Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  268
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

1,100 profile views
 1. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Nyt en ihan ymmärrä tätä logiikkaa. Mielestäni vihelletyt ja viheltämättä jätetyt pilkut ei todellakaan menneet tasan Unitedin ja West Hamin kesken. 😜
 2. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Olipahan legendaarinen loppupeli, nitroja melkein tarvittiin täällä kotikatsomossa. Jesse näytti miksi häntä tarvitaan edelleen Unitedissa, teki varmaan hyvää myös itseluottamukselle edellispelin mokailun jälkeen. Davelta viimeinkin torjuttu pilkku ja minkälaiseen paikkaan, ai että teki hyvää. Ai niin, Kuusisen mukaanhan Moyes on vähintäänkin nero ottaessaan Noblen laukomaan. Olisihan meikäläisillekin kuulunut vähintään yksi pilkku Ronaldon kaatamisista. Kaiken kaikkiaan paras vieraspeli Unitedilta tähän kauden alkuun, vaikka siellä edelleenkin niitä yksittäisiä koomailuja nähtiin.
 3. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Ok, oli siis varsinainen Super sub, Jesse sinänsä on kuitenkin aikamoinen talentti, kuten Hammers laina osoitti. Olen vaihdot sensijaan, tämänpäivän pelissä, vieläkin kyrsii!!!
 4. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Siellä näytti myös päässeen mm. Diego Dalot ja Martti vaihdosta kentälle. Peliä en nähnyt, mutta mitähän helvetin järkea näiden tyyppien vaihtamisessa kentälle oli oman joukkueen punaisen kortin jälkeen. Ole Ole???!!!
 5. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Pakkohan tästä CL-alkulohkohkosta on jatkoon päästä, muuten loppuu meikäläiseltäkin pikku hiljaa uskottavuus Olen touhuihin.
 6. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Mitä se meidän Jesse siellä oikein säätää?
 7. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Mitä siellä ottelun lopussa oikein tapahtui, että tämäkin onnistuttiin ryssimään?
 8. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Että semmoinen CL avaus, voi prkl!!!
 9. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Mitä se Aaroni siellä oikein teki, kun punaisen sai?
 10. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Peliä en valitettavasti nää työmatkan takia. Voisin kuvitella, että alakertaa vahvistetaan sattuneesta syystä. Esimerkiksi Matic - Sancho.
 11. Jäsenkortin Tullaus

  Juu, mullekin tuli, paketista kaulaliina, pipo ja pinssi. Jäsenkortit tuli pelkästään digitaalisena. Eli näillä mennään, ja toivottavasti viimeistään ensi keväänä päästään seuraavan kerran vierailemaan Old Traffordilla.
 12. Jäsenkortin Tullaus

  Tarvitsee varmaan taas käydä sama ruljanssi läpi tullauksen kanssa, kun tilataan tämän kauden peli-/ fanipaidat Unitedin storesta. Mutta eipä siinä mitään, ei me kuitenkaan mitään Kiinakaupan halpis replicoita tilata. 😎
 13. Jäsenkortin Tullaus

  Sain tullattua oman ja poikani Official member paketit joskus heinäkuulla, ei se ihan helppoa ollut. Piti muistaakseni ainakin arvioida pakettien arvot, esimerkiksi 50EUR ja mitä lähetys sisältää, listalta poimin muistaakseni mielestäni sopivimman, lahjatavaroita/leluja. Juu, kyllä tämä maailman meno on mennyt vaikeaksi mm. Brexitin myötä.
 14. 29.8.2021 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux

  Kyllä tuo Wolves on paljon parempi joukkue, kuin miltä sarjataulukko näyttää. Unitedin lisäksi myös Tottenham oli täysin nesteessä susia vastaan.
 15. 29.8.2021 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux

  Olihan tuo kamalaa katsottavaa, mutta voitto ja vierasputki ennätys, ei huono ei. Lisäksi vielä: Viva Vatanen (Varane).😜👍🍻
×