Jump to content

Middleton

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Middleton

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Salo
 • Interests
  TPS,ManU,Pittsburgh Penguins
 1. Kausi 2014-15: LvG & brand new start

  Kertoo samaa mitä aikaisemmatkin kaudet eli peli kulkee maajoukkueessa, mutta ei kulkenut Unitedissa. Valitettava fakta kyllä.
 2. 26.8.2014: Milton Keynes Dons - Manchester United

  Omasta mielestäni kukaan ei pelannut mitenkään ammattimaisella asenteella. Hernandezia ei tunnu pelaaminen enää ylipäätään kiinnostavan, Evansilta järkyttävä kämmi ekaan maaliin, Welbeckin saa kyllä omasta mielestäni myydä pois(aivan turhaa kikkailua ja huonoja syöttöjä suurimman osan pelistä). Onneksi sentään kentällä oli suurimmaksi osaksi junnuja, joista muutama oli oikeastaan aika kohtuullisen hyvällä asenteella matkassa, Powell pelasi omasta mielestäni aika pirteästi ja pitkästä aikaa oli sentään joku, joka uskaltaa sieltä vähän kauempaakin laukoa... Unitedin peli oli alussa aika pirteähköä, mutta suurimmaksi osaksi äärimmäisen hidasta hyökkäyspelaamista, jossa ei juurikaan mitään mielikuvitusta ollut. Jostain syystä 1vs1 ei uskalleta yhtään lähtee haastamaan taikka sitten ei vaan oo tarpeeksi taitoa, oikeastaan ainoat jotka sieltä yksin vähän nousivat olivat toppareita, tulos oli joka kerta hyvin pitkälti sama eli huono syöttö helpossa paikassa taikka sitten vaan menetys ja tämän jälkeen sitten jo myöhässä. Onnistumisia kaivattaisiin ja tämän jälkeen varmaan lähtisi kulkemaan, sitä odotellessa, luottoa löytyy enemmän LvG:n kuin Moyesiin!
 3. Siirtohuhut

  Itse en myöskään hirvittävästi Vermaelenista syty, ennemmin nimenomaan Hummels tai Benatia. Blind ois kyllä kova nimi joukkueeseen, toisaalta jossain oli jotain huhua myös Depaysta, molemmatkin mahtuisivat kyllä hyvin kyytiin. En myöskään De Jongista itse aluksi lämmennyt, mutta olihan se kisoissakin aika kova omassa roolissaan, joten mahtuisi kyllä mun unitediin ennemmin kuin nimeltä mainitsematon Fellaini. Vahva sama kuin ylemmällä kirjoittajalla, luottoa löytyy valmentajan näkemykseen, joten odotellaan.
 4. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Samaa eilen itse katoin, luulisin tässä kuitenkin olevan kyse enemmänkin siitä ettei Unitedin tässä tilanteessa tarvinnut ruveta tarjousta korottamaan vaan pelaaja itse maksoi itsensä ulos ja saanee kyseiset rahat kyllä takaisin. Ihan fiksu veto pelaajalta, huomaa hyvin että todellakin halusi Unitedin leiriin.
 5. Siirtohuhut

  Muutamia huhuja näyttäisi Manchester evening newsissä olevan: Hummels tai Martins Indi korvaamaan Ferdinandia ja samaan aikaan on myös juttua, että real ois valmis vapauttamaan Benzeman kesällä. Ever Banega ja Enzo Perez myöskin näköjään mainittu. Lähteet: http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-eye-mats-hummels-7111167 http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfers-luke-shaw-7111068
 6. Siirtohuhut

  Itse en ainakaan äkkiseltään guardianin sivuilta tätä tietoa löytänyt, tieto tosta Reusin jatkosta Dortmundissa toki löytyi...
 7. Uusi manageri

  Aika yllättävä kommentti. Omasta mielestäni peli oikeinkin viihdyttävää katseltavaa, ainoastaan maalit jäivät uupumaan... Chelsea hyvin pitkälti koko matsin ajan tiukasti puolustaen, joten senkö takia tylsää ja mielikuvituksetonta peliä? Kyllähän Athletico hienoa peliä pelasi, melkeinpä voisi sanoa että viihdyttävämpää kuin yksikään Unitedin matsi tällä kaudella.
 8. Olipahan kyllä kohtuullisen hyvä peli Unitedilta, näitä ei oo montaakaan vielä tällä kaudella nähnyt. Hiukan pisti itselle silmään, että kun Valencia paukutteli laidasta ylöspäin, niin ainoa vaihtoehto tuntui olevan siirto alaspäin, koska muut kaverit näyttivät viihtyvän enemmän toisen laidan tuntumassa? Vieläkin ihmetyttää miten välimatkat voikin olla noin pitkiä pelaajien välillä... Vidic näytti bayernille hiukan puskemisen mallia sentään, joten ihan omissa käsissä on homma saksanmaalla, tokihan Welbeck ois voinu laittaa omasta paikastaan sisälle, jos vaan ois paukauttanu kunnon vedon eikä tollasta chippiä(joka ei myöskään ollu huono yritys, Neuer vaan kerkes reagoimaan). Youngin peluutusta en kyllä käsitä, oishan siellä parempiakin vaihtoehtoja samalle paikalle. Loppuun saatiin vielä heppoinen toinen keltanen ja siitä punasella pihalle, todella helposti kyllä tuli, olikohan pientä korjauksen makua siitä Rafaelin kahdesta keltaisesta viime kerralla, jotka oli myös aika heppoisia... Tyytyväinen täytyy kyllä olla lopputulokseen!
 9. Pelistä sen verran, että nyt oli näköpiirissä sitä viime kauden RvP:tä, pisteli paikoista maaleja ja ottivat Rooneyn kanssa vastuun kannettavakseen. Eipä peli sinällään mitään ihmeellisen näköistä ollut, mutta tästä vain suuntaa ylöspäin ja samalla asenteella eteenpäin. Lopussa oltiin kyllä aikamoisessa liemessä, mutta onneks ei kreikkalaiset pahoihin paikkoihin päässeet. Fellaini suojasi palloa kyllä loistavasti ja pelasi hienosti aikaa kulmalipun tuntumassa. Seuraavaksi onkin sitten tulossa oikeat/kovemmat pelit, joten parannettavan varaa on edelleen luvattoman paljon.
 10. Tässä kohdin tyydyn vain itse kommentoimaan lihavoitua kohtaa, sultahan asiallista settiä tulee aika harvoin, enemmän keskityt nimenomaan provoilemiseen esim. tätä edellinen postaus oli kyllä aivan selvä provo eikä kysymys unitedissa olevista Moyesin avainmiehistä. No, tämä tästä aiheesta, olen muutenkin kohtuullisen uusi tällä foorumilla kirjoittamisen muodossa, mutta seurannut olen jo muutamia vuosia ja kyllä nämä sun aiemmat kommentitkin ovat silmään pistäneet.
 11. David Moyes - Sunderland manager

  Tähän itse olisin eri mieltä, kun katsoo miten viime kerralla häntä kohdeltiin. Veikkaisin itse, että noista kahdesta united olisi ollut varmempi, jos kaksi vaihtoehtoa suoralta kädeltä olisi annettu. Tämä luonnollisesti omana mielipiteenä.
 12. David Moyes - Sunderland manager

  Eiköhän kesän siirrot näytä miten tulevaisuudessa jatketaan, ei kuitenkaan Moyesille helpoimpia kortteja joukkueen muodossa jaettu. Nykyinen joukkuehan on Fergusonin käsialaa ja osittain jopa aikansa elänyt, mutta faktahan on silti se että joukkuehan tässä on alisuorittanut aika pahastikin, sitä en toki kiellä etteikö myös managerilla olisi peiliinkatsomisen paikka. Muutama viikko takaperin Manchesterissa oli kaverin kanssa tästä aiheesta juttua eikä hänkään mitään ihmeellisyyksiä tältä kaudelta odottanut, oli myös sitä mieltä että aika kovaa kritiikkiä on Moyes osakseen myös saanut.
 13. Pikkuhiljaa rupeaa olemaan aikakin, toivottavasti saadaan sen jälkeen oikeanlaisia haastoja ja parempia keskityksiä.
 14. Tuomarilta jäi myös punainen antamatta Fosterille, joka pelaili palloa kädellään alueen ulkopuolella. Pelihän olisi melko varmasti ratkennut jo aiemmin, jos Foster olisi punaisella ulos lentänyt.Hidastuksesta ainakin näki, että RVP osui suoraan palloon ennenkuin osui jaloille, joten toinen kortti olisi ollut pienoinen vääryys.
×