Jump to content

jmeito

Members
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jmeito

 1. Vuosi 2007 !!!

  Onnellista uuttavuotta kaikille foorumisteille jne... Toivottaa allekirjoittanut kaikille tasapuolisesti.
 2. Newcastle United 2010-2011

  Oho ! Mites tässä nyt näin kävi, onneksi jalkapallokin on tulosurheilua eikä kauneuspisteitä jaeta. Nyt ei pysty antamaan syväluotaavaa analyysiä koska ollaan shokissa. Go Go Go...
 3. Newcastle United 2010-2011

  hmm, harmittaahan tämä varmasti itse kutakin mutta jos olette seuranneet kyseisen seuran otteita vaikka nyt 2-3 viimeisen vuoden aikana niin lapsista lapsimmankin olisi pitänyt tajuta että ei porukka mikään heittopussi varmasti ole. Noussut tasaisesti ylöspäin taso kerrallaan kuitenkaan hirveitä satsauksia joukkueeseen ei ole tehty(lue ei järkyttävää rahankäyttöä heti kun noustu kovempaan sarjaan). Itse ajattelin jo viimevuonna kun divariin nousi että kyllä se lento sammuu mutta kuitenkin pääsi karsintojen kautta liigaan eli lento ei loppunut kuin kananpissi. Itse siis ainakin uskon että Blackpool tulee liigassa säylymään keskikastin alemmassa osassa. Porukka ei hirveästi nytkään ole vaihtunut käsittääkseni vaikka rostereita en ole kovin tarkasti seurannutkaan seuran osalta eli porukka varmasti pelaa hyvin yhteen kun kaikki tietävät mitä toinen tulee tekemään. Joten niin pahalta kuin se kuulostaakin niin tulos oli jopa odotettavissa, varmasti lähdettiin jotenkin takki auki peliin ja pilkka osui tällä kertaa omaan nilkkaan eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin katsoa peiliin koska ottelu oli kuitenkin voitettavissa.
 4. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Mielestäni NUFC - Villa pelin puoliajalla ilmoitettiin että Tiote on Newcastlen mies.
 5. Newcastle United 2010-2011

  Olipas mukava katsoa peliä ja vielä oma joukkue tosiaan voitti(jee). Ottelu piti pihdeissään koko ajan vaikka peli oli varmasti selvä 4-0 maalin jälkeen, mutta pelissä kuitenkin molemmat joukkueet yrittivät hyökätä jolloin omasta mielestäni peliä on aina mukavampi katsella, toki Villan into hiipui selvästi jo puoliajalla mutta ei kuitenkaan täysin pelaamista lopettanut kuten ei ammattilaisten pidäkkään. Koska muut ovat jakaneet plussia niin minä voin antaa miinuksia, vaikka näitä on vaikeampi perustella niin annetaan nyt 3kpl näitäkin Harper, vaikka piti nollan (avaukset ovat vuodesta toiseen luokattomia, tuntuu että joka toinen menee vasemmalta ulos ja tuli 1 hazardi avaus(onneksi meni Coloccinille jos oikein näin)) Routledge (piti palloa liikaa, pitäisi vain luopua siitä aikaisemmin niin hyvä tulisi. Ainakin tänään kun nousi eikä vain puolustanut niin näytti nopeus ainakin Villaa vastaan riittävän) Smith (tuntui olevan täysin näkymätön)
 6. Voisiko vuosi alkaa mukavammin kuin ottelulla huippuseuraa vastaan, ManU ollut kovassa kunnossa koko viime syksyn ja tahti jatkuu nähtävästi samalla raiteella mutta onnistuuko Harakkalauma lyömään kapuloita rattaisiin vaikka puolustuspää on aivan ulalla ollut muutamassa viime pelissä? Pisteet tulisivat meille tarpeeseen kuten myös ManUlle mestaruustaista ajatellen, Chelsea junan yskähdellessä olisi ManUlla kenties taas mahdollisuus kasvattaa piste-eroa pahimpaan kilpakumppaniinsa(nyt 6 pistettä). Lauantai kierroksella Everton löi surkean Newcastlen puhtaasti 3-0 ja edes pilkulta ei saata palloa sisään, kun taasen ManU otti loppujenlopuksi vakuuttavan voiton Readingista 3-2 Ronaldon ollessa oivalla pelipäällä.
 7. Newcastle United

  Lähekkäin ovat tosiaan ottelut, mutta siihenkin löytyy looginen selitys. Eli on Toonit silloin "harjoitusturnauksessa" Saksanmaalla mielestäni tuo PSV:n pelikin kuuluu samaan ryppääseen. Toivotaan että harjoitus matsit menevät miten menevät ja liiga alkaisi mainiosti, eikä niinkuin yleensä että harjoitus pelit sujuvat mutta liiga on sitten yhtä räpellystä.
 8. Uusi aika koittaa ? Siis lähinnä sen suhteen että Newcastle saa kelkkanssa käännettyä voittojen tielle. Nyt on jo 2 peräkkäistä tappiotonta ottelua valioliigassa, tasupelit saatu Cityä ja Arsua vastaan. Joten olisiko nyt viimein ja vihdoin ottaa taas se täysi 3 pistettä kotona kun vieraaksi saapuu kauden hyvin aloittanut Portsmouth, mutta hieman tappotahdista hiipunut. Nyt kun Martins on taas pelikunnossa ja Arsenaalia vastaan muutamia välähdyksiä osoittanut herra saa tuekseen Dyerin niin uskotaan että tulosta alkaa syntyä. PS. Ennen Valioliiga koitostahan on edessä vielä to 23.11 kotipeli UEFA Cupissa Celta Vigoa vastaan ja siitä odotetaan tietysti vain voittoa, ovathan Harakat pelanneet UEFA Cupissa hyvin vaikka Valioliiga ei ole sujunut.
 9. UEFA Cup

  Jep jep, ottivat pojat taas aika vakuuttavan voiton kyseisessä Cupissa mutta pieni miinus oli Taylorin käsivirhe loppupuoliskolla. Tästä tuloksesta on hyvä lähteä vieraspelimatkalle, AZ tuntuu olevan jonkinasteinen kotitaika joka saisi luvan loppu(28 tappiotanta peliä) ja Newcastle matkata 8 parhaan joukkoon.
 10. 24.9.06 "Palataan lähempänä." Noniin nyt on aikaa kulunut Threadin avaamisesta ja eräiden "avautumisesta", mutta siitä viis peliin aikaa enää 4h 20min ja todennäköisesti Newcastle pääsee otteluun "1-ryhmällään" ja toivoa vain sopii että maajoukkue tauan aikana kuviot on saatu kuntoon. Martins on nyt saanut treenata joukkueen parissa jonkin aikaa joten sopisi olettaa että aivoitukset kävisivät yhteen ja tulosta alkaisi syntyä. Onhan "oba" jo väläytellyt välillä mutta hänestähän odotettiin "sateentekijää". Vielä ovat tosiaan olleet esitykset vaisua paria kohahdusta lukuunottamatta. Toivon että Martins saa parikseen heti N'Zogbian eikä sitä tavallista Ameobia. Puolustuskin näyttäisi olevan terveenä, vaikkakin olen itse erimieltä paikoista kuin Roeder. Keskikentän pitäisi toimia jos vain Parker, Nobby ja Emre pelaavat omalla tasollaan. Boltonia ei kuitenkaan pidä vähätellä, onhan heillä Jässi maalissa Anelka sylkemässä maaleja ja pari vanhaa Harakka soturia.
 11. Heypokerin turnaus

  Nyt harmittaa... Tähän piti tulla mukaan mutta myöhästyin 10min, no pitää koittaa ensi kerralla sitten olla ajoissa
 12. Noniin, kauden ensimmäinen kotipeli lähestyy kovaa ja tätähän kehtaa odottaakin komean 3-1 Bolton vierasvoiton jälkeen. Tuleeko Oba tekemään lisää maaleja harakoille vai ovatko ratkaisijat tällä kertaa eri nimisiä ? Mikä tulee olemaan ottelun kokoonpano ? Dyer vaihtoi maisemaa, Owen pelannut 1 reservipelin, Taylor saanut ensimmäisen kutsun maajoukkuepeliin tässä viikon "suurimmat" uutiset jotka varmasti vaikuttavat tavalla tai toisella lauantain otteluun. Oma veikkaukseni tuloksesta on 3-1 vaikka se ehkä kornilta kuulostaakin ja kokoonpano on seuraava : Harper Ramage - Rozehnal - Geremi - N'Zogbia Solano - Butt - Smith - Milner Viduka - Martins
 13. Tietokoneet/ohjelmat

  Oli aivan pakko jotain kirjoittaa vaikka ensin meinasin olla hiljaa. Ja tuli nyt vain otettua tuo Koskiksen teksti vaikka edellisessäkin olisi ollut jutun juurta johon otan kantaa ilman Quotea nyt...Eli onkohan taas tehty kärpäsestä härkänen nyt? On se hauskaa kun jossakin internetin juuressa lukee jotakin toiseltapuolelta maapalloa niin kaikki on heti täällä pohjolan perimmässä nurkassakin samallatavalla, jos tällaista lukisi esim. Ficoran sivuilla niin asiassa voisi olla Suomalaisten kannaltakin jotain perää koska Ficorahan se sanelee suurimman osan operaattoreiden toimiintaan liittyvistä toimintamalleista. Operaattori sanoo että tehkää mitä lystäätte kaistallanne --> Ficora sanoo että rajoitukset päälle --> operaattori tottelee tai lopettaa toimintasa <-- Kenties kärjistettyä mutta melko totta. heh, kyllä tuossa saa jo klisutella aika tahtiin jotta "normaalilla" käytöllä saa ton 80 gt, mutta kaipa kaikki on mahdollista Eihän tämä ole ongelma eikä mikään, kuitenkin se kaikki data kulkee sen "vuokraamasi" laitepaikan kautta jossa laskurit ovat pyörineet jo vaikka kuinka kauan. Uusi kuukausi --> Laskurin nollaus --> jos määrä ylittää sallitun tulee lisälaskua. <-- Tämä siis varmasti helpoin tapa operaattoreiden ratkaista ongelma ja kustannuksia ei varmasti heille tule paljoa.
 14. Newcastle United

  Synkkää on kyllä, mutta elämä on. Itse muistelisin Oba / Owen parin olleen 1 kerran kentällä samaan aikaan kauemmin kuin 3min ja ainakin silloin toimi koska ainakin Owen teki maalin. Mutta se on käsittämätöntä kyllä miten peli voi olla TODELLA ailahtelevaa, tätä se oli jo viimekaudella. Kun palloa koitettiin pelata nopeasti maatapitkin ylös niin oli aivan sama ketä vastaan pelattiin niin vastustaja oli "hädässä", mutta heti kun systeemiä muutettiin keskenpelin (esim. 2-0 taukojohto) niin vastustaja tuli ja jyräsi. Jotenkin tuntuu kummalta että ammatti valmentaja ei tuollaista tajua(tai sitten tajuaa että kuntopohja ei riitä aktiiviseen peliin ja toisenlaisella vain valitettavasti tulee turpaan) ja tuntuu myös että kokojoukkueella tuntuu olevan vaikeuksia "pään kestämisen" kanssa pelistä toiseen. Aina sitä vain odottaa seuraavaa peliä ja uskoo omiinsa, onko se sitten faniutta vai jääräpäistä epätoivoa ? Sitä olen itsekin koittanut tässä vuosien saatossa pohtia ilman tulosta.
 15. Hep, tähän tulee itsellä mieleen ensimmäisenä jotta onko tulikettuun asennettu Adoben Flash Playeri ? Jos ei niin kipinkapin hakemaan Flash Playeri!
 16. Känny mese

  Ei, juurikin sitä samaa on noissa mobile meseissä tarkoitus käyttää mitä windowssissakin käytät. Tai no jos haluat itsellesi uuden osoitteen tehdä niin käyhän tuokin.
 17. Känny mese

  Symbianille löytyy omat softat jne. hieman kun googlettaa niin kyllä löytyy useita vaihtoehtoja ja jos omaa datakaapelin mikä nykyään taitaa tulla aina mukana niin sen siirto/asennus puhelimeen sujuu aika kivuttomasti. Eli tosiaan ihan riippuu siitä mikä on puhelimen alustana, itsellä on HTC puhelin ja siinä on Windows Mobile 5, uudemmissa taitaa olla 6 versio ja siinä esim. tulee ihan MSN mukana.
 18. Uusi onlinejalkapallomanagerpeli

  Ensimmäinen "testiajo" oli torstaina 25.10 ja tarkoitus olisi että ensimmäinen peli alkaisi marraskuun aikana. Valitettavasti(?) ensimmäinen laji tulee olemaan JÄÄKIEKKO, mutta jos kaikki menee tämän osalta putkeen niin perässä seuraavat muut lajit.
 19. Taktiikkapalaveri

  Emrehän taisi tulla viimeiseksi 10min kentälle joten voimmeko odottaa jotta olisi jo ensi pelissä mukana alusta asti ja saataisiin keskikentälle voimaa jota sinne kaivataan. On muuten todella koomista että viimevuonna keskikenttä oli parasta mitä Newcastalesta löytyi(ainakin minun mielestä). Mutta nyt sitten ovat taas nämä loukkaantumiset kiusana ja vielä kun minun oma suosikke Parker päätti(?) lähteä niin voi voi. Mutta positiivista ajattelua pitää todella harrastaa ja usko ei lopu koskaan, nippu on kuitenkin suht vahva ja joskus se loksahtaa kohdalleen pitemmäksiaikaa kuin 1 peliksi(ainakin näin uskon ja toivon). Nythän saatiin Given maaliin ja pari hyvää torjuntaakin oli pelissä joita ilman numerot olisivat voineet olla jopa rumemmat ? Emrekin nähtiin siis lopussa mukana ja kunhan vaikka nyt tuo Barton sieltä pääsee vielä mukaan ja Owenkin pysyy terveenä niin eiköhän se siitä lähde rullaamaan. Täytyy vielä lopuksi mainita että kun nippu oli kesän jälkeen kasassa niin ainakin oma usko oli että 6 sakkiin pitäisi tuolla päästä, varsinkin kun Chelski on kompuroinut kummasti niin omissa laskelmissa ManU, Liverpool ja Arsenal ovat ainoat jotka selvästi lasken paremmiksi(?), mutta onneksi jalkapallo on jalkapalloa ja sitä ei voi olla rakastamatta vaikka oma suosikki ei olekkaan menestyksellä juhlinut
 20. Travian

  Kyllähän tuota tulee kliksuteltu enemmän ja vähemmän Suomessa pelaan fi1 mistä mut löytää helposti ja sitten vielä se3 ja com5 mistä mua niin helposti bongaa
 21. Newcastle United

  Oli kyllä kiva katsella peliä tänään(ainahan se on kun voitetaan), Vidukalla tosiaan tänään aika hyvä viimeistely prosentti vaikka toinen menikin enemmän tuurilla kuin taidolla mutta kaikki onneksi lasketaan. Ja mitä tulee mokkeen niin ihmetyttää tosiaan että Given ei pääse veräjää vartioimaan, kysehän ei voi olla siitä että nuoremmalle enemmän aikaa koska Harper on vuoden vanhempi kuin Given. Itseä pelottaa aina kun Harperin näkee, johtunee aikaisemmista kausista ja niistä peleistä joissa hän maalia on vartioinut. Tietysti voi olla että kun tulee lisää minuutteja "oikeissa" peleissä niin otteetkin paranee, mutta silti ihmetyttää. Olihan tänään ainakin 1 kunnon venytys oikeasta alakulmasta(muita en ainakaan noteerannut).
 22. Newcastle United

  Täytyy yhtyä Ukkometson ajatuksiin melkein 100% Itse en kyllä nähnyt kuin 2 puoliajan ja ensimmäinen tunne minulla oli "minkä V***n takia toi shola tuolla taas on". Surkeaa katseltavaa tosiaan oli, Derby oli lähempänä toista maalia kuin Newcastle tasoitusta ei siis hyvin mene ja todellakaan ei ole peli parantunut kauden alusta joten pitää kai olla tyytyväinen näihin pisteisiin mitä tuolla pelillä tähän asti on saatu. 1 kerran ovat Oba ja Owen olleet kentällä yhtäaikaa kauemmin kuin pari minuuttia ja siinä pelissä tuli heidän yhteistyöstään maali, miksi siis eivät voi pelata samaan aikaan? Oba on kuitenkin suht hyvä pääpelaaja keskityksissä ja voisi koittaa niitä jakaa jollei itse pysty rankaisemaan ? PS. Yöllä näki jopa painajaisia(johtuiko pelistä vai mistä?) ja aamulla sai lukea lehdestä että Newcastlen pääsponsori "vaikeuksissa", ei hyvä ei hyvä.
 23. Tietokoneet/ohjelmat

  Kyllähän tämäkin onnistuu, tarvitsee vain hieman kikkailla mutta ei ees paljoo. Ainoa ongelma oli vain että kun haki jonkin tietyn päivityksen autoupdatella niin sitten kuului vain krashbuumbang, mutta jos ei ottanut päivityksiä niin toimi komiasti.(kokeilu tehty n.1v sitten ja nykytilanne voi olla jo parempi). Ja siis tämä "normaaliin" PC koneeseen asentaminen on ollut mahdollista sen jälkeen kun Apple otti nuo Intelin prosut käyttöön.
 24. Tietokoneet/ohjelmat

  Fanaattisuuskin on kaksiteräinenmiekka, ei tarvitse todellakaan olla fanaatikko jos "kehuu" linuxia mutta tosiasia on se että jos et esim. pelaa niin linux on varteenotettava vaihtoehto mutta jos taasen olet pelaavaa tyyppiä niin varmasti Windows on parempi vaihtoehto sinulle. Itsekin wineä käyttäneenä niin en voi todeta että olisi helppo/hyvä(IMHO) mutta maksullisella(joka taas ei välttämättä sovi linux ilmeeseen) puolelta linuxillekin löytyy parempia ohjelmia kuin wine ajamaan Windowsiin tehtyjä pelejä. Itselläni on kotona Windows ja toissä linux jossa pyöritän wmplayerillä Windowssia johtuen siitä että meillä käytetään sovellusta joka on tehty vain Windows ympäristöön(tämäkään ei ole totta mutta minä en osaa sitä laittaa Linuxissa toimimaan).
 25. Football Manager 2008

  Hyvin toiminut toi Play.com itellä, kerran kyllä kävi juuri noin että peliä ei kuulunut ja tuon valitusajan jälkeen laitoin postia niin lähettivät pelin uudestaan ja tulikin muutaman päivän päästä. Ja entäs sitten, pari päivää myöhemmin tuli toinenkin peli...oli vain vähän kiertänyt maailmaa siinä välissä leimoista päätellen, pistin kilttinä poikana pelin Play.comille takaisin(sain ainakin hyvän mielen).
×