Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,615
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

1,958 profile views
 1. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Mata on ollut seuraan siirtymisensä (2014) jälkeen mukana useammassa punaisten osumassa, kuin yksikään muu pelaaja. Since his @premierleague debut for @ManUtd in January 2014, Juan Mata has been directly involved in more goals in the competition (33 goals, 23 assists) than any other player for the club. Signed. Öööö, onkos siellä kuka ollut noin kauan..?
 2. Siirtohuhut

  Manchester Unitedin kerrotaan valmistelevan 79 miljoonan euron tarjousta Arsenalin gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangista. Aubameyang olisi mitat täyttävä korvaaja Romelu Lukakulle, mikäli tämä siirtyy Internazionaleen. (TalkSPORT)
 3. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Minusta rupeaa tuntumaan että ei uskalleta pois laskea enää ukkoja jos vielä PP ja Lukaku lähtee niin ketä sinne jää? Uusista ei vielä tietoakaan..
 4. Siirtohuhut

  Tilastoa Rashfordista, maalimäärä ollut hienoisessa kasvussa, kun kerran hyökkääjästä puhutaan. Tuhlannutkin on paikkoja mutta onko siellä hyökkäyspäässä hirveästi ollut kavereitakaan? Menisikö ensi kaudella kymppi paremmaksi, tarvitsee kyllä Martialia pirtsakamman kaverin. Kyllä se potuttaisi jos joku ostaisi ja kaveri mättäisi ensi kaudella 15-20 häkkiä. 4 viimeistä valiokautta: 11/5 maalia 32/5 35/7 33/10 Maajoukkueessa 32/7 eli noin joka 4-5 peli maali. Ikää kuitenkin vain 21 vee.
 5. Siirtohuhut

  Rashford on myös jäämässä. Hyvä juttu. Nuori kaveri, paljon potentiaalia.
 6. Siirtohuhut

  Juan Mata sorvaa sittenkin jatkosopparia?! Kuuluu vissiin Olen nopeaan pelityyliin kuin nyrkki silmään. Ennemmin olisin Herreran pitänyt.
 7. Paul Pogba

  Pitäisiköhän tuon Pogban antaa mennä jotta nuo jokavuotiset huhut ja kohut rauhoittuisivat seuran ympärillä ja pelaajat sekä Ole saisi keskittyä uuteen kauteen rauhassa. Jos ei PPP kommentoi joka päivä jtn vihjailevaa niin sitten Raiola hämmentää koura ojossa odottaen provikoita taustalla. Tilanne on vähän kuin aikoinaan Beckhamin kanssa.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

 9. Siirtohuhut

  Kaverilla vielä englantilisä.
 10. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Nyt vielä Rice ja W-Bissaka , niin on nuorta voimaa ja energiaa..
 11. Siirtohuhut

  I want more............
 12. Siirtohuhut

 13. UEFA Champions League 2018-2019

  Peukut tänään Tottenhamille.
 14. Siirtohuhut

  28 vee, kannattaakohan? Mikä lie hintataso?
 15. Siirtohuhut

  Atleticolle kausi päättyi toiseen sijaan ja ensi vuoden Mestarien liigan paikkaan. BBC on aiemmin uutisoinut Barcelonan ostavan 28-vuotiaan Griezmannin kesken sopimuksensa ulos valtavalla 120 miljoonan euron ulosostohinnalla. Tiedä BBC:n luotettavuudesta mutta pelimiesten hinnat näkyy olevan luokkaa 75-100M€.
×