Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,644
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

2,056 profile views
 1. Siirtohuhut

  Minkäs tähden tuo Tanskan Eriksen ei kiinnosta? Hyvänä päivänä hyvä, vai onko liikaa huonoja päiviä? Jeppe on markkinoilla, mutta ei vissiin ikinä yhdistetty Manuun.
 2. Siirtohuhut

  Manchester United on päässyt Leicesterin kanssa sopuun Harry Maguiren siirtokorvauksesta. 89 miljoonan euron korvaus on suurin koskaan puolustajasta maksettu. United maksaisi suoraan summasta 67 miljoonaa euroa. Loput 22 miljoonaa euroa tulisivat bonuksina (Sun)
 3. Siirtohuhut

  Ketut rahastaa; Mahrez, Drinkwater, Maguire..
 4. Siirtohuhut

  ^ Juve?
 5. 13.7.2019 Perth Glory vs Manu

  0-2 Maalintekijänä Garner.
 6. Ystävyysottelu/harjoitusottelu menossa 0-1 tilanne, maalin tekijänä Rashford. Pelin hallinta 30-70 Manulle, kulmurit 0-11 Manulle, laukaukset 0-24 Manulle ja maalia kohti 0-6 Syöttötarkkuus 91 prossaa, oho, eikös se ole aika hyvä. Muutenhan nuo luvut kertoo tehottomuudesta.
 7. Siirtohuhut

  Atlético Madrid nimittäin julkaisi myöhemmin perjantaina virallisen tiedotteen kotisivuillaan. Madridilaiset vaativatkin Barcelonalta 120 miljoonan sijaan peräti 200 miljoonaa euroa. Vaatimus liittyy ranskalaistähden sopimuspykäliin. Griezmann solmi Atléticon kanssa vuosi sitten jatkosopimuksen. Sen ehtoihin kuului, että hänen ulosostohintansa tippuisi 1. päivä heinäkuuta 2019 200:sta 120 miljoonaan. Atléticon mielestä ”on kuitenkin selvää, että Griezmann ja FC Barcelona ovat tehneet sopimuksen siirrosta jo ennen heinäkuuta”. Sen vuoksi seura vaatii nyt 80 miljoonan euron lisämaksua.
 8. Siirtohuhut

  Vielä jos Barca ostaa Neymarin niin saavat seuraavat 5 La Liga voittoa heittämällä.
 9. Siirtohuhut

  Barcelona kertoo verkkosivuillaan hankkineensa Antoine Griezmannin Atlético Madridista. Barcelona osti Griezmannin sopimuksen ulos 120 miljoonalla eurolla. Onneksi ei Manu ostanut. Työteliäs kaveri joo, mutta minusta jo laskusuunnassa ja 28 vee. Barcassa tietenkin Messi-Suarez parin rinnalla tulee maaleja.
 10. Siirtohuhut

  Ja nyt kun kaikki tietää että Manu etsii huipputopparia niin hinnat ovat huikeat...myyjän markkinat.
 11. Siirtohuhut

  Tuo Fiorentinan toppari taitaa olla jtn 22 vee, ennemmin ottaisin Harryn. Ukko vanha kettu valiossa ja heti ruotuun ja pelaamaan. Eikä kyllä iällä pilattu hänkään. Milenkovicista ei tiedä mitä tulee ja tuleeko mitään Englannin talvessa. Ja tuskin heti avaukseen kuten Harry. En ole Maguire fani sen kummemmin mutta tarjonta/kysyntä taitaa nyt määrätä. Muistaakseni Jose aloitti jo topparin metsästyksen ja tässä vielä ollaan tyhjin käsin. Manulla on pätäkkää ja jokainen haluaa sitä Manulta kiskoa ja ykköskorin topparit ei lähde halvalla. Ja on PAKKO-OSTOS!!!!
 12. Siirtohuhut

  Tuskin M-Savicia havittelevat, eikös sen hinta ole pyörinyt 70-100M? Kai joku Longstaff ja Lemina tulee mol. sillä hinnalla.
 13. Paul Pogba

  Jotenkin näytti koko joukkueelta loppuvan veto Olen johtamien 6-7 pelin jälkeen.
 14. Paul Pogba

  Sori, oikosulku, sotkin ukon englantilaiseksi kun se pelasi siellä nuorempana. Tarkoitin jotta nyt kahdesti ollut Manussa ja homma ei pelaa. Juve tykkäs niin paljon että haluavat äijän jopa takaisin. Että onko se Englannissa niin iso stara että kuuppa ei kestä? Italiaanot lie omiaan hehkuttaa enempi.
 15. Paul Pogba

  Juve pärjäsi sen kanssa vissiin suht hyvin. Onkohan se niin että kotimaassaan se on liian suuri tähti.?
×