Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  421
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

1,326 profile views
 1. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Eihän näitä ryssien oligarkkien rahoittamia seuroja pitäisi edes päästää osallistumaan mihinkään kansainvälisiin mittelöihin. Sylettää, verirahoilla kasattu joukkue Afrikan mustista miehistä.
 2. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Onhan tämä meininkiä ja eksotiikkaa ihan kuin Izvestia turnauksissa Moskovassa aikoinaan, ryssät huutaa saipua. Hieno viimeistely Sancholta.
 3. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Olen itse taas työmatkalla ja yritän nähdä pelin Viaplaylta. Muistaakseni peli alkaa jo 19:45 Suomen aikaa.
 4. 27.8.2022 Southampton vs Manchester United@Saint Mary`s Stadium

  Pelihän kokonaisuutena melkoisen mitään sanomaton, mutta kuten edelläkin on mainittu, tärkeintä oli se kolme pistettä, vaikka tulikin vaisulla pelillä, näitä todellakin tarvitaan. Paljon parjaamani Diego Dalot on nostanut tasoaan Varanen, Malacian ja Martinezin pelatessaan, nappikeskitys Brunon maaliin ja tärkeitä katkoja puolustuspäässä. Tästähän on hyvä ikään kuin aloittaa kausi uudestaan alusta ja ottaa opiksi kahdesta ensimmäisestä kamppailusta.
 5. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Juurikin näin, hyvännäköistä peliä ja kaikilla pitkästä aikaa taisteleva ilme. Voitto vanhasta verivihollisesta tekee erityisen hyvää. Tästä on hyvä jatkaa.
 6. Siirtohuhut

  Juu, tätä olen ihmetellyt jo jonkin aikaa, Garner ollut Nottinghamin keskikentän ykkösmies ja miten ihmeessä ei saa Unitedissa kunnollista näytönpaikkaa. Varsinkin kun tiedetään Unitedin keskikentän taso.
 7. United 2022 eteenpäin>

  Tämäkään ei liity mitenkään ketjun aiheeseen, viime yönä kuitenkin työmatkan pitkällä lennolla katselin ensimmäistä kertaa itse Wayne Rooney dokumentin. Tokihan siinä keskityttiin paljolti Väinön Everton taustaan ja maajoukkueuraan, mutta mutta... Voi helvetti, että tuli ikävä niitä aikoja, silloin sattui ja tapahtui mm. Väinön ja Sir Alexin välillä, mutta oli se vaan ihanaa katsella, kun Väinö ja kumppanit pistivät itsensä likoon vähintään 110% asenteella. Voi kun sais vielä nähdä tässä elämässä Unitedin osalta moista ja taistelua tosissaan Valioliigan voitosta, minä siihen kuitenkin vielä jaksan uskoa. Saa nauraa vanhalle fiilistelijälle.
 8. 7.8.2022 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Olen työmatkalla ja juuri lentokentällä näin vasta tuloksen, hiljaiseksi vetää. Vielä aamulla ennen reissua fiilistelin hyvää kauden alkua, vain Brighton ja Brentford alkuun vastassa. Saa nähdä mitä tästä tulee, toivottavasti uudelle valmennukselle annetaan kuitenkin työrauha ja aikaa näyttää. 🥵😴
 9. United 2022 eteenpäin>

  Lopputulos 4 - 1, vastustaja teki vielä oman maalin lopussa. Ihan mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä toisella puoliajalla kentällä. Mieleen jäivät erityisesti, Charlie Robbien poika Savage ja Zidane Iqbal. Myös Tyrell Malacia esiintyi varsin miehekkäästi, kuten myös Eric Bailly, jolta totutusti muutama koomailu puolustuspäässä.
 10. United 2022 eteenpäin>

  Rasse Baillyn läpisyötöstä 3 - 1.
 11. United 2022 eteenpäin>

  Jaahas, Heatonia lukuun ottamatta vaihdettiin toiselle puoliajalle kokoonpano täydellisesti, tästä tulee varmaankin mielenkiintoista.
 12. United 2022 eteenpäin>

  Martti 2 - 1.
 13. United 2022 eteenpäin>

  McTominay 1 - 1.
 14. United 2022 eteenpäin>

  Lindelöf ja Maguire pihalla kuin lumiukot, Victory johtaa 1 - 0.
 15. United 2022 eteenpäin>

  Ja peli näkyy Unitedin sivulle kirjautuneena.
×