Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  2,359
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

3,569 profile views
 1. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  3 Pistettä, 3 maalia, ja homma jatkuu. Bruno is Gold.
 2. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Onneksi aina on joku joka haluaa ratkaista pelin. Muuten aika mitään sanomaton tähän mennessä, mutta jospa nyt vielä rekordit tehdään kun alkuun päästiin. Btw. Grealish aika vähän näkynyt 80 M hintaan nähden. Tietysti kohta tekee maalin.
 3. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Oli halpa pilkku mutta joskus näin päinkin. Greenwood on tulessa. YES.
 4. Ajatuksia tästä kaudesta

  Hahaa.. Katsoin taulukkoa ja huomasin että Cityllä enemmän tappioita tällä kaudella ja maalejakin mennyt omiin enemmän... DDDD Jostain pitää se riemu repiä...
 5. Valioliiga 2019-20

  Hienoa. Wolves hävisi lisäajan viimeisellä minuutilla ellei peräti sekunneilla ja hajurako Manuun kasvoi.. Voitto nosti Sheffieldin seitsemänneksi takaisin taisteluun europaikoista ja pisteen päähän Wolvesista. Vieraille tappio oli toinen peräkkäinen.
 6. Valioliiga 2019-20

  Valjun viime kiekallako ratkaistaan? Olisipa kutkuttavaa? No, voi tietysti aiemminkin selvitä. 26.07.2020 18:00 Lei-Manu
 7. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  5. Manchester United: WDWWW 18. Aston Villa : DLDLL Vieläkö Villalta löytyy uskoa ja paukkuja? 5 pistettä tarvitaan tällä hetkellä viivan päälle jo surkean maalieron takia. Haluaako Grealish näyttää Olelle kykyjään ja vaikeuttaa Manun uraputkea Euroopan kentille? Molemmilla panosta riittää ja toivottavasti Manu jatkaa voittoputkeaan. Kotiluolassa peli päättyi viimeksi tasuriin, se ei nyt kyllä kelpaa. Lindelöfin peluu epävarmaa, otamme hazard Baillyn tilalle tuomaan jännitystä. Jaksaneeko Matic vielä painaa vai josko McTomi tulee avaukseen? Mason-Martial-Marcus come on.. DDG AWB Bailly Maguire Shaw Pogba Matic Greenwood Bruno Rashford Martial
 8. ................VS............... 9 Heinäkuu 2020 Klo:22.15 Villa Park, Birmingham
 9. Siirtohuhut

  Pakko luottaa että Ole hallitsee tämänkin siirtoikkunan. Voihan Sanchon tulo kirittää kavereita entistä kovempaan vauhtiin ja voiko sitä olla ostamatta? Laatua ja leveyttä lisää, toppari varmaan seuraava hankinta. Chelsealla kyllä riittää pätäkkää..
 10. Siirtohuhut

  Kuukausi kärvistelyä?
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Greenwoodin upeaa tulevaisuutta ei pilaa mikään muu kuin korkeintaan oma pää. Kaveri on todellakin loistava, molemmilla jaloilla tekee maaleja, vielä lisää fyysisyyttä ja tasaisuutta, niin seuraavat 10 vuotta nautitaan kaverin pelaamisesta. Tietenkin Sanchon tulo olisi ehkä uhka lähinnä Masonin peliajalle mutta toisaalta jos hyökkäystriosta joku on poissa niin entäs sitten? Bruno ehkä hiukan täydentää takaa maalimääriä, mutta entäs jos Greenwood haluaakin sitten peliaikaa enempi ja siirtoa? Mielenkiintoista tuosta tilastosta miten paljon siellä on "vanhoja gubbeja". Lewa. Müller, Messi, Suarez, Ronaldo, Reus, Aguero, ym.
 12. Valioliiga 2019-20

  Sheffield United tippumassa/tippunut europelipaikoilta. Seitsemän pinnaa jo matkaa ja kierroksia 5. Taitaa Arsenal(6p) nousta Wolvesin(3p) kanssa pahimmiksi haastajiksi Manulle selän takaa.
 13. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Näin juuri. Kiitos korjauksesta. Muutama päivä huilia (4) ja Villahan pelaa tänään poolia vastaan.
 14. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Juu, sen minkä puolustus pupelsi niin hyökkääjät paikkasi. Eli Bournemouthin maalit tulivat Manu pelaajien virheistä. Eka maali meni Harry McGuiren ja Daven piikkiin, toinen sitten Baillyn moka. En minäkään kyllä nähnyt kuin olkapää osuman, mutta pilkku mikä pilkku. Lindelöf sai spurttailla tasaisesti Stanislavin kanssa. Kyllä nyt oli sellainen hyökkäystrio että oksat pois. Kaikille kolmelle osumia ja maestro takana kapellimestarina, 9 peliä tehoin 6+5. Kyllä se kk/Manu yhtä Brunoa kaipasi näköjään. Hienoa nähdä miten muidenkin itseluottamus on noussut ja ei eka takaiskumaalista jäädytty. En tiedä siten kuka Daven nostaa tasolleen? Seuraavaksi putoajaehdokas Aston Villa saapuu Old Traffordille. Jatkukoon maaliharjoitukset!
 15. Siirtohuhut

  Taas menossa Dortmundiin.. Maanantaina 17 vuotta täyttänyt Jude Bellingham siirtyy Birminghamista Bundesliigan Borussia Dortmundiin. Keskikenttäpelaaja oli pitkään matkalla Manchester Unitediin, mutta valitsi uransa uudeksi ponnahduslaudaksi lopulta saksalaisseuran. https://www.valioliiga.com/aihe/jude-bellingham/2020-07/manchester-unitedille-taas-rukkaset-teinisensaatiolta-siirto-bundesliigaan-vahvistui/ Joutunee näyttämään taitonsa kun siellä kuitenkin jo keskikentälle on laittaa mm. Guerrero, Brandt, Can, Hazard, Delaney, Dahoud, Reyna, muuan Sancho...
×