Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,515
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

1,549 profile views
 1. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  6. Manchester United: WLWLW 9. Everton: LWWWL Kolmen pisteen päässä kolmossijasta ja voitolla ohitettaisiin ainakin Chelsea. Lisäksi City ja Hotspurs pelaa vastakkain joten tiedä kuinka nämä 2-6 sijat ovat maanantaina. Citylla kosto mielessä kun tippuivat CL:stä ja nyt tavoitteet Valion voitossa kynsin ja hampain. Peppiä potuttaa. Joku pytty on saatava. Jos city ja United voittaa pelinsä olemme Tottenhamin kanssa tasoissa. Siis jos. Arsulla kotonaan pyhänä Crystal peli. Sinne voi ylläriä toivoa. Shaw puuttuu ainakin, josko sitten Youngilla taas mennään.. ---------------De Gea--------------- Young---Smalling---Lindelof---Dalot ----------------McTomi---------------- ----------Fred---------Pogba--------------- ------Lukaku-------Rashford-------Martial Häviöllä taitaa tämä kausi ja Cl-paikat olla taputeltu meidän osalta joten kaikki peliin.
 2. ........VS..... Sunnuntai, Huhtikuu 21 2019 Klo:15.30 Goodison Park, Liverpool
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Viimeiset 5 peliä edessä. Ennakolta kolme helpompaa ja kaksi tiukempaa. Siis ennakolta. Cityltä jos turpiin tuleekin niin chelski varmaan päävastustaja joka top-4 sijoituksista pelaa. Huddsin putoaminen varma ja Cardiffin tilanne lie selvä ennen viim. kierrosta. Everton kaadettava ilman muuta. Mutta katsotaanpas kausi loppuun. Everton A Man.city H Chelsea H Hudds A Cardiff H
 4. UEFA Champions League 2018-2019

  CL-välierissä kaksi eng.seuraa ja EL- välierissä kaksi. Muutama vuosi sitten mahdoton ajatus.
 5. UEFA Champions League 2018-2019

  Kunhan ei olisi finaalissa Ajax-Barca. Toivon niin. Ajaxin junnujen mahdollisuus voittaa jtn suurta ennen maailmalle lähtöä. Ennakkoluuloton joukkue, ei mtn hävittävää. Messi ja Suarez joka haluaa varmaan poolin upottaa, kkenttä barcalle, vvd plussaa poolille mutta ei yksi ukko riitä. Messi on myrkkyä vastustajalle.
 6. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  2-0. Lähen nukkuun.
 7. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Young pupelsi pallon Messille, hohhoijaa. Monesko peli.
 8. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Barcan rankki peruttiin mutta Messi tälläsi 1-0.
 9. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Nyt olisi Davella ja Pogballa paikka näyttää että ovat maailman parhaita paikallaan. Sankarin titteli odottaa ja nimi historiaan.
 10. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Niinpäs se onkin.
 11. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Eka peli 1-0 Barcalle joten mahdollisuuksia on. Pariisin ihme nähtiin, nyt olisi kieltämättä toisen ihmeen paikka. Manu tarvitsee jatkoon vähintään kaksi maalia ja jos Barca tekee yhdenkin niin sitten jo kolme. Shaw ja Herrera puuttuu ainakin. Alexis kenties pelikunnossa. Olisiko porukkaa lepuutettu viikonloppuna kun oli erikoisempi kokoonpano kentällä. Rojo kentällä, Lindelöf penkillä? Young voisi aloitta penkiltä, viime pelit aika surkeita. Matic tuskin heti kehiin? Luulisin jotta palataan normiin> DDG Jones Smalling Lindelof Dalot/Young McTomi Fred Pogba Lukaku Rashford Martial Voittoa tietysti haetaan ja vain sillä menee jatkoon, mutta kyllä on Olen pojilla iso vuori kiivettävänä.
 12. ..........VS.,,......... Tiistai, Huhtikuu 16 2019 Klo.22:00 Camp Nou, Barcelona
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Entäs tuo Pepe? Tehoja hirveästi, suht tuntematon? vielä, nuori ja nopea Olen malliin. Eikös Saksa ja Dortmund ole nähty? https://www.valioliiga.com/aihe/nicolas-pepe/2019-04/ranskalaisseuran-puheenjohtaja-manchester-unitediin-yhdistetty-tahti-myydaan-kesalla/?highlight=pepe
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Englantilainen + 20M€ lisää, tämä kausi ja julkisuus +20M€ lisää, ei lähde alle viiden kympin, epäilen.
×