Jump to content

John Matthew

Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

About John Matthew

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. UEFA Champions League 2016–2017

  Tämä filmaamisen kitkeminen jalkapallosta on kiinni siitä miten tuomarit, kurinpito ja eri liitot tähän suhtautuvat. Aina puhutaan siitä, että filmeistä annetaan keltaisia ym. Harvoin niitä tosissaan annetaan ja tietysti se on pelitilanteessa ymmärrettävää, kun tuomari joutuu tekemään päätöksen nopeasti ja ilman uusintoja. Näitä voisi hyvin kitkeä pois jälkikäteen samalla tavalla, kun pelikieltoja jaetaan esimerkiksi väkivaltaisesta käytöksestä. Kun näistä alettaisiin jakamaan pelikieltoja ja toistuvissa kovennettuna, ne kyllä vähenevät. Tuntuu kuitenkin siltä, että aitoa halua siihen ei ole.
 2. EL Feyernoord vs Manchester United 15.9. 2016, De Kuip,Rotterdam

  Piti itse kirjoittaa samaa kuin yllä eli mitään eroa ei tänään ollut LvG:n aikaiseen läpsyttelyyn. Vajaat 150 miljoonaa oli enemmän rahaa kentällä, mutta se ei kyllä näkynyt millään tavalla.
 3. EL Feyernoord vs Manchester United 15.9. 2016, De Kuip,Rotterdam

  Hävettävän paskaa peliä Unitedilta. Pelkkiä hupiukkoja ollut tänään vierailijoilla kentällä.
 4. 14/08/2016 Bournemouth - Manchester United (PL)

  Enkä tarkoita, että pelissä ei olisi mitään parannettavaa. Pitääkin olla. Mutta negatiivista on tähän kohtaan myöskään vaikea hirveästi nähdä. Bournemouth tuli odotetun kovaa alkuun, mutta United otti hyvin puolustuksen kautta alun rynnistyksen. Pitää myös muistaa, että Bournemouth on yksi Valioliogan liikkuvimmista joukkueista. Puolustuksellisesti Unitedin peli näytti hyvältä. Bournemouthilla oli pelissä oikeastaan kaksi maalipaikkaa, toisesta se teki maalin ja toisen hoiti loppuhetkillä De Gea totutun varmasti. Erityismaininta Baillylle, joka on näyttänyt todella hyvältä topparilta ensimmäisten pelien perusteella. Fyysisesti todella kova luu ja pallonkin kanssa näyttää tekevän pääasiassa hyviä ja fiksuja ratkaisuja. Muutamissa tilanteissa tuli ehkä turhaan aika kovaa tilanteeseen, vaikka rauhallisemminkin olisi riittänyt. Hyökkäyspeli oli todella vaisua ensimmäisellä puoliajalla. Toisella alkoi senkin suhteen tapahtumaan enemmän ja Zlatankin lämpeni. Eiköhän tuokin tule tuosta parantumaan, kun Pogba tulee mukaan ja yhteispeli paranee. Kaiken kaikkiaan kelpo avaus. Tärkeimmät saavutettiin eli voitto ja kolme pistettä. Tästä on hyvä jatkaa!
 5. 14/08/2016 Bournemouth - Manchester United (PL)

  Mikä motiivi on etsiä kaikesta jotain negatiivista? Menikö se ottelu nyt niin huonosti, että on syytä arvostella esim. pelaajavaihtoja? Oliko se Matan avauspaikka nyt sitten Mourinholta huono veto? Olisiko Rashford pitänyt laittaa Zlatanin tilalle avaukseen? Ihan oikeasti, kerro nyt, että mitä Mourinhon olisi pitänyt tehdä?
 6. 14/08/2016 Bournemouth - Manchester United (PL)

  Tuskin mitään. Ehkä Mourinhon mielestä Mata on tällä hetkellä Mkhitaryania edellä. Toiseksi kannattaa muistaa, että Mourinhokin varmasti haluaa onnistuneen startin United-peräsimessä Valioliigassa ja todennäköistä on silloin, että Mourinho suosii tässä tapauksessa kaveria, jonka tuntee täysin ja tietää mitä odottaa ja jolle Valioliiga ja sen intensiteetti on tuttua. Kyllä se Mkhitaryan saa myös näyttöpaikkansa.
 7. 14/08/2016 Bournemouth - Manchester United (PL)

  Vaikea peli luvassa. Unitedin peli ei ole missään nimessä optimaalisella tasolla ja vaikka Bournemouthin materiaali ei häikäise, on se varsinkin kotona v-mäinen vastustaja. Siitä huolimatta voitto on ainut mikä ottelusta kelpaa, ja toivottavasti sellainen sieltä kaivetaan. Laitetaan lopputulosveikkaukseksi 0-1 ja ottelun ainoasta maalista vastaa Martial.
 8. Siirtohuhut

  Onneksi Pogba nyt näyttäisi olevan tulossa, vaikka joku Grujic on kuulemma parempi.
 9. Melko suhteettomilta vaikuttavat sinun oletuksesi siitä, että minkälaista peliä Unitedilta pitäisi tässä vaiheessa nähdä. Eiköhän tässä kannata se ekat 10 matsia katsoa Valioliigaa ennen kuin kannattaa tehdä ihan hirveitä analyyseja pelistä.
 10. Needles: Naulan kantaan! Eikös tämä sama kaveri jo kertonut, että Mkhitaryan on pelottavan vaisu? Pelaaja on on ollut uudessa sarjassa ja uudessa joukkueessa nyt kuukauden ja pelannut muutamassa pelissä muutaman puoliajan verran.
 11. Onkohan sillä mitään merkitystä esimerkiksi, että Klopp on saanut ajaa pelitapaansa Poolissa viime lokakuusta lähtien, Mourinho Unitedissa noin kuukauden? Tulet pettymään pahasti, jos luulet, että Unitedin peli pyörisi täydellisesti uomissaan viikon päästä, kun Valioliiga starttaa.
 12. Siirtohuhut

  No, korjataan tyylikästä. Olenko pitänyt italiaheebojen twiittejä luotettavina? En ole, joten älä yleistä, jos yksi niitä tänne linkkaa. Toiseksi linkkaamassasi twiitissä, jossa kerrottiin Martialin "numerokohusta", ei mainittu sanallakaan Mourinhoa eli sen keksit ilmeisesti itse vai mistä sait päähäsi, että Mourinho on pelaajien numerot päättänyt? Kolmanneksi, en ole arvostellut linkkaamaasi twiittiä millään tavalla.
 13. Siirtohuhut

  Jep, kuten Martialin "numerokohusta", joka oli teikäläisen "raporttien" perusteella Mourinholta perinteistä toimintaa. Vai menikö sittenkään niin..? Hmm..
 14. Siirtohuhut

  Jos tuo Higuainin siirto Juveen toteutuu, niin eiköhän Pogba siirry sieltä pois. Vai onko Juvella muuten tuollaisia rahoja laittaa yhteen pelaajaan?
 15. Onko kellään tietoa Borthwick-Jacksonista? Ei tainnut pelata lauantaina eikä ole nyt Kiinassakaan mukana.
×