Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,822
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

2,415 profile views
 1. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  Seuraavaksi pukkipartyt ensi v-loppuna.
 2. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  Man City kiittää.
 3. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  Tämän pelit plussat: + tasuri poolia vastaan ++ pool ei voittanut + Rojo ei saanut punaista korttia + Davelle yx saveri ++keskikentän taistelulle + Rasselle maali ++Jamesin nousut ja syötöt Täytyy sanoa ettei Firmino ja Mane ollut kummoisia, mutta asenne ja taistelutahto oli Manulla kohdillaan, liekö sitten kunto loppui kun viimeiset 25 minsaa vain puolustettiin ja roiskittiin palloa pois. Arvelin ettei hyvä heilu ja niinhän se kävi.
 4. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  Tulee hikinen loppu..
 5. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  Just arvelin oliko manulta hyvä vaihto?
 6. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  VAR pelasti Victorin munauksen.
 7. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  McTomi-James-Rashford 1-0. Upea maali.
 8. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  United line up De Gea, Wan-Bissaka, Young, Maguire, Lindelof, Tuanzebe, McTominay, Fred, Pereira, James, Rashford. Vastaavasti Salah ei ole miehistössä poolilla lainkaan. Alisson on.
 9. 20.10.2019 Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

  14. Manchester United: DWLDL 1. Liverpool: WWWWW Tässäpä lähtötilanne. Toisaalta ei ole poolille helppo paikka Old Trafford ja toisaalta Manu on pelannut paremmin " parempia" joukkueita vastaan, eh? Jotkut ennakoi jo tämän pelin tappiosta Olelle potkuja mutta hiukan väärä mittari minun mielestä tämä peli. Manulle taitaa nyt tasurikin olla voitto. Ja voitolla OG saisi monta tappiota unohtumaan. Joka tapauksessa siipirikkona taas peliin, vaikka sieltä jonkun ukon saisikin niin tuskin vielä täysikuntoisia. Pogba, Shaw ja Martial pelikunnot kysymysmerkki kuten Dalot, Jones(taas) ja DdG. Joten > Romero AWB?--Tuanzebe--Maguire--Young Pereira--McTominay--Mata Rashford--Greenwood--James?
 10. Loukkaantumiset

  Seuraava pelihän mennään vaikka puolivaloilla, kakkosmoke ja junnuporukka kehiin, niin voitto tulee.
 11. Loukkaantumiset

  Eikös se ollut niissä velä hel*tin hyvä?
 12. Englanti mj.

  Bulgaria sai kyytiä kolmelta leijonalta. Uskomaton kultakimpale tuo Harry Kane. Taisi syöttää kolme maalia, teki yhden, ampui yhden kudin tolppaan ja oli kyllä kentän kunkku. Sterling passasi hyvin parilla maalilla. Barkleylla parempi päivä ja Tyrone Mings vakuutti pelillään. Bulgaarit saa olla tyytyväisiä lukuihin, olisi voinut tulla rumemmatkin. Pari tolppakutia oli ja mm. Sancho tupeksi paikkansa, kuten Sterling ainakin yhden hyvän.
 13. Finanssiasiat

  https://www.valioliiga.com/aihe/manchester-united/2019-10/manchester-unitedin-painajainen-jatkuu-paitasponsori-pettynyt-tuloksiin-ja-uhkaa-vetaytya/
 14. Ajatuksia tästä kaudesta

  Pitää yrittää jotain positiivistakin sekaan niin 8 peliä ja 8 päästettyä maalia, vain kolme joukkuetta on laskenut vähemmän omiin. Eli onko puolustuksen vahvistuminen tosiasia vai tuplaantuko maalimäärä pool ottelussa Hyökkäyspää sitten tökkii ja enpä usko että Martial on se tehotykki tullessaan sairastuvalta joka ratkaisee ongelman suitsait. Ei se tähänkään mennessä ole niin ihmeitä esittänyt maalintekijänä eli maalitilanteiden luojana. Kyllä luulen että Olen on naarattava joku tammikuussa joka myös tekee maaleja tai sitten tulee tikkuisia otteluita pitkin kevättä. Mutta onko niitä ehdokkaita?
 15. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Turhaan se Boxiin menee palloja odottamaan, ei niitä näy sinne tulevan.
×