Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  233
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pökkelö

 1. Manchester United- Kausi 2018-19

  Uusi Lampard, parempi kuin Pogba. https://www.bbc.com/sport/football/48209377
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Onhan 16 maalia ja 11 syöttöä kova lukema keskikenttä mieheltä. Ei käy kiistäminen. Toki osa maaleista rangaistuspotkuista. Vastapainona tehoille velttoilua ja huonon asenteen levittämistä ympärilleen. Myös otteet kentällä heilahtelivat mielialojen mukaan. Huikeita suorituksia ja välillä jotain päinvastaista. Shearer kritisoi 2. maalin tilannetta, joissa P ei viitsinyt seurata omaa miestään, vaan jäi himmailemaan. Omasta mielestäni kaveri on enemmän taakka. Menttaalipuoli ei riitä joukkueen johtamiseen kentällä. Siksi Sir A kaverin päästi aikanaan Juveen. Mielummin olisin pitänyt Herreran, joka ei ollut kentän taitavin kaveri, mutta esimerkillisin taistelija, joka hoiti ruutunsa pyytteettömästi.
 3. Romelu Lukaku

  Niinpä. Taantunut vaiko väärin peluutettu. Asenne ongelmaa? Murrayn pitäisi olla jo ukkokodissa ja pykälää alempana taidon puolesta, vaan oikein roolitettuna heikossakin joukkuessa onnistunut maalin teossa hulppeaan tahtiin.
 4. Siirtohuhut

  Huhutaan Swansean 21 vuotiaan laiturin Daniel Jamesin tulosta. Ole ei vahvista huhua.
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Minusta nuo mestareiden liigan pelit ovat olleet käsikirjoitettuja upeineen draaman kaarineen. Ja pepsit tosiaan rahastamaan jätteihin (PSG; Real,..).
 6. Manchester United- Kausi 2018-19

  Sir Alex päästi aikanaan PP pois. Siihen oli syynsä ja nyt ollaan nähty miksi. Niitä "peli kulkee" päiviä osuu vain turhan harvaksen ja on mielenilmaisuillaan enempi rasite, kuin johtava pelaaja joukkueelle. Ongelmat ovat olleet nimenomaan pelinrakentelussa. Joitain ensiluokkaisia väläytyksiä lukuunottamatta PP ei ole ollut se joukkueen moottori, joka rakentaa peliä laadukkaasti pelistä toiseen. Hyökkäyspelaaminen pääosin ollut heikkoa juuri tästä syystä. Tämä ongelma on vaivannut Manua jo "ikuisuuden". Scholesin jälkeen uutta pelintekijää ja kivikovaa johtajuutta keskikentällä ei ole nähty. Carrick oli hyvä, mutta pikemminkin tyylikäs pelintekijä / puolustuksen suojaaja, kuin pelin sydän, joka saa muut pelaamaan kapasiteettinsa ylärajoilla. Mistä tuo keskikentän dynamo löytyy? PP fyysiset ominaisuudet riittäisivät, vaan heikkous löytyy henkisesltä puolelta.
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Juur näin. Ja eiköhän niitä kavereita löydy, jotka Ole saa puhutua projektiin mukaan.
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pikemminkin Rosteri ei ole valmistettu Olen työteliäämmälle futikselle. Annetaan mahdollisuus näyttää, ja mieluiten saada pelitapaansa sopivia kavereita joukkueeseen.
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Tuon paremmin ei voi lähimenneisyyttä kiteyttää. Olelle ehdottomasti näytön paikka ja seuralta täysi tuki. Pepsien sijaan nuorille mahdollisuus ja täsmähankinnoilla (mieluiten eteenpäin haluvia nälkäisiä nekin) mitä omasta rosterista ei löydy. Rasselle sellainen hintalappu et jää Manuun. Toivottavasti Herrerakin. Taistelija luonne ja nyt olisi iso rooli tarjolla. Spurs hyyty 2016 keväälläkin jättien kompuroidessa, ja pikkuinen Leicester kiitti ja pokkasi pokaalin.
 10. Siirtohuhut

  BBC; n mukaan PP todennäköisesti vaihtaa maisemaa kesällä. Ikävin oli huhu Barcan haluavan Rassen ja valmis maksamaan £100 miljoonaa. Muita huhuja oli De Gea (PSG), Alexis (Inter), Mata (Atletico), ja Arsenal olisi valmis ottamaan Baillyn. Rasse on mielestäni tulevaisuuden Manun tärkeimpiä kavereita. Toivottavasti jatkaa seurassa.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Nuoria nälkäisiä pelaajia sisään, ja kylläiset tähdet ulos. Nyt kannattaa alkaa rakentaa uutta nuorta MANUa, jolla on intohimo pelata seuran puolesta. Pepseillä ei pikavoittoja tipu, vaan vihdoinkin on aika alkaa määrätietoinen pitäjänteinen työ. Palataan sinne vanhoille perustuksille, jotka Ole tiimeineen tuntee. Kova vaatimustaso ja työ. Intohimo voittaa seuran väreille. Moun perintö; hengetön nippu, johon Ole sai puhallettua vähäksi aikaa elämää. Nyt kun panokset on ohi, ja 4. sija ei sytytä ollaan palattu samaan kuin viime syksynä. Kunhan pelaillaan.
 12. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  http://bfst.to/play/soccer-20.php Hyvä alku ja pari virhettä siihen. Fred ja Jones hienoa taistelua.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Luin äsken viikon vanhaa urheilulehteä, jossa juttu Declan Ricestä. Kehaistiin olevan tulevaisuuden Englannin majun avainpelaajia. Erityisesti avauspelaamista kehuttiin ja hyvää syöttövalikoimaa. Omaan silmään vielä fyysisyys ja koko, joka auttaa puolustuslinjan suojaamisessa ja riistoissa. Hyvä oikea aikainen taklaaja myös. Frediltä puuttuu fyysisyys, mikä valjussa on tärkeää. Rice saattaa lähteä vielä kohtuu hintaan, ja kehityspotentiaali löytyy yhä, kun ikää vasta 20 v.
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hyvää pohdintaa. Young on saanut luottoa "parhaana vaihtoehtona". Hyökkäys / puolustaminen ollut vahvaa, vaikka välillä näyttää tason riittävyyden rajalla pyöritän molemmin puolin. Darmian on hyvä alaspäin, ylöspäin ei paljoa tarjolla. Dalot hiukan kokematon vielä puolustamisen suhteen, vaikka pelailut hyvin lupaavasti muuten. Eilen katselin vauhdikasta Bristol C. - W.B.A. peliä, jossa huomio kiinnittyi huikeaan hyökkäävään vasempaan pakkiin. Chelsea laina Jay DaSilva. Todella potentiaalinen kaveri.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  Koko lailla samoja ajatuksia. Rojo saa mennä, Darmian myös ja Sanchez jos joku suostuu ottamaan. Puolustuksessa Smalling mielestäni pärjää puolustullisesti hyvin. Katkoo ja taistelee. Oikeanlainen kaveri vierelle, niin saattaa pärjätä pari vuotta vielä mainiosti. TFM ja Tuanzeben otteet eivät liene olleet lainalla huikeita. Kesän pre season kertoo varmaan suunnasta paljon. Löytyykö potentiaalia murtautua joukkueeseen, vai jatkuuko lainamiehenä? Baillyn ura on mennyt kovasti väärään suuntaan. Liekö pää heikoin osa alue, ja saako nyt vielä uutta ryhtiä pelaamiseen OGS alaisuudessa?
 16. Siirtohuhut

  Toppareista Wolvesin Conor Coady esiintynyt myös vakuuttavasti johtaessaan puolustusta. Pelannut joka ainoan minuutin tällä kaudella.
 17. Siirtohuhut

  Katoppa. Vanha puusilmäinen pökkelö on löytänyt jyvän. Declan Rice tosiaan on pistänyt omaan silmään ikäisekseen kypsällä pelillä. Nuori mies vielä, ja ura vasta edessä. Fred ei wolvesia vastaan vakuuttanut ankkurina. Kaksinkamppailuista puuttuu vääntövoimaa. Rice on ominaisuuksiltaan hyvä paketti. Kokoa , kovuutta ja asennetta. Rohkeasti taklaava, kuitenkin puhtaasti ja pallo pysyy erinomaisesti hallussa, avaaminenkin hyvällä tasolla. Suoraan heittämällä melkein Maticin saappaisiin, joiden liike alkaa käymään yhä verkkaisemmaksi.
 18. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  WW on oikeasti hyvin valmennettu ja nyt hyvällä itseluottamuksella pelaava joukkue. Paikat oli; ei tehty ja vastustajalla tuuria. Fredin liukastelusta tasoitus ja hallinta kotijoukkueelle. Youngin ulosajo, Smallingin oma. Toivottavasti huonot jutut osu nyt vain tähän peliin. Laitapakit näyttivät hieman väsyneiltä molemmat. No huilia tuli. Joku jo aiemmin kirjoitti edelliskausien hölkkäily näkyy. Kova tempoisempaa Manu ei oikein jaksa otteluruuhkaasa, ja virheet kasvaa... Nuoret pirteimpiä. McTomi syksystä kasvanut itseluottamus ja pelirohkeus näkyy isoana erona syyskauden otteisiin verrattuna. Hieno peli ja avausmaali. Pusku melkein... Myös Dalot vakuutti hyvällä esiintymisellään. Fredillä vielä kypsyttely Valjuun vaiheessa.
 19. 30.3.2019 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Täysin samoilla linjoilla. Ottelurasitus ja kohtuu kapea roosteri myös vaikuttaa otteisiin. Manu pelasi tämän pelin kuin Mou olisi toivonut. Tarkasti puolustaen ja terävästi vastaan iskien. Manuhan peliä tavallaan hallitsi, vaikka Watfodilla oli paikkoja ja pallo hallussa. Tehtiin vain välttämätön isommin energiaa hukkaamatta. SAFin aikanakin tällaisia pelejä oli paljon. Raavittiin vaisulla esityksellä voitot kotiin. Jones esiintyi pelissä nyt niin kuin olen vuosia odottanut. Erittäin hyvä peli ja toivottavasti kaveri pysyisi pitkään terveenä. Myös Smallingilta hyvä peli, Youngin ollessa puolustuksen vaisuin. Kysyin jo kerran aiemmin. Mitä mieltä täällä ollaan West Hamin nuoresta Declan Ricesta. Omaan silmään parin pelin perusteella Maticin korvaaja. McTominay on pelannut pohjalla lupaavasti, mutta löytyisikö paikka ylempää, kun junnuna kuitenkin pelannut hyökkäävämmässä roolissa. Herrerahan on lähdössä. Omista ei taida vielä löytyä muuten korvaajaa. Kentällä käynyt lupaus oli muistaakseni vasta 17 v. (nimeä en nyt muista).
 20. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ehdottomasti. Pool inho alkoi jo niiden valtakaudella, eikä Hyypiän pelaaminen joukkueessa sitä muuttanut. City ei sytytä. Näistä kahdesta mieluummin City kuin Pool.
 21. Siirtohuhut

  Löytyisikö West Hamista keskikentän pohjalle ikääntyvän Maticin korvaaja? Declan Rice ikää vasta 20v. Mitä mieltä ajatuksesta?
 22. W oli parempi halliten peliä ensimmäisellä pallottomana tehden Manusta vaarattoman tarkalla puolustamisellaan. Toisella otti pallollisena hallinnan. Manun bensa tuntui loppuvan mikä näkyi terävyyden puutteena. Tuli harhasyöttöjä ja hävittyjä kaksinkamppailuja.
 23. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Edellisten kirjoittajien kanssa yhtä mieltä. Sen verran tarkentaisin Melrosen kommenttiin; Samoin. Pelien katsominen on muutaman vuoden ankeuden jälkeen yhtä juhlaa, mutta.....tämä ei ole uusi ManU, vaan Ole on palauttanut takaisin sen vanhan kunnon ManU hengen.
 24. Mitään Manulta pois ottamatta. Niin tässäkin, kuin aiemmissa CL peleissä vuosien saatossa tullut mieleen käsikirjoituksen maku. Sitä draaman kaarta, joka näissä on ollut.... Hieno lopputulos jälkikäteen katsottuna. Keskikenttä teki rajusti töitä. PP poissaolo ei näkynyt millään tavoin. Otteluruuhkaa tiedossa. Syksyllä ennen valmentajan vaihtoa näytti kauden olevan taputeltu ja nyt tapellaan tosissaan kolmessa kilpailussa.
 25. Siirtohuhut

  ManU on nyt melkoisessa otteluruuhkassa, kun valjun, FA cupin ja CL;n pelit jatkuvat. Loukkaantuneiden lista on pitkä. Positiivinen kannustava ilmapiiri on saanut yksi toisensa jälkeen ottamaan sen odotetun askelen eteenpäin pelin tasossa. Rassen myötä yksi toisensa jälkeen. Lukaku nousi takasin paukuttamaan maaleja, puolustus näyttää tiiviimmältä kuin aikoihin, McTominay pelaa upeasti pohjapelaajana, vaikka junnuna hyökkäävimmissä rooleissa. Fred näytti jo Pariisia vastaan olevan se kaveri, jonka vuoksi seuraan hommattiin,.....positiivinen kierre tuntuu ruokkivan nyt itseään. Kutén Pariisi pelissä. Nyt on sauma antaa pelin lopuilla nuorille näyttöpaikkoja, kuten Ole on tehnytkin. Se on tällä hetkellä parasta näille nuorille. Onneksi McTominay ei ehtinyt lainaan , vaan saa loistaa nyt avausmiehistössä. Onnistuessaan lainat ovat nuorille erinomaisen hyvä, mutta väärään aikaan väärässä paikassa on myös lainoissa riski. TMF & Tuanzebe miten heillä on mennyt ? Ja sitä latinon näköistä hyökkiä (nimi nyt ei tule pähän millään), jota Mou kokeili laitapakkinakin. Missäs se nyt potkiskelee ?
×