Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,612
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

1,908 profile views
 1. Siirtohuhut

  Tilastoa Rashfordista, maalimäärä ollut hienoisessa kasvussa, kun kerran hyökkääjästä puhutaan. Tuhlannutkin on paikkoja mutta onko siellä hyökkäyspäässä hirveästi ollut kavereitakaan? Menisikö ensi kaudella kymppi paremmaksi, tarvitsee kyllä Martialia pirtsakamman kaverin. Kyllä se potuttaisi jos joku ostaisi ja kaveri mättäisi ensi kaudella 15-20 häkkiä. 4 viimeistä valiokautta: 11/5 maalia 32/5 35/7 33/10 Maajoukkueessa 32/7 eli noin joka 4-5 peli maali. Ikää kuitenkin vain 21 vee.
 2. Siirtohuhut

  Rashford on myös jäämässä. Hyvä juttu. Nuori kaveri, paljon potentiaalia.
 3. Siirtohuhut

  Juan Mata sorvaa sittenkin jatkosopparia?! Kuuluu vissiin Olen nopeaan pelityyliin kuin nyrkki silmään. Ennemmin olisin Herreran pitänyt.
 4. Paul Pogba

  Pitäisiköhän tuon Pogban antaa mennä jotta nuo jokavuotiset huhut ja kohut rauhoittuisivat seuran ympärillä ja pelaajat sekä Ole saisi keskittyä uuteen kauteen rauhassa. Jos ei PPP kommentoi joka päivä jtn vihjailevaa niin sitten Raiola hämmentää koura ojossa odottaen provikoita taustalla. Tilanne on vähän kuin aikoinaan Beckhamin kanssa.
 5. Siirtohuhut

  Kaverilla vielä englantilisä.
 6. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Nyt vielä Rice ja W-Bissaka , niin on nuorta voimaa ja energiaa..
 7. Siirtohuhut

  I want more............
 8. Siirtohuhut

 9. UEFA Champions League 2018-2019

  Peukut tänään Tottenhamille.
 10. Siirtohuhut

  28 vee, kannattaakohan? Mikä lie hintataso?
 11. Siirtohuhut

  Atleticolle kausi päättyi toiseen sijaan ja ensi vuoden Mestarien liigan paikkaan. BBC on aiemmin uutisoinut Barcelonan ostavan 28-vuotiaan Griezmannin kesken sopimuksensa ulos valtavalla 120 miljoonan euron ulosostohinnalla. Tiedä BBC:n luotettavuudesta mutta pelimiesten hinnat näkyy olevan luokkaa 75-100M€.
 12. Siirtohuhut

  Griezman vaihtaa seuraa, samoin Dybala, Bale? Tuleeko kuumat markkinat?
 13. Romelu Lukaku

  Romelu Lukakulla aleneva suuntaus maaleissa Evertonin ajoista vaikka kaverilla pitäisi olla parhaat pelivuodet menossa ja tulossa. Viime kaudellakin valiossa 16 maalia, nyt 12. Matseja liki tasan saman verran. Kaikissa peleissä viime vuonna 27 maalia /51 peliä tänä vuonna 15 maalia / 45 pelissä. Koska lie viimeinen hat trick? Ei varmaan Manussa. Pitääkö kaveri laittaa kuntokuurille/dieetille ja antaa vielä yksi kausi näyttää kykynsä, kun ei taida uskaltaa kaikkia pelaajia tänä vuonna vaihtaa? Vai onko taitotaso huippu belgiltä saavutettu ja ohitettu ja kaveri lihoiksi, vai onko tarjonnassa vai peluutuksessa jotain vikaa? Maalipörssin 16. sija ei juuri lohduta kärkimieheltä kun ohi menee Murrayt, Wilsonit sun muut Sigurdssonit. Hintaansa nähden pettymys tällä hetkellä.(75M£+15M£)
 14. Englannin Valioliiga 2018/19

  Maalipörssin voitto Manelle ja Auballe, sama määrä Salahilla(2 peliä enemmän). 22 maalia kaikilla. Jamie Vardy hiukan yllätys 18 häkkiä ilman Mahrezia sijalla 5. Manulla neljä kymmenen maalia tehnyttä, Tottenhamilla ja Arsulla kaksi.
×