Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  421
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Tasanteen tietäjä


 1. Pelihän kokonaisuutena melkoisen mitään sanomaton, mutta kuten edelläkin on mainittu, tärkeintä oli se kolme pistettä, vaikka tulikin vaisulla pelillä, näitä todellakin tarvitaan.

  Paljon parjaamani Diego Dalot on nostanut tasoaan Varanen, Malacian ja Martinezin pelatessaan, nappikeskitys Brunon maaliin ja tärkeitä katkoja puolustuspäässä.

  Tästähän on hyvä ikään kuin aloittaa kausi uudestaan alusta ja ottaa opiksi kahdesta ensimmäisestä kamppailusta.:)


 2. 3 tuntia sitten, pökkelö kirjoitti:

  Newcastlen fanit ovat nyt onnellisia, kun heidän kaupallinen seuransa alkoi vihdoinkin Ashleystä eroon päästyän kehittää urheilullista puolta.
  Milloin MU?

  Garner haluaa muualle peliajan toivossa. Nottingham ja Tottenham ilmaisseet haluavansa hankkia pelaajan omakseen.
  Tässä nuori eteenpäin haluava nuori. Liian lähellä ja ilman pepsi statusta, niin ei huomata?
  Jos Cooperille ja Contelle kelpaa alle 21v. maajoukkue mies, niin ei potentialiton kaveri ole.

  Juu, tätä olen ihmetellyt jo jonkin aikaa, Garner ollut Nottinghamin keskikentän ykkösmies ja miten ihmeessä ei saa Unitedissa kunnollista näytönpaikkaa. Varsinkin kun tiedetään Unitedin keskikentän taso.


 3. Tämäkään ei liity mitenkään ketjun aiheeseen, viime yönä kuitenkin työmatkan pitkällä lennolla katselin ensimmäistä kertaa itse Wayne Rooney dokumentin.

  Tokihan siinä keskityttiin paljolti Väinön Everton taustaan ja maajoukkueuraan, mutta mutta...

  Voi helvetti, että tuli ikävä niitä aikoja, silloin sattui ja tapahtui mm. Väinön ja Sir Alexin välillä, mutta oli se vaan ihanaa katsella, kun Väinö ja kumppanit pistivät itsensä likoon vähintään 110% asenteella.

  Voi kun sais vielä nähdä tässä elämässä Unitedin osalta moista ja taistelua tosissaan Valioliigan voitosta, minä siihen kuitenkin vielä jaksan uskoa.

  Saa nauraa vanhalle fiilistelijälle.:)


 4. Lopputulos 4 - 1, vastustaja teki vielä oman maalin lopussa.

  Ihan mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä toisella puoliajalla kentällä. Mieleen jäivät erityisesti,  Charlie Robbien poika Savage ja Zidane Iqbal. 

  Myös Tyrell Malacia esiintyi varsin miehekkäästi, kuten myös Eric Bailly, jolta totutusti muutama koomailu puolustuspäässä.


 5. 13 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

  Liverpoolia harmitti, ettei voinut pelata Spursia vastaan uudelleen finaalissa. Olisi tasoltaan sopinut Interin, Benfican ja Villarrealin jatkeeksi. Eli ihan hyvä joukkue, mutta kuitenkin hieman eri asia, kuin PSG, Chelsea tai City. 

  Pistää taas miettimään Unitedin voittaman triplan merkitystä. Helppohan näitä pokaalisuoria on mediassa maalailla, mutta siitä on käytännön toteutukseen pitkä matka. Sellainen vaatii myös jotain erityistä, jota Unitedilla oli, ja Realilla on tuntuu olevan vähän aina europelien puolella, mutta Liverpoolilla ei. Tietysti kotimainen tupla on saavutus sekin :D 

  Tai Real Madrid!:)Siis tarkoitan että livöpuulilla oli uskomattoman hyvä arpaonni näissä kansainvälisissä ja kansallisissa cupeissa.:ass:


 6. 10 minuuttia sitten, herpati kirjoitti:

  R.R ei konsultoi mitään enää manussa. Hieno homma. Keskittyy Itävallan maajoukkueeseen.

  Tämä on paras uutinen pitkästä aikaa. 😊

  Garner muuten ensimmäisellä puoliajalla kentän paras nousufinaalissa. Toivottavasti Ten Hag ja kumppanit ajan tasalla. 


 7. Juu, olipahan todellakin sysipaskan kauden sysipaska päätös.

  Seniilille Sakemannille yhden suunnan menolippu takaisin Moskovaan, olit muuten Unitedin historian surkein manageri, olisit nyt perkele vielä vaihtanut Phil Jonesin kentälle.

  Mikäli oltaisiin saatu tämä seniili "futisnero" aikaisemmin puikkoihin, päästäisiin aloittamaan tulevaa kautta Championshipin puolelta.

  Hävettää itsekin kirjoitella tämmöistä, melkein aidossa George Best seiskapaidassa ja United kalsareissa, mutta ei voi mitään, ottaa päästä ihan perkeleesti.:ass:

×