Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

About Tasanteen tietäjä

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tampere
 • Interests
  ManUtd ja Ilves

Recent Profile Visitors

862 profile views
 1. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Rasse ja Martti, kyllä kelpaa, eiköhän se Mason myös osu vielä tänään!
 2. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Miksi helvetissä täytyy tänne postata näitä trollien lähettämiä aivopieruja, en ymmärrä! Siis jos olet Man Utd fani.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Heh, Leicester ottaa pataan tänään oikein huolella. Unitedin osakkeet senkun paranee. Hyvin menee, mutta menköön.
 4. Ajatuksia tästä kaudesta

  Juu, etenkin Chelsean tappio lämmittää mieltä erityisesti. Samoin West Hamin voitto, saattaa helpottaa meikäläisten urakkaa huomattavasti viimeistä edellisellä kierroksella. Siispä Cheers Kaikille Man Utd Faneille näin lauantai-illan kunniaksi!
 5. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  On tuo Mason vaan ihme jamppa, jotenkin sitä vaan osasi taas odottaa, mahti maali juuri ennen taukoa!
 6. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Seuraava Aston Villa peli on käsittääkseni Villa Parkilla Birminghamissa. Yhdyn kuitenkin edelliseen kirjoittajaan. Jatkukoon maaliharjoitukset!
 7. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Olipahan melkoinen peli, tilanteita piisasi yllin kyllin, mutta nyt näyttää hyvältä. Ottelun alussa ehdin jo kovasti huolestua Rassen pudottua pahannäköisesti selälleen pallontavoittelu tilanteen jälkeen, onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin. Mason oli taas pitelemätön molempi jalkaisena ja lisäksi Martti laukoi komean osuman. Man Utd lasien läpi näytti tuo VAR taas aika erikoiselta, pallo näytti osuvan Baillyn olkapäähän käsivarren sijaan ja Rassen 6-2 maali olisi pitänyt mielestäni hyväksyä. Ajattelemisen aihetta antoi sen sijaan de Gean todella epävarma pelaaminen.
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Vaikka yritänkin olla keskittymättä muiden joukkueiden tekemisiin on kuitenkin pakko sanoa, että lämmitti kovasti mieltä Leicesterin ja Chelsean eiliset tappiot. Valioliigan kolmossija on ManU:lle iskuetäisyydellä ja joukkueen nykykunnolla täyttä realismia.
 9. 30.6.2020 Brighton&Hove Albion vs Manchester United@The Amex Stadium

  Eipä ollenkaan hassumpi ensimmäinen puoliaika, itse asiassa hemmetin hyvä. Juu, maali vielä Rasselle tekisi hyvää, mieltä lämmittää erityisesti Masonin vahva pelaaminen.
 10. FA-cup 27.6.2020 Norwich City vs Manchester United@Carrow Road

  Harry Maguire, Harry Maguire, he comes from Leicester to Manchester and his head is massive. Olipa mahtavaa nähdä Hartsan ratkaisevan jalalla, juuri ennen pelättyä pilkkukisaa... Sait samalla Hartsa anteeksi paljon meikäläiseltä pilaamasi Joulutunnelmaa, kun teit aikoinaan tasoituksen Man UTD:n verkkoon lisäajalla jalalla muutama vuosi takaperin Joulu aatonaattona Leicesterin kotikentällä, kylläpä ketutti silloin, olikohan vuonna 2017 tai 2018?
 11. 24.6.2020 Manchester United vs Sheffield United@Old Trafford

  On se vaan tuo meidän Martti laiska ja flegmaattinen...jne, voihan iso "V". Anthony Martial on yksi Valioliigan aliarvostetuimmista pelaajista ja kuitenkin itseni ja monen Old Traffordin vakiokävijän suuri suosikki. Olipa hienoa nähdä Martin iskevän hattutemppu tänään, täysin suvereeni esitys. Samoin Pogba & Bruno yhteispeli, mainiota, hyvä tästä vielä tulee!
 12. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Kyllä nyt kelpaa nautiskella, ansaittu komea voitto ja samalla Manchesterin herruus! Vahva esitys koko joukkueelta, oli mahtavaa katsella pelaajien ja Olen tuuletuksia pelin jälkeen. Kuten joku tuossa jo totesi, kyllä tästä vielä hyvä tulee!!!
 13. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mukavalta tuntuu Unitedin vahvat otteet viime aikoina. Bruno ja Ighalo ovat juurikin sitä mitä tarvittiin. Toivottavasti ensi kauden Champions liiga paikka varmistuu sarjasijoituksen perusteella. Onneksi on olemassa myös planB, eli Europa league, jossa seuraavan kierroksen arvonta meni kieltämättä lähes joka nappiin. PS. Aina yhtä hyvä fiilis kun Livöpuuli häviää. 😊
 14. Siirtohuhut

  Mulle kelpaisi erinomaisesti Grealish ja Maddison Unitediin ensi kesänä, tämän lisäksi Lindelöfin paikalle tarvitaan upgreidaus. Lindeföfin taso ei vaan riitä, onko sitten Smalling riittävä upgreidaus, en ole ihan varma, vai tarvitaanko joku muu. Näillä muutoksilla, United olisi selkeästi top-3 joukkue. PS. Mikäli Pogba haluaa lähteä, ei muuta kuin lihoiksi mahdollisimman suurella summalla.
 15. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Olipa mukava nähdä voittoisa ottelu paikan päällä Old Traffordilla. Vähän vaisun alun jälkeen ihan mukiin menevä esitys, Bruno jälleen vakuuttava, tässäpä fanien uusi lemmikki. Martti myös pelipäällä ja Mason esitteli jälleen pienen tauon jälkeen upeaa laukaisu taitoaan. Kyllä nyt on hyvä fiilis ja maistuu muutamakin janojuoma.
×