Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  333
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. Kuin alasarjojen talvipotkupalloa. Maguire, Martial, Mata, Shaw, Romero + Fred & Bruno ihan ok peliä. Matic varauksin, Williams toinen puoliaika hyvä, eka heikko. Lingard surffaili koko pelin. Dalot & Pereira. Kun se avauksen paikka tulee, niin se pitäisi pystyä käyttämään siihen malliin, että saa 90 min pelata. Hyvä tulos. Minimissään riittää oma pää puhtaana seuraavassa pelissä.
 2. Pererira tippunut alemmas Maticin viereen.
 3. Sori. Meni aikaa kun etsin itsekin ja sportmarginia yritin ensin huonoin tuloksin. Vähän näytti keskittymisen jääneen Manchesteriin. Kentälle mentiin kunhan pelaillaan, niin tulos tulee siinä ohessa. Pakka ihan levällään ja pelaajat omissa mietteissään. Ole näytti jo siltä; hiustenkuivaaja käyntiin puoliajalla.......vaan sittenpä, laiska Martti yllätti. Taisi sade herättää!!!
 4. http://bfstrms.xyz/play/soccer-14
 5. Fred näemmä huilaa myös. Laskee varmaan Bruggen olevan hieman pehmeämpi vastus, joten Pereira pärjää pohjalla ja Linkku 10 tontilla. Mata pärjää taatusti. Puolustus edellä mennään ja haetaan hyvää vieraspeli tulosta.
 6. Loukkaantumiset

  Rassen paluuta taidetaan saada odottaa pidempään; https://www.bbc.com/sport/football/51566285 McTomi sen sijaan palannut harjoituksiin.
 7. Siirtohuhut

  Tässä huhussa menossa Espanjan aurinkoon; https://www.bbc.com/sport/football/51552072
 8. Siirtohuhut

  Huhuissa Juve haluaa PP takaisin ja tarjoaa Ramsey vaihdossa.
 9. Toki vieraspelin voisi lähteä samalla sapluunalla kuin Lontoossa käytiin ryöstöretkellä. DDG sai tärskyä olkapäähän, joten lepoa senkin vuoksi. Romero AWB Bailly Maguire Shaw Wiliams Fred Matic Bruno Ighalo Martti Puolustetaan tarkasti ja paikoista vierasmaali. Kivampi lähteä kotipeliin sen jälkeen.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  AWB, Fred ja Williams ottivat kaikki 5. varoituksensa. Tuliko pelikieltoa vai mistä luvusta se sanktio napsahti? Josku netistä löytyi junnu pelejä katseltavaksi. McTomi, Angel, Pereira, Chong, Tzebe tuli jonkun pelin nähtyä junnuissa. Enää ei ole löytynyt. Pääseekö Manun sivuille kirjautumalla näkemään näitä? Bournemouthin sivuilla ainakin tarjoilla highlighteja / maalit. Ja muillakin. Miten MU kohdalla?
 11. Nopeesti tulee palautumisen kannalta.
 12. Siirtohuhut

  Hålandin kannalta Dortmund on varmaan looginen askel, ennen valjua. Kaveri on vasta 19 v. Joten ehtii kyllä. Siirtyessä saarille. Toivottavasti valitsee Manchesterin punaiset. Ole on valinnut rauhassa pelaajia. Esim. nuori James. Ei taatusti lahjakkain talentti saarilla, mutta kokonaispaketti oikea. Halu pelata, kehittyä, voittaa. Pelkät taidot eivät riitä, vaan henkinen lahjakkuus tarvitaan myös. Kun muistaa millaisia puujalkoja ylisuoritti SAFin joukkueessa. Heillä oli se tarvittava luonne. Halu tehdä kaikkensa joukkueen eteen. Se varmaan oli aikanaan myös Jonesin hankinnassa vaakakuppia painanut tekijä. Puujalkojen lisäksi tähtisikermästä nousi voittaja tyyppejä esiin; RvN, RvP, Rooney, CR,....jne. Uskoakseni tätä hankinta politiikkaa Ole käyttää. Ensisijaisesti Punaisiin tulevaisuuden voittajia, kuin isolla rahalla tähtiä vain mediaa ja faneja tyydyttääkseen.
 13. Ajatuksia tästä kaudesta

  Juuri näin ajattelen itsekin. Ole on nyt tehnyt joukkuueen siivous ja uudistustoimenpiteitä. Joukkue on käymistilassa ja rosteri on mitä on. Siihen nähden on mennyt ihan kelvollisesti. Kannattaa muistaa myös millaiset paineet puketua punaiseen paitaan Old Trafford asettaa pelaajilleen. Moni on flopannut; Veron, Depay, Di Maria;...muun muassa, ja PP on myös on kovin harvoin loistanut. Puhumattakaan paineista valmentajalle. LVG ja Mou eivät yltäneet huippusaavutuksiin. Toki syitä oli muitakin kuin paineet. Moyes mureni totaalisesti tavalliseksi rivimieheksi SAF;n saappaissa. Ole on kantanut mielestäni tehtävää hyvin, vaikka on Norjasta ottanut ison loikan valjuun, ja suoraan jättiläisen peräsimeen. Joukkueen koostumus ei ole tarjonnut super priimaa ja jälleenrakentaminen on pitänyt aloittaa alusta. Väsymys ja stressi paistaa kyllä kasvoista, mutta projekti etenee..... Vain kannattajat ovat kärsimättömiä. Parasta kermaa lipitettyään neljännesvuosisadan rasvaton maito ei ole maistunut ollenkaan yhtä hyvälle, vaikka olisi tässä kohtaa terveellisempää tulevaisuuden kannalta.
 14. Ajatuksia tästä kaudesta

  Pelin taso on heilahdellut, kuten nuorella porukalla usein tekee. Silti ajoittaisista pettymyksen aiheuttaneista lopputuloksista huolimatta; 2 voittoa naapurin kotikentällä. Kaksi kertaa Chelsea nurin ja ainoa porukka joka onnistunut niistämään Poolilta tasapelin. Kokoonpanoa katsoessa ei noita tuloksia ole ihan helppo tehdä, ja ne on totuuden nimessä myönnettävä yksittäisiksi onnistumisiksi. 10 pelin perättäisissä sarjassa olisi lopputulokset todennäköisesti useinmiten olleet erilaisia. Silti on pakko ihmetellä miten taktisesti riittämätön Ole on ne pystynyt joukkueellaan raapimaan? Ehkä se jotain kuitenkin osaa tai on melkoinen Hannu Hanhi?
 15. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Kiitos. Bruno on juuri se pelaaja, joka joukkueelta puuttui. Ylöspäin kaiken aikaa oikeita peliä edistäviä ratkaisuja. Chelsea pelaa hyvää nopeaa teknistä futista, jota varmaan Olekin oikeilla pelaajilla peluttaisi. Nyt saatiin Brunosta yksi oikea palanen lisää. Hyvällä esityksellä ja tuurilla 3 pistettä. Ei taatusti helppo peli, kun puolustuslinja taas uudessa koostumuksessa. Bruno uutena ja Jameskin pelasi piikissä, vaikka laitaravaajana parhaimmillaan. Ihmekkös, jos peli ei täysin sulavaa. Toisella puoliajalla sai hyvin Chelsean pelihuumorin ja pelin sekasin. Sitä myöden sen lopullisen kirin tyrehdyttyä. Hieno lopputulos!
×