Jump to content

tractor girl

Members
 • Content count

  1,543
 • Joined

 • Last visited

About tractor girl

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Savo
 • Interests
  Ipswich,Manchester United

Recent Profile Visitors

1,595 profile views
 1. 24.4.2019 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Itse pelistä sen verran että liekö Manun hyvyyttä vai Cityn huonoutta, mutta eka 45 oltiin pelissä ihan hyvin mukana. Lingard--Rashford hätyytteli heti alussa Edersonia. Pogbakin oli pirteämpi kuin viimeksi, samoin Young yllätti. Cityn ainoa vaarallinen paikka 43 min.kun Sterling laukaisi parin metrin päästä ja Dave nappasi pallon. Toinen jakso lähti sitten Citylle viimeistään Sanen tultua kentälle. Silvan alanurkkaveto oli tarkka mutta parhaana päivänä Dave olisi sen napannut. Heti perään Aguero latasi tolppaan. Lingard sai avopaikan metrin päästä mutta täydellinen hutipotku. 65 minuutilla Fredin harhasyöttö hyökkäysalueella ja siitä nopea isku joka päättyi Sanen maaliin. Daven jalkatorjunta onnistui puolittain. Lukakun tullessa kentälle Rashford sai pelattua belgille pari paikkaa, mutta ei maalia. Lindelöf piti Agueron hyvin ja torppasi yhden läpiajonkin hienosti ja puhtaasti. Alexis ja Martial pääsi myös lopussa kentälle mutta ei minkäänlaista kiriä heiltä. Kolmas nollapeli Manulle. Siis ei tehtyä maalia. Tulee L van Gaal mieleen.
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Man Utd have now lost 7 of their last 9 games for the first time since 1962: Utd 0-2 Man City Everton 4-0 Utd Barcelona 3-0 Utd Utd 2-1 West Ham Utd 0-1 Barcelona Wolves 2-1 Utd Utd 2-1 Watford Wolves 2-1 Utd Arsenal 2-0 Utd
 3. 24.4.2019 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Arsu hävisi taas. Kyllä nyt kostautuu tuo Everton peli.
 4. 24.4.2019 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Man Utd XI: de Gea, Darmian, Young(c), Smalling, Lindelöf, Shaw, Andreas Pereira, Fred, Pogba, Lingard, Rashford Ahas. Darmian peliin ja Pereira.
 5. Siirtohuhut

  Baillykin taitaa olla viime talven lumia.
 6. Siirtohuhut

  Aina Luotettava ennakoi>> The Guardianin mukaan David De Gea, Paul Pogba sekä Romelu Lukaku saattavat kaikki lähteä seurasta ensi kesänä. Sijoittuminen sarjataulukon neljän parhaan joukkoon tulee olemaan ratkaisevassa roolissa kolmikon tulevaisuuden kannalta. Kaikillahan on sopparit päällä joten rahaa pitäisi tulla ja paljon. Toisaalta olisi hyvä messevä tilanne jos nämä kolme lähtee+Felli+Mata+Herrera+Rojo+Darmian= 8 ukkoa ulos. Entäs Alexis,Young,Martial? Liikennettä on kuin aleksanterin kadulla jouluruuhkassa.
 7. 24.4.2019 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Paikallisderby. City tarvitsee voiton ja Manu voi tehdä kiusaa jos haluaa taistella edelleen sijoituksista 3-6. Everton pelin jälkeen kavereiden pitää kyllä nousta melkein haudasta jos mielivät pisteitä. Matic ja Young voisi olla poissa viime esitysten perusteella. Martial on kanssa kävellyt pari peliä unessa, miksei Greenwood voisi tuurata. Herrera ja Jones puuttuu Manulta ainakin, KdB cityltä, mutta heiltä kyllä löytyy paikalle kuin paikalle liki yhtä laadukas varamies joten ei kaadu peli tähän. Dave Dalot Smalling Lindelof Shaw McTominay Fred Pogba Lukaku Rashford Martial Lingard, Alexis, Katsotaan kuinka käy. Tuleeko kunnon peli vai turpaan.
 8. .......VS.... Keskiviikko Huhtikuu, 24 2019 Klo: 22:00 Old Trafford, Manchester
 9. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Arsu siis hävisi, mutta jää Manun edelle. Voitolla olisi oltu jaetulla kolmannella sijalla.
 10. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  1-3 Crystalille. Olisiko kannattanut pelata tänään+
 11. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Ja muuten arsu häviöllä tällä hetkellä.
 12. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Kuten aiemmin sanoin, tuskin kyse valmentajasta. Nähty on Sir Alexin jälkeen monta ja tuskin he huonoja ovat olleet mutta jotain on pielessä. Ja niin kauan kuin Fergusonin saavutukset ja maine varjostaa niin kauan pupelletaan. Maailma on muuttunut, jalkapallo on muuttunut. Meillä on hyviä nuoria ja muutama hyvä vanhempi pelaaja. Jokunen hyvä täsmähankinta muuttaa pelin kokonaan. Katsokaas ikuista häviäjää Liverpoolia. Hankintoja ehkä hiukan enempi kuin pari viimeisien vuosien aikaan( Salah, VvD, Fabinho, Becker, Keita, Shaqiri, Firmino ym.) Real jyräsi aikansa ja katsokaas kuin nyt. Sama juttu. Jälleen rakentaminen alkaa ja saas nähdä kuin kauan menee. Heillä kyllä raha palaa herkemmin.
 13. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Juu ja paljonko on lähtijöitä? Toisaalta osa kyllä joutaa.
 14. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Nyt jos olisin pukukopille niin heittelisin muutakin kuin hiustenkuivaajaa...voisin aloittaa pesukoneesta!
×