Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  2,105
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

2,861 profile views
 1. Siirtohuhut

  Kyllä kai sieniliigapaikka kuittaa yhden 10 miljoonan hinnasta. Se nääs on menetetty ilman hankintoja.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tässä FA-cupin otteluparit: Northampton / Derby County – Manchester United Chelsea – Liverpool / Shrewsbury Town Southampton / Tottenham – Norwich Sheffield Wednesday – Manchester City Portsmouth – Bournemouth / Arsenal Reading / Cardiff – Sheffield United Leicester – Coventry / Birmingham West Brom – Newcastle / Oxford United Ihme tuuri nyt Manulla. Siniset jatkoon.
 3. LC 29.1.2020 Manchester City vs Manchester United@Etihad Stadium

  Tämä kyllä jo taputeltu, kunhan pelaillaan alta pois. Vaikka derby, siitä huolimatta. Romero Wan-Bissaka-Lindelof- Maguire-Jones Matic - Pereira- Shaw Greenwood - Martial - Mata Dave, Fred, James ja co. huilikoot valiota varten. Joo, unta näen.
 4. ...... VS Keskiviikko, Tammikuu 29, 2020 21.45
 5. FA-cup 26.1.2020 Tranmere Rovers vs Manchester United

  Jesse missasi kaksi hyvää paikkaa, Maguire melkein olisi tehnyt toisen kun nousi ylös samaan paikkaan. Shaw ei saa omilleen palloa vaikka sieltä kautta tullaan. Matic ollut rauhallinen, parsinut vähän Harryn nousuja. Pereira joo sählää siellä täällä. Enempi voisi vetoja tuosta viivalta laukoa kun uppoamisprosentti aika hyvä. Jonkun maalin voisi vielä harjoituksena tehdä... Hyvä että W-B ja Fred saavat huilia.
 6. Siirtohuhut

  Portugalilainen Record kertoo, että Bruno Fernandes ei pelaa seuraavassa Sporting Lissabonin pelissä. Manchester United on ollut keskikenttäpelaajan kintereillä, eikä Sporting aio riskeerata Fernandesin siirtoa muualle Maritimoa vastaan. Fernandes voi kuitenkin olla siirtymässä muualle kuin Manchester Unitediin, joten Portugalin maajoukkuepelaajan lepuuttaminen ei tarkoita sitä, että United olisi päässyt sopimukseen siirrosta Sportingin kanssa.
 7. Siirtohuhut

  Kai tuolla kahdella kympillä olisi Hålandin ottanut liki kaikki seurat Englannissa ja muuallakin...? Ja olisiko sitten hinta eri Dorrelle kuin Manulle? Onhan siinä mukana pelaajan oma halu, manageri ym. En tiedä kuinka nämä kuviot pelittää taustalla, myönnän. Ja en tiedä ketä Manu todella yrittää saada, kaikkihan yhdistetään siirtoikkunassa seuraan. Jopa Tevez tällä hetkellä. Olmokin käänsi Espanjan seuroille selän, ymmärsin. halunnee peliaikaa enemmän ja saakin sitä Saksassa varmaan.
 8. FA-cup 26.1.2020 Tranmere Rovers vs Manchester United

  Romero Dalot Bailly Maguire Shaw Matic Fred Mata Gomes Lingard Greenwood Martial siellä kintaat kädessä käpeksii varmaan, jotenkin muistuu mieleen joku Rochdale peli eli en veikkaa mitään. Takki on vieläkin tyhjä viime pelistä.
 9. .................VS................ Sunnuntai 26 Tammikuu 2020 Klo:17.00 Prenton Park, Merseyside
 10. Siirtohuhut

  Etteikö Olen hankintalistalla, vai?
 11. Siirtohuhut

  Jaden Sancho, 16 peliä Bundesliigassa ja tehot 11+11. Säestää Hålandia ja Reusia mukavasti. On ensi kesänä kuuma nimi markkinoilla.
 12. Ole Gunnar Solskjaer

  – Meillä on ollut yksi varsinainen siirtoikkuna, ja yritämme tehdä jotain nyt, Solskjær sanoi BBC:n mukaan. Kesän siirtoikkunassa United tuhlasi yli 130 miljoonaa puntaa, kun Harry Maguire siirtyi ennätyssummalla Old Traffordille Leicesteristä ja lisäksi Aaron Wan-Bissaka saapui Crystal Palacesta ja laituri Daniel James Swanseasta. Solskjær vaatii kärsivällisyyttä. Hän otti esimerkiksi Jürgen Kloppin aikaansaannokset Liverpoolissa. Saksalaisluotsi Klopp saapui seuraan lokakuussa 2015 ja on saanut Anfieldillä aikaan upeita asioita. Nyt Liverpool on lähellä palata mestaruuskantaan Englannissa. – Jürgen Kloppilla meni neljä vuotta joukkueensa rakentamisessa, ja he pärjäävät nyt hyvin, Solskjær selitti. – Nopeaa ratkaisua ei ole – tuoda 8 tai 10 pelaajaa siirtoikkunassa. Solksjær on vahvistanut, että United hakee vahvistuksia kuluvassa siirtoikkunassa. BBC Sportin mukaan Solskjærilla on yhä Unitedin johtoportaan luotto takanaan. 46-vuotiaan Solskjærin mukaan joukkueen rakennusprosessi on yhä kesken. – Kun aloitat jotain, pysyt suunnitelmassa. En aio muuttua kuuden, yhdeksän tai 10 kuukauden päästä työn aloittamisesta ja alkaa uskoa eri lailla. https://www.valioliiga.com/aihe/ole-gunnar-solskjaer/2020-01/ole-gunnar-solskjaer-vaatii-karsivallisyytta-kritiikin-keskella-jurgen-klopp-rakensi-joukkuettaan-nelja-vuotta/
 13. 22.1.2020 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Huom.monikko!
 14. 22.1.2020 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  3 parasta sairastuvalla, junnuja Williams ja Greenwood, niin kliininen Martial, varttitunnin pelimies Mata, Olen sanaton. Ilman tammikuun vahvistuksia tämä oli tässä.
 15. 22.1.2020 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Jones pelaa..iiiiiiiiiiiiiik
×