Jump to content

Ahtaaja

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Ahtaaja

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/02/1963
 1. ROCKFUTIS 2007 Oulussa

  Pistetäänpäs vaihteeksi viestiä jotta saadaan hattutemppu aikaiseksi eli kolmas uljas logo peräkkäin ketjuun. Kyllä täällä länsirannikollakin tiiviisti tilanteita seuraillaan mutta ei ole oikein ollut asiaa (jos ei sitä taida olla tälläkään kertaa). Mieli on ollut hivenen alamaissa kun piti peruutella hotellivaraukset niin Riihimäeltä, Tampereelta kuin Oulustakin. Keväällä katkennut akillesjänne on sentään parantunut niin hyvin että ensi kesän viheriöt siintävät jo unissa. Tsemppiä vaan porukalle Oulun valloitukseen!
 2. ELK-Barcelona Fan Club Finland

  Napsahti akillesjänne poikki, joten hyvä on jos Viikinsaareen toipuu jonkinlaiseen pelikuntoon. En siis valitettavasti tälläkään kertaa kykene osallistumaan.
 3. ELK-Barcelona Fan Club Finland

  Viime kesän pelihommat menivät jokseenkin reisille, kun toipuminen polviremontista ei edennytkään omien (ylioptimististen) odotusten mukaan vaan ihan normaalissa aikataulussa . Ainakin tällä hetkellä tilanne vaikuttaa hyvältä, joten kyllä täällä länsirannikollakin päivämäärä on merkitty kalenteriin. Puolustuspäähän on varmaankin aina tungosta , mutta ilmoittaudun silti mukaan tavoittelemaan peliaikaa siltä sektorilta.
 4. ROCKFUTIS 26.-27.8.2006 Seinäjoella

  Tarkennuksena ylempänä olevaan viestiini todettakoon, että valitettavasti siis myös numero 4 jää pois vielä tänä vuonna. Saattavat nimimerkit sotkea asioita ainakin meidän uusien kohdalla. Tsemppiä!
 5. ROCKFUTIS 26.-27.8.2006 Seinäjoella

  Valitettavasti myös minulta jää vielä tänä vuonna turnaus kokematta. Kuntoutuminen polvileikkauksesta ei ole edennyt siinä tahdissa, että vauhti riittäisi ison kentän kisoihin. Harmillista sinänsä, mutta toivottavasti tietää ehjempää ensi vuotta.
 6. Barca ELK:n vieraaksi !

  Ensimmäinen työpäivä pitkän sairasloman jälkeen tuotti karvaan yllätyksen. Sen verran on hommat muuttuneet että joudun valitettavasti passaamaan lauantain suuren futis-spektaakkelin. Hyvä asia on, että pelaajien määrä ei vähene ja hartaasti toivon ettei kukaan tämän vuoksi myöskään näänny nestehukkaan. Tsemppiä kuitenkin sekä varsinaiseen koitokseen että jälkipeleihin!!!
 7. Barca ELK:n vieraaksi !

  Ainoastaan lempinimi. ja sekin ilman nen-päätettä. Jostain syystä olen sellaisen lempinimen saanut jo ala-asteella. Toki maastamme kyllä löytyy ainakin yksi Jerry Kottonen oikein ristimänimeltään. Sukunimi taasen on kotoisin entisestä itäsuomesta eli tarkemmin Johanneksesta. Vaan eipä kai, Lasse, se nimi miestä pahenna.
 8. Barca ELK:n vieraaksi !

  Varsin kohtuullinen toive jone. Varsinkin jos osuu kohdalle helteinen päivä. Eiköhän asia järjesty.
 9. Supporter 1/ 2006 ilmestynyt

  Ei Supporteria, ei jäsenmaksulipuketta. Supporterin kanssa ei hätä ole suuri, sillä vaimon nimellä sellainen talouteen tuli. Sen verran ollaan väleissä että sain toki lukea lehden ja onhan se turhia kustannuksia lähettää molemmille omaa kappaletta. Jäsenmaksun suhteen tuli mietittävää, sillä viime vuoden puolella liittyneenä en tiedä voinko suorittaa tämän vuoden maksun yksinkertaisesti yhdistyksen tilille vai käyttääkö yhdistys viitenumeroita. Tähän jos joku ehtisi vastata, niin saadaan meilläkin jäsenmaksuasiat eräpäivään mennessä kuntoon.
 10. ROCKFUTIS 2006 Seinäjoella 19.-20.8.

  Päivämäärä merkitty kalenteriin eli uusi kasvo pyrkii porukkaan myös tältä suunnalta.
 11. Barca ELK:n vieraaksi !

  Tammikuussa rekonstruoitu ristiside ei taida vielä kesäkuussa kestää pelaamista, mutta paikalle tullaan uutena jäsenenä haistelemaan ilmapiiriä. Olen kyllä tarvittaessa käytettävissä toimitsijatehtäviin. Se lienee turvallisinta (ainakin polven terveydelle). Terveisin Kottosen Kimmo Porist´
 12. Liity Hirviporukkaan!

  Kiitoksia sekä Sir Edwin että redi. Noilla tiedoilla rohkenen asettaa tavoitteeksi osallistumisen kesän turnaukseen ja toivon, että operoitu jalka osoittautuu yhteistyökykyiseksi. Saattaa kyllä olla että heinäkuu tulee kovin nopeasti. Vaimo haluaa erikseen kiittää sinua redi erinomaisesta huomiokyvystä.
 13. Liity Hirviporukkaan!

  Liityimme vaimon kanssa molemmat ELK:n jäseniksi. Itse olen ollut vuodesta 1973 (ensimmäinen mustavalko-tv kotiin) Leedsin kannattaja ja vaimo puolestaan on kallellaan maunon suuntaan eli olemme ns. perfect match. Valitettavasti polveni ristisideremontin vuoksi missasimme vuosikokouksen, mutta siitä varmaankin saadaan informaatiota jossain vaiheessa. ELK:sta olikin rautaisannos uudelle jäsenelle tuossa aiemmin, mutta Viikinsaaresta olisi mukava kuulla enemmän. Onko kyseessä enemmänkin pro- vaiko puulaakitason turnaus? Millainen on ollut pelaajien ikäjakauma? Minkä seurojen kannattajat ovat saaneet joukkueet kasaan? Millaisella kentällä / pelaajamäärällä pelataan? Muita kertomisen arvoisia seikkoja? Kyselen moisia, sillä em. operaation jälkeen kuntoutuminen kaipaa tavoitteita. Olen iältäni 40+ ja painoltani 100+ puulaakidiesel eli Yorkshiren pojat saisivat minusta varmastikin vahvistusta joukkueeseen (en toki tarkoita pelitaitoja).
×