. Kova kaveri vielä viereen, niin alkaa oma pää olla betonia. Matic hallitsi keskikentän pohjaa suvereenisti. Viimeisen puolituntisen sai katsoa millä miehillä ( tai pojilla) Ole aloitti laivan kääntämisen. Nyt peli rullasi kevyellä pintakaasulla Brighton kumoon, jolta tosin uskalsin odottaa enemmän.
 6. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Messi pärjää pienellä koolla, mutta Gomes ei ihan sitä luokkaa ole taidoiltaan. Pehmeä koulupoika ollut näytöillään, ja lainapesteillä saisi peli aikaa miesten peleissä. TPS,n muutaman vuoden takainen junnu A.Ademi, joka oli omasta ja Isän mielestä melkein Messi ja lähdössä Valjuun (Stoke). Huikeat luulot potentiaalista ei koskaan realisoituneet. Toki saarille nyt pääsi. Aloittaa kesällä Maarianhaminan IFK paidassa, kun Turun kumpikaan seura ei enää "lahjakkuuden" palveluksia kaipaa. Gomesillekin toivoisi kovaa työntekoa ja nöyryyttä. Eilisten lupausten lista on pitkä, joista ei koskaan tullutkaan mitään. Januzaj taisi olla viimeinen superjunnu Manussa, joka floppasi nenän noustessa liikaa.
 7. FA-cup 27.6.2020 Norwich City vs Manchester United@Carrow Road

  Norwich pelasi erittäin hyvin joukkueena ja miehekkäästi. Kyllähän pelitahti painaa varmasti jaloissa vieden parasta tuoreutta. Linkku teki valtavasti töitä. Toivottavasti lähtee tästä. Bailly näyti välillä Arsu topparilta. Maguire teki. Johti puolustuslinjaa hyvin esimerkillään koko pelin ja pari loisto plokkausta.
 8. 24.6.2020 Manchester United vs Sheffield United@Old Trafford

  Jokainen taistelee putoamista vastaan käytännössä vielä. Katsoin pelin vasta nyt. SU näytti hyvän alkukauden suorittamisen jälkeen tauolta tullen hyvältä tsemppi divariporukalta. Tasoero oli kentällä valtava. Mielestäni Shaw pelasi hyvin; yhtä turhaa korttia lukuunottamatta. Joukkueen peli menee varmasti sitä suuntaa kohti, jota Ole haluaa peluuttaa. Parantumista tulee vielä pelituntuman parantumisen myötä ja toivottavasti syöttöpeli saisi sen myötä huolellisuutta. Hyviä aihioita näkyy jo; etenkin laiska Martin päästessä päättämään hyvin rakennetut tilanteet. Nyt on pelaajia, joilla voi tehdä tulosta. Tänäänkin olisi ollut mahdollista tehdä pari lisää. Greenwood näytti saaneen rintakehän ympärille massaa lisää. Treenattu on tauon aikana.
 9. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Sopiva terrieri keskikentälle tuoden asennetta, kovuutta ja johtajuutta. Tällainen tarvitaan taitavien pelaajien joukkoon, ja mistään pujalasta toki ei ole kyse. Kehittynee yhä. Tärkeä pelaaja tuleville vuosille, näin uskon.
 10. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  McTominay sopimusta jatkettu vuoteen 2025 plus vuoden optio. https://www.bbc.com/sport/football/53148315
 11. Joku aika sitten Spurs pelasi aktivista palloa, ja MU antipalloa. Nyt oli toisin päin. MU oli aktiivinen ja kuin olisi Old Traffordilla pelannut vastustajan hakiessa puolustusvoittoisasti vieraspisteitä. Yritystä oli ja peli varmaan sitä mitä Ole on kaiken aikaa hakenut. Rentoutta hosumisen sijaan, niin peli rullaa ihan toisella tavalla. Martilta kun olisi onnistumiset tullut, niin kolme pistettä olisi plakkarissa. Lloris oli kentän paras.
 12. Hyvä liike ja aktivisuus vajaa puoli tuntia Spurssin himaillessa kuin olisi vierasjoukkue. Puolustusvirhe Maguiren pelatessa itsensä ulos. Oltiin hetki sillassa. Loppu taas mentiin MU tahtiin. Pieni hosuminen pois ja hyvää tulee, jos ei simahda tuohon kovaan liikkeeseen. James ikävä kyllä näyttää hieman heppoisalta. Jos PP haluaa näyttää, niin timanttiin. PP kentälle ja James ulos. Fred McTomi PP Bruno Martti Rasse
 13. Kiitos. Toivottavasti Moulla vahva murjotus pelin jälkeen.
 14. näkyykö mistään ? Stream?
 15. Siirtohuhut

  Nyt Huhutaan 75 £ miljoonan tarjouksen valmistelusta Grealishin saamiseksi Villasta. Myös Leicesterin Ndidin perässä huhujen mukaan. Sancho harkitsee paluuta Cityyn, kun MU ei ole valmis maksamaan 115£ miljoonan siirtosummaa, vaan ilmoittaa odottavansa vielä vuoden.
×