Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

About pökkelö

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/29/1965
 1. CL 20.10.2021 Manchester United vs Atalanta@Old Trafford

  Peli tuli just katottua. Ekan puoliajan lopulla oli PP, Sancho ja oliko Bailly verryttelemässä? Valmennusjohdolta selkeää viestiä kentälle; vaihtopenkki kutsuu jos ei kiinnosta. Arvelen pukukopissa pidetty puhe ja annettu aloituskokoonpanolle mahdollisuus näyttää ja jätkät vastasivat mahdollisuuteen. Vaihdot tehtiin vasta myöhemmin.
 2. CL 20.10.2021 Manchester United vs Atalanta@Old Trafford

  United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire (c), Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo. Substitutes: Henderson, Bailly, Dalot, Telles, Lingard, Mata, Matic, Pogba, van de Beek, Cavani, Elanga, Sancho.
 3. Kausi 2021-22 käyntiin

  Brunon pelaa aina kun on kentällä. Paras paikka lienee kärjen takana ja 4-2-3-1 systeemi tulee siis siitä. PP pitää myös saada mahtumaan kentälle. 4-3-3 / 4-1-4 -1 systeemissä nämä olisivat molemmat hyökkäävässä roolissa ja se puhdas pivote näiden takaa uupuu. CR myös haluaa vakio avauskokoonpano paikan. Omaan silmään miehen palloton pelaaminen ja prässääminen olematon (mikä ei liene yllätys kenellekään). Silloin meillä on yksi vapaa matkustaja kentällä. Parhaimman joukkueena toimiva kokoonpano saattaisi tuoda valmennukselle harmaita hiuksia penkillä istuvien tähtien muodossa.
 4. Toppari huolia on Leicesterillä ollut, ja paljon epäonnea. Maddison ollut vaisu ja penkillä myös. Ketuilla palaset ovat vielä loksahtamatta. Toivotaan vielä yhden pelin. Hyökkäyspään Vardy - Lookman - Barnes pitävät sen verran vikkelää liikettä; että Maticin jalat loppuvat kesken.
 5. Loukkaantumiset

  Nyt sitten tippui Varanekin muutamaksi viikoksi sairastuvalle. Mr. Jones lienee lähmempänä avauskokooonpanoa aikoihin.
 6. Siirtohuhut

  Leicesterin Ndidi on nyt mielenkiinnon kohteena. Ymmärrettävästi. DvdB Juve on ilmaissut mielenkiintonsa.
 7. 2.10.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Hyvin antaa Everton poissaolijoiden kautta tasoitusta. Manun kenttäpeli pitää saada tasapainoon. Puolustusta vastaan juostaan liian helposti. DDG on pitänyt joukkuetta pystyssä ja näyttänyt olevansa ykkösvahti. Rasse on palannut jo harjoituksiin.
 8. CL 29.9.2021 Manchester United vs Villareal@Old Trafford

  Bruno oli mainio ja joukkueen sielu. Topparit ja McTomi jäivät plussalle. Käytännössä 4-1- 4-1 formaatti oli usein. En oikein tiedä oliko PP tarkoitus olla toinen 10 vaiko box to box McT ollessa ankkuri? Nyt ei ollut oikein kumpaakaan. Onneksi Villan viimeistely oli surkeaa. Muuten olisi ollut pelin jälkeen iso kriisi. Prässi pelistä. Bruno kirmaa siellä; mutta turhan usein yksin. Joukkeen yhtenäinen prässi usein uupuu. CR liikkuu silmän lumeeksi pistämättä itseään pallottomana juurikaan likoon. Kokonaisuutena viimeistelyä lukuunottamatta vaisu esitys. Cavani toi taistelua ja asennetta. Samoin Linkku teki pieniä hyviä juttuja; joista toisesta tilanteesta syntyi voittomaali. DDG pelasti pisteet. Dalot oli kyllä melkoisessa viennissä. Toivottavasti meni jännityksen piikkiin. Jatkossa muuten tuohon kohtaan Everton pelistä lähtien isketään lujaa.
 9. 25.9.2021 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Vastasin ketjuun aiemmin; mutta mennyt näköjään bitti avaruuteen. Peli oli aika sähellystä. AV oli välillä köysissä; vain heikko viimeistely pelasti heidät. Paikat oli. PP; MG ja CR koittavat jokaisesta paikasta laukoa. Ratkaisijan viitta kelpaisi. Hiukan katsetta ylös ja sivulle; ja pallo kaverille joka on paremmassa paikassa; niin tulostakin olisi voinut tulla.
 10. LC 22.9.2021 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Samaa mieltä. Keskikentän pohjan laatu pelaajan vaille....ilman sitän vaikea pokaaleita nostella; ellei joukkueen peli ole tasapainossa. Linkku, VDB ja topparipari lukunottamatta varhaista maalia ihan positiivisia. MG toi heti laatua kentälle tultua ja Elengan esitys kertoi wing backin roolissakin; että tässä on todellinen talentti.
 11. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Veikkaan fyysisyyttä, joka on paljon kovempi vaatimukseltaan kuin Hollannin kentillä. Kesällä VdB on laittanut kroppaan massaa ja voimaa. Toivottavasti muskeleita on tullut myös henkiselle puolelle; ja saa aidon mahdollisuuden näyttää olevan pelimies. Pelejä tulee paljon; ja jokaiselle pelaajalle väistämättä myös "ohi pelejä". Silloin on hyvä, kun penkiltä löytyy laatua ja nälkää näyttää olevansa isompien minuuttien arvoinen.
 12. Jesse Lingard

  Bruno on takonut käsittämättömän huikeat tehot. Upea pelaaja; mutta isoissa peleissä Mu ja Maju ollut aika hiljaista. Muistan miten TPS;n joukkueessa joskus kiekkoili Mikko Mäkelä. Huikea ura. Voitti TPS runkosarjan pistepörssin ja takoi esim. Kuopiossa vieraspelissä 3+2 tehot. Play offit tulivat; niin katosi totaalisesti pelaten olemattomilla tehoilla ykköskentässä. Tällä en tarkoita moittia Brunoa mitenkään. Toivottavasti tällä kaudella näyttää olevan isoissa otteluissakin huikea pelaaja. Ja Jesselle tsemppiä. Ehkä kuitenkin haluaa olla sydämensä seurassa ja taistella peliajasta. Toivottavasti onnistuu.
 13. Jesse Lingard

  Toisaalta jos sai elämänsä ja itseluottamuksensa kuntoon; niin voi olla vielä hyvä lisä. Varsinkin kun Bruno toisinaan katoaa peleistä. Ikävästi liian usein isoissa peleissä. Linkku silloin kentälle iskemään se tärkeä maali. Muutenkin rotatioon ihan hyvä lisä. Sanchollakin saattaa mennä hetki totutellessa Valjuun; kuten Chelsean kaksikolla viime kaudella.
 14. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Meni sinne missä häntä haluttiin jo aiemmin. Ei kehittynyt MU aikana yhtään. Bielsa lienee ainut; joka ehkä saa ulosmitattua potentiaalia; vaikka Harrison on heillä junnannut kyllä melko samanlaisena pikakiiturina lopullista läpimurtoa tekemättä.
 15. Kausi 2021-22 käyntiin

  OGS ongelma saada kaikki tähdet sopimaan kentälle. PP paikka on ylempänä. MG vaikea tiputtaa pois avauksesta. Maali per peli tahti ja aktiivista pelaamista. Bruno kaksi peliä varjojen mailla, mutta lienee silti kausari avukseen. Kuka ottaa Pivoten paikan jos mennään 4-3-3? Se pelaaja puuttuu. Maticin vauhti ei enää riitä.
×