Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  360
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pökkelö

 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Aika tiukka setti. Suosii isojen rostereiden kuten MC kaltaisia porukoita. Useimmilla taso tippuu reippaasti aloituskokoonpanon ulkopuolella. Ja kuormitus ykkösmiehillä näkyy taatusti loukkaantumisina tuollaisella tahdilla. Toivottavasti Mourinhon juhannus menee syvässä murjotuksessa!
 2. Siirtohuhut

  Haaveiksi jää Saulin tulo. No McTomi ottaa toivottavasti vielä ison kehitysaskeleen ja Fred parantaa yhä hiukan; niin siinä on hyvä paletti Fernandesin lisäksi keskikentälle. Joukkue pääsee vielä samalle aaltopituudelle portugalilaisen kanssa, niin homman olettaisi rullaavan kentällä aika kivasti.
 3. Siirtohuhut

  Ilmoittaa ilmeisesti siirrostaan. On iso Manu fani omien sanojensa mukaan. Toivottavasti toteutuu.
 4. Siirtohuhut

  Atleticon Saul on viestitellyt ilmoittavansa uuden seuran kolmen päivän sisällä. Pitkästä sopimuksestaan vuoteen 2026 huolimatta huhut vievät häntä vahvasti Old Traffordille. Fanit ovat innoissaan ja toivovat PP lähtevän toiseen suuntaan. Saul povataan nousevan euroopan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon seuraavan kahden vuoden aikana. Kelpasi kyllä tuo siirtohuhu toteutuessaan.
 5. Siirtohuhut

  Taisi olla 30 000£ viikossa? Samainen Sun kertoo kertoo Manun olevan kiinnostunut PSG;n oikeasta pakista Thomas Meunierista. Express kertoo valmisteilla olevan tarjous Interin puolustajasta Lautaro Martinezille.
 6. Siirtohuhut

  Huhuissa pyörii PP matkaa Juveen ja välirahana tulee Ramsey takaisin päin. Myös kerrotaan Sunderlandin kanssa tehty 250 000£ kaupat hyökkääjä Joe Hugill (16v.). Henderssonin sopimus loppuu kesällä, joten nimi tarvitaan paperiin vielä häneltäkin.
 7. Siirtohuhut

  Samainen Manchester evening star kertoo ykkösvaihtoehto hyökkäykseen on Lyonin Moussa Dembele, 23. Hendersson jatkanee lainassa vielä ensi vuoden.
 8. Siirtohuhut

  Manchesterin paikallislehti kertoo Grealish ja Maddison ovat hankintalistalla. Joukkue on myös ilmoittanut; ettei ota vastaan osto tarjouksia Hendersonin kohdalla.
 9. Finanssiasiat

  Ed Woodward puhui lähi tulevaisuuden haasteista. https://www.bbc.com/sport/football/52418826
 10. Reservit ja juniorit

  Pullat on aika hyvin uunissa. McTomi löi läpi, Greenwood & Williams tulivat ryminällä edustukseen. Fredin mielestä seuralla on vieläkin parempi talentti; https://www.valioliiga.com/aihe/james-garner/2020-04/greenwood-vai-williams-fredin-mielesta-man-unitedissa-yksi-viela-vakuuttavampi-nuorukainen/
 11. Siirtohuhut

  Huhuissa pyörii edelleen 35 milj£ Jude Bellingham, josta kisaa myös Chelsea ja Dortmund. Fiorentina on ilmaissut hyökkääjä Federico Chiesa (22 v.) saattaisi liikahtaa oikealla summalla. Manu, Juve ja Inter ilmaisseet kiinnostuksensa. Real Madridin Kolumbialainen James Rodriquez (28) on ottanut Manuun yhteyttä siirto toivein kesän aikana. Dayot Upamecanoa havittelee Arsu ja Manu. Ranskalainen 21 puolustaja on RB Leipzigin pelaaja. Darren Fletcher on palannut seuraan jonkun näköisenä suurlähetteliään roolissa.
 12. https://www.bbc.com/sport/football/47704834 Haastattelu ajasta Manun puikoissa. Sen verran kommentoin. Solksjaer on joutunut peluuttamaan joukkueettaan joukkueen ehdoilla. Osaan peleihin oli mentävä puolustusvoittoisammalla taktiikalla; kun joukkueen laatu ei olisi sallinut parempaa. On myös peluuttanut nuoria. Williams on saanut hyvin peliaikaa ja myös James. McTomi noussut johtajavaksi pelaajaksi. Chong ja Gomes ovat saaneet naftisti peliaikaa. Esitysten perusteella ihan riittävästi. Rasse vastaavassa tilanteessa aikanaan sentään toi kentälle jotain.
 13. Siirtohuhut

  Juu. Ja Levy vetää rahapussin nyörit kireälle. Pelaajat kiukuttelee anemisen taktiikan johdosta, Jose ettei saa kunnon pelimiehiä, ja .....historia toistaa taas itseään.
 14. Siirtohuhut

  Päin vastoin. Pakka on kasassa omalla puolustus alueella, pallonhallinta vastustajalla ja kytätään vastaisku paikkaa.
 15. Siirtohuhut

  Bellingham näyttää tarttuvan Manun haaviin? Chelsea havittelee ennestään vahvalle keskikentälle West Hamin Declan Ricea. https://www.bbc.com/sport/football/52012201
 16. Siirtohuhut

  Jesse & AP saivat molemmat rehellisen mahdollisuuden todistaa ansaitsevansa paikkansa joukkueessa. Kummaltakin näytöt jäi ohueksi. Pereiran ihan hetkittäin väläytteli, jotenkin jäi sellainen kuva, ettei pystynyt käsittelemään paineita joita MU paita tuo. Mielenkiintoista nähdä saako OGS potkittua Martin huipputasolle, johon eväät kyllä riittää. Toivottavasti joukkueen rakentaminen jatkuu samalla hienolla silmällä valiten oikeita pelaajia oikeille paikoille.
 17. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Matic vuoden jatko; https://www.bbc.com/sport/football/51925292
 18. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Olipa odotetun helppo peli. Tranmere luokkaa vastus. Hienoja maaleja. Valjussa ei tuollaiset olisi onnistuneet. James ja Pereirakin sai onneksi onnistumiset alle. Lask joutuu tekemään 6 vierasmaalia ja pitää nollan, jotta pääsisi jatkoon. Melkein uskaltaisi lähteä 2 miehistöllä / junnuilla peliin.
 19. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Peli tuli katsottua nyt vasta ja Wau! Taktisesti heikko ja riittämätön punasten valmennus vei taas sinisten jätti resurssein varustettua ja jonka puikoissa mr. jalkapallo. En tiedä mitä Ole & co. osaa, mutta ainakin on tiedetty missä punaisten työkalupakki on, josta aiemmin löydettiin keinot menestyä. Peli ilo ja se vanha taistelutahto; Me ollaan MANU. Se näkyy nyt selkeästi ja peli paranee koko ajan. Puolustus on toiminut erinomaisesti ja nyt löytyi hyökkäyspeliinkin oikea palanen. Joukkueena peli toimi. Ottaisin silti 3 nimeä esiin. AWB aivan kymppi peli. Martial. 5 min kohdalla rento hymy, sen väsyneen irvistyksen sijaan. Viesti tänään rävähtää. Brunon kanssa tuntuu homma toimivan, joten toivottavasti Martti ottaa sen myötä askeleen eteenpäin huippuviimeistelijäksi, ja alavireiset ailahdukset jäävät vähemmälle. Jamesin ottaisin esiin myös. Martin parina nopeudellaan aiheutti uhkaa, jolla venytettiin Cityn pakkaa ja piti joukkuetta varpaillaan. Vähän voimaa kroppaan ja laput pois silmiltä, jotta näkee mitä ympärillä tapahtuu. Siitä täsmä ase moniin peleihin. Eka puolisko oli totaalisesti Manun hallinnassa, vaikka pallo enemmän sinisillä olikin. Toinen loppua kohden mentiin silkalla taistelulla. Lopputuloksena; Manchester on punainen!!!
 20. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kapealla ringillä mennään ja pelejä riittää. FA ja EL tuli hyvät arvontatulokset, joista todennäköisesti mennään jatkoon. PL on kovien pelien putki meneillä. Kuormitusta peleihin riittää. Saa nähdä jääkö mitään lopulta keväällä kouraan. Parhaassa tapauksessa saattaa päättyä pytyn nostamiseen jommassa kummassa kilpailussa ja hyvään sijoitukseen sarjassa. Huonoimmillaan muutama loukkaantuminen ja joukkueen väsähtäminen, niin se saattaa tuoda huonommat tulokset kaikessa. Joulun ruuhkasta tultu kuitenkin maaliskuulle paljon odotetua paremmin. Joten projekti etenee. Pienin askelin, mutta kuitenkin. Kun katsoo Lontoon suuntaan, jossa Special One tekee toisenlaista tulosta omissa vaikeuksissaaan. Pakko olla tyytyväinen. Käy kaudessa miten tahansa, niin suunta on kuitenkin ylöspäin.
 21. Muutama ajatus vielä ottelusta. Derby oli yllättävän kesy vastustaja. Mukava oli nähdä melko tyrneässä kunnossa oleva; ihan aidolta punaniskalta näyttävä Väiskinkin vielä kerran kentällä. Avausmaaliin saakka peli oli melkoista kuraa. Syötöt luokattomia ja yhteispeli hakusessa. Pelitapakin taisi olla hukassa. Lepposalla höntsäilyllä sentään D.C. kaatui melko helposti. Tässä otteluruuhkassa kannata isompia repiäkään voiton eteen, kuin torstai illassa vaadittiin. McTomi näyttää olevan se "uusi Keane" joukkueelle. Tulistuu helposti suostumatta jäädä toiseksi. Johtajuutta kaivataankin. Ighalo ei vielä vakuuttanut illan kahdesta maalista huolimatta. Hieman kankean oloinen voimahyökkääjä. Tilapäisavuksi hankittiin ja hoitanee roolin varmasti mukiin menevästi päästessään paremmin joukkueeseen sisään ja saa totuttua saarten pelitempoon. Arvonnassa tuli sopiva vastus. Tosin Norwich on pelannut viime aikoina kohtuu hyvin. Saikulla ollut aikaa ja ehtinyt hieman enemmän katsomaan pelejä. Leicester ja Spurs pelit näin Norwichilta. Molemmissa pelasi kurinalaisen uhrautuvasti omaa peliään ja teki hyvän tuloksen molemmissa. Joten tuohonkin peliin on lähdettävä ihan tosissaan pelaamaan mikäli haluaa voittajana jatkoon. Linkku ja Pereira ei taida riittää; ellei taululla ole parin maalin etumatkaa.
 22. Tuonkaltaista avausta mietin mielessäni. Matan ja keskikentän kolmikon luulisi riittävän Derbyä vastaan.
 23. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  McTomista pidän kovasti, ja hienoa kun on noussut avauskokoonpanon tärkeimpiin nimiin tällä kaudella. Silti toivoisin melkein Matic - Fred. Loukkaantumisesta toipuneena on virtaa. Toivottavasti ei kuormiteta heti liikaa ja taas uudestaan lasaretissa. Fred taas hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee.... Se on kuin duracell pupu, joka jaksaa pidempään kuin muut. Tiukka peli edessä. Arsu näytti agressiivisella liikkeellä ja nopealla pallon liikuttelulla toffee miesten vauhti ei riitä vastaamaan. Everton on saamassa myös keskikentälle Andre Gomesin takaisin sairastuvalta, joka on vahvistus heille. Toivotaan hyvää peliä ja tulosta punaisille.
 24. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Olen taktinen kyvytömyys ottaa kyllä pattiin. Lyödä nyt heti sata lasissa Bruggea päähän avausjaksolla . Punainen ja 3-0 taululle. Toisella enää mitään jännitettävää, vain pelailua. Ei vaan. Hyvä, kun toisella riitti hauskan pito ja kuormaa saatiin jaettua peliruuhkassa. Matan peliäly loisti. Hieno loppu tulos!!!
 25. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Kokeile Footybite.com
×