Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  415
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tasanteen tietäjä

 1. United 2022 eteenpäin>

  Tämäkään ei liity mitenkään ketjun aiheeseen, viime yönä kuitenkin työmatkan pitkällä lennolla katselin ensimmäistä kertaa itse Wayne Rooney dokumentin. Tokihan siinä keskityttiin paljolti Väinön Everton taustaan ja maajoukkueuraan, mutta mutta... Voi helvetti, että tuli ikävä niitä aikoja, silloin sattui ja tapahtui mm. Väinön ja Sir Alexin välillä, mutta oli se vaan ihanaa katsella, kun Väinö ja kumppanit pistivät itsensä likoon vähintään 110% asenteella. Voi kun sais vielä nähdä tässä elämässä Unitedin osalta moista ja taistelua tosissaan Valioliigan voitosta, minä siihen kuitenkin vielä jaksan uskoa. Saa nauraa vanhalle fiilistelijälle.
 2. 7.8.2022 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Olen työmatkalla ja juuri lentokentällä näin vasta tuloksen, hiljaiseksi vetää. Vielä aamulla ennen reissua fiilistelin hyvää kauden alkua, vain Brighton ja Brentford alkuun vastassa. Saa nähdä mitä tästä tulee, toivottavasti uudelle valmennukselle annetaan kuitenkin työrauha ja aikaa näyttää. 🥵😴
 3. United 2022 eteenpäin>

  Lopputulos 4 - 1, vastustaja teki vielä oman maalin lopussa. Ihan mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä toisella puoliajalla kentällä. Mieleen jäivät erityisesti, Charlie Robbien poika Savage ja Zidane Iqbal. Myös Tyrell Malacia esiintyi varsin miehekkäästi, kuten myös Eric Bailly, jolta totutusti muutama koomailu puolustuspäässä.
 4. United 2022 eteenpäin>

  Rasse Baillyn läpisyötöstä 3 - 1.
 5. United 2022 eteenpäin>

  Jaahas, Heatonia lukuun ottamatta vaihdettiin toiselle puoliajalle kokoonpano täydellisesti, tästä tulee varmaankin mielenkiintoista.
 6. United 2022 eteenpäin>

  Martti 2 - 1.
 7. United 2022 eteenpäin>

  McTominay 1 - 1.
 8. United 2022 eteenpäin>

  Lindelöf ja Maguire pihalla kuin lumiukot, Victory johtaa 1 - 0.
 9. United 2022 eteenpäin>

  Ja peli näkyy Unitedin sivulle kirjautuneena.
 10. United 2022 eteenpäin>

  Ohoh, siellähän näyttää olevan tämänpäiväisen vastustajan Melbourne Victoryn kokoonpanossa muuan Nani, vaihtopenkillä ensi alkuun tosin. Piti oikein tarkistaa, mutta eihän kaverilla ole vielä ikää kuin vaatimattomat 35v.
 11. United 2022 eteenpäin>

  Siellä se Phil Jones edelleen vaan mennä hölköttelee joukon jatkeena. Varmaankin aina ja iänkaikkisesti, amen.
 12. Kausi 2021-22 käyntiin

  Tai Real Madrid!Siis tarkoitan että livöpuulilla oli uskomattoman hyvä arpaonni näissä kansainvälisissä ja kansallisissa cupeissa.
 13. United 2022 eteenpäin>

  Tämä on paras uutinen pitkästä aikaa. 😊 Garner muuten ensimmäisellä puoliajalla kentän paras nousufinaalissa. Toivottavasti Ten Hag ja kumppanit ajan tasalla.
 14. Kausi 2021-22 käyntiin

  On se vaan aina yhtä ihanaa nähdä ennakkosuosikki ja melkein mestari livöpuulin häviävän. Jostain se ilo on näinä Unitedin ankeina aikoina revittävä.
 15. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Parasta eilisessä ehdottomasti, oli katsella melkein mestari livöpuulin kannattajien epätoivoisia ilmeitä, shittyn tehdessä nopeaan tahtiin kolme maalia pelissään. Unitedin osalta parasta ehdottomasti, että tämä tuskainen taaperrus ja ravistelu on tämän kauden osalta ohi.
 16. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Juu, ikinä ei Unitedia jätetä, glory glory Man Utd. Huvittavaa on sen sijaan, että tästä RR:n sekoilusta jotkut yrittävät hakea jotain positiivista, en ymmärrä. Savuavat rauniot sai seniili sakemanni jätettyä Ten Hagille, että silleen.😊
 17. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Juu, olipahan todellakin sysipaskan kauden sysipaska päätös. Seniilille Sakemannille yhden suunnan menolippu takaisin Moskovaan, olit muuten Unitedin historian surkein manageri, olisit nyt perkele vielä vaihtanut Phil Jonesin kentälle. Mikäli oltaisiin saatu tämä seniili "futisnero" aikaisemmin puikkoihin, päästäisiin aloittamaan tulevaa kautta Championshipin puolelta. Hävettää itsekin kirjoitella tämmöistä, melkein aidossa George Best seiskapaidassa ja United kalsareissa, mutta ei voi mitään, ottaa päästä ihan perkeleesti.
 18. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Vaatii varmaan sakemannilta jotain käsittämätöntä futisneroutta peluuttaa illasta toiseen laitapakkeja Alex Telles ja Diego Dalot, molemmat täysiä lapasia puolustussuuntaan. Ei tätä tämmöistä neroutta vaan tavallinen kuolevainen ymmärrä.
 19. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Juu, tämä Sunderland dokkari on hyvä ja tuttu minullekin, mutta ei hyvää päivää, nyt ollaan Unitedissakin lähellä samanlaista kaaosta. Sitten tätä v...tun SSS (Seniili Seniori Sakemanni) ravistelija, joka on saanut meilläkin varsinaisen kaaoksen aikaan. Huoh, voi Itävalta parkaa , Olisit pysynyt SSS siellä Moskovassa äiti Venäjällä!
 20. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Juu, tämä RR, eli SSS Seniili Seniori Sakemanni tuli meille kertomaan kuinka monta vuotta ollaan verivihollista Livöpuulia jäljessä. Voi vittu, ennen tätä seniiliä ukkelia, mm. top-6 joukkueet haastettiin kunnolla, nyt tämä on pelkkää nöyryytystä.
 21. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Ihanaa, kyllä tämä seniili seniori sakemanni on vaan nero. Nyt sitten nuorille lupauksille, kuten Jones rohkeasti peliaikaa, näytä sitten persettä Unitedille ja lähde Itävaltaa valmentamaan. Lisää ravistelua kiitos, tärisen mä täysin. Ei kiitos tälle konsultille kiitos!!!
 22. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Jahas, enpäs ollut huomannutkaan, taas meitä ravistellaan.
 23. United 2022 eteenpäin>

  Tämä RR sekoilu vetää kyllä vertaansa Unitedin sekoilu historiassa. Nyt sitten seniori sakemanni Itävallan maajoukkueen valmentajaksi, juu pysy siellä äläkä enää yritä mitenkään konsultoida Unitedia.
 24. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Hienoa, että olet huomannut tämän Sakemannin kanssa
 25. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Ei vittu, uskomatonta. Maskotit Jones ja Mata kentälle. Kyllä tämä sakemanni on nero.
×