Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  269
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pökkelö

 1. 2.11.2019 Bournemouth vs Manchester United @ Dean Court

  Vastahyökkäyspelissä Manu sai hyvää oppia miten sitä pitää pelata. Bournemouthilla vahva runko, jota ollaan kehitetty ja täydennetty pikku hiljaa ajan kanssa. Peli on siis kuosissa joukkueella. Olen projekti lienee samansuuntaista, mutta se ei ole selkäytimessä vielä. Cherries ei ole huono nippu. Se on hyvin rakennettu, organisoitu ja peli tulee selkäytimestä. Ekalla puoliajalla kirsikat olivat hieman hätää kärsimässä, kunnes Kingin hieno yksilösuoritus johti avausmaaliin. Manu ei siihen kyennyt vastaamaan. Peli oli pikemminkin väkinäistä yrittämistä. Silti hyviäkin elementtejä nähtävissä, vaikka tulokset ailahtelee. Joukkue taistelee ja siinä on hyvä henki. MCTomi miehistynee kaiken aikaa ja pelaa hyvin. Johtajuutta nähtävissä. Fred alkaa heräillä ja päästä jyvälle miten pelata. Puolustus toimii pääsäntöisesti hyvin. Williams näyttää hyvin lupaavalta junnulta. James on todella hyvä. Pitkästä aikaa perinteinen Manu laituri. Hyökkäyspelin rakenteluun osaaja ja kliininen kärki. Nuorille lisää tasaisuutta otteisiin. Siinä isoimmat kehityskohteet.
 2. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Ehdin katsomaan pelin vasta nyt. Kotijoukkueella intohimoinen katsomo, joka saa myös joukkueen syttymään esittämään parastaan. Tasoltaan ensimmäinen puoliaika oli championship tasoa. MU peli ihan sekaisin, ja sen näki Olen kasvoistakin. Joukkue pelasi ihan muuta kuin mitähän siltä odotti. Kenttäpelaajista edukseen esiintyi Maguire rauhallisella suorituksellaan. Tzepe pelasi ok. McTomi myös hyvin, mutta jää ihan yksin, sillä Fred oli luokaton ensimmäisellä jaksolla. Samoin laitapakit ja ylimmillä pelipaikoilla ei tapahtunut mitään. Pallollinen peli oli onnetonta. Toiselle jaksolle joukkue tuli paremmalla ilmeellä. Maalia ei tullut, vaan hurjasti yrittänyt joukkue ja raivokkkaasti kannustanut yleisö sai palkintonsa. En tiedä kuinka paljon tuosta menee Olen piikkiin. MU kentällä ollut kokoonpano lähinnä kakkosjoukkue. Kaikilla ei pää riitä paineiden edessä. Toisella jaksolla ilme parempi, ja joukkue yritti. Keskikentälle laadukas pelimies McT rinnalle ja laatukärki itseluottamuksensa hukanneen Rassen tilalle toisi jo heti huomattavan parannuksen.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Puolustuslinjaan tuli Maguire vahvistukseksi. Menee oma aikansa pelinluvussa toppariparin ja joukkuepuolustamisen kanssa. Nyt on vielä puolustuslinja pahasti elänyt loukkaantumisten myötä. Siihen nähden päästettyjä vähän. Keskikenttä suurin ongelma. McTomi ei pysty yksin kantamaan joukkuetta hyökkäyspelaamisen suhteen. Alaspäin pelaa mielestäni hyvin. PP hölkkäilee ison osan pelistä ulkona, ja Fred pörrää energisesti, mutta eipä juuri muuta tarjoa. Tuosta materiaalista on vaikea kenenkään repiä kummoisia irti. Nyt on maalinteko tuottanut tuskaa alkukaudesta, vaikka paikkoja tehdä olisi ollut yllinkyllin hukattuja rangaistuspotkuja myöden. Muutama maali näisytä, niin tilanne ja itseluottamus olisi eritasolla. Toivottavasti Manun ympärillä riittää silti kärsivällisyyttä.
 4. Aika rohkeasti Ole peliin lähti. Junnut kentälle muutamilla senioreilla vahvistettuna. Selkeästi vielä kokeillen. James piikissä, jonne ei sovi ainakaan bussi peleissä. Eka tunti isolta osin puskemista bussia vastaan ,kuten LVG aikana. Loppu puolituntia sitten jouduttiin enempi ottamaan vastaan. Fred ei vakuuta. Pörrää kyllä nälkäisesti, mutta ei vaan peli loksahda kohdilleen. Täsmähankintana Fredkin joukkueeseen aikaanaan tuli. Williamsista taidetaan saada kirittäjä Shaw;lle. Vaspakaupoille ei siis välttämättä kiireesti rynnätä.
 5. Kyllä. PP oli paperilla vastaus Manun keskikenttä ongelmaan, vaan on kentällä ollutkin paperia. Vähän sama Alexisin kanssa. Molemmat ei vaan istunut täydellisesti rooliinsa ja odotuksiin. Peli käy tavallaan hyvin nuorilla jo nyt. Maalin teko vain tuskaa ja monilla yliyrittämistä. McTominay nostaa tasoaan pelipeliltä. Isoa vastuunottamista ja johtaja ominaisuksiakin hieman nähtävissä. Oli junnuissa ikäluokassaan näissä suhteissa kova pelimies. Silloin pelasi usein kyllä ylempänä hyökkäävänä keskikenttänä tai jopa piikissä. Nyt puolustavammassa roolissa, ja ennen kaikkea asenne kunnossa. Myös Pereira Arsu pelissä väläytteli potentiaalia, joka junnuna oli esillä. Alkukauden peleissä näytti, ettei taso riitä, mutta hienoa jos kehitysaskeleita otetaan. Kane tuskin lähtee alkuvaiheissa olevaan projektiin. Hintakin todennäköisesti järjetön. Maguiren entinen joukkuekaveri sen sijaan olisi oiva hankinta, vaikka Madissonkaan tuskin halvalla liikahtaa. Huikea potentiaali ja pelaa jo nyt kovalla tasolla.
 6. Kynotia kompaten Olelle työrauha. Noilla pojilla ei saa nopeita pikavoittoja. Nyt tarvitaan aikaa. SAF oli tappion päässä potkuista, ja loppu onkin historiaa.... LVG, Mou...kävi kilpailukykysisillä kokoonpanoilla kokeilemassa laihoin tuloksin. Nyt lähdettiin rakentamaan uutta nousua toisenlaisella lähestymistavalla. Kolmen vuoden projektista puhuttiin...joten potkut lokakuussa ei kuullosta fiksulta. Mieluummin omia talentteja katsoo, jotka haluavat pelata seuralle, kuin ei onnellisia pepsejä.
 7. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Olisikohan sovittu yhteisymmärryksessä. Smalling alkaa lähestyä uran ehtoo puolta. Haluaa pelata mieluummin kuin istua penkillä.
 8. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  James ottanut selkeän askeleen eteenpäin ja McTomi otti sitä roolia keskikentällä jota odottaisi isolta Peeltä. Palacen bussi onnistui ja MU puski väkinäisesti. Tällaisia sattuu..
 9. 11.8.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Katsoin pelin vasta eilen iltayöstä. Chelsea antoi yllättävän kovan vastustuksen. Peli ei ehkä ollut vielä ihan täysin kuosissaan, mutta potentiaalia on. Manun pelikään ei toiminut kuten pre seasonilla Chelsean pystyessä vastaamaan kovaan tempoon. McTomin panos ilahdutti erityisesti. Todella hyvää peruspelaamista kovalla työmoraalilla ja PP:kin huomasi toisella puoliajalla olevansa onnellinen. Peli alkoi käydä. Lindelöf vastaa nyt siihen mitä hankinta hetkellä odotettiin. Hieno peli. HM näytti olevansa erinomainen toppari. Vieraaseen joukkueeseen muutama harkka alla, ja hieno suoritus. Syksyn mittaan yhteispeli paranee. Puolustuslinja vaikutti pitkästä aikaa erinomaiselta. Pelistä jäi hyvä fiilis sekavuudesta huolimatta päällimmäiseksi.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Pre season antoi odotuksia. Manu henki on palautunut. Kova asenne ja energinen ilme. Kova prässipeli toimi. Se tuo myös ongelmia. Voimakas eteenpäin puolustaminen jättää linjan taakse paljon tyhjää tilaa. Silloin HM kaltainen toppari ei ole mukavuusalueellaan nopeita juoksijoita ( esim. Sterling) vastaan. Peli Chelseaa vastaan toimi kuitenkin joukkuepuolustamisen osalta hienosti. McTominay pelaa todella uhrautuvaisesti ja pelisilmä toimii. HM toi jämäkkyyttä puolustukseen. Selkeä vahvistus. Lindelöf pelaa upeasti. DDG tuntui olevan taas oma itsensä. Hienointa on katsoa miten omat nuoret pelaavat. Rassen yliyrittäminen on vaihtunut terveseen itseluottamukseen. McT. itseluottamus oli alhaalla ja Mou oli pistämässä kaveria lainaan, ja sitä tietä menetetyksi lupaukseksi. Nyt mies pelaa todella upeasti, vaikka puolustava rooli ei ole se luontaisin paikka. Ole on puhaltanut Manu hengen, jossa nuoria rohkaistaan pelaamaan vahvuuksillaan, eikä vain välttämään virheitä. Ja nuoria lupauksia on takaa tulossa. Hyvä peli ilme on jo valtava ilon aihe. Mahdollinen menestys on sitten bonusta päälle.
 11. Siirtohuhut

  Henderson muuten pelasi upean matsin Bournemouthia vastaan, eikä voinut päästämälle maalille mitään.
 12. Siirtohuhut

  Useampi kausi ollaan koitettu ostamalla pepsiä; Debay; Schweini, Di Maria, PP, AS.... ja alaspäin menty. On hyvä, ettei roudattu paperilla selkeitä vahvistuksia kentälle kiukuttelemaan puntakoneen kilistessä ympärillä. Kokeillaan sitä mikä aikanaan toimi. Omat lahjakkuudet + Täsmä hankinnat. Keskikentälle se jäi tekemättä, mutta onnistumisen mahdollisuskin on... Muistan kun class92 aloitti kauden ja kaikki asiantuntijat vakuutti kuorossa; ettei lapsukaisilla voiteta mitään. Valju voitettiin ja jokunen kerta vielä aikustumisen jälkeenkin. Annetaan Olelle mahdollisuus. Nuoruuden innolla ja isolla sydämellä punaisten puolesta. Mieluummin sitä kuin nimimiesten pelailua vailla sydäntä.
 13. Siirtohuhut

  Ennen kaikkea OGS saadessa valita pelaajiaan. Parempi ottaa eteenpäin haluavia nälkäisiä pelaajia, kuin halutomia "valmiita" pelaajia (Dybala) . OGS ajatusmaailmassa tuo halu kehittyä menestyväksi pelaajaksi ja joukkueen yhtenäisyys on tärkeitä asioita, ja hyvä ettei sitä ole liiemmilti sörkitty. HM & AWB ovat täsmähankintoja, ja samoin James saattaa osoittautua sellaiseksi, jos lyö läpi tulevalla kaudella. Pokaalista ehkei vielä ole tarkoitus kilpailla, vaan rakentaa tulevaisuuden joukkuetta. Ja hyvä niin. Alexis onkin sitten palanen, joka lienee aiheuttavan harmaita hiuksia. Annetaanko mahdollisuus näyttää; onko vielä paloa ja liikettä riittävästi yhdeksi palaseksi ensikauden joukkuetta, vai pistetäänkö jo sivuun odottamaan löytyykö tammikuussa Kiinasta mielenkiintoa?
 14. Siirtohuhut

  BBC uutisoi Maguiren pelanneen Leicesterin kokoonpanossa, kun Manun kanssa ei ole päästy yhteisymmärrykseen. Manu on tarjonnut £70m ja Leicester pyytää£90m, jota MU pitää kohtuutomana. Juven Dybalan kanssa käydään keskusteluja samaisen lähteen mukaan.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  https://www.bbc.com/sport/football/49144693 Tälle iso peukku ja toivottavasti asiat lähtee rullaamaan toivotusti tähän suntaan.
 16. Romelu Lukaku

  Artikkeli Lukakusta https://www.bbc.com/sport/football/49151084
 17. Unitedin pre-season 2019

  Hyvän näköistä peliä; patonki pojiltakin.... Mistä muuten kattelette pelit. Useinkaan en ehdi katsomaan pelaiajankohtana, vaan kaivan niitä jälkeenpäin netistä. Usein samana iltayönä, joskus myöhemminkin. Miten MUTV? Paljonko kustantaa? Näkeekö pelejä sieltä myöhemminkin ja entäs junnupelit?
 18. Unitedin pre-season 2019

  Olen peli tapa vaatii jalkoja, joten rasitusvammoja ja lepuutuksen tarve luulisi tarjoavan myös nuorille peliaikaa. Kilpailu pelipaikoista potkii sekä nuoria, että vanhempaa tekemään treeneissä ja peleissä parhaansa. Toivottavasti.
 19. Unitedin pre-season 2019

  Topparit pelanneet tasaisesti. Jones ollut paras. Toivottavasti nyt pysyisi kerrankin ehjänä kauden ja tapahtuisi vuosia odotettu todellinen läpimurto. Rojon päästäisin pois. Hasardia tarjolla, ja jos tosta jotain saisi vaihtaessa osoitetta, niin olisi parhaiten hyödyksi sillä tavalla. McTomi pelannut hyvin Pogpan rinnalla. Toivottavasti sopii isoihin saappaissin tulevalla kaudella.
 20. Siirtohuhut

  Lukakun siirrosta ja uuteen kauteen valmistumisesta. https://www.bbc.com/sport/football/49044852
 21. Siirtohuhut

  Ehdottomasti ei. Rotaatioroolia tarjolla. Kiinnostaisiko itseäkään enää tuossa iässä tulla istumaan penkille? Tietenkin huippupalkka avittaisi.
 22. Unitedin pre-season 2019

  Omaan silmään pirteää peliä. Patongit ottivat juoksu askelia. Välillä näytti unohtuvan, kun muilla tuli selkäytimestä; et ai nii joo piti tehdä töitä. Odotin Leedsin tarjoavan vastuksen kovalla liikkeellä ja prässillä. Tunnetilankin olisi odottanut olevan tapissa. Mitä vielä. MU tuli prässin alta leikiten pois ja löi itse vastaprässin pallon menetettyä. Hyökkäyspeli oli aktiivista ja nopeaa. LU puolustus oli paperia sen edessä ja luvut olisi voinut olla rumemmatkin. Rasse ja James osuivat samaan tolppaa avausjaksolla avopaikoista. Prässi ja voimakas eteenpäin puolustaminen tuo tiloja avonaiseen puolustukseen tarjoten vastaisku paikkoja vastustajalle. Huipputiimit rokottavat niihin armotta. Pelipaikoista vaikuttaa olevan kova kilpailu ja nuori kaarti esiintyy edukseen. Peli ilme on ennenkaikkea sitä aitoa ManU dna;ta.
 23. Siirtohuhut

  Hyviä pointteja. McTominaykin pelasi junnuna enemmän hyökkäävämmässä roolissa, jopa hyökkinäkin. Monipuolinen pelaaja toki. Pereira samoin pelasi 10 paikalla, joten luonnollinen puolustavaan rooolin osaaja hänkään ole. Tämän vuoksi siihen kaipaisi Ricen kaltaista pelaajaa, joka olisi myös pitkän ajan ratkaisu pelipaikalle. Jatkaisi British corea. Toivottavasti todellakin Olelle annetaan aikaa ammentaa junnuista / lupaavista hankinnoista tulevaa pelaajarunkoa, jossa olisi aito Manu dna.
 24. Siirtohuhut

  De Ligt ei ole mukana Ajaxin leirillä. Osoitteen vaihto edessä; mutta minne?
 25. Unitedin pre-season 2019

  Näkeekö tuon jostain sivustolta vielä?
×