Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  2,290
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

3,414 profile views
 1. Siirtohuhut

  Kelpaisi kyllä Wernerikin. Onko puolet halvempikin. Milloin Manussa ollut 20 maalin mies liigakaudella? Van Persie?
 2. Siirtohuhut

  Miksihän Manuun koko ajan yhdistetään hyökkääjiä huhuissa? Onhan siellä Rasse-Martial-Ighalo jo, eikä minusta ole se heikoin kohta. Vai onko Rassen toipuminen ok, Martial lähdössä? Itse ottaisin kilpailijan Lindelöfille ja toisen ukon PP: tilalle. Luulen että lähtee.
 3. Siirtohuhut

  Ilmoittaa uudesta seurastaan... Tarkoittaako ostamaansa eurheiluseuraa..??
 4. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Manchester United vahvisti, että nigerialaishyökkääjä Odion Ighalo jatkaa seurassa lainasopimuksella 31.1.2021 asti. https://www.valioliiga.com/aihe/odion-ighalo/2020-06/virallista-odion-ighalo-jatkaa-manchester-unitedissa/
 5. Valioliiga 2019-20

  Pitänyt Dortmundin pelejä katsella paremman puutteessa...Sancho tempaisi hat-trickin eilen, tuuraa hyvin Hålandia joka sairastuvalla.
 6. ManU Legendat

  Laitanpa tähän, kun ovathan hyö oman aikansa legendoja. Ensi viikolla siis ylellä. Valioliigaa odotellessa. The Class of 92' 04.06.2020 klo 21:00, Yle TV2 Dokumenttielokuva kuuden nuoren ja lahjakkaan Manchester Unitedin pelaajan, David Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs, Paul Scholes, Phil ja Gary Neville, noususta kansainväliseen supertähteyteen. Elokuva kattaa vuodet 1992 - 1999, huipentuen Manchester Unitedin Mestarien liigan loppuottelun riemuvoittoon.
 7. Siirtohuhut

  Mutta jos itse haluaa, niin turha penkillä pitää tai joukkueessa.
 8. Siirtohuhut

  Manchester United on valmis tarjoamaan hurjaa 300 000 punnan (noin 342 000 euron) viikkopalkkaa 19-vuotiaalle kymppipaikan pelaajalleen Angel Gomesille, jonka sopimus on päättymässä kesällä. United ei halua luopua Gomesista ilmaiseksi. (The Sun) Huom. palkka ja lähde. Kai tämä on vitsi?
 9. Siirtohuhut

  Ramsey liki 30 , en tiedä mitä voisi tuoda tullessaan. Noh, kokemusta tietenkin mutta siinä se. Kyllä ton PP:n voisi rahastaa pois ja homma rauhoittuisi. Eikös sen sopimuskin lopu kohta joten jos ei kesällä laita lihoiksi niin ilman menee. Keskikentälle jää kuitenkin mm. Fred, McTomi, Bruno, Matic, siihen Grealish...
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kyllä se pitäisi pelata kunnolla pisteistä ja putoamisesta. Ei tulisi puulaakimatseja.
 11. Siirtohuhut

  Maddison vasta vannoi Leicesteriin jäävän.. Eli Grealish suunnitelmissa.
 12. Loukkaantumiset

  Jos Manu hyötyy tästä tauosta kun saa parannella PP:tä ja Rashfordia niin Tottenham on se suurin voittaja. Liekö olisivat kymppisakissa olleet kauden lopussa kun Son-Kane- Bergwijn sairastuvalla? Liekö sitten Josen alaisuudessa muutenkaan. Toisaalta Manulla oli voittoputki päällä niin messevä että harmittaa tämä katko.
 13. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Ei se perkele lähde kulumallakaan..tuolla palkalla ja noilla näytöillä jää pesämunaksi ja peräkammaripojaksi Manuun. https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/siirrot-jaihin-man-united-pelaaja-ei-suostu-leikkaamaan-palkastaan/ Manchester Unitedin Alexis Sanchez ei ole valmis lähtemään seurasta, jos hän joutuu leikkaamaan palkkaansa. Asiasta uutisoi ESPN, jonka mukaan 31-vuotiaan hyökkääjän palkkavaatimukset ovat vesittämässä siirrot muihin maisemiin ensi kesältä.
 14. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/kaikkien-aikojen-surkein-pelaajakauppa-alexis-sanchez-maksanut-man-unitedille-jo-736-miljoonaa/ Vaikka Man United sai Sanchezin Arsenalista ilmaiseksi vaihdossa Henrikh Mkhitarjaniin, pelaaja on maksanut seuralle jo hulppeat 73,6 miljoonaa euroa. Sanchezista tuli Valioliigan kovapalkkaisin pelaaja tammikuussa 2018, kun United lupautui maksamaan chileläiselle 444 000 euroa palkkaa viikossa. Sopimuksen allekirjoitusbonus oli 7,5 miljoonaa euroa. Lisäksi mies sai 85 000 euron bonuksen joka kerta, kun oli avauskokoonpanossa. Kaikkiaan erillisten bonusten kautta Sanchezin bruttotulot nousivat viikossa jopa 640 000 euroon. Inter suostui maksamaan kuitenkin vain osan Sanchezin hirmupalkasta. Unitedin maksettavaksi jäi 18 miljoonaa, vaikka chileläinen pelasi koko kauden Italiassa. Interillä oli optio ostaa Sanchez 17,5 miljoonalla lainajakson päätteeksi, mutta heikot otteet eivät ole vakuuttaneet italialaisseuran johtoa. Man United joutuu puolestaan maksamaan Sanchezille lojaalisuusbonuksena 1,2 miljoonaa, kun laitahyökkääjä palaa seuraan. Voe Luoja kun joku teki hyvän diilin ja Joselle myös hatunnosto.
 15. Siirtohuhut

  Mutta....markkinoilla voi olla isoja kalojakin: Mane, Coutinho, Barcan Dembele, PP, Auba, Kane, lisäksi onko Ronaldo, Neymar, Mbabbe vaihtamassa seuraa.. Luoja tietää. Perhosefekti, jos joku vaihtaa niin sitten ruletti lähtee pyörimään. Joka tapauksessa Ole on vetänyt siirtoikkunoissaan pitkän korren eli onnistunut. Nyt vain pari hyvää vahvistusta lisää. Ei pakko olla nimimies vaan juuri se oikea oikeaan paikkaan kuten Bruno ja Ighalo.
×