Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  419
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Siirtohuhut

  A. Pereira lähdössä kauden mittaiselle lainalle Lazioon ja Tellesistä väännetään kauppaa.
 2. Siirtohuhut

  Nyt huhuissa pyörii... Kanten asianhoitajia ollaan lähestytty. Sanchoa yritetään vielä tosissaan. Mata ja A. Pereira kiinnostaa Laziota.
 3. Siirtohuhut

  Mirror kirjoittaa MU ensi viikolla yritävän vielä Sanchoa 90£m tarjouksella. Everton on Kiinnostunut Romeron palveluksista Pickfordin kakkoseksi.
 4. Siirtohuhut

  Tellesiä koetetaan 36,6m£ naarata. Kaveri mieleellään jo vaihtaisi seuraa...
 5. LC 22.9.2020 Luton Town vs Manchester United@Kenilworth Road

  United: Henderson; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire (c), Williams; Matic, Fred; Mata, van de Beek, Lingard; Ighalo. Substitutes: Grant, Dalot, Mengi, Fernandes, James, Greenwood, Rashford. Luton: Shea; Kioso, Lockyer, Bradley (c), Norrington-Davies; Shinnie, Moncur, Tunnicliffe; Bradley, Hylton, Shinnie, LuaLua. Substitutes: Sluga, Cranie, Pearson, Cornick, Lee, Ruddock-Mpanzu, Collins.
 6. LC 22.9.2020 Luton Town vs Manchester United@Kenilworth Road

  Luton ollut kovassa vireessä. Voi tulla kylmää kyytiä, jos vielä mennään kentälle rantapallo kainalossa.
 7. Näki ensi sekunneista lähtien joukkueen olevan kesä tunnelmissa. Pre season höntsällä ei hodarin bussia heilutella. VdB toi liikettä ja nälkää kentälle. Palloa ei vaan haluttu pelata hänelle. Pelin plussat. - VdB Avauspeli ja maali. Nyt on laadukas vaihtoehto penkiltä kentälle, kun PP ei tunne olevansa happy. - Toivottavasti peli herätti sarjan alkaneen. Kotona ei hävitä! Palacelle eiedes vieraissa.
 8. Siirtohuhut

  Toppari tarvitaan. Ykköstoppari.
 9. DDG, TFM, Lindelöf, Maguire, Shaw, McTomi, PP,, James, Bruno, Rasse, Martti avaus.
 10. Kausi 2020-21 käyntiin

  Katsoin harkka pelin Aston Villaa (0-1) vastaan. Siinä sai reservitkin hyvin peliaikaa. Maguire, Shaw & Rasse ykkösmiehistöstä lähinnä pelailivat. Henderson ei juuri näyttöjä tarvinnut antaa. Helppo peli ja maalille ei voinut mitään. Grant pelasi loppu minuutit. McT & vdB pohjalla juurikaan erottunut toisistaan. James ja Linkku olivat yriteliäitä, mutta taso näkyi ratkaisuissa. James hukkasi 6-7 hyvää paikkaa, ja Jesse pari. Paikkoja saatiin hyvin luotua, mutta viimeistely oli luokatonta. TFM pelasi tunnin toparina ja lopun kk pohjalla. Vähän hajuton ja mauton. Näköjään avaa laitapakkina tänään. Lopussa tuli junnuja vaihdossa kentälle. Keskikentän pohjalla Gailbraith esiintyi mielsetäni eduksi. Teki ihan hyvin peliä; yhtä harhasyöttöä lukuunottamatta. Garneria odotin kentälle, mutta penkillä istui pelin loppuun asti. Peli oli vauhdikas ja tasainen. MU olisi voinut rokottaa paikoistaan maalin parikin..
 11. Siirtohuhut

  OGS myönsi ettei siirtoikkuna ole toteutunut toivotulla tavalla. Aina ei saa mitä toivoo. Totesi viime kesänä Maguiren tulleen ihan loppumetreillä ja oli lopulta tärkeä pala joukkueeseen. Piti tavoitteena edelleen nyky joukkueen kehittämistä ja samalla seurataan muutamaa pelaajaa mahdollisesti vahvistamaan joukkuetta. Olen samaa mieltä. Turha hankkia, vain hankkimisen vuoksi. Pelaajan pitää tuoda lisä arvoa ja halua pelata joukkueelle. Uskon taustalla hierotaan edelleen kauppoja, vaikka ulospäin ei hirveästi huudellekaan niistä.
 12. Siirtohuhut

  Kai siellä taustalla jotain tapahtuu. Huhuja neuvoiteluista on kaiken aikaan. Osa huumori osastoa. Nyt viimeisempiä huhuja; Watfordin hyökkääjä Sarr (22) 40m£; käy siirrosta keskusteluja Liverpoolin kanssa, ja MU kiinnostunut myös, jos Sancho jää saamatta. Muita huhuja; Perisic, Coman, Douglas Costa laituri osastolle. Khedira (33) taitaa olla pelkkä vitsi. Tellesin agentti kertoo tarjouksen tulleen, mutta lähteenä Star, joten....
 13. Siirtohuhut

  Samaa ajattelin. Liike Matic tasoa ja halusi Liverpooliin. Uskokakseni sieltä vielä joku tulee....
 14. Siirtohuhut

  Manchester United have agreed a £750,000 fee with Manchester City for 17-year-old English forward Charlie McNeill. (Manchester Evening News)
 15. Siirtohuhut

  Sancho edelleen vahvasti tähtäimessä; https://www.bbc.com/sport/football/54092705
×