Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Joukkueessa on potentiaalia yhä kehittyä. Nuoret keräävät nyt kokemusta miten pärjätä valioliigassa. Rutiini ja kovuus tulee vain peliajan myötä. Jamesin huikea nopeus; kun vielä saadaan jalostettua keskitykset paremmiksi (nyt paljon Valencia laatua) ja niille kohde pelaaja piikkiin. Martial on parhaillaan hyvä, mutta välillä häipyy varjoihin haahuilemaan tai unohtaa puolustusvelvoitteet. Kymppipaikka kaipaisi luovaa pelintekijää syvältä puolustavia joukkueita vastaan. Samoin keskikentän pohjalle löytää oma Kante. Eiköhän näitä ole skoutattu valmiiksi mitä hankitaan ulkoa ja mitä on kasvamassa omista junnuista. Maalivahti tilanne tulee olemaan myös mielenkiintoinen. Mitä tehdään Hendersonin kanssa? Liian hyvä Manun penkille ja myöskin muualle päästettäväksi.
 2. Chris Smalling (Man Utd 2010-)

  Smalling halusi varmistaa peliajan, joka Maguiren tultua olisi saattanut olla kortilla. Maguire - Smalling pari olisi ehkä liian hidas ja pelajatyyppeinä vahvuuksiltaan samankaltaisia. Smallling on ollut aina hyvä puolustamaan, kun itseluottamus on ollut kohdillaan.
 3. 7.12.2019 Manchester City vs Manchester United@Etihad Stadium

  Uskomattomat 6 pistettä peleistä, joista syksyn pelien mukaan olisi ollut realistista odottaa 1-3 pistettä. McT on kasvanut syksyn mittaan joukkueen johtajaksi nuoresta iästään huolimatta. Hieno peli koko joukkueelta kurinalaisesti noudattaen sovittua taktiikkaa. Toivottavasti nämä pelit tuovat terveen pöhinän tuleviinkiin peleihin. Ole on palauttanut Manu hengen takaisin. Me olemme Manu! Ehkei taitavin nippu, mutta se joka raapii jokaisen pallon kerrallaan minuutista toiseen pelin ajan yhtenäisesti taistellen.
 4. Edelleenkin sitä mieltä; Manu on tehnyt rohkean päätöksen satsatessaan (omiin) nuoriin. EPL on tuloshakuista, joten hienoa jos oikeasti uskallettaisiin rakentaa pohjalta uutta perustusta luoden. Nuorilla pelin taso heitelehtii. Välillä vaisumpia esityksiä, mutta Spurssia vastaan nähtiin näyte millaista potentiaalia joukkue sisältää. Olea pois lempanneilta haluaisin kysyä millaista taktista neroutta Moun pelisuunnitelmassa oli ja tekikö puoliajalla jotain mikä muuttaisi pelinkulkua? Materiaalissa ei ollut ainakaan valittamista. Olelle edelleen täysi tuki omalta puoleltani. Nuorten peli heittelehtii ja välillä on vaikeaa. Kuitenkin EPL taso on noussut viime vuosina, ja sarjan tasoerot ovat pieniä terävimmän kärjen ja parin heikomman välissä. Ja SAF jälkeen menetettiin kolmen valmentajan aikana kotikenttä etu. Sekään ei ole Olen vika; ettei pienemmät seurat enää tule valmiiksi paskat housuissa taistelemaan vain siedättävää tappiota.
 5. Toivottavasti Fred nostaa tasoaan saatuaan McTomin vierelleen. Tomin pelituntuma on ??? Youngilla voi tulla kiire ja ylipelaamisen riski kasvaa. Pistekin on hyvä tulos, sillä vastustaja on pari luokkaa parempi. Toivottavasti joukkue syttyy pelaamaan ja pallo pomppisi kerrankiin kotiinpäin!!!
 6. Ajatuksia tästä kaudesta

  Odotukset ovat korkealla; koska Manu. Joukkueen henki on kohdillaan ja yritystä riittää. Hosumista ja yliyrittämistä monilla. Syötöt usein tästä syystä heikkoja, ja tilanteita kuivuu kokoon. Jokainen varmaan ymmärtää, ettei tuolla materiaalilla ponnisteta kovinkaan korkealle. LVG ja Mou yritti jo aikansa hyvillä nipuilla huonoin tuloksin. Joukkueissa oli laatua, mutta kentällä ei nähty sydämellä pelaavaa nippua. Turhauttavampaa se oli. Uskon Olen laativan ihan ok pelisuunnitelmat tiimeineen. Joukkue ei ole vain riittävän kypsä sitä toteuttamaan. Keskikenttä on 3 ja 4 vaihtoehto. Kukapa olisi kauden alkaessa uskonut miten kova ikävä McTomia on marras/joulukuun vaihteessa? Loppukesästä oli yleinen mielipide, ettei riitä. Matic toisi toki fyysisyyttä ja johtajuuttakin kentälle, sekä verkkaiset jalat. Olen tiimi ehkä katsoo parhaaksi antaa nuorille mahdollisuuden antaa näyttöjä, sekä ottaa peliajan myötä kehitysaskeleita huomista varten. McTomihan tuohon mahdollisuuteen on tarttunut ja on pelannut hyvällä tasolla loukkaantumiseensa asti. JA ennenkaikkea sydämellään. Sitähän ei ole nähty isolta staralta tälläkään kaudella. Joko Olelle annetaan työrauha, ja mahdollisuus kehitää joukkuetta ajan kanssa. Tai hommataan esim. Poche aloittamaan oman projektinsa. Vaikea kyllä uskoa hänenkään saavaan tuota tiimiä ihmeellisempään lentoon kevät kaudella. Pelaajien taso ei nouse valmentajaa vaihtamalla.
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mielestäni PP voi vaihtaa maisemaa. Pelitapaan sopimaton huonosti motivoitunut iso ego ei tuo potentiaalistaan huolimatta joukkueeseen mitään lisää. Vaikea uskoa kaverin pystyvän menemään peilin eteen ja muuttamaan asenneettaan; ja ryhtyä pelaamaan täysillä itsensä likoon laittaen joukkueen hyväksi. Joukkue on nuori, mutta ikä rakenne korjaantuu ajankuluessa. Toivottavasti nuorta potentiaalia saadaan haalittua tulevissakin siirtoikkunoissa. Tähtäin on tulevaisuudessa, ja tämä on välivuosi joka tapauksessa. Joskus on hyvä ottaa muutama taka askel ja alkaa rakentaa uutta nousua; ja ennen kaikkea tulevaa menestystä. SAF se otti aikansa, ja nyt ollaan saman edessä. Suunta on oikea. Laitapakki puoli alkaa näyttää hyvältä. Nuori Williams tuo kilpailua vasemmalla; oikealle saatiin onnistunut täsmä hankinta. Ylimmällä oksilla on paljon tulevaisuuden potentiaalia. Keskikentälle pohjalle ja ylemmäs pelintekijää tarvitaan akuutisti.
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Sheffield pelistä kannata kovin suuria johtopäätöksiä repiä. SU nimettömästä joukkueestaan huolimatta on hyvin yhteen hioutunut nippu. Keskikentän kolmikko raatoi pyytteettömästi, jokaisen hoitaessa tinkimättömästi tehtävänsä. Siinä on helppo pelata, kun kaverit tietävät mitä kukin tekee. MU pohjalla kaksikko, joilla yhteisiä pelejä juurikaan alla. AP & Fred tuki heikosti puolustusta ja teki ylöspän peliä vielä huonommin. AP jäi 2-0 maalissa jalkoihin, ja 1-0 osumassa Jones kuin junnu miesten peleissä. Spurs ei saanut kuin hetkittäin omaa peliään käyntiin SU vastaan. Eivät osanneet pelata SU erillaista hyvin organisoitua pelijärjestelmää vastaan. Manun pojat ilmeisesti myös olivat vaikeuksissa sen kanssa. Peli ei tullut selkäytimestä, vaan yritettiin pelata valmennuksen taktiikan mukaan tarkasti vastaan sinä onnistumatta. Siihen nähden lopputulos oli hyvä. Blades pelaa nyt sille huippusijoituksista, ja taistelutahto oli tapissa. MU taas hakee peliään yhä. Ilman keskikenttää pelaaminen oli heikkoa. McTomin poissaolo näkyy karulla tavalla, ja joukkue kaipaisi myös Grealish / Maddison kaltaista pelintekijää ylemmäs.
 9. 2.11.2019 Bournemouth vs Manchester United @ Dean Court

  Vastahyökkäyspelissä Manu sai hyvää oppia miten sitä pitää pelata. Bournemouthilla vahva runko, jota ollaan kehitetty ja täydennetty pikku hiljaa ajan kanssa. Peli on siis kuosissa joukkueella. Olen projekti lienee samansuuntaista, mutta se ei ole selkäytimessä vielä. Cherries ei ole huono nippu. Se on hyvin rakennettu, organisoitu ja peli tulee selkäytimestä. Ekalla puoliajalla kirsikat olivat hieman hätää kärsimässä, kunnes Kingin hieno yksilösuoritus johti avausmaaliin. Manu ei siihen kyennyt vastaamaan. Peli oli pikemminkin väkinäistä yrittämistä. Silti hyviäkin elementtejä nähtävissä, vaikka tulokset ailahtelee. Joukkue taistelee ja siinä on hyvä henki. MCTomi miehistynee kaiken aikaa ja pelaa hyvin. Johtajuutta nähtävissä. Fred alkaa heräillä ja päästä jyvälle miten pelata. Puolustus toimii pääsäntöisesti hyvin. Williams näyttää hyvin lupaavalta junnulta. James on todella hyvä. Pitkästä aikaa perinteinen Manu laituri. Hyökkäyspelin rakenteluun osaaja ja kliininen kärki. Nuorille lisää tasaisuutta otteisiin. Siinä isoimmat kehityskohteet.
 10. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Ehdin katsomaan pelin vasta nyt. Kotijoukkueella intohimoinen katsomo, joka saa myös joukkueen syttymään esittämään parastaan. Tasoltaan ensimmäinen puoliaika oli championship tasoa. MU peli ihan sekaisin, ja sen näki Olen kasvoistakin. Joukkue pelasi ihan muuta kuin mitähän siltä odotti. Kenttäpelaajista edukseen esiintyi Maguire rauhallisella suorituksellaan. Tzepe pelasi ok. McTomi myös hyvin, mutta jää ihan yksin, sillä Fred oli luokaton ensimmäisellä jaksolla. Samoin laitapakit ja ylimmillä pelipaikoilla ei tapahtunut mitään. Pallollinen peli oli onnetonta. Toiselle jaksolle joukkue tuli paremmalla ilmeellä. Maalia ei tullut, vaan hurjasti yrittänyt joukkue ja raivokkkaasti kannustanut yleisö sai palkintonsa. En tiedä kuinka paljon tuosta menee Olen piikkiin. MU kentällä ollut kokoonpano lähinnä kakkosjoukkue. Kaikilla ei pää riitä paineiden edessä. Toisella jaksolla ilme parempi, ja joukkue yritti. Keskikentälle laadukas pelimies McT rinnalle ja laatukärki itseluottamuksensa hukanneen Rassen tilalle toisi jo heti huomattavan parannuksen.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Puolustuslinjaan tuli Maguire vahvistukseksi. Menee oma aikansa pelinluvussa toppariparin ja joukkuepuolustamisen kanssa. Nyt on vielä puolustuslinja pahasti elänyt loukkaantumisten myötä. Siihen nähden päästettyjä vähän. Keskikenttä suurin ongelma. McTomi ei pysty yksin kantamaan joukkuetta hyökkäyspelaamisen suhteen. Alaspäin pelaa mielestäni hyvin. PP hölkkäilee ison osan pelistä ulkona, ja Fred pörrää energisesti, mutta eipä juuri muuta tarjoa. Tuosta materiaalista on vaikea kenenkään repiä kummoisia irti. Nyt on maalinteko tuottanut tuskaa alkukaudesta, vaikka paikkoja tehdä olisi ollut yllinkyllin hukattuja rangaistuspotkuja myöden. Muutama maali näisytä, niin tilanne ja itseluottamus olisi eritasolla. Toivottavasti Manun ympärillä riittää silti kärsivällisyyttä.
 12. Aika rohkeasti Ole peliin lähti. Junnut kentälle muutamilla senioreilla vahvistettuna. Selkeästi vielä kokeillen. James piikissä, jonne ei sovi ainakaan bussi peleissä. Eka tunti isolta osin puskemista bussia vastaan ,kuten LVG aikana. Loppu puolituntia sitten jouduttiin enempi ottamaan vastaan. Fred ei vakuuta. Pörrää kyllä nälkäisesti, mutta ei vaan peli loksahda kohdilleen. Täsmähankintana Fredkin joukkueeseen aikaanaan tuli. Williamsista taidetaan saada kirittäjä Shaw;lle. Vaspakaupoille ei siis välttämättä kiireesti rynnätä.
 13. Kyllä. PP oli paperilla vastaus Manun keskikenttä ongelmaan, vaan on kentällä ollutkin paperia. Vähän sama Alexisin kanssa. Molemmat ei vaan istunut täydellisesti rooliinsa ja odotuksiin. Peli käy tavallaan hyvin nuorilla jo nyt. Maalin teko vain tuskaa ja monilla yliyrittämistä. McTominay nostaa tasoaan pelipeliltä. Isoa vastuunottamista ja johtaja ominaisuksiakin hieman nähtävissä. Oli junnuissa ikäluokassaan näissä suhteissa kova pelimies. Silloin pelasi usein kyllä ylempänä hyökkäävänä keskikenttänä tai jopa piikissä. Nyt puolustavammassa roolissa, ja ennen kaikkea asenne kunnossa. Myös Pereira Arsu pelissä väläytteli potentiaalia, joka junnuna oli esillä. Alkukauden peleissä näytti, ettei taso riitä, mutta hienoa jos kehitysaskeleita otetaan. Kane tuskin lähtee alkuvaiheissa olevaan projektiin. Hintakin todennäköisesti järjetön. Maguiren entinen joukkuekaveri sen sijaan olisi oiva hankinta, vaikka Madissonkaan tuskin halvalla liikahtaa. Huikea potentiaali ja pelaa jo nyt kovalla tasolla.
 14. Kynotia kompaten Olelle työrauha. Noilla pojilla ei saa nopeita pikavoittoja. Nyt tarvitaan aikaa. SAF oli tappion päässä potkuista, ja loppu onkin historiaa.... LVG, Mou...kävi kilpailukykysisillä kokoonpanoilla kokeilemassa laihoin tuloksin. Nyt lähdettiin rakentamaan uutta nousua toisenlaisella lähestymistavalla. Kolmen vuoden projektista puhuttiin...joten potkut lokakuussa ei kuullosta fiksulta. Mieluummin omia talentteja katsoo, jotka haluavat pelata seuralle, kuin ei onnellisia pepsejä.
 15. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Olisikohan sovittu yhteisymmärryksessä. Smalling alkaa lähestyä uran ehtoo puolta. Haluaa pelata mieluummin kuin istua penkillä.
×