Jump to content

pökkelö

Members
 • Viestit

  212
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pökkelö kaikki viestit

 1. FA-cup 16.3.2019 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux

  W oli parempi halliten peliä ensimmäisellä pallottomana tehden Manusta vaarattoman tarkalla puolustamisellaan. Toisella otti pallollisena hallinnan. Manun bensa tuntui loppuvan mikä näkyi terävyyden puutteena. Tuli harhasyöttöjä ja hävittyjä kaksinkamppailuja.
 2. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Edellisten kirjoittajien kanssa yhtä mieltä. Sen verran tarkentaisin Melrosen kommenttiin; Samoin. Pelien katsominen on muutaman vuoden ankeuden jälkeen yhtä juhlaa, mutta.....tämä ei ole uusi ManU, vaan Ole on palauttanut takaisin sen vanhan kunnon ManU hengen.
 3. Mitään Manulta pois ottamatta. Niin tässäkin, kuin aiemmissa CL peleissä vuosien saatossa tullut mieleen käsikirjoituksen maku. Sitä draaman kaarta, joka näissä on ollut.... Hieno lopputulos jälkikäteen katsottuna. Keskikenttä teki rajusti töitä. PP poissaolo ei näkynyt millään tavoin. Otteluruuhkaa tiedossa. Syksyllä ennen valmentajan vaihtoa näytti kauden olevan taputeltu ja nyt tapellaan tosissaan kolmessa kilpailussa.
 4. Siirtohuhut

  ManU on nyt melkoisessa otteluruuhkassa, kun valjun, FA cupin ja CL;n pelit jatkuvat. Loukkaantuneiden lista on pitkä. Positiivinen kannustava ilmapiiri on saanut yksi toisensa jälkeen ottamaan sen odotetun askelen eteenpäin pelin tasossa. Rassen myötä yksi toisensa jälkeen. Lukaku nousi takasin paukuttamaan maaleja, puolustus näyttää tiiviimmältä kuin aikoihin, McTominay pelaa upeasti pohjapelaajana, vaikka junnuna hyökkäävimmissä rooleissa. Fred näytti jo Pariisia vastaan olevan se kaveri, jonka vuoksi seuraan hommattiin,.....positiivinen kierre tuntuu ruokkivan nyt itseään. Kutén Pariisi pelissä. Nyt on sauma antaa pelin lopuilla nuorille näyttöpaikkoja, kuten Ole on tehnytkin. Se on tällä hetkellä parasta näille nuorille. Onneksi McTominay ei ehtinyt lainaan , vaan saa loistaa nyt avausmiehistössä. Onnistuessaan lainat ovat nuorille erinomaisen hyvä, mutta väärään aikaan väärässä paikassa on myös lainoissa riski. TMF & Tuanzebe miten heillä on mennyt ? Ja sitä latinon näköistä hyökkiä (nimi nyt ei tule pähän millään), jota Mou kokeili laitapakkinakin. Missäs se nyt potkiskelee ?
 5. Jäi katsomatta, kun pidin noilla miehillä mahdottomana nousta 3 vieramaalin takaa ohi. Päätin olla kasvattamasta univelkaa. Olisi pitänyt, sillä tätä herkkua on viime vuosina ollut vähän tarjolla. Kiva oli olla väärässä, vaikka nyt ei manufanit vähättelevät PSG;n sulamisesta "aina ". Toivttavasti huomenna iltayöstä matsi löytyy vielä netistä katsottavaksi.
 6. Siirtohuhut

  Hyviä kysymyksiä joihin vielä vastaukset puuttuvat. Meillä on nyt liuta akatemian lahjakkuuksia, joista osa on lyönyt jo läpi. Lopuillekin toivoisi polkua edustukseen..... Brandon Williams, James Garner, Angel Gomes, Scott McTominay, Andreas Pereira, Tahith Chong, Mason Greenwood, Jesse lindgard,Marcus Rashford.
 7. 2.3.2019 Manchester United vs Southampton @ Old Trafford

  Väsymys taisi paistaa otteista. Palacea vastaan vielä pystyttiin kontroloimaan rauhallisesti peliä, vaikka vastustaja pelasi hyvin. Nyt oli vaikeaa. PP vain rivipelaaja nuorten Pereiran ja McTominayn rinnalla. Yhteispelikään ei ihan timanttia nuorien tultua rutinoitujen Maticin ja Herreiran tilalle. Hienosti kuitenkin SAFin aikojen malliin peli käännetiin voitonpuolelle. Voiton lisäksi iloitsin nuorten keskikenttämiesten tasonnostosta, vaikka McT. ei ihan parasta peliä pelanutkaan tällä kertaa. Riittävän hyvin kuitenkin. Peli ilo ja uskallus paistoi. Nyt saa pelata ja nauttia pelamisesta virheiden välttelyn sijaan. Kilpajuoksu neljän sakkiin käy yhä jännittävämmäksi Lontoon porukoiden kompuroidessa. Kuormitus on kapealle miehitykselle kova, ja se on ehkä Unitedin suurin uhka tällä hetkellä. Itseluottamus, peli ilo, Olen tiimin taktinen osaaminen on kunnossa, mutta kuormitus painaa jaloissa. Loukkaantumisalttius lisääntyy ja parasta ei otteluruuhkassa aina saa irti.
 8. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Peli katsomatta yhä. pelasiko McTominay tosiaan pohjalla? Työkaverini väittä pelaneen ylempänä. Hieno jos nuorukainen löytänyt peli ilon takaisin Olen tiimin johdolla. Kiva jos oma junnu kasvaa ykkösmiehistöön. Toivotaan parasta.
 9. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Spurs hukkasi 3 pistettä, joten kaikki on vielä mahdollista. Liverpool sytyttää 100 % varmuudella. Nyt vain taktisesti yhtä kypsä suoritus, kuin Chelsea pelissä nähtiin, niin saadaan mestaruustaistoonkiin vaikutettua.
 10. FA-cup 18.2.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Eipä tosiaan.... Pogpaa hehkutettu eilisen jälkeen. Omaan silmääni Herrera oli punaisten paras pelaaja. Teki valtavan määrän työtä (joista isoja otsikoita harvemmin revitään) ympäri kenttää. Rakensi peliä, katkoi, peitti syöttölinjoja, tukipuolustusta, purki maalin edestä palloa, johti joukkuetta aenteellaan, sen lisäksi hyökkäysten tukena ja upea avausmaali. Täydellinen peli. Pelkäsin Youngin & Maticin lentävän vielä ulos jo ensimmäisen puoliajan varoitukset saatuaan. Young pelaa kovaa lappu allakin, ja Maticin jalan tiesin alkavan painaa mitä pidemmälle peli etenee. Ja se tietää myöhästymisiä ja ylipelaamista väsyneenä. Säästyi onneksi toiselta lapulta, vaikka joku toinen pillipiipari olisi saattanut sen esille kaivaakin. Romero ja molemmat topparit pelasivat hienon pelin. Mata otti Jorginhon pelaamisen pois ja Rasse antoi taas kaiken joukkueelle. Parasta oli kuitenkin joukkueen asenne. Me olemme Man United. Sillä joukkue on kaatanut ennenkin vastustajiaan voittaen pokaaleja.
 11. FA-cup 18.2.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  22Romero 18Young 12Smalling 2Lindelöf 23Shaw 21Herrera 31Matic 6Pogba 8Mata 9Lukaku 10Rashford Substitutes 1De Gea 3Bailly 7Sánchez 15Pereira 17Fred 20Dalot 39McTominay
 12. FA-cup 18.2.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Ainut mahdollisuus voittaa tällä kaudella. Satsataanko tähän vaiko 4 sakkiin Valjussa ? Molemmat mahdollisia, mutta keskikentän kuormitukseen homma voi kaatua. Matic - Herrera - Pogpa kolmikko on jatkuvan kuormituksen alla. Etenkin Matic palautuminen pelistä peliin takuulla haastellinen. Huippu ammattilainen toki, mutta liike muutenkin iän myötä hiipumaan päin. Todellisia vaihtoehtoja keskikentälle ei juurikaan ole. Pereira & McTominay iso ruutu jää tällä kaudella vielä täyttämättä, ja Fred totuttelee yhä valjun haasteisiin. Eiköhän punaiset lähde kuitenkin peliin täysillä taistelemaan, kuten perinteet velvoittaa !
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ihan hyvää mietintä. Lisäisin vielä Pereiran pelaaminen on ollut lievä pettymys. Askel eteenpäin jäänyt ottamatta. McTominayn uskon sen tekevän (ainakin toivon ). Nuori mies, kun saa itseluottamuksen ja peli ilon takaisin, niin kehitystä suotuisaan suuntaan voi taas tapahtua. Kuten Rassella, jonka peli vapautui OGS; n tulon myötä. Smalling on mielestäni puolustamisessa ihan hyvä. Pallollinen osaaminen hiukan kulmikasta, mutta Lindelöfin parina menee varmasti. Jonesista pidän. Tietyllä tavalla sydämellään pelaava Lädi, vaikka niitä "aivopieruja" tuntuu tulevan kerran pelissä. Ura ollut kovin rikkonainen, ja sellaista rutiinia ei ole päässyt syntymään, jotta virheettömämpää suorittamista saisi. Joutuu hieman ylipelaamaan , kun palaa kentälle, ja niistä niitä virheitä sitten on tullut. Säännöllinen pelaaminen toisi rutiinia ja höntyily jäisi ehkä vähemmälle. Lämpimänä muistona vieläkin SAFin peluuttaessa nuorta miestä puolustavana keskikenttänä Realia vastaan. Uskomaton taistelu pelaten taitotason äärirajoilla tuon pelin. Young pelaa myös sydämellään rajoitteistaan huolimatta. Vallun loukkaantuminen ja ikä taisi saada kaverista voiton. Meneekö AY vielä yhden vuoden huipputasolla ? Laitapakkia siis huutaa. Dalot nousee todennäköisesti jo ensi vuonna avauksen kaveriksi, mutta yhtä vielä huutaa ainakin. Shaw, Young ja yksi lisää....Jonesia sinne on turha enää laittaa, vaikka nuorempana sielläkin kohtullisesti suoritti. Darmiania ja Rojoa ei tule ikävä.
 14. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Ole haluaa luultavammin liikettä kentälle enemmän kuin Felli tarjoaa. Eipä sitä löytynyt Pereiraltakaan. Näytön paikan autessa se pitäisi hyödyntää. Pelasi Moun taktikalla virheitä vältellen. Vahinko, ettei nuori McTominay ole vielä valmis ottamaan isompaa roolia. Eväitä kaverilta siihen löytyy; kasvaako jää tuleville päiville nähtäväksi.
 15. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Alusta vartti ja lopusta toinen jäi näkemättä. hieno nousu joka tapauksessa. Herreran poissaolo keskikentältä näkyi aika selvästi. Maticin lisäksi siellä oli toinen heikolla jalalla esiintynyt Pereira. Burnley onnistui pitkään tukkimaan, vaikka Manu 55 min kohdalta vasta alkoi lyödä kierroksia koneeseen tosissaan.
 16. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Kiitos ! Burnley tukkii pelinavaamisen ja keskikentältä puuttuu Herreran raju liike. Melkoista puskemista. Toivottavasti tauolla löytyy keinot repiä Burnley tiuka puolustuspelaaminen auki, ja saadaan pallo verkkoon ilman paitsiota.
 17. Manchester United- Kausi 2018-19

  Tällä arvontakaavalla vastaan tulee M.City jos Chelsea kaatuu. Vastustajat menee kovemman kautta.
 18. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Streamia ?
 19. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Bailly aloitti viimeksi. Jones penkillä. Tuskinpa isoa rotaatiota tiedossa, kun peli kulkee muutenkin. Lukaku saattooi pelata itselleen avauspaikan Arsupelin kahdella pohjustuksella.
 20. 25/1/2019: Arsenal - Manchester United (FA Cup 4th round)

  Hienoa. Kiitos tiedosta.
 21. Siirtohuhut

  Toivottavasti saa vastuuta ja ottaa sen tarvittavan askeleen eteenpäin. On aina hienoa, jos junnuista kasvaa pelimiehiä edustukseen.
 22. Tottenham Hotspur

  Joutaisi 6.10. 2018 Wembley Tottenham - Cardiff pelin ottelulehtinen (kirjanen pikemminkin ) halukkaalle. Lisäksi siinä on pieni lehtinen vielä. Kiitoksella vaihtaa omistajaa. Nouto (Turku) tai postimaksun hinnalla kauemmas.
 23. Manchester United- Kausi 2018-19

  Asiaa kirjoitat. Nyt potentiaalia ulosmitataan pelaajien saadessa pelata "vaistoillaan", eikä pelkästään kurinalaisesti virheitä pelaten. Smalling on hyvä puolustamaan. Hyvä pallollinen toppari viereen. Kasvaako Lindelöf tuohon rooliin ? Nathan Ake voisi olla yksi vaihtoehto. Martinez sai Evertonissa Lukakusta hyvät tehot irti. Lukaku kyttäsi syöttöä puolessa kentässä oikeassa reunassa, josta leikkasi (rynni) keskelle boksiin. Vauhtiin päästyään kaveria oli lähes mahdotonta pysäyttää edes rikkomalla. Toinen tapa oli tulla taustalta tilanteeseen boksiin laittamaan pallo reppuun. Perinteisenä targettina ei juurikaan käytetty. Toivottavasti tulisi nyt poche tai joku vastaava, joka kehittää yhä pelirohkeutta ja nuoria. Rasse, Lingard, Mata, Herrera nauttivat nopeista palloralleista. Alexis samoin, kunhan vain nyt jotenkin sulautuisi kokonaisuuteen nähtyä paremmin.
 24. FA 5.1.2019 Manchester United vs Reading

  Peli oli kovin lattea odotukseen nähden. Cupin kiihkeä tunnelma puuttui ja oli pikemminkin kuin harkkapeli. Reading hallitsi palloa ja Manun näyttämishalut uudelle valmentajalle oli jäänyt pukukoppiin ? Keskikenttä oli pettymys, kuten jo viesteissä aiemmin tullut esiin. Pereiran peli oli hukassa ja jouduttiinko Fredista maksamaan jotain ? Toivottavasti McTominay saa samanlaisen boostin kuin Rasse Olen joukkueessa , ja nostaa itsensä talentista pelimieheksi, jota on toivottu. Mata oli mielestäni hyvä Castlea vastaan ja teki peliä, toisin kuin PP, jolta halutonta hölkkää. Mata on käyttökelpoinen pelaaja, kunhan osataan roolittaa oikein. Pääasia oli pelistä voitto, joka saatiin.
 25. FA 5.1.2019 Manchester United vs Reading

  Readingin fokus luulisi olevan sarjapaikasta taistelu, joten kakkosella ja junnuja kehiin olisi toiveena täälläkin.
×