Jump to content

pökkelö

Members
 • Content count

  485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pökkelö

 1. Kausi 2020-21 käyntiin

  Joukkue on siellä missä kuuluu!!!! Olen porukka pelaa kuten SAF jengit aikanaan. Peli ei ole kaunista, mutta pinnat raavitaan, joku iskee hikisessä pelissä sen yhden. Toivottavasti saamme nauttia tästä pitkään.
 2. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Allekirjoittanut ei olisi pahoillaan, jos patongit jatkaisivat matkaa.....muualle. Oikein hyviä hyvän päivän sattuessa. Niitä vain sattuu suht harvaan. Pallollisena molemmat vahvoja ja tulostakin tulee pelin päivän osuessa kohdalle. Liian usein molemmilta halutonta laiskaa liikettä. Kumpaakaan ei voi pitää erityisen juoksuvoimaselta. PP parantanut viime aikoina. Hienoa. Ikää jo mittarissa ja liike ei ole koskaan ollut vahvuuksien kärjessä. Puolustusvelttoilut kuuluu välillä kuvaan. Oikein roolitettuna ja asenne kunnossa. Ok. Mikä ettei? Miten sitten kun joukkuetta ehkä vahvistetaan ja rooli pienenee. Kestääkö iso ego sen?
 3. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Burnley selvästi lähtenyt peliin voittamaan. Joukkue aloitti erinomaisesti tehden Mu pelaamisesta hankalan. Odotetusti. MU hermostunutta; eikä oikein tahtonut saada pelijuonesta kiinni. Viimeinen vartti alkoi jo kulkemaan. Mielestäni Shaw tuomittu varoitus oli puhdas kamppailutilanne, johon molemmat meni täysillä. LS osuu ensin palloon. Maguiren maalin hylkäys outo. Burnley ja muut rytistelijät tekee vastaavia maaleja, ja ne on Britti asenteella tilanteeseen menoja. Nyt hylky? Kaveri nimenomaan tuli alle.
 4. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Hyökkäysvoimainen kokoonpano. Matic pärjännee Burnleyn jyrien kanssa väännöissä.
 5. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kyllä sieltä jokusen plussankin löytää. McTomi. Miehekästä tekemistä. Erinomainen puolustus päässä, johtajuus, plussana maali. Henderson nollapeli, ja joukkueelle voitto. Mata. Asenne ja pelisilmä. Williams. Ei taitavin kentällä, joka tilanteeseen voittamaan. Manu Dna virtaa..
 6. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Alku ja maali jäi näkemättä. Ihan hyvää, kunnes W pääsi peliin mukaan. McTomi kantaa kapteenin nauhaa esimerkillisesti. erinomaista tekemistä.
 7. FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  20Legend heitti pöydälle kokoonpanon, jota päässäni jo City pelin jälkeen hahmottelin. James ehkä vasemmalle, ja JL penkille. Toivottavasti se nähdään myös kentällä ja ykkösille lepoa.
 8. LC 6.1.2021 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  City on saanut pelinsä kuntoon ja oli selkeästi parempi joukkue. Hiukan huolellisemmalla tekemisellä maalitilikin olisi saatu auki. Martti on kyllä veltto. Terävämpää hyökkääjää kaipaisin piikkiin. Greenwood ei tuonut oikein mitään. Penkin kapeus näkyi taas kerran. Vaihtoehtoja juurikaan ei ole.
 9. Siirtohuhut

  Valmennukseen tulee seuran DNAn mukainen mies. Fletcher nousee ykkösten valmennustiimiin. https://www.manutd.com/en/news/detail/darren-fletcher-joins-man-utd-first-team-coaching-staff-4-jan-2021
 10. Siirtohuhut

  Huhuissa pyörii Rojon palaavan Boja Juniorsiin, myös Newcastle mainittu. Baillyn paluun ja esitysten myötä MU ilmeisesti jättää topparin tavoittelun tammikuun ikkunassa. Tarkoittanee myös sitä; että luotto myös Tzebeen on kova. Molempien kyky pysyä terveenä pitkässä juoksussa ollut kyllä melko kyseenalaista, joten riskillä mennään. Toki onhan edelleen vahvuudessa Jones & TMF. Huikeaa luottoa kaksikkoon ei viime aikoina valmennukselta ole löytynyt. Ja kumpikin on usein miten vemppa osastolla.
 11. 1.1.2021 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Villa oli juuri niin vaikea vastustaja kuin ennalta odotettiin. Hyvin kuitenkin puolustettiin johto loppuun asti. Jotain penkistä kertoo, kun James tuli kentälle. Toi toki nopeilla jaloilla uhkaa, mutta tärkeintä olisi ollut pystyä pitämään paloa antamatta jatkuvaa painetta omaan päähän. Dave otti pari upeaa torjuntaa.
 12. https://www.sportbible.com/football/news-manchester-united-scored-the-exact-same-93rd-minute-goal-against-wolve-20201231
 13. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ihan älytöntä touhua. Muistaakseni hänen käyttämänsä sana oli vielä "hellittely" tms. termi omassa kulttuurissa. Villa on paha vastustaja. Ei niin hyvin puolustava kuin WW. Hyökkäyspäässä nopeampi, kuten Leedsinkin oli, mutta taitavampi kuin L.U. Terävällä jalalla ja asenteella oltava heti liikkellä. Villa pääsee paineettomampana pelin. Joukkueella on vain voitettavaa; ja voi paahtaa rohkeata iloista hyökäyspeliä. Hyvää uutta vuotta!
 14. Siirtohuhut

  Newcastle haluaisi nuoren Williamsin tammikuussa, ja muistaakseni Shouthamptonkin haikaili aiemmin saman nuoren miehen suuntaan. TFM kiinnostaa Marseillea ja Hertha Berlinia. Sisään huhuissa ei ole kuin joitain tuntemattomia lupauksia ollut.
 15. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ei todellakaan näytä mestaruuskandinaatilta vieläkään, vaikka sarjataulukko näyttää siltä. Parannettavaa ihan joka alueella. Maalivahtipelikään ei ihan niin timantia kuin nimet antaisi odottaa. Puolustus vuotaa liikaa. Keskikenttä peli edelleen vaiheessa ja vailla oikeita paloja tietyssä mielessä. Pelaajia on, mutta toimivinta kokonaisuutta ei ole löytynyt vielä. Hyökkäyksessä Mason ja Martti ei ole päässeet tasolleen. Rasse on hieman rasittuneen oloinen tehoistaan huolimatta. Tehot lepää lähes täysin jo väsyneeltä vaikuttavan Brunon suorituksissa ja oivalluksista. Lisäksi mies on joukkueen selkeä liideri. Positiivisinta asiassa on suunnan olevan oikea. Kehitystä tapahtuu ja tulokset sen myötä. Palaset kohdalleen ja Brunolle taikajuomaa kevääksi, jotta jaksaa. Ihmeitä voi olla edessä.
 16. Todellinen Fergie time peli. Sellaista se monasti oli aiemminkin. Nuhjaamista ja lopussa otettiin väkisin kolme pistettä. Mielikuvituksetonta ja köyhää hyökkäyspelaaminen oli. WW on inhotavan tiivis vastustaja, jonka kanssa ei mitään vauhdikasta hurlum heitä nähdä. Matic oli hyvä toisella jaksolla. Hienoa kun nousi esiin muiden kk miesten hieman heikompana päivänä. Brunolla alkaa otteluruuhkassa terä tylsyä ja lukuisia harhasyöttöjä. Muuten johti esimerkillään. Shaw toi liikettä ja rakensi peliä. Selkeä parannus Tellesiin. Martti, hoh hoijaa....missä taisteluasenne? Cavani teki pyyttettömästi töitä. Prässiä, alaspäin auttamassa, tuli palloa vastaan. Sentteripeliä hyvällä asenteella. Vain palkinto maalin muodossa jäi uupumaan. Bailly pelasi hyvin. Hänen nopeuttaan tarvitaan Villa vastaan, joten toivottavasti pysyy kasassa. Hienot kolme pistettä.
 17. Kausi 2020-21 käyntiin

  Hyvältä näyttää tällä hetkellä. Peli kulkee etenkin hyökkäyssuuntaan. Keskikenttäkin paranta. Pallollinen peli paranee kaiken aikaa ja prässin alta tullaan hyvin pois. Nopeutta ja huolellisuutta hieman lisää (vaikea yhtälö) syöttöihin, niin hyvää tulee. Puolustuspeliä vielä tiiviimmäksi. Omiin on kolissut syksyllä liikaa. Hyvältä näyttää köykäiseksi ja taktisesti heikolta valmennustimiltä. Avainpelaajien kuormitus. Loukkaantumisriski ja väsymyksen näkyminen otteissa peliruuhkassa on isoin uhka.
 18. LC 23.12.2020 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Sama. Ihan viihdyttävä peli, jota MU selkeästi vei. Omaa huolimattomuutta ratkaisu venyi loppuminuuteille. Paikat oli aiemminkin. Cavanilta ammattimiehen työnäyte, vaikka oli todella onnekas ettei lentänyt ulos. Ihan oikea tuomio mielestäni. Näytti pahemmalta kuin oli. Maguire oli todella hyvä, samoin Matic jalat liikkuivat hyvin tänään.
 19. LC 23.12.2020 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Juuri näin. Toivottavasti lepuutusta ykkösille ja vähemmän pelanneet saavat näyttöpaikan. Miten Tzebe? Loukkaantunut?
 20. 20.12.2020 Manchester United vs Leeds United@Old Trafford

  Pelin näin vasta nyt. Tiesin Leedsin yksilöiden heikkouden, jonka taso maksimoidaan hienolla hiotulla tinkimättömällä joukkue pelillä. Ole tiimeineen luki tuon pelin heikkoudet ja käytti niitä hyväkseen sumeilematta. Bielsa ottikin avainpelaajia leputukseen puoliajalla ja vähemmän pelanneita tuli tilalle. Upea voitto hyvällä peli ilmeellä. McTomi pelasi pelin kuin PP voisi odottaa. Itseluottamus nousi varmaan roppakaupalla. DDG näytti olevansa ykkösmaalivahti edelleen. Brunon uhkui pelihaluja, mutta eikö silti olisi voinut ottaa jo aiemmin vaihtoon ja antaa lepuutusta tuleviin peleihin?
 21. 20.12.2020 Manchester United vs Leeds United@Old Trafford

  Leeds luo huikean määrän maalipaikkoja, joita Bamford ja kumppanit tuhlaavat isolla prosentilla. Uskomaton juoksuvoima ja pelitapa luo paikkoja. Paremmilla pelaajilla jälki olisi murhaavaa. Pelaajat ovat kyllä edelleen kehittyneet. Phillips, Bamford, Mesllier etunenässä. Silti taso on monen kohdalla on nippa nappa Valiontasoa. Joukkueen isku kyvyn tekee nimenomaan juoksuvoima ja pelitapa, joka on selkäytimessä ja toteutetaan yhtenäisesti. Vaikea peli edessä. Pitää pystyä puolustamaan tiiviisti joukkueena. Hyvällä pallollisella rauhallisella pelillä viedään pallo ja vauhti pois. Hyökätään terävästi. MU hyökkääjien taito pystyy horjuttamaan LU puolustusta, joka ei ole kaikkein tiivein.
 22. 17.12.2020 Sheffield United vs Manchester United@Bramall Lane

  PP pelasi ihan hyvin ja yritteliäästi. Laiska hölkäily oli nyt poissa. Hienoa. Martti haahuilee mielestäni edelleen varjojen mailla maalistaan huolimatta. Rasseltakaan mikään erityisen hyvä peli; muuten kuin tehojen suhteen. Greenwood oli myös varjojen mailla. Ykkösavaus kuormittuu kovasti. Kolme pistettä oli hyvä lopputulos, mutta olisi suonut selkeämmät luvut ja aikaista sekä runsaampaa rotaatiota. Tosin Brunon lähdettyä kentältä; joukkue näytti hieman avuttomalta ilman johtajaa. Tuolla pelitahdilla loukkaantumisriski kasvaa, sekä eniten pelaavat menettävät tuoreutensa. Matankin olisi uskaltanut ottaa jo varhemmin kentälle. SU verkkainen alakerta olisi sopinut Matalle hyvin; kun korvien välissä liikkuu jalkoja vinhemmin.
 23. 17.12.2020 Sheffield United vs Manchester United@Bramall Lane

  Ekat 20 min kentällä oli yksi United joka halusi voittaa pelin. Prässäsivät, antoivat mustelmia ja tekivät MU pelaajille pelin ikäväksi. Heidän hidas keskuspuolustus antoi onneksi mahdollisuuden tulla mukaan. Nyt kopissa herätys ja kaasu pohjaan. Kierrätystä joukkue kaipaa. Tuskin Ole on käskenyt kavereita kentälle katselemaan mitä tapahtuu. Joukkue on vastuussa mitä kentällä tapahtuu. Hendolla taisi olla hiukan ylilatausta. Kyllä se tästä.
 24. 17.12.2020 Sheffield United vs Manchester United@Bramall Lane

  Sheffieldin peli on todella sekasin tällä hetkellä. Viime vuoden raikas tuulahdus pelitavallaan on muisto vain. Viime kaudella kaikki kääntyi positiivisesti, nyt päin vastoin. Pari kolme peliä nähnyt tältä kaudelta ja joukkue on näyttänyt championshipin alapään painiporukalta kuin valioliiga joukkueelta. Toivottavasti heti alkuun peli selväksi, kun vastustajalta on itseluottamus hukassa, niin olisi mahdollisuus lepuuttaa avainpelaajia ja antaa vähemmän pelanneille vastuuta toisella puoliajalla..
 25. 12.12.2020 Manhester United vs Manchester City@Old Trafford

  Mielestäni tänään näkyi pelissä muoto ja rakenne. Keskittyneesti noudatettiin pelisuunnitelmaa. Puolustettiin hyvin. Pallollinen peli toimi. Tultiin prässin lata hyvin pois. Cityn huonoutta? Mielestäni MU pelasi hyvän pelin, ja vasta tunnin jälkeen City sai aikaan ajoittaista pyöritystä. Vuosi sitten lähes tulkoon puolustettiin oman maalin edessä. Varovainen peli tappiota vältellen molemmilta. Heikkoa lenkkiä tänään ei ollut joukkueessa. Brunolta tuli kyllä paljon harhasyöttöjä, mutta prässäsi varmaan eniten.
×