Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  3,105
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

4,496 profile views
 1. David de Gea

  West Ham-Manu pelin rangaistuspotkusta. Kyseessä oli De Gealle ensimmäinen pilkkutorjunta melkein viiteen ja puoleen vuoteen. De Gea torjui edellisen kerran rangaistuspotkun huhtikuussa 2016 pysäytettyään Romelu Lukakun yrityksen. Sen jälkeen De Gea on päästänyt peräti 40 peräkkäistä rangaistuspotkua maaliin, kun lasketaan mukaan pelitilannepilkut ja rangaistuspotkukilpailut. https://www.valioliiga.com/aihe/david-de-gea/2021-09/david-de-gea-astui-esiin-tarkealla-hetkella-torjui-rangaistuspotkun-vuosien-jalkeen/
 2. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Kuuluisaa naisten logiikkaa... yxi olut liikaa.
 3. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Viimeisestä Ronaldon kaadosta olisi joku pilkun viheltänyt ja toisaalta metrin päästä Shawn käteen jättänyt viheltämättä, joten tasan meni.
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

  Seuraavat viisi peliä valiossa: 25.9 Manu-Aston Villa 2.10. Manu_Everton 16.10 Leicester-Manu 24.10 Manu-Liverpool 30.10 Tottenham-Manu
 5. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Frediltä, Pogbalta ja Maguirelta aika paljon hasseja. Hammersin maali paska kimmoke. Lingard paikkasi mokaansa viikolta, hieno maali ja Dave petrasi rankkitorjuntatilastoaan. Kun Noble tuli kentälle pilkkuspesialistina niin pieni ääni kirkui takaraivossa Olelle että vaihda moke. Onneksi ei kuullut sitä. Bruno on kyllä number one kentällä ja CR7 kun saa paikkoja niin joku niistä kyllä menee. Toisaalta syö Greenwoodin tehoja kuten tässäkin pelissä. Yhdellä syötöllä olisi Masonkin kenties päässyt maalitilastoihin. Hienoa .Tappioton kausi ja vieraspeliputki jatkukoon....
 6. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Juu, molemmat puhtaalla pelillä, maaleja syntyy, Hammersille myös menee. United edelleen tappiottomassa vierasputkessa joten tasapelistä lähdetään mutta YB-tappio voisi kirvoittaa puhtaan voitonkin. Ronnie ja Greenwood maalareina.
 7. ....................... ...................VS..................... Sunnuntai, Syyskuu 19 2021 Klo:16.00 London Stadium, Lontoo
 8. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Pientä kierrätystä pliis. Beekille ja Dalotille peliaikaa, liekö Hendo jo kunnossa? Luulen vain että CR7 haluaa lisää CL-maaleja niin kipeesti että... Mennäänkö sitten alusta ykkösillä ja loppu sitten vaihdoilla? Eikä sitten mitään fucking tasuria. Pinnat pois ja kotiin. Jos ei maaleja ekä pätkällä niin subit kentälle heti. De Gea Dalot - Varane - Maguire - Shaw Pogba - Fred Greenwood - Van de Beek - Lingard Martial Sub.Ronaldo, Sancho, Lindelöf Striimiä löytyykö?
 9. VS Tiistai, Syyskuu 14 2021 Klo: 19.45 Stade de Suisse Wankdorf, Bern
 10. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Mulle kyllä kelpaa kaverit, en tiedä sitten kelpaako jämät heille? Bruno tarttee lepoa ainakin välillä, viime vuosi sen osoitti kun veti koko joukkuetta. Ronnien penkitys, saas nähdä?
 11. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Ja Cavani ei taida enää sopia kuvioon kun CR aina avauksessa.
 12. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Ronaldo kaksi maalia, PP kaksi syöttöä, muutamia karkeita virheitä(PP, Maguire, Greenwood, AW-B joista olisi parempi joukkue rankaissut. Dave teki sen yhden saverin, nollapeliä ei silti tullut. Vaikeata se vain on tuo boksiin murtautuminen ja syötöt sinne. Pitäisikö enempi noihin nopeisiin hyökkäyksiin pyrkiä ettei vastaan kerkeä koko puolustuslinja. Syöttäjiä löytyisi muutama ja pari nopeaa hyökkääjääkin olisi jo valmiiksi plakkarissa. Lingard ja Beek lähtee näillä minuuteilla seurasta. Hiukan aiemmin voisi Ole tehdä vaihtoja.
 13. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  XI: Dave, Wan-Bissaka-Maguire-Varane-Shaw, Matic-Pogba, Greenwood- Sancho- Bruno -Ronaldo YES.
 14. Mason Greenwood

  Ei kai ole loukkaantunut? Mielestäni ei ollut maajoukkuepeleissä.
 15. Jesse Lingard

  Jos Jesse saa vain vartin pelin lopusta niin tuskin pysyy tuossa iskussa ja Brunoa on tosi paha penkittää jos ei ole sitten loukkaantunut. Lingard haluaa varmaan peliaikaa enemmän sekä maaotteluita ja penkkimiehenä se ei onnistu. Uran kannalta joku hammers siirto olisi ollut oiva ratkaisu.
×