Jump to content

Aksu

Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aksu

 1. Mielipiteitä tulevasta kaudesta, ja muutenkin joukkueesta keskustelua. Kovia hankintoja on tullut, kuten, Sol Campbell, Glen Johnson ja Kanu. Mahdollisesti Englannin maajoukkueesta ja ManC:sta tuttu David James.
 2. Niin, kenestä pelaajasta pidät? Entä kenestä et pidä? Tämä koskee siis vaan realin joukkuetta. Ite pidän ainakin Beckhamista, Helguerasta ja R.Carlosista. En tykkää Baptistasta, koska mokailee paikkoja paljon. Baptista muuten mokas 3 yksin läpi tilannetta real madrid vs villa real matsissa.
 3. Pompey (Portsmouth FC)

  Luin tuon kausiennakon ja omasta mielestäni vähän yliarvostetaan Pompeyta. =) Kympin sijoituksista ei voida edes haaveilla jollain Mokoena hankinnoilla ja kun kärjessä häärii pelaajia tyyliin Nugent. Aaron Mokoena on kaikissa näkemissäni Rovers peleissä ollut sysipaska hyökkäyspäähän ja puolustuspäähänkin taidot ovat rajalliset. Vaikea nähdä että Kranjcarkaan viimeisistä puheista päätellen nauttisi pelaamisesta ja saisi mitään suurta lentoa alleen. Campbell lopetti ja jos Distin lähtee, voisin jopa arvailla putoamispeikkoa. Kärjestä vielä sen verran , ettei Utaka ole oikein ottanut tuulta alleen Pompey urallaan kuin paikka paikoin. Näkisin keskikentän pelinrakentelun ja maalipaikojen luomisen olevan nykyiselle porukalle vaikeaa, ja kun pystyvät hyökkääjät Crouch ja Defoe ovat lähteneet, niin vaikeaa tulee. Mietityttää vähän myös tuossa ennakossa Distinin pelaaminen vasemmalla ja Primuksen avauksenpaikka? Voy pelaa varmaankin jotain 15 peliä ensikaudella ja Distin-Kaboul on se avainkaksikko keskellä. Belhadj ottaa varmaankin tuon vasemman pakin tontin ja jos mies nousee keskikentälle, niin Hreidarsson tuuraa vasemmalla. Djimi Traore taisi jättää seuran? Finnanin vaihto Johnsonin oli surkeaa taaksepäin menoa. Keskikentällä todennäköisesti katkenneita luita, harhasyöttöjä, kovaa kolaamista ja rajallisuutta odotettavissa Mokoena-Diop kaksikolla... Sommittelisin jotenkin näin ensikauden kokoonpanon: Piquoinne Nugent Kranjcar Diop Basinas Mullins Belhadj Distin Kaboul Finnan James Keskikentälle haluaisin mielelläni uuden hankinnan.... Hyvä silti että on ennakko saatu kasaan!
 4. Ehkä, ehkä. Aloitetaan puhtaalta pöydältä uuden kauden keskustelut, j00kosta?! SIIRROT: Ihmettelen suuresti Hreidarssonin hankintaa. Distinin ymmärrän, kelpomies siihen nähden, ettei Pompey haikaile Valioliiga mestaruutta vielä. Distin on hyvä hankinta, mutta on varsin vanhentuva puolustus: Campbell 32, Primus 33, Stefanovic 32.. Muutenkaan 1980 vuoden jälkeen syntyneitä on vain 3, joista yksi on lainattu pelaaja. Itselläni menee hermot Redknappin hankintojen kanssa, jos Titus Bramble liittyy Pompeyhyn. En näe mitään syytä ottaa herraa joukkueeseen, olihan hän aivan umpisurkea Newcastlessa. MUNTARILLE Hieno hankinta, mutta turha vielä iloita, Muntarillahan voi mennä aikansa sopeutua kalinoihin. Kumminkin Muntarista olen vakuuttunut, ja uskon siirron olevan tulevaisuuttakin silmällä pitäen hyvä ostos. Pakisto ehkäpä: Lauren-----------------------Distin ----------Campbell--Stefanovic--------- --------------James-------------------- Muutenkas, mihin tarvitsemme enää pakkeja, pitkä lista: Lauren, Distin, Campbell, Primus, Stefanovic, Hreidarsson, Taylor, Traore ja Pamarot. Kaikki paitsi Hreidarssonin voi pistää pelotta kentälle kunnossa ollessaan.. Toive kentällinen ensikaudelle: ------Kanu-------------------------- --------------------------Benjani---- ---------------LuaLua---------------- O'Neil--------Muntari------Mendes----- Lauren-----------------------Distin---- ----------Campbell--Stefanovic--------- ---------------James------------------ Penkillä: Jordan, Primus, Taylor, Krancjar, Hughes, Utaka ja Cole. Lueskeskelin (hassu sana) vähän huhuja, niin Pool kiinnostunut Taylorista? Matíllahan voisi rahastaa.. Ei nyt kai. Toivotaan, että pysyy Pompeyssa.. Upea, Nuori, Monipuolinen pelaaja. SISÄÄN: Herman Hreidarsson (puolustaja, Charlton), Sylvain Distin (puolustaja, ManCity), Sulley Muntari (keskikenttämies, Udinese), John Utaka (hyökkääjä, Rennes), Andy Cole (Hyökkääjä, paluu lainalta), David Nugent (hyökkääjä, Preston) Huhutut: Titus Bramble (Newcastle). POIS: Andy O'Brien (Bolton, arvioitu hinta £2m), Andy Cole (vapaa agentti), Lomana LuaLua (Olympiakos) Huhutut: Matthew Taylor (Liverpool), Andy Cole (Birmingham City), Lomana LuaLua (Espanyol) Nwankwo Kanu (Espanyol). Toivotaan sydämmestä, että Birmingham City maksaa Colesta ainakin miltsin ja vie mehen kauas Fratton Parkilta, sen verran huonosti pelasi veteraani Pompeyssa. Vanha terä kadonnut.. Vie peliaikaa vain LuaLualta, Benjanilta ja Todorovilta. Samalla toivotaan, että LuaLua eikä Kanu lähde Espanjooleihin. Olisi suuri menetys hyökkäyspäässä, ja jättäisin kammottavan aukon, jotaei Colen paluu Birminghamista läheskään korvaisi. Tarvittaisiin yksi kovanluokan tekijä. Brian McBride voisi olla Redknapp tyyppinen ratkaisu, mutta Darren Bentiäkään en sanoisi mahdottomaksi hankinnaksi.. Rahaa on Pompeyn takana, ja se on kovassa nousukiidossa. Nuorukaista voisi kiinnostaa, peliaikaa ei ainakaan puuttuisi.
 5. Koska oma-alue saatu, saa tehdä eriasioille omat topikkinsa? Tämä on virallinen ottelutopik! 11.8 15:00 Derby County 2 v 2 Portsmouth Pride Park | Ennakko: Nähtävissä Pompey -osiossa | kuin myös otteluraportti Benjani, Utaka 15.8 19:45 Portsmouth 1 v 1 Manchester United Fratton Park | Ennakko: Nähtävissä pmpey -osiossa | kuten myös otteluraportti Benjani 18.8 12.45 Portsmouth 3 v 1 Bolton Wanderers Fratton Park | Raportti: Pompey osiossa, kiitos TS! Kanu, Utaka, Taylor (rp) 25.8 15.00 Chelsea 1 v 0 Portsmouth Stamford Bridge | Ennakko nähtävissä Pompey -osiossa. 29.8 21.45 Portsmouth 3 v 0 Leeds Fratton Park | CARLING CUP! Noe Pamarot x2, Nugent 2.9 13.30 Arsenal 3 v 1 Portsmouth Emirates Stadium | Ennakko nähtävissä Pompey -osiossa. Kanu 15.9 15.00 Portsmouth 0 v 0 Liverpool Fratton Park | Ennakko ja raportti nähtävissä Pompey -osiossa. 23.9 15:30 Blackburn Rovers v Portsmouth Ewood Park | Ennakko nähtävissä Pompey -osiossa.
 6. No BurnBlack! Mitä tulee Rovers vs Pompey matsista?!
 7. Redknapphan tunnetusti on rakentanut muutenkin fyysisesti erittäin kovaa joukkuetta. Hankinnat vähän kielivät, kuten Campbell, Primus, Muntari ja nyt sitten Diop. Wikipediasta todellakin koko selvisi. Taylor----------------Mendes ------Diop------Muntari----- Vaaralliselta ja varmalta tuntuu. Taylor ja Mendes erittäin taitavia ja arvaamattomia, Diop ja Muntari hoitaa tuon puolustuksen. Joukkueen ilmekin alkaa muotoutumaan, jotain Boltonin ja Roversin tapaista..
 8. Jep, uutisoinkin jo tuosta. Erinomainen hankinta! Dioppi sisään! Ei kyllä ole hajuakaan pelaajatyypistä, koska viimekaudella näin miehen otteita kerran, ja silloinkin Liverpoolia vastaan varsin ruma taklaus. Uskoisin olevan kylläkin ringinlaajennus kaveri, vaan kun onko laituri vai keskustan mies? Keskustaanhan voitaisiin tarvitakin kaveria, koska Mendesin kunto heittelehtii, Hughesilla ei todellakaan riitä taso pitkällä aikavälillä ja Muntarin sopeutuminen ja muutenkin peliotteet ovat kysymysmerkkejä. Kumminkin ylihuomiseen Arsenal matsiin lähtisin seuraavasti: ------Kanu-----Benjani Taylor--------------------------Utaka -----------Hughes---Muntari Lauren---Campbell---Primus---Johnson ----------------James
 9. Hyvästit kapteenille! Dejan Stefanovic palveli Pompeyta neljä kautta ja 112 ottelua, joissa teki kolme osumaa. Stefanovic peri kapteeninnauhan kauden 2005-2006 päätyttyä. Serbialainen 32 vuotias, 188 senttinen pakki pelasi vasenta laitaa usein, mutta luonnollinen pelipaikka oli keskustassa. Stefanovicin syyt lähtemiseen olivat varmasti materiaalin ainainen koveneminen, joka "syrjäytti" kapteenin palliltaan joukkueen puolustuksen johtajana. Dejan kärsi myöskin kaksi kautta vaikeista loukkaantumisista, joten hän päätti siirtyä Fulhamiin. Dejan Stefanovicin seuraajan voisin sanoa varmaksi, nimi kuuluu Sol Campbell. Hyvää jatkoa!
 10. Chelsealta turpaan, mutta Carling Cupissa jatkoon Leedsin kustannuksella. Tänä vuonna olis mukava olla neljän joukossa Liigacupissa. Seuraavana vuorossa Arsenal. Ilkeetä..
 11. Pistän pientä kokoonpano päivitystä: Todennäköinen Boltonia vastaan: Puolustus: Hreidarsson - - - - - - - - - - - - - Lauren - - - - - - - - - - - - Campbell - - - Distin - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - James - - - - - - - - - - - On vaikuttanut ihan hyvältä ryhmitelmältä, jos suinkin kapteeni-Stefanovic sattuu olemaan kunnossa, ehdottomasta tuonne vasemmalle Hreidarssonin paikalle. Hreidarsson pelannut muuten ihan hyvin, pientä epävarmuutta, mutta kohtuullisesti. Distin on ollut hyvä, ja Campbell omaan tapaansa loistava. Keskikenttä: - Krancjar - - - - - - - - - - - Utaka - - - - - - - Hughes - - - - Mendes - - - - - Nyt kun O'Brien häipyi, ja Muntari on pelikiellossa, Krancjar on aloittaja, ellei Taylor nouse vasemmalle, mikä on mahdollista. Oikea laita on selvä kysymysmerkki, mutta Utaka on itse pyytänyt Redknappilta mahdollisuutta päästä kentälle näyttämään kykynsä, uskon hänen ottavan tuon paikan. Toinen mahdollisuus on siirtää Mendes laidalle ja Davis keskelle, ja tietenkin Utaka penkille. Hyökkäys: - - - - - - - - - - - -Benjani - - - - - - - - - - - Kanu - - - - - - - - Benjani on lähes varma aloittaja. Jos Kanu ei aloita, aloittaa Nugent tai Utaka Benjanin kanssa samalla tasolla. Kanu on ns. target pelaaja, joka voi vahvuudellansa voittaa palloja hyvä vireiselle Benjanille. Eli: - - - - - - - - - - - - -Benjani - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kanu - - - - - - - - - - - - - - - - Krancjar - - - - - - - - - - - Utaka - - - - - - - - - - - - Hughes - - - - Mendes - - - - - - - Hreidarsson - - - - - - - - - - - - - Lauren - - - - - - - - - - - - Campbell - - - Distin - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - James - - - - - - - - - - - Penkki: Primus, Taylor, Davis, Nugent, Utaka.
 12. Suomi mm-kisoihin 2010

  Tällänen projektihan nyt on alotettu, kun näin mainoksen. Itse en tähän kauhean paljon usko, mutta entäs te? Onhan Suomella tietysti mahiksia sinne, mutta minkä verran?
 13. Pompey - Man United 15.8

  Täytynee tulla tänne kertoilemaan, että hemmetin hyvä maku jäi! 1-1 ManUa vastaan on loistava tulos. Benjani Mwaruwarista ykköshyökki täksi kaudeksi? Muntarin punainen vähän edelleen hatuttaa.. Uskoisin Hughesin olevan avauksessa seuraavan matsin. Ronaldo, mitä teitkään?!
 14. Pompey - Man United 15.8

  Erittäin makea matsi tulossa! Onhan se tuo 21.45? Upeaa! Ehdin siis katsoa (kai) myös TamUn matsin.. Tulosveikkaukseni näin sinisten lasien läpi 1-1.
 15. United vs. Reading 12.8.07

  Ikävä murskata unelmat, mutta Tevez jää joka kerta siihen 16-rajalle kun Sol Campbell torppaa kaverin puhtaasti turvalleen.. Olipahan ikävä matsi noin ManUn kannalta. Lähdin tsemppaamaan Readingia, mutta kun Coppellin taktiikka selvisi, toivoin todella ManUn voittoa. Erittäin tylsää peliä, mutta muistuttaa pahasti Pompeyn peliä viimekaudella ottelussa Liverpoolia vastaan..
 16. Eli Andy O'Brien on lähtenyt: http://www.paitsio.com/Uutiset.1566.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=4269&cHash=f227af51ca
 17. Pompey - Man United 15.8

  Miettisin, mikä on teidän laitanne, onko joku tekemässä otteluennakkoa? Itse voisin tehdä huomenna 90% varmuudella.. Kumminkin yksi ennakko samasta matsista taitaa riittää?
 18. Näin siis kävi. Eka erä oli ihan hyvääkin menoa, kun Pompey näytti lähtevän vähän ylimielisestikin pelaamaan, eikä saanut sujumaan oikeen peliään. Toisella puoliajalla selvästi Pompeyn pelistä tuli järkevämpää. 2-1 Tilanteessa olin jo huokaista helpotuksesta, mutta sitten heti paukkuu väärässä päässä. Ei kehumisia Pompeylle, mitä nyt Utaka oli ihan pirtsakka. Benjanikin koitti hakeutua paikkoihin.
 19. Real Madrid 07-08

  Raul tuskin lunastaa kuin tärkeissä otteluissa avauksen paikan.. van der Vaart on nyt hankintalistan ykkönen, kertoo Goal.
 20. Valioliigan ennakkopaketit

  Hyvät ennakot! Pompeynkin ennakko hieno, lisättävää löytyisi, mutta turha tässä kohtaa enää itkeä, kun on itse menettänyt mahiksensa väsätä tuollainen. Mutta propsit sinne, että on saatu joka joukkueesta ennakot! Selvää huomautettavaa: Pompey neljästoista ........
 21. Arvuuttelut kaudelle 2007-2008

  1. Valioliiga mestari 2007-2008?: Pompey 2. Putoajat?: Derby, Wigan, Birmingham 3. TOP 5 Maalintekijät?: 1. Rooney 2. Drogba 3. Kanu 4. Berbatov 5. D.Bent 4. Parhaat hankinnat (top 5)?: 1. Muntari 2. D.Bent 3. Babel 4. Hargreaves 5. Bianchi 5. Positiiviset ja negatiiviset yllättäjät (pelaajat ~ joukkueet)? + Muntari +Utaka +Pizzarro +Nani +Earnshaw +Voronin -Torres -Kuyt -Ballack (voidaanko odottaa enää hyviä otteita? ) -Defoe -Barton 6. Kauden korttihirmu (eniten kortteja saanut pelaaja)?: Joey Barton 7. Vuoden pelaaja ja vuoden nuori pelaaja?: VP: Rooney, NP: ?? Muuten, Aksu on palannut keskuuteenne lomailun (myös forumista) jälkeen! EDIT: Sarjataulukkoa: 1. ManU 2. Chelsea 3. Liverpool 4. Arsenal 5. Tottenham 6. Portsmouth 7. Newcastle 8. Everton 9. Blackburn 10. Man C 11. Aston Villa 12. West Ham 13. Bolton 14. Sunderland 15. Reading 16. Middlesbrough 17. Fulham ----------- 18. Birmingham City 19. Wigan 20. Derby
 22. Real Madrid 07-08

  Kahdella pivotella pelaamisen saatte unohtaa. Schuster on siis luvannut hyökkäävää peliä. Samalla Ramos on kertonut olevansa valmis siirtymään oikealle, joka tulee varmasti tapahtumaan. ---------------Ruud---- ------Raul-------------- UUSI-----Guti-----Robinho ---------Gago----------- Torres--------------Ramos ------Pepe-----Canna----- -----------Casillas--------- Vaihtoehtoja: P: Pepe/Canna Metzelderiin. Torres Marceloon, Ramos Cicinhoon. KK: Gago Diarraan. Robinho Higuainiin. Guti Baptistaan. H: Raul Soldadoon tai Saviolaan. Ruud Soldadoon.
 23. Pompeyn pre-season tuloksia: Yeovil - Porstmouth 0-2 Havant&Waterlooville - Portsmouth 0-2 Eastleigh - Portsmouth 0-1. Kivaa, oma subforum.
 24. Real Madrid 07-08

  Chivu on tietojen mukaan tulossa Madridiin eli puolustus: Torres-Chivu-Cannavaro-Ramos Chivun ja Metzin tulo tarkoittaa siis sitä, että Ramos siirtyy suurella todennäköisyydellä laidalle, koska en usko että Chivua hankittiin vasemmaksi pakiksi. Siksikin kyllä, mutta taitaa olla topparin hommat edellä.
 25. Atletico de Madrid

  Kortilla? Siis häh? Realissa juuri vastuuta olisi tullut, kun ei ole yhtään "aitoa" tai "alkuperäistä" laituria joukkueessa, kun Reyes taitaa matkata Lontooseen. Robinho kylläkin tulee pelaamaan laituria, niin kuin viimekausinakin.
×