Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Peliä en nähnyt, taas työmatkalla, mutta empä kaiketi paljoa menettänyt. Syvissä vesissä mennään ja tulokset/peliesitykset syö miestä kuin naistakin, silti en ole valmis heittämään pyyhettä kehään nykyiselle projektille, omat pojat pelaa siinä on paljon hienoa. Toivottavasti annetaan nyt pari vuotta aikaa löytää se uusi uljas Man Utd, joka haastaa tosissaan öljymiesten joukkueet. Sinänsä hupaisaa, että Livöpuuli fanit keulivat tällä palstalla jo syys-lokakuussa, voipi olla kuitenkin, että myös sillä suunnalla on odotettavissa pienen pieniä takaiskuja. Jätettäköön trollit omaan mitättömään arvoonsa. One love Man UtD!
 2. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Livöpuuli Crisu onnensa kukkuloilla. Toivottavasti tänään pitkästä aikaa vierasvoitto meikäläisille.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mies voi vaihtaa ammattia, asuntoa, autoa ja akkaa. Ja täytyy tunnustaa, että näin olen joskus ehkä tehnytkin.... Sen nyt luulisi kaikkien tietävän, että jalkapallojoukkuetta ei tässä elämässä vaihdeta!
 4. 22.9.2019 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Hävityn ottelun jälkeen kuuluukin vit...aa eli ketuttaa, niin minuakin. Annetaan nyt Olelle ja nuorelle joukkueelle rauhassa aikaa näyttää, positiivista on kuitenkin se että viime kesän uudet hankinnat ovat olleet jokaisessa pelaamassaan ottelussa joukkueen parhaimmistoa, samoin nuorten saamat mahdollisuudet. Tämä oli tiedossa, että muutaman vuoden se ottaa, ennen kuin voidaan alkaa realistisesti haaveilla kärki- (öljyraha) joukkueiden haastamisesta mestaruustaistossa, tästä olen jälkikasvullekin puhunut, siis maltti on valttia.
 5. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Moro, taas olen reissussa ja en matsia nähnyt. Legendaarisesti siellä on nähtävästi perseilty, mitä siellä oikeasti tapahtui, yrittikö ManUtd lopussa voittomaalia riskillä?
 6. 11.8.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Taas ollaan kaukana, eli etelä-Amerikassa ja vieläpä työpäivä sunnuntaina. Pelistä ehdin näkemään viimeiset kaksikymmentä minuuttia, mutta hyvältä näytti Maguire päällikkönä puolustuksessa ja myös Pogba pirteällä pelipäällä, de Gea palannut omalle tasolleen ja tolpatkin hyvänä apuna. AWB ja James myös molemmat näyttävästi esillä, Rasse ja Martti molemmat pelipäällä, näillä esityksillä ei tule kiukuttelevaa isoa poikaa ikävä. Mahtava alku kaudelle, tästä on hyvä jatkaa, kyllä nyt on hyvä fiilis...!
 7. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Juu, täsmälleen samaa mieltä. Rakennetaan joukkuetta rauhassa ja annetaan Olelle ja omille nuorille talenteille mahdollisuus. Edellinen viesti oli onnellisen nousun huumoria, kun huvittaa nämä kiukuttelut mitä täältäkin voi lukea. 🐶
 8. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Nyt sitten Crisu ja muut palstaveljet/siskot sankoin joukoin ostoksille ManU kauppaan, että saadaan tammikuun siirtoikkunan täsmähankinnat rahoitettua, ettei tarvitse tyytyä karkkiraha vahvistuksiin. Tilasin juuri itselleni ja pojalle hienot kultaiset/keltaiset kakkospaidat, ym. muuta tuiki tarpeellista ManU kamaa, kuten kalsareita ja olut tuoppeja...😊
 9. Unitedin pre-season 2019

  Ettei vaan olisi vanha kunnon Philly boy telonut itseään saksaria tempaissessaan...
 10. Unitedin pre-season 2019

  Hyvältä näyttää harjoituspelien osalta, erityisesti mieltä lämmittää omien nuorten onnistumiset, samoin kuin uusien hankintojen vahvat esitykset. Ok, kyseessä on pre-season ymmärrän, mutta alkaa tässä jo vähän toiveet heräämään paremmasta, josko se sittenkin lähtisi siitä....
 11. Kausi 2013-14: Moyesin johdolla tuhoon

  Juu, on kyllä jäänyt ikuisesti mieleen kun Moyesin United keskitteli täydet minuutit kukkupalloa vastustajan maalille Old Traffordilla mm. Stokea ja Fulhamia vastaan. Muistan ensinnäkin oman ällistykseni, kun monttu auki seurasin pelejä, ettei voi olla totta, ihmetys, harmitus ja armoton ketutus. Valitettavasti sama toistunut myöhempinäkin vuosina, ei tosin ainoana mahdollisena hyökkäys vaihtoehtona.
 12. Siirtohuhut

  Olikos se tämä Wissam Ben Yedder, joka toissa kaudella tuli Manchesterissä vaihdosta sisään ja pudotti Unitedin maaleillaan Champions liigasta?
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Muutama sana Unitedin kaudesta, tämän jatkuvan Livöpuuli hehkutuksen sijaan, henkilökohtaisesti alkaa jo tympiä avata palstaa, jutut on todellakin Livöpuuli sitä ja tätä, tähän voisi jo ylläpito puuttua. Kauden alkaessa luvattoman moni Unitedin pelaaja oli "rantapalloilu kunnossa" ja kausihan lähti heti hapuillen käyntiin. MM-Kisat tosin vaikutti tähän suuresti, kun moni United pelaaja oli kisojen neljän parhaan maan joukkueissa, siis kisojen päättymisen ja kauden alkuun jäi todella vähän aikaa. Henkilökohtaisena kohokohtana oli lokakuinen vierailu Old Traffordille pojan kanssa Newcastle pelissä, päästiin todistamaan ja riemuitsemaan Unitedin nousua kahden maalin takaa voittoon. Tietenkin Olen astuttua puikkoihin pitkä tappioton putki tuntui hienolta, mukaanlukien Cup-vierasvoitot Arsenalista ja Chelseasta, huipentuen PSG:n tiputtamiseen Champions Liigasta. Mikäli Mourinho olisi jatkanut, eiköhän ko.putken aikana olisi tullut useampikin vierastappio. Loppukausi onkin ollut sitten tuskien taivalta, huipentuen surkeaan Everton tappioon, samoin De Gean haparoinnit veti hiljaiseksi, muistetaan kuitenkin että David on kannatellut Unitedia loisto torjunnoillaan viime vuosina. Joukkueeseen tulee toivottavasti iso remontti kesän aikana, haluttomat ulos Unitedista ja nuoria talentteja rohkeasti sisään, muutamalla täsmähankinnalla höystettynä. Olelle annettakoon ainakin vuosi aikaa näyttää mihin todella pystyy.
 14. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Olihan tämä surullista katsottavaa, olisi nyt luullut että neljäs sija kiinnostaa...mutta ei. Juokkueellinen hitaita hölkkäilijöitä kentällä Maticin johdolla, joukkue tarvitsee perusteellisen remontin kesällä, ei näillä dieseleillä vaan pärjätä vähänkään kovemmassa temmossa. Silti, ikinä en toivo Unitedin tappiota, eli keskiviikkona olisi kasvojen pesun paikka, vaikka Livöpuuli on aina ollut ja tulee olemaan ykkösinhokki!
 15. 30.3.2019 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Juu, olipas vaisun oloinen esitys meikäläisiltä. Tärkeintä tietysti voitto ja kolme pistettä, pysytään mukavasti top-4 kamppailussa mukana ja kaikki on vielä omissa käsissä/jaloissa. Kuten TG totesi, vaisun Unitedin parhaimmistoa eilen Shaw, Jones ja Smalling. Tiistaina toivottavasti maksellaan kalavelat Wolvesille ja otetaan siitäkin pelistä täydet pisteet.
×