Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,649
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

2,072 profile views
 1. Unitedin pre-season 2019

  Oliko se W-B joka syötti Greenwoodin maalin?
 2. Siirtohuhut

  No tämä on uusi nimi spekulaatioissa.. Kaksi valioliigaseuraa on ranskalaismedian tietojen mukaan tehnyt tiedustelun Juventuksen 32-vuotiaan keskikenttäpelaajan Blaise Matuidin saatavuudesta. Le Parisienin ja Get Football News Francen mukaan sekä Manchester United että Everton ovat vuoden 2018 maailmanmestarin perässä. Hinnaksi on arvioitu 20 miljoonaa puntaa. Ikää on kyllä tarpeeksi hintaansa. Vuoden pelimies, ehkä kahden. Kannattaako?
 3. Unitedin pre-season 2019

  Seuraava peli lauantaina, vastassa Inter Milan ja sen näkee livenä. Our third pre-season game is against Inter Milan in Singapore on Saturday at 12:30 BST. As with all the pre-season games, it will be shown live on MUTV.
 4. Unitedin pre-season 2019

  Onkohan Ole saanut Pogban Taas pelimieheksi. Paul Pogba picked up our Man-of-the-Match award after impressing during Manchester United’s 4-0 victory over Leeds United in Perth. The France midfielder played an integral role in Mason Greenwood’s opening goal, threading a delightful pass between the lines to create space for Aaron Wan-Bissaka, who crossed for the 17-year-old to tap home. Pogba dictated play from the middle of the park throughout the first half and went close on a couple of occasions himself, most notably when his free-kick curled just wide of Kiko Casilla’s goal.
 5. Unitedin pre-season 2019

  Manu- Leeds harjoitusmatsi 4-0 Mason Greenwood 7' Marcus Rashford 27' Phil Jones 51' Anthony Martial 69' (R) Laukaukset 15-11, maalia kohti 7-3. Rashford oli pirteänä, tolppakuti, maali ja hieno syöttö kaverille maalipaikkaan. James kolisteli tolppaa, lähellä oli ensimmäinen maali Manupaidassa. Gomes oli myös häärimässä ja Pogbakin jakeli hyviä syöttöjä. Ja Phil Jonesin maali pakko mainita. Ei niitä hyvin usein näe. Viestit siirretty ja otsikko muutettu/ Moderator
 6. Siirtohuhut

  Minkäs tähden tuo Tanskan Eriksen ei kiinnosta? Hyvänä päivänä hyvä, vai onko liikaa huonoja päiviä? Jeppe on markkinoilla, mutta ei vissiin ikinä yhdistetty Manuun.
 7. Siirtohuhut

  Manchester United on päässyt Leicesterin kanssa sopuun Harry Maguiren siirtokorvauksesta. 89 miljoonan euron korvaus on suurin koskaan puolustajasta maksettu. United maksaisi suoraan summasta 67 miljoonaa euroa. Loput 22 miljoonaa euroa tulisivat bonuksina (Sun)
 8. Siirtohuhut

  Ketut rahastaa; Mahrez, Drinkwater, Maguire..
 9. Siirtohuhut

  ^ Juve?
 10. Unitedin pre-season 2019

  0-2 Maalintekijänä Garner.
 11. Unitedin pre-season 2019

  Ystävyysottelu/harjoitusottelu menossa 0-1 tilanne, maalin tekijänä Rashford. Pelin hallinta 30-70 Manulle, kulmurit 0-11 Manulle, laukaukset 0-24 Manulle ja maalia kohti 0-6 Syöttötarkkuus 91 prossaa, oho, eikös se ole aika hyvä. Muutenhan nuo luvut kertoo tehottomuudesta.
 12. Siirtohuhut

  Atlético Madrid nimittäin julkaisi myöhemmin perjantaina virallisen tiedotteen kotisivuillaan. Madridilaiset vaativatkin Barcelonalta 120 miljoonan sijaan peräti 200 miljoonaa euroa. Vaatimus liittyy ranskalaistähden sopimuspykäliin. Griezmann solmi Atléticon kanssa vuosi sitten jatkosopimuksen. Sen ehtoihin kuului, että hänen ulosostohintansa tippuisi 1. päivä heinäkuuta 2019 200:sta 120 miljoonaan. Atléticon mielestä ”on kuitenkin selvää, että Griezmann ja FC Barcelona ovat tehneet sopimuksen siirrosta jo ennen heinäkuuta”. Sen vuoksi seura vaatii nyt 80 miljoonan euron lisämaksua.
 13. Siirtohuhut

  Vielä jos Barca ostaa Neymarin niin saavat seuraavat 5 La Liga voittoa heittämällä.
 14. Siirtohuhut

  Barcelona kertoo verkkosivuillaan hankkineensa Antoine Griezmannin Atlético Madridista. Barcelona osti Griezmannin sopimuksen ulos 120 miljoonalla eurolla. Onneksi ei Manu ostanut. Työteliäs kaveri joo, mutta minusta jo laskusuunnassa ja 28 vee. Barcassa tietenkin Messi-Suarez parin rinnalla tulee maaleja.
 15. Siirtohuhut

  Ja nyt kun kaikki tietää että Manu etsii huipputopparia niin hinnat ovat huikeat...myyjän markkinat.
×