Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. 22.1.2020 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Voi vittu, hyvää yötä. Hyvin menee, eipä kannata tammikuun siirtoikkunan aikana näin vahvaa joukkuetta vahvistaa.
 2. Loukkaantumiset

  Tämä Rassen loukkaantuminen on todella ikävä asia jos ja kun tiedot selän rasitusmurtumasta pitävät paikkansa. Nyt sitten tarvitaan kk-pelaajan lisäksi ratkaisuvoimainen hyökkääjä, Cavani?
 3. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Tappio vitu.. eikun ketuttaa, selvä se, vieläpä veriviholliselta. Mielestäni kuitenkin varsin urhoollinen taistelu siipirikkoiselta joukkueelta. Matic, Shaw ja Fred yllättävän hyviä tänään, De Gealta muutama mahtitorjunta, mutta keskityksissä vaikeuksissa kuten yleensä. Kaikki mahdollisuudet kuitenkin vielä vähintään kolmos-nelossijaan, kerrankin pahimmat kilpailijat kompuroivat tasapuolisesti.
 4. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Moikka Chrisu ja muut uskolliset United fanit, Eikös me kaikki kunnon Man Utd fanit kuitenkin toivota ja uskota että ManU voittaa huomenna perivihollisen Livöpuulin, vahvistatko tämän Chrisu7. Ei nyt ihan normi seuran kannatukselta kuullosta tämä ainainen vollotus...
 5. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Jokaista peliä lähtee Man Utd voittamaan, sehän on selvä, oli sitten vastassa Norwich tai Livöpuuli. Eipä varmaan ketään yllätä Livöpuuli Chrisun kommentit etukäteen, saa sitten mehustella keskenään, jos Livöpuuli voittaa, miten oikeassa hän tosi "ManU (ts. Livöpuuli) fani taas olikaan.
 6. 11.1.2020.Manchester United vs Norwich City@Old Trafford

  Mukavampaa on aina voittaa kuin hävitä ja pelissä tosiaan paljonkin hyvää. Norwich tosin divaritasoa, näitä joukkueita vastaan näyttävät mm. Pereira, Matic ja Mata kelpo pelimiehiltä, Mata jopa loistavalta. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä Wolvesin ja Livöpuulin kaatoon!
 7. 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Juu, kyllähän Martialin otteet ailahtelevat, kuten monella muullakin nuorehkolla pelaajalla, esimerkiksi Rashfordilla. Pointtini olikin miksi ihmeessä omille suolletaan paskaa niskaan, silloin kun on vähän vaisumpaa. Sitten kun Martti ja Rasse loistavat kentällä, pysyttelevät nämä negailijat kovin hiljaa.
 8. 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Juu, ai niin, tosiaan eläkeläisjalkainen Matic pärjäsi tänään ihan ok Burnleyn kaltaista hidasta porukkaa vastaan. Pitää olla Olen tarkkana koska päästää tämän hemmon jatkossa kentälle.
 9. 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Hienoa, täydet pisteet tuli, tästä pitää nauttia tällä kaudella. Mitäs kaikkia kehusanoja on Martista saanut täältä lukea viime aikoina: Flegmaattinen, löysä, diiva Ranskalainen ym...Livöpuuli Crisu voi jatkaa... Hetki nautitaan tästä ja sitten Arsenalin kaatoon!
 10. 26.12.2019 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Viihdyttävä ja vähän eriskummallinen Boxing Day ottelu totta tosiaan. Hienoa nähdä nuorison onnistuvan, enkä yhtään pannut pahakseni vaikka Newcastlen puolustus antoi upeita vapauttavia syöttöjä Man Unitedin kärkipelaajille...
 11. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  On tämä perkeleen raskasta työtä tämä Unitedin kannattaminen...
 12. David de Gea

  Jotenkin musta tuntuu siltä, että taitaa olla Romero avaus kokoonpanossa Tapaninpäivänä Old Traffordilla
 13. LC 18.12.2019 Manchester United vs Colchester United@Old Trafford

  Moro, Olen taas kerran työmatkalla Saksassa, eikä täällä näy muuta kuin Bundesliga. Eli löytyisikö joltakin Streamia ManUtd-Colchester ottelusta, kiitos jo etukäteen...
 14. Siirtohuhut

  Täytynee tosiaan minunkin ja poitsun tilata Joulupukilta se Norjalainen villapaita....
 15. 7.12.2019 Manchester City vs Manchester United@Etihad Stadium

  Olipa makea ja vieläpä täysin ansaittu voitto, kyllä nyt on mahtava fiilis!!! Ja hei, ollaan muuten takaisin kamppailussa Champions-liiga paikoista Valioliigan kautta, seikka joka tuntui täysin utopistiselta pari viikkoa sitten...
×