Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  488
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 1. Kausi 2020-21 käyntiin

  Luultavasti Manchesterin jätit on vahvoilla Hålandin kuin Valjun mestaruudenkin suhteen. Raha ja Lontoo, iso seura, mutta tdennäköisesti tulee pohjoisemmaksi...
 2. Kausi 2020-21 käyntiin

  Håland kyllä kelpaisi. Chelsea tekemässä 120 miljoonan tarjousta huhujen mukaan, ja eiköhän Agueron korvaajan paikkaa ole tarjolla naapurissakin. Toivossa on silti hyvä elää.
 3. 20.1.2021 Fulham vs Manchester United @ Craven Cottage

  Hereillä ei oltu ja Fulham iski taasen kun vielä oltiin vasta heräilemässä. AWB; Mason ja Martti saisivat herätä toiselle, nin hyvää tulee. Cavani liikkuu hyvin.
 4. Kausi 2020-21 käyntiin

  Joukkue on siellä missä kuuluu!!!! Olen porukka pelaa kuten SAF jengit aikanaan. Peli ei ole kaunista, mutta pinnat raavitaan, joku iskee hikisessä pelissä sen yhden. Toivottavasti saamme nauttia tästä pitkään.
 5. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Allekirjoittanut ei olisi pahoillaan, jos patongit jatkaisivat matkaa.....muualle. Oikein hyviä hyvän päivän sattuessa. Niitä vain sattuu suht harvaan. Pallollisena molemmat vahvoja ja tulostakin tulee pelin päivän osuessa kohdalle. Liian usein molemmilta halutonta laiskaa liikettä. Kumpaakaan ei voi pitää erityisen juoksuvoimaselta. PP parantanut viime aikoina. Hienoa. Ikää jo mittarissa ja liike ei ole koskaan ollut vahvuuksien kärjessä. Puolustusvelttoilut kuuluu välillä kuvaan. Oikein roolitettuna ja asenne kunnossa. Ok. Mikä ettei? Miten sitten kun joukkuetta ehkä vahvistetaan ja rooli pienenee. Kestääkö iso ego sen?
 6. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Burnley selvästi lähtenyt peliin voittamaan. Joukkue aloitti erinomaisesti tehden Mu pelaamisesta hankalan. Odotetusti. MU hermostunutta; eikä oikein tahtonut saada pelijuonesta kiinni. Viimeinen vartti alkoi jo kulkemaan. Mielestäni Shaw tuomittu varoitus oli puhdas kamppailutilanne, johon molemmat meni täysillä. LS osuu ensin palloon. Maguiren maalin hylkäys outo. Burnley ja muut rytistelijät tekee vastaavia maaleja, ja ne on Britti asenteella tilanteeseen menoja. Nyt hylky? Kaveri nimenomaan tuli alle.
 7. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Hyökkäysvoimainen kokoonpano. Matic pärjännee Burnleyn jyrien kanssa väännöissä.
 8. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kyllä sieltä jokusen plussankin löytää. McTomi. Miehekästä tekemistä. Erinomainen puolustus päässä, johtajuus, plussana maali. Henderson nollapeli, ja joukkueelle voitto. Mata. Asenne ja pelisilmä. Williams. Ei taitavin kentällä, joka tilanteeseen voittamaan. Manu Dna virtaa..
 9. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Alku ja maali jäi näkemättä. Ihan hyvää, kunnes W pääsi peliin mukaan. McTomi kantaa kapteenin nauhaa esimerkillisesti. erinomaista tekemistä.
 10. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  20Legend heitti pöydälle kokoonpanon, jota päässäni jo City pelin jälkeen hahmottelin. James ehkä vasemmalle, ja JL penkille. Toivottavasti se nähdään myös kentällä ja ykkösille lepoa.
 11. LC 6.1.2021 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  City on saanut pelinsä kuntoon ja oli selkeästi parempi joukkue. Hiukan huolellisemmalla tekemisellä maalitilikin olisi saatu auki. Martti on kyllä veltto. Terävämpää hyökkääjää kaipaisin piikkiin. Greenwood ei tuonut oikein mitään. Penkin kapeus näkyi taas kerran. Vaihtoehtoja juurikaan ei ole.
 12. Siirtohuhut

  Valmennukseen tulee seuran DNAn mukainen mies. Fletcher nousee ykkösten valmennustiimiin. https://www.manutd.com/en/news/detail/darren-fletcher-joins-man-utd-first-team-coaching-staff-4-jan-2021
 13. Siirtohuhut

  Huhuissa pyörii Rojon palaavan Boja Juniorsiin, myös Newcastle mainittu. Baillyn paluun ja esitysten myötä MU ilmeisesti jättää topparin tavoittelun tammikuun ikkunassa. Tarkoittanee myös sitä; että luotto myös Tzebeen on kova. Molempien kyky pysyä terveenä pitkässä juoksussa ollut kyllä melko kyseenalaista, joten riskillä mennään. Toki onhan edelleen vahvuudessa Jones & TMF. Huikeaa luottoa kaksikkoon ei viime aikoina valmennukselta ole löytynyt. Ja kumpikin on usein miten vemppa osastolla.
 14. 1.1.2021 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Villa oli juuri niin vaikea vastustaja kuin ennalta odotettiin. Hyvin kuitenkin puolustettiin johto loppuun asti. Jotain penkistä kertoo, kun James tuli kentälle. Toi toki nopeilla jaloilla uhkaa, mutta tärkeintä olisi ollut pystyä pitämään paloa antamatta jatkuvaa painetta omaan päähän. Dave otti pari upeaa torjuntaa.
 15. https://www.sportbible.com/football/news-manchester-united-scored-the-exact-same-93rd-minute-goal-against-wolve-20201231
×