Jump to content

Tasanteen tietäjä

Members
 • Content count

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tasanteen tietäjä

 1. United 2022 eteenpäin>

  Siellä se Phil Jones edelleen vaan mennä hölköttelee joukon jatkeena. Varmaankin aina ja iänkaikkisesti, amen.
 2. Kausi 2021-22 käyntiin

  Tai Real Madrid!Siis tarkoitan että livöpuulilla oli uskomattoman hyvä arpaonni näissä kansainvälisissä ja kansallisissa cupeissa.
 3. United 2022 eteenpäin>

  Tämä on paras uutinen pitkästä aikaa. 😊 Garner muuten ensimmäisellä puoliajalla kentän paras nousufinaalissa. Toivottavasti Ten Hag ja kumppanit ajan tasalla.
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

  On se vaan aina yhtä ihanaa nähdä ennakkosuosikki ja melkein mestari livöpuulin häviävän. Jostain se ilo on näinä Unitedin ankeina aikoina revittävä.
 5. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Parasta eilisessä ehdottomasti, oli katsella melkein mestari livöpuulin kannattajien epätoivoisia ilmeitä, shittyn tehdessä nopeaan tahtiin kolme maalia pelissään. Unitedin osalta parasta ehdottomasti, että tämä tuskainen taaperrus ja ravistelu on tämän kauden osalta ohi.
 6. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Juu, ikinä ei Unitedia jätetä, glory glory Man Utd. Huvittavaa on sen sijaan, että tästä RR:n sekoilusta jotkut yrittävät hakea jotain positiivista, en ymmärrä. Savuavat rauniot sai seniili sakemanni jätettyä Ten Hagille, että silleen.😊
 7. 22.5.2022 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Juu, olipahan todellakin sysipaskan kauden sysipaska päätös. Seniilille Sakemannille yhden suunnan menolippu takaisin Moskovaan, olit muuten Unitedin historian surkein manageri, olisit nyt perkele vielä vaihtanut Phil Jonesin kentälle. Mikäli oltaisiin saatu tämä seniili "futisnero" aikaisemmin puikkoihin, päästäisiin aloittamaan tulevaa kautta Championshipin puolelta. Hävettää itsekin kirjoitella tämmöistä, melkein aidossa George Best seiskapaidassa ja United kalsareissa, mutta ei voi mitään, ottaa päästä ihan perkeleesti.
 8. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Vaatii varmaan sakemannilta jotain käsittämätöntä futisneroutta peluuttaa illasta toiseen laitapakkeja Alex Telles ja Diego Dalot, molemmat täysiä lapasia puolustussuuntaan. Ei tätä tämmöistä neroutta vaan tavallinen kuolevainen ymmärrä.
 9. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Juu, tämä Sunderland dokkari on hyvä ja tuttu minullekin, mutta ei hyvää päivää, nyt ollaan Unitedissakin lähellä samanlaista kaaosta. Sitten tätä v...tun SSS (Seniili Seniori Sakemanni) ravistelija, joka on saanut meilläkin varsinaisen kaaoksen aikaan. Huoh, voi Itävalta parkaa , Olisit pysynyt SSS siellä Moskovassa äiti Venäjällä!
 10. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Juu, tämä RR, eli SSS Seniili Seniori Sakemanni tuli meille kertomaan kuinka monta vuotta ollaan verivihollista Livöpuulia jäljessä. Voi vittu, ennen tätä seniiliä ukkelia, mm. top-6 joukkueet haastettiin kunnolla, nyt tämä on pelkkää nöyryytystä.
 11. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Ihanaa, kyllä tämä seniili seniori sakemanni on vaan nero. Nyt sitten nuorille lupauksille, kuten Jones rohkeasti peliaikaa, näytä sitten persettä Unitedille ja lähde Itävaltaa valmentamaan. Lisää ravistelua kiitos, tärisen mä täysin. Ei kiitos tälle konsultille kiitos!!!
 12. 7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

  Jahas, enpäs ollut huomannutkaan, taas meitä ravistellaan.
 13. United 2022 eteenpäin>

  Tämä RR sekoilu vetää kyllä vertaansa Unitedin sekoilu historiassa. Nyt sitten seniori sakemanni Itävallan maajoukkueen valmentajaksi, juu pysy siellä äläkä enää yritä mitenkään konsultoida Unitedia.
 14. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Hienoa, että olet huomannut tämän Sakemannin kanssa
 15. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Ei vittu, uskomatonta. Maskotit Jones ja Mata kentälle. Kyllä tämä sakemanni on nero.
 16. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Viva Ronaldo.
 17. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Elangan nosto avaukseen, on se mitä on positiivista, Sakemannin aikana. Muuta en nyt vaan keksi, en vaan tykkää tästä kurjuuden maksimoinnista.
 18. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Unitedin lähihistoriassa on tehty niin paljon älyttömiä ratkaisuja, mutta mutta tämä sekoilu Sakemannin kanssa menee kyllä ihan sekoilujen kärkeen.
 19. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Hyvin menee, oletko sinä tyytyväinen?
 20. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Ai että tämä ravistelu on sitten ihanaa. Nyt sitten vielä Jones ja Mata kentälle, on tämä sakemanni vaan niin vitun nero.
 21. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Huoh, olihan tämä kaikesta huolimatta varsin viihdyttävää ravistelua vaihteeksi. Tilanteita oli, mutta mikään ei tunnu onnistuvan. Kyllä nuo herrat Dalot ja Telles on aivan lapasia puolustuspäässä.
 22. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Tärisen mä täysin!!! Meikäläiselle alkaa tämä ravistelu riittää.
 23. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Ihanaa tämä traumatisoiva ravistelu.
 24. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Olisiko kenties tällä meidän ravistelevalla väliaikaiskoutsilla / konsultilla osuutta tämän hetken tilanteeseen.
 25. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Roy Keanen kommentit kuvaa parhaiten meikäläisen tunteita tällä hetkellä. Alkukaudella kun katselin Unitedin taaperrusta, olin pirun vihainen, tällä hetkellä olen pelkästään surullinen.
×