Jump to content

John#95

Members
 • Viestit

  2 712
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

6 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä John#95

 • Taso
  Senior Member
 • Syntymäpäivä 10.12.1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

4 268 profiilin katselua
 1. Viestiboxis on täynnä. Ykkönen kaatunu :o

 2. UEFA Champions League 2017-2018

  Kyllä Dzeko oli eilen pelkkä vaivalloinen BOSNIALAIS(varjo) Salahiin verrattuna..............................................................................................................
 3. Panathinaikos F.C.

  Panathinaikosia ei tulla näkemään seuraavaan kolmeen vuoteen eurokentillä maksamattomien velkojen takia. Tuossa uutisessa lisää aiheesta: https://www.is.fi/eurosarjat/art-2000005655019.html
 4. Boris Rotenberg (FK Lokomotiv Moskva)

  Tänään pelattiin Moskovan derby Dynamo - Lokomotiv. Rotenberg pääsi kentälle ottelun loppupuolella, peliä oli pelattu 80 minuuttia. Itse ottelun Lokomotiv vei selvin 0-4 numeroin. Lokomotiv on ollut kovassa vireessä koko kauden ajan ja aivan ansaitusti ovat sarjan johdossa. Dynamosta ei voi sanoa samaa, joukkue löytyy sarjasta alemmasta keskikastista.
 5. Kreikan Superliiga

  Savvidis ryntäsi kentälle ja ilmeisesti oli käsiase taskussa. Savvidisilla on vaikustusvaltaa kaiken kaikkiaan, Putinin hyvä ystävä. PAOK:n maali siis hylättiin paitsiona lisäajalla ja se ei Ivan Savvidisille sopinut. AEK:n pelaajat eivät viitsineet enää ottelua jatkaa tuon välikohtauksen jälkeen, tilanne oli ajautunut täysin kaaokseen, Savvidisin luoma tunnelma kentälle ryntäämisinään ja ase vyötäisillä sai AEK:n joukkueen pukuhuoneen suojiin. Aikamoista, voisiko sanoa hallittua kaaosta äärimmilleen vietynä... Jännä nähdä minkälaisia rangaistuksia liitto tulee jakamaan tapahtumien johdosta.
 6. Kreikan Superliiga

 7. Robin Lod (Panathinaikos 2015–)

  Olympiakos - Panathinaikos pelattiin tyhjille katsomoille ja lopputuloksena oli tasuri numeroin 1-1. Lod pelasi koko matsin.
 8. Olympiakos - Panathinaikos

  Tänään olis tämä!
 9. Robin Lod (Panathinaikos 2015–)

  Panathinaikosin meininki tällä kaudella on ollut todella ailahtelevaa, taustalla on vielä ollut ongelmat talouspuolella ja se on näkynyt väistämättä myös pelikentällä. Joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta seitsemän 23 kierroksen jälkeen. Edellisestä kahdesta pelistä Panathinaikosilla on voitot AEL Larissasta ja Lamiasta joten hieman positiivisempaan suuntaan vihreäpaidat ovat menossa. Lod on viime aikoina pelannut paljon, hyvin on saanut vastuuta tällä kaudella. Näissä edellisissä kahdessa voitokkaassa pelissä Lod on pelannut täydet minuutit ja teki maalin AEL Larissaa vastaan joka riitti voittoon. Seuraavaksi Panathinaikos kohtaa Olympiakosin derbyn merkeissä tämä viikon sunnuntaina.
 10. Kasper Hämäläinen (Legia Warszawa 2016–)

  Jagiellonia kävi hakemassa Legialta 0-2 vierasvoiton. Legian matsi ei sujunut oikein millään, ottivat kaksi punaista korttia. Hämäläinen pelasi suurimman osan ottelusta, peliaikaa Kappelle kertyi komeat 84 minuuttia.
 11. Olympiakos - PAOK, PAOK - Olympiakos

  Meinataankohan tuo matsi pelata vielä tuossa maaliskuun aikana?
 12. Olympiakos - PAOK, PAOK - Olympiakos

  Tänään sitä taas mennään!
 13. Kreikan Superliiga

  .......Ja jatkoa seuraa tuolle edelliselle liian lyhyelle ja laiskalle kirjoitukselle. Kreikan Superliiga, siinäpä loppujen lopuksi hyvin mysteerinen juttu. Tällä foorumilla tälle sarjalle ei ole liian paljon keskustelijoita mutta ihan hyvä juttu että nämä topikit tällä alueella on kuitenkin vielä pystyssä ja homma toimii. Foorumin uusi ulkoasu on kyllä pirun hieno, asiallisempi ja tyylikkäämpi kuin se entinen. Hyvä tulevaisuus edessä paitsiolla! Kreikassa on muuten kautta 2017-2018 potkittu nyt se 20 kierrosta ja kausihan on poikkeuksina edellisiin ollut ihan hemmetin tasainen. Kärjessä on mennyt lähes koko kauden kolmikko PAOK, Olympiakos ja AEK. AEK otti eilen hurjan tärkeän voiton Olympiakosista ja nousi sen myötä toiseksi. Sarjaa johtaa muukalaislegioona PAOK, joka voitti eilen vieraskentällä PAS Gianninan numeroin 1-3. PAOK on ollut todella kova tällä kaudella päävalmentaja Razvan Lucescun alaisuudessa. PAOK on hävinnyt viimeksi marraskuun 5.päivä derbyssä AEK:ta vastaan. PAOK:n puolustus on myös ollut kovalla tasolla josta kertoo paljon maalisuhde 39-8. Edellisessä viidessä matsissa PAOK:n verkkoon on tehty vain yksi maali joten puolustukseen ei heidän pelaaminen tule kaatumaan. Olympiakos on kolmantena ja pitkästä aikaa Pireuksen ylpeys joutuu taistelemaan mestaruudesta ihan kunnolla näitä kahta vastaan. Ykkösvihollisen Panathinaikosin kausi on ollut sen sijaan aikamoista alisuorittamista, joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän ja talouspuolella on myös hommat olleet aika pielessä maksamattomista palkoista lähtien. Kahdesta edellisestä pelistä Panathinaikos on ottanut maalittomat tasurit Apollon Smyrnisiä ja Panetolikosta vastaan joten se kertoo jo aika paljon joukkueen tehottomasta meiningistä. Olympiakosin ja Panathinaikosin kauden toinen kohtaaminen pelataan maaliskuun alussa joten saa nähdä minkä tasoinen matsi tuosta tulee.
 14. Robin Lod (Panathinaikos 2015–)

  Kahdesta edellisestä pelistä Panathinaikos on pelannut maalittomat tasurit Apollon Smyrnisiä ja Panetolikosia vastaan. Lod pelasi kummassakin matsissa täydet minuutit. On saanut paljon vastuuta viime aikoina.
 15. Kreikan Superliiga

  Eilen pelattiin Ateenan derby Olympiakos - AEK. AEK nousi lopussa tasoihin ja vielä voittoon asti. https://www.youtube.com/watch?v=jf1IOhPkAUI
×