Jump to content

Aksu

Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

About Aksu

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/05/1994

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Turku
 • Interests
  Jalkapallo

Contact Methods

 • MSN
  alibaba_of_turku@hotmail.com
 1. Pompey (Portsmouth FC)

  Luin tuon kausiennakon ja omasta mielestäni vähän yliarvostetaan Pompeyta. =) Kympin sijoituksista ei voida edes haaveilla jollain Mokoena hankinnoilla ja kun kärjessä häärii pelaajia tyyliin Nugent. Aaron Mokoena on kaikissa näkemissäni Rovers peleissä ollut sysipaska hyökkäyspäähän ja puolustuspäähänkin taidot ovat rajalliset. Vaikea nähdä että Kranjcarkaan viimeisistä puheista päätellen nauttisi pelaamisesta ja saisi mitään suurta lentoa alleen. Campbell lopetti ja jos Distin lähtee, voisin jopa arvailla putoamispeikkoa. Kärjestä vielä sen verran , ettei Utaka ole oikein ottanut tuulta alleen Pompey urallaan kuin paikka paikoin. Näkisin keskikentän pelinrakentelun ja maalipaikojen luomisen olevan nykyiselle porukalle vaikeaa, ja kun pystyvät hyökkääjät Crouch ja Defoe ovat lähteneet, niin vaikeaa tulee. Mietityttää vähän myös tuossa ennakossa Distinin pelaaminen vasemmalla ja Primuksen avauksenpaikka? Voy pelaa varmaankin jotain 15 peliä ensikaudella ja Distin-Kaboul on se avainkaksikko keskellä. Belhadj ottaa varmaankin tuon vasemman pakin tontin ja jos mies nousee keskikentälle, niin Hreidarsson tuuraa vasemmalla. Djimi Traore taisi jättää seuran? Finnanin vaihto Johnsonin oli surkeaa taaksepäin menoa. Keskikentällä todennäköisesti katkenneita luita, harhasyöttöjä, kovaa kolaamista ja rajallisuutta odotettavissa Mokoena-Diop kaksikolla... Sommittelisin jotenkin näin ensikauden kokoonpanon: Piquoinne Nugent Kranjcar Diop Basinas Mullins Belhadj Distin Kaboul Finnan James Keskikentälle haluaisin mielelläni uuden hankinnan.... Hyvä silti että on ennakko saatu kasaan!
 2. No BurnBlack! Mitä tulee Rovers vs Pompey matsista?!
 3. Redknapphan tunnetusti on rakentanut muutenkin fyysisesti erittäin kovaa joukkuetta. Hankinnat vähän kielivät, kuten Campbell, Primus, Muntari ja nyt sitten Diop. Wikipediasta todellakin koko selvisi. Taylor----------------Mendes ------Diop------Muntari----- Vaaralliselta ja varmalta tuntuu. Taylor ja Mendes erittäin taitavia ja arvaamattomia, Diop ja Muntari hoitaa tuon puolustuksen. Joukkueen ilmekin alkaa muotoutumaan, jotain Boltonin ja Roversin tapaista..
 4. Jep, uutisoinkin jo tuosta. Erinomainen hankinta! Dioppi sisään! Ei kyllä ole hajuakaan pelaajatyypistä, koska viimekaudella näin miehen otteita kerran, ja silloinkin Liverpoolia vastaan varsin ruma taklaus. Uskoisin olevan kylläkin ringinlaajennus kaveri, vaan kun onko laituri vai keskustan mies? Keskustaanhan voitaisiin tarvitakin kaveria, koska Mendesin kunto heittelehtii, Hughesilla ei todellakaan riitä taso pitkällä aikavälillä ja Muntarin sopeutuminen ja muutenkin peliotteet ovat kysymysmerkkejä. Kumminkin ylihuomiseen Arsenal matsiin lähtisin seuraavasti: ------Kanu-----Benjani Taylor--------------------------Utaka -----------Hughes---Muntari Lauren---Campbell---Primus---Johnson ----------------James
 5. Hyvästit kapteenille! Dejan Stefanovic palveli Pompeyta neljä kautta ja 112 ottelua, joissa teki kolme osumaa. Stefanovic peri kapteeninnauhan kauden 2005-2006 päätyttyä. Serbialainen 32 vuotias, 188 senttinen pakki pelasi vasenta laitaa usein, mutta luonnollinen pelipaikka oli keskustassa. Stefanovicin syyt lähtemiseen olivat varmasti materiaalin ainainen koveneminen, joka "syrjäytti" kapteenin palliltaan joukkueen puolustuksen johtajana. Dejan kärsi myöskin kaksi kautta vaikeista loukkaantumisista, joten hän päätti siirtyä Fulhamiin. Dejan Stefanovicin seuraajan voisin sanoa varmaksi, nimi kuuluu Sol Campbell. Hyvää jatkoa!
 6. Chelsealta turpaan, mutta Carling Cupissa jatkoon Leedsin kustannuksella. Tänä vuonna olis mukava olla neljän joukossa Liigacupissa. Seuraavana vuorossa Arsenal. Ilkeetä..
 7. Pistän pientä kokoonpano päivitystä: Todennäköinen Boltonia vastaan: Puolustus: Hreidarsson - - - - - - - - - - - - - Lauren - - - - - - - - - - - - Campbell - - - Distin - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - James - - - - - - - - - - - On vaikuttanut ihan hyvältä ryhmitelmältä, jos suinkin kapteeni-Stefanovic sattuu olemaan kunnossa, ehdottomasta tuonne vasemmalle Hreidarssonin paikalle. Hreidarsson pelannut muuten ihan hyvin, pientä epävarmuutta, mutta kohtuullisesti. Distin on ollut hyvä, ja Campbell omaan tapaansa loistava. Keskikenttä: - Krancjar - - - - - - - - - - - Utaka - - - - - - - Hughes - - - - Mendes - - - - - Nyt kun O'Brien häipyi, ja Muntari on pelikiellossa, Krancjar on aloittaja, ellei Taylor nouse vasemmalle, mikä on mahdollista. Oikea laita on selvä kysymysmerkki, mutta Utaka on itse pyytänyt Redknappilta mahdollisuutta päästä kentälle näyttämään kykynsä, uskon hänen ottavan tuon paikan. Toinen mahdollisuus on siirtää Mendes laidalle ja Davis keskelle, ja tietenkin Utaka penkille. Hyökkäys: - - - - - - - - - - - -Benjani - - - - - - - - - - - Kanu - - - - - - - - Benjani on lähes varma aloittaja. Jos Kanu ei aloita, aloittaa Nugent tai Utaka Benjanin kanssa samalla tasolla. Kanu on ns. target pelaaja, joka voi vahvuudellansa voittaa palloja hyvä vireiselle Benjanille. Eli: - - - - - - - - - - - - -Benjani - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kanu - - - - - - - - - - - - - - - - Krancjar - - - - - - - - - - - Utaka - - - - - - - - - - - - Hughes - - - - Mendes - - - - - - - Hreidarsson - - - - - - - - - - - - - Lauren - - - - - - - - - - - - Campbell - - - Distin - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - James - - - - - - - - - - - Penkki: Primus, Taylor, Davis, Nugent, Utaka.
 8. Pompey - Man United 15.8

  Täytynee tulla tänne kertoilemaan, että hemmetin hyvä maku jäi! 1-1 ManUa vastaan on loistava tulos. Benjani Mwaruwarista ykköshyökki täksi kaudeksi? Muntarin punainen vähän edelleen hatuttaa.. Uskoisin Hughesin olevan avauksessa seuraavan matsin. Ronaldo, mitä teitkään?!
 9. Pompey - Man United 15.8

  Erittäin makea matsi tulossa! Onhan se tuo 21.45? Upeaa! Ehdin siis katsoa (kai) myös TamUn matsin.. Tulosveikkaukseni näin sinisten lasien läpi 1-1.
 10. United vs. Reading 12.8.07

  Ikävä murskata unelmat, mutta Tevez jää joka kerta siihen 16-rajalle kun Sol Campbell torppaa kaverin puhtaasti turvalleen.. Olipahan ikävä matsi noin ManUn kannalta. Lähdin tsemppaamaan Readingia, mutta kun Coppellin taktiikka selvisi, toivoin todella ManUn voittoa. Erittäin tylsää peliä, mutta muistuttaa pahasti Pompeyn peliä viimekaudella ottelussa Liverpoolia vastaan..
 11. Eli Andy O'Brien on lähtenyt: http://www.paitsio.com/Uutiset.1566.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=4269&cHash=f227af51ca
 12. Pompey - Man United 15.8

  Miettisin, mikä on teidän laitanne, onko joku tekemässä otteluennakkoa? Itse voisin tehdä huomenna 90% varmuudella.. Kumminkin yksi ennakko samasta matsista taitaa riittää?
 13. Näin siis kävi. Eka erä oli ihan hyvääkin menoa, kun Pompey näytti lähtevän vähän ylimielisestikin pelaamaan, eikä saanut sujumaan oikeen peliään. Toisella puoliajalla selvästi Pompeyn pelistä tuli järkevämpää. 2-1 Tilanteessa olin jo huokaista helpotuksesta, mutta sitten heti paukkuu väärässä päässä. Ei kehumisia Pompeylle, mitä nyt Utaka oli ihan pirtsakka. Benjanikin koitti hakeutua paikkoihin.
 14. Real Madrid 07-08

  Raul tuskin lunastaa kuin tärkeissä otteluissa avauksen paikan.. van der Vaart on nyt hankintalistan ykkönen, kertoo Goal.
 15. Valioliigan ennakkopaketit

  Hyvät ennakot! Pompeynkin ennakko hieno, lisättävää löytyisi, mutta turha tässä kohtaa enää itkeä, kun on itse menettänyt mahiksensa väsätä tuollainen. Mutta propsit sinne, että on saatu joka joukkueesta ennakot! Selvää huomautettavaa: Pompey neljästoista ........
×