Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Kyllä nyt kelpaa nautiskella, ansaittu komea voitto ja samalla Manchesterin herruus! Vahva esitys koko joukkueelta, oli mahtavaa katsella pelaajien ja Olen tuuletuksia pelin jälkeen. Kuten joku tuossa jo totesi, kyllä tästä vielä hyvä tulee!!!
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mukavalta tuntuu Unitedin vahvat otteet viime aikoina. Bruno ja Ighalo ovat juurikin sitä mitä tarvittiin. Toivottavasti ensi kauden Champions liiga paikka varmistuu sarjasijoituksen perusteella. Onneksi on olemassa myös planB, eli Europa league, jossa seuraavan kierroksen arvonta meni kieltämättä lähes joka nappiin. PS. Aina yhtä hyvä fiilis kun Livöpuuli häviää. 😊
 3. Siirtohuhut

  Mulle kelpaisi erinomaisesti Grealish ja Maddison Unitediin ensi kesänä, tämän lisäksi Lindelöfin paikalle tarvitaan upgreidaus. Lindeföfin taso ei vaan riitä, onko sitten Smalling riittävä upgreidaus, en ole ihan varma, vai tarvitaanko joku muu. Näillä muutoksilla, United olisi selkeästi top-3 joukkue. PS. Mikäli Pogba haluaa lähteä, ei muuta kuin lihoiksi mahdollisimman suurella summalla.
 4. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Olipa mukava nähdä voittoisa ottelu paikan päällä Old Traffordilla. Vähän vaisun alun jälkeen ihan mukiin menevä esitys, Bruno jälleen vakuuttava, tässäpä fanien uusi lemmikki. Martti myös pelipäällä ja Mason esitteli jälleen pienen tauon jälkeen upeaa laukaisu taitoaan. Kyllä nyt on hyvä fiilis ja maistuu muutamakin janojuoma.
 5. Finanssiasiat

  Veli hyvä, eipä nyt aleta Jeesustelemaan siellä. Hyvä että sponsorointia riittää, vielä kun saataisiin reilun kaupan Del Monte mies ja Cafe Juan Valdez sponsoriksi, olisi mullakin rinta rottingilla. 😊
 6. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Terveisiä Manchesterista, toivotaan ja uskotaan että huomenna tulee kolme pistettä. Juu, tosiaan olisi mukavaa nähdä Ighalon rankaisevan vanhaa seuraansa. 😊
 7. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Olipahan hieno ja ansaittu taisteluvoitto, näyttäisi olevan joukkuehenki kohdillaan, kannatti todellakin valvoa ja katsella ottelu loppuun. Martti iski hienon maalin vähän vaisumman jakson jälkeen ja Hartsan puskumaali kulmasta onkin ollut jo jonkin aikaa tulollaan ja tulihan se sieltä lopulta, hienoa. Bruno on kyllä todellinen vahvistus, tätä on odotettu pitkään, vielä kun olisi Ighalo lopussa onnistunut tilanteestaan verkkoa heiluttamaan, mutta ei kai sentään makeaa mahan täydeltä. Kyllä nyt on hyvä fiilis!!!
 8. Siirtohuhut

  Olen parasta aikaa Chilessä työmatkalla ja kyllä täytyy sanoa, että Alexis on täällä edelleenkin käsittämättömän suuri stara, avainpelaaja edelleen Chilen maajoukkueessa. Mielestäni kyseessä on edelleenkin taidoiltaan maailmanluokan pelaaja, mutta kuten viimeiset pari kautta ovat osoittaneet, kaverin paikat ei kestä nykyfutiksen vauhtia ja fyysisyyttä enempää kuin max. 3...4-peliä kerrallaan, sitten taas saikulle. Ai niin, nyt on jo kiire takaisin Eurooppaan, että ehditään pojan kanssa paikan päälle Old Traffordille ensi viikon sunnuntain Man Utd - Watford peliin.
 9. Siirtohuhut

  Taitaa jälleen ikioman iltapaskamme "urheilutoimittajat" vetää näitä Pukki uutisia hatustaan klikkausten toivossa. Ratkaisuvoimaisen hyökkääjän United tarvitsee Rassen ollessa saikulla ja sellainen toivottavasti saadaan ennen deadlinea. Kaikella kunnioituksella Pukkia kohtaan, Norwich on hänelle kaikin puolin sopivan kokoluokan seura.
 10. FA-cup 26.1.2020 Tranmere Rovers vs Manchester United

  Tranmeren puolustettua urhoollisesti ensimmäisellä puoliajalla Masonia ja Marttia, pääsi Unitedin "todella hyvin salassa pidetyt maalitykit" heiluttamaan verkkoa. Olipahan melkoista suopotkupalloa, kunnon FA-CUP nostalgiaa. PS. Kuten Legend jossain mainitsi on Romero kaikilla muilla osa-alueilla De Geaa parempi, paitsi Daven ilmiömäisissä reaktiotorjunnoissa, eli Romero kehiin myös Valioliigassa.
 11. Ole Gunnar Solskjaer

  Juu, tässä projektissa on tietysti hienoa omien nuorten peluutus, arvostan sitä suuresti. Mutta, mutta, aika usein tulee mieleen kun useampi junnu on yhtä aikaa kentällä, mopolla moottoritiellä fiilis... Nuoret joutuvat turhan kovaan paikkaan, eli vähän maltillisempi sisäänajo nuorille, sopivat lainasopimukset esimerkiksi. Vaikeaa tämä tietysti on nykyisessä loukkaantumis sumassa, eli nyt jos koskaan tarvitaan niitä hankintoja!
 12. 22.1.2020 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Voi vittu, hyvää yötä. Hyvin menee, eipä kannata tammikuun siirtoikkunan aikana näin vahvaa joukkuetta vahvistaa.
 13. Loukkaantumiset

  Tämä Rassen loukkaantuminen on todella ikävä asia jos ja kun tiedot selän rasitusmurtumasta pitävät paikkansa. Nyt sitten tarvitaan kk-pelaajan lisäksi ratkaisuvoimainen hyökkääjä, Cavani?
 14. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Tappio vitu.. eikun ketuttaa, selvä se, vieläpä veriviholliselta. Mielestäni kuitenkin varsin urhoollinen taistelu siipirikkoiselta joukkueelta. Matic, Shaw ja Fred yllättävän hyviä tänään, De Gealta muutama mahtitorjunta, mutta keskityksissä vaikeuksissa kuten yleensä. Kaikki mahdollisuudet kuitenkin vielä vähintään kolmos-nelossijaan, kerrankin pahimmat kilpailijat kompuroivat tasapuolisesti.
 15. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Moikka Chrisu ja muut uskolliset United fanit, Eikös me kaikki kunnon Man Utd fanit kuitenkin toivota ja uskota että ManU voittaa huomenna perivihollisen Livöpuulin, vahvistatko tämän Chrisu7. Ei nyt ihan normi seuran kannatukselta kuullosta tämä ainainen vollotus...
×