Jump to content

Mecca of Manhood

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Mecca of Manhood

 • Rank
  Advanced Member
 1. Kesäloma, siirtomarkkinat, kuka jää - kuka lähtee?

  Sitä pelinrakentajaa ei olla vieläkään hankittu. Modricin myymisestä on jo pari vuotta aikaa... Bentalebista voi kyllä kehittyä aivan upea pelaaja, mutta alan itse olla vittuuntunut tuohon pelaajien kehittäjän rooliin. Muutosta tuskin tapahtuu ennen kuin Lewis ja kumppanit myyvät seuran stadionin rakentamisen jälkeen. Pochettinoon ei kyllä ole mitään superluottoa. Jotenkin on tuntunut, että pelaajat menettävät palloa aika vaarallisesti ennen vastustajan hyökkäyskolmannesta. Saa nähdä, eilen olin kyllä ihan vitun vittuuntunut peliä katsellessa. Hommaa ei helpottanut, että olisin voittanut pitkävedosta vajaan tonnin Spursin voitolla. Eriksen ei ole vakuuttanut tällä kaudella, jotenkin ei vaan toimi kymppipaikalla, mutta laidalla pelatessaan taas ei puolusta eikä seuraa vastustajaa tarpeeksi.
 2. Kausi 2014-15: LvG & brand new start

  Siirtyisiköhän se Welbeck nyt Tottenhamiin? Ainakin kertoimien mukaan Spurs johtaa kisaa. Tuli muuten mieleen, että Manchester Unitedilla ja Tottenhamilla on hyvin paljon samoja ongelmia... Parissa vuodessa kummastakin jengistä ovat kadonneet ne nopeat pelaajat johonkin tai jos eivät ole kadonneet niin ovat pudonneet vaihtoon tai vanhentuneet. Toivottavasti Welbeckin siirto nyt onnistuu, olisi tuo ainakin niin erilainen pelaaja Adebayoriin ja muihin Spursin hyökkääjiin verrattuna.
 3. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Viime kausi tosiaan oli pettymys, mutta pisteitä silti tuli kasaan 69 kappaletta vaikka Spursilla oli eniten loukkaantumisia ja managerikin ehti vaihtua kauden aikana. En väittänyt, että nuo nimet olisivat tuurilla nousseet, mutta väitätkö että jos Liverpool olisi ollut paremmalla sijoituksella King Kennyn (52 pistettä, kahdeksas sija) jälkeen niin Rodgersia olisi edes harkittu? Rodgers ei ollut edes Liverpoolin ykkösvaihtoehto. Martinez oli. Ja suoraan sanoen en ihan ymmärrä tämänkään managerin hypeä, jonka seurat taitavat olla Swansea, Wigan ja nyt Everton. Conten Juventus toki sai vihdoinkin rahaa käyttöön. Simeone on tehnyt ikuisesta häviäjästä mestarin ja Rodgers Liverpoolista lähes mestarin hankkimalla pari muiden joukkueiden ylijäämää isolla riskillä. Hienoa miehiä, mutta kun ottaa huomioon esimerkiksi Juventuksen ja Liverpoolin historian niin siellä oli kyllä ehkä jopa historian kauheimmat aikakaudet menossa eikä juurikaan parempia vaihtoehtoja ollut käytössä. Aikaahan noilla managereilla yritettiin hankkia kannattajilta ja kävi niin hyvä tuuri että managerit onnistuivat. Rodgersin ensimmäisen kauden sijoitus taisi olla seitsemäs. Ensikausi näyttää onko Pool jäädäkseen tuonne TOP4 sijoille. Hyväksyisin Pochettinon jos Tottenham olisi pudonnut sijoilla 8-10. Nyt en ja kädet ristissä vain toivon parasta. Olen myös nähnyt vertailua Wengeriin ja Fergusoniin. Väitän, että tämän hetken Tottenham on silti tasoltaan paljon laadukkaampi joukkue kuin Manu ennen Fergusonia tai Arsenal ennen Wengeriä. Kaikkein eniten aina vituttaa, että yritetään kopioida muiden menestys formulaa eikä tehdä asioita omalla tavalla.
 4. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  En ole tyytyväinen. Olen tässä jo hetken pelännyt, että voivatko lehdet olla oikeassa kun huhuavat Pochettinon ja De Boerin kaltaisia nimiä Tottenhamiin. Siis miten voi olla mahdollista, että seura jonka viimeisen kolmen kauden pistekeskiarvo on 70 pistettä (69, 72, 69) lähtee tyytymään näihin kokemattomiin nimiin. Vaikka en ollut AVB:n fani niin ymmärsin täysin silti hänen hankintansa, koska oli vielä Chelsea floppauksestakin huolimatta todella arvostettu manageri. Sitten jotkut vielä uskaltavat verrata Pochettinoa Conteen, Rodgersiin ja Simeoneen. Ymmärrettäviä vertailua joo, mutta Juventus, Liverpool ja Atletico Madrid olivat aivan kuraa ennenkuin nuo managerit tulivat. Seuroilla ei juuri ollut muita mahdollisuuksia kuin palkata tuollaisia nimettömiä managereita, jotka nyt jollain ihmeellä ovat onnistuneet. Tämän hetken Tottenham on niin eri tasolla kuin tämä Pochettino. On se kumma, että vanhoista virheistä ei opita. Santini, Ramos, AVB ja nyt tämä Southamptonin pullukka. Btw, Juande Ramos taisi olla paljon kovempi nimi (kuin Pocho) siirtyessään Tottenhamiin Sevillasta. Taaksepäin ollaan menty ja kohta on Levy jo liipasimella. Tarkoituksena ei ollut vittuilla Juven, Poolin tai Ticon kannattajilla vaan ilmaista, että seuroilla oli todella heikko kausi jolloin joutuivat tyytymään näihin nykyisiin managereihinsa. EDIT: Ja siis jos jollekin jäi epäselväksi niin Spursin olisi pitänyt tähdätä näihin Roberto Mancinin tasoisiin nimiin jotka aivan varmasti olisivat työstä kiinnostuneita. Ja siis en ole edes Mancinin fani, mutta onhan kyseessä ihan eri tason valmentaja kuin Pochettino. No toivotaan parasta ja kyllä mä tällekin managerille toivon onnistumista. Mutta turha huudella "välikausi"-juttuja sillä enempää aikaa Mauricio ei ansaitse kuin kukaan aikaisemmistakaan managereista. EDIT2: Ja tosiaan pysyköön kaikki Southamptonin liigajyrät siellä samassa seurassa tai ihan missä tahansa muualla kuin Tottenhamissa. Kauhistuttaa ajatuskin jostain Lallanasta maksaa 25 miljoonaa puntaa, joka taitaa olla vielä tällä vuosikymmenellä palloillut jossain League 2:ssa.
 5. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Sherwood on ulkona. JOS MÄ VITTU KUULEN VIELÄ KERRANKIN SANAN VÄLIKAUSI/SISÄÄNAJOKAUSI NIIN OKSENNAN. Hyi vittu mä vihaan tätä seuraa lähes yhtä paljon kuin rakastan.
 6. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Voitot tärkeimmistä derbyistä: Arsenal: 3 kohtaamista 0 voittoa Chelsea: 2 kohtaamista 0 voittoa West Ham: 3 kohtaamista 0 voittoa SEASON TO REMEMBER!!!
 7. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  No, näköjään osui aika oikeaan tuo syyskuinen veikkaus. Taisi vielä tehdä comebackin juuri ennen Joulua.
 8. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Tottenhamia nyt on aliarvioitu koko kauden, vaikka kaikilla pitäisi olla tiedossa minkä tasoisia pelimiehiä esimerkiksi Paulinho ja muut hankinnat ovat.
 9. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Ei kyllä ole menossa mihinkään.
 10. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Ihan sama vaikka pelaisi vaikka Swanseassa. Provosoinnin jälkeen nyt vaan tuntuu todella hyvältä. Paha saa aina palkkansa. :/
 11. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Walcott poissa ainakin 6 kk. Karma. Kiitos. <3333
 12. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Ansaittu tappio, mutta Walcotille toivon kivuliasta *sensuroitu*... En muista koska olisi oikeasti yksittäinen pelaaja aiheuttanut tälläistä tunnetta että jos näkisin ylittämässä suojatietä niin painaisin kaasua ikkunasta huutaen "Die Motherfucker Die". Aikaisemmin olin sitä mieltä, että vaikka Arsenal on verivihollinen niin toivoin silti heidän mestaruutta enemmän kuin näiden muoviseurojen. Se tunne on kadonnut, toivottavasti ei voita mitään seuraavaankaan kymmeneen vuoteen.
 13. Tottenham 2013/2014 - Francon aika

  Vaikka Tottenhamilla on physioroomin mukaan 11 loukkaantunutta pelaajaa niin tänään on hyvä mahdollisuus jatkaa voittoputkea Emiratesilla. Kokoonpano näyttää aikalailla hyvältä, mitä nyt Bentaleb saattaa olla liian isossa ottelussa avauksessa. Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado. Arsenalilla on sitten aavistuksen heikompi avaus; Fabianski, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Gnabry, Walcott
 14. Siirtohuhut (Arsenal)

  Berbatov olisi varmasti hyvä hankinta Arsenaliin. Tolppa-Apina viljelee kyllä ihan ennennäkemättömästi sanaa "mies". Varsinkin aikaisemmassa Lewandowski kirjoituksessa
 15. West Ham

  Voimia. Ei nyt millään jaksa oikeasti toivoa Hammersien putoamista divariin. Kyllä Sam tuon vielä kääntää? Tai kuka muu muka? Tietty Zola (taisi pudottaa viimeksi jos en väärin muista) on vapaana... Toinen kerta toden sanoo?
×