Jump to content

Lineker

Members
 • Content count

  1,533
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lineker

 1. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Martinezin ensimmäiseksi hankinnaksi huhuillaan Chelsean Victor Mosesta.Martinez tuntee miehen hyvin Wigan ajoilta ja olis varmasti hyvä vahvistus Evertoniin.Ikää miehellä vasta 22-vuotta ja jokusen maalinkin teki Wiganissa,tuskin kuuluu Mourinhon suunnitelmiin Chelseassa joten voi irrota ihan inhimilliseen hintaankin.
 2. Evertonin kausi 17/18

  Big Sam on niin paska valinta manageriksi ja toivottavasti on vain tän kauden loppuun ja tekee sen mihin miestä kaavailtiinkin,pitää Evertonin sarjassa.Tää kamala kausi on mennyt niin munilleen kun olla ja voi.Kohta 200miljoonaa laitettu uusiin pelaajiin ja tällästä paskaa saatiin,ihan ei tainnut koko joukkue olla valmistautunut näin suuriin muutoksiin kerralla. Nyt oisi sitten se Marco Silvakin vapaana mikä se Koemanin jälkeinen ykköstargetti olikin,vois johtokunta nyt vaikka sen sitten manageriksi naarata ton bigfuckingfattysamin tilalle.Uskomatonta antijalkapalloa sen alaisuudessa ollaan pelattu,4-0 Spurssilta turpaan ja Sam sanoo pelin jälkeisessä haastattelussa että lähdettiin liian hyökkäävällä taktiikalla vaikkei saatu laukaustakaan maalia kohti.Ennen sitä 5 matsia pelattiin ja niissä 4 laukausta maalia kohti,uskomatonta paskaa.Top6 sakkeja vastaan 2 tasuria ja lopuista kunnolla turpaan,hienosti lähdetty haastamaan ja tappelemaan top6 sijoituksista,voi vittu. Tää uus foorumikin vaikuttaa ihan paskalta,mut oonkohan 2006 asti tänne kirjotellu niin joka kerta kun se on muuttunut niin se on vaikuttanut,kai tähänkin tottuu.Tulipa kamala itkupotkuvuodatus mut sitä tää kausi on ollu,yhtä kärsimysnäytelmää.Ei ollut tämäkään kausi Evertonin,niin aina.COYB!!!
 3. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Myönnän että olimme aivan paskoja mut tällä sakilla ei nyt vaan parempaan pysty. Piste toki lämmittää ja hyvin DCL pilkun haki ja Rooney viimeisteli.Toivottavasti seuraavaan derbyyn saamme Colemanin,Bolasien ja Barkleyn kuntoon sekä tammikuun siirtoikkunassa jonkun kärjen tekemään maaleja.Alkukausi on ollut Everton leirissä sellaista taaperrusta ettei tännekään oo paljon kirjoiteltavaa ollut.
 4. Evertonin kausi 17/18

  No kyllähän Evertonin ringissä on laajuutta jonkinverran enemmän kun aiempina vuosina mut nyt on taas vaihteeksi avainmiehiä telakalla,Bolasie ,Coleman,Barkley ja Lennonkin toipuu vielä henkisesti. Nyt Everton johto neuvottelee ainakin kahden manageri ehdokkaan kanssa joista toinen on Ancelotti,kelpais
 5. Evertonin kausi 17/18

  Koeman oli viimeisissä peleissään jo ihan hukassa eikä enää tuennyt mitä yritti mutta olihan toi jo alkukaudesta ihan kamalaa pelaamista ja ekat pisteet otettiin enempi tsempillä.Pelaajia peluutettiin ihan väärillä paikoilla ja nyt sitten nähdään onko Klaassenista,Ramirezista,Cucosta oikeasti valioliigapelaajiksi,vähän epäilen mutta sen aika näyttää.Kokoonpano ja taktiikkahan vaihtui joka otteluun eikä puhtaat laiturit saaneet Koemanin systeemissä peliaikaa ollenkaan mikä teki koko Evertonin pelaamisesta ihan kävelyä.Ei toi nyt enää paljon enempää perseelleen voinut mennä,että ihan hyvä oli että Koenan monoa sai. 23:sten valmentaja David Unsworth ottaa nyt alkuun vetovastuun ja katsellaan rauhassa sitä uutta manageria.Moyes tuntisi seuran mutta se olisi taaksepäin menoa samoin kun jonkun Big-Samin tai Burnleyn Dychen kanssa. Vaihtoehtoja on aika monia ja lähiviikot varmasti näyttää kuka sieltä tulee.Oma toive olis David Wagner tai joku Ancelotti mut ootellaan nyt rauhassa.
 6. Evertonin kausi 17/18

  Ja Koeman läks kun telkkä pöntöstä.Tästä ei sit oo kun suunta ylöspäin.
 7. Evertonin kausi 17/18

  Kyllähän tää näyttää nyt siltä et jos Koeman ei saa äkkiä monoa niin putoamisesta tapellaan ihan tosissaan.Se ei tiedä enää yhtään mitä tekee,6-7 eri taktiikkaa on kokeiltu ja ukot vaihtuu joka peliin.Eiköhän pelaajat viimeistään kohta käänny sitä vastaan.140 miljoonaa uusiin pelaajiin ja tätä saatiin.Toivottavasti jo tällä viikolla tapahtuu managerinvaihdos.
 8. Evertonin kausi 17/18

  Jo avauskokoonpanosta näki ettei taas tuu pelistä mitään,Gylfi,Rooney ,Klaassen kun on samaan aikaan kentällä niin peli menee ihan kävelyksi ja vastustaja juoksee meidät kumoon. Rooney ei ole 90min kunnossa ja joutaisi siksi olla vaihtomiehen roolissa,Klaassen ei sovi valioliigaan,aivan liian pehmeä ja hidas jannu,tää floppi menee täysin Koemanin piikkiin. Niasse sitten tuli vaihdosta ja pamautti kaksi maalia ja pelasti Koemanin työpaikan ainakin toistaiseksi.Kannattajat rakastaa tota miestä,joutunut Koemanin hylkiöksi eikä ole valittanut julkisesti tippaakaan ja nyt tulee tällä tavalla peliin sisään. Toivottavasti sai avauspaikan seuraavaan peliin. Kyllähän Koeman pelaa seuraavissakin peleissä vielä paikastaan joukkueen managerina,ei Moshir kauaa katsele jos rämpiminen jatkuu,toivottavasti nyt oppi ketä sinne kentälle kannattaa laittaa eikä jääräpäisesti yritä niitä omia (Cuco,Klaassen) hankintoja sinne kentälle työntää.Vaihdot oli eilen onnistuneita,siitä
 9. Evertonin kausi 17/18

  Selkäsaunahan sieltä tuli mut 85min asti oltiin lähempänä 1-1 tulosta kun 4-0 häviötä,no Williams päätti sitten ratkaista pelin Manulle karmealla harhasyötöllä ja se oli siinä.Lukaku teki itsestään täydellisen pellen tuulettamalla maaliaan vielä oikein Everton fanien suuntaan,meni arvostus miehestä ja Goodisonilla tulee Lukakulle paskaa varmasti.Nyt on vaikea alku ohi ja seuraavissa ns. helpoissa peleissä Koeman pelaa työpaikastaan.Näin paskaa Evertonia en muista nähneeni vähään aikaan,ihan mielikuvituksetonta kuraa.
 10. Evertonin kausi 17/18

  Joopa joo,ei minkäänlaisia odotuksia Manua vastaan pelistä,luultavasti turpaan tulee niin että tukka lähtee.Koeman taas juoksuttaa avaukseen kolme topparia jotka törmäilee toisiinsa koko pelin.Saas nähdä monta CAM:ia laitetaan tänään kentälle,ehkä neljä.Mirallas ja Lookman saa purra kynsiään vaihdossa ja Manu juoksee meidät nurin.En edes muista koska viimeksi olis ollut näin vähän odotuksia Manua vastaan,ehkä joskus Moyesin aloittaessa.Tästä kunnon 5-0 tappio ja Koemanilla alkaa olemaan tiukat paikat. Mut jos jotain hyvää etsitää tästä päivästä niin Everton teki Rovion kanssa sponsorisopimuksen ja aletaan näkemään Angry birds logoja paidanhihassa.
 11. Evertonin kausi 17/18

  Näin on,Koeman meinasi et pärjää Spurssia vastaan kävelytaktiikalla.Ens viikolla sit Manu vieraissa,eipä oo paljon pisteitä sieltäkään tiedossa.
 12. Evertonin kausi 17/18

  Näyttää siltä ettei Koeman itsekään tiedä mitä tekee,oli kuitenkin kotipeli ja täysin munattomia oltiin.Näin huonoa ja tylsää Evertonia en muista nähneeni pitkään aikaan,jopa Martinezin vaikkei tulosta tullut Everton oli paljon viihdyttävämpi.Toi eilinen 3 CAM:in peluutus,Gylfi,Rooney,Klaassen ei toiminut yhtään,ei ylöspäin eikä alaspäin.Sandro jäi taas ihan ilman apuja kärjessä,eikä se kyllä kovin valmiskaan ole valioliigaan.Laitapeliä ei Evertonilla ole nyt ollenkaan ja sen takia pelikään ei näytä yhtään Evertonilta.Mirallas koko pelin penkillä ja Lookman ei edes kokoonpanossa,Baines nyt sentään jotain yritti,ikävä on Bolasieta ja Colemania.Toi Cuco on sysipaska mikä ei anna oikein ylöspäin mitään ja vielä vähemmän alas ja se oli ihan Koemanin itsensä haluama pelaaja joukkueeseen.Eilisessä avauksessa oli seitsämän uutta miestä jotka kesällä hankittiin,ei oo yhteispeli vielä kunnossa ja toi Klaassen haiskahtaa flopilta,ei sillä riitä vauhti valioliigaan.Mut eniten syytän tästä paskasta Koemania jonka homma ei nyt toimi yhtään,tosin ois toi kauden alkukin voinu olla vähän helpompi ja se kunnon kärki oltais välttämättä tarvittu.Vitusti meni rahaa kesällä ja nyt näyttää että aika iso osa hukkaan,toivottavasti olen väärässä.
 13. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Barkleyllä alkaa olemaan vaihtoehdot aika vähissä.Loukkaantuminen tuli nyt aika pahaan paikkaan,soppari loppumassa eikä uutta huvittaisi tehdä kun peliaika Evertonissa on aika kortilla ja ura junnaa paikallaan. Seuranvaihto voisi tehdä hyvää,sillä voisi saada uutta nostetta uralle mutta jos lähtee pelkän rahan perässä jojonkin Chelsean penkille niin sit haiskahtaa vähän Rodwellin kohtalolta ja kohta se pelaa jossain Sunderlandissa. Joku Tottenham olisi hyvä,siellä Pocchettino voisi saada uran uuteen nousuun mutta siellä on peliajasta taisteltava tosissaan. Kyllähän tää Evertonin kannalta näyttää rahallisesti aika paskalta,siirtoikkunan viimeisenä päivänä voi vielä joku isolla rahalla ostaa mut jos menee tammikuulle niin eipä tosta enää paljoo rahaa saa.
 14. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Gylfikin sieltä vielä tulla tupsahti joukkueeseen seuran ennätys summalla. Vielä kun yksi hyökkääjä tulis. Eipä ole edes uutta kausitopiccia kukaan jaksanut vääntää. Kyllä tää foorumi on nykyään niin kuollut etten taida itsekään enää jaksaa.
 15. 13.8.2017 Manchester United vs West Ham

  Voisin lyödä vaikka vetoa että Lukaku tekee tänään maalin,montakohan kertaa peräkkäin se nyt on maalannut Hammersia vastaan,olikohan 9 peliä.
 16. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Cuco Martina siirtyi Saintsista ilmaissiirrolla Evertoniin eilen.Ihan hyvä stuntti Colemanille joka on koko syksyn pois.On Evertonin rinki suurentunut tässä ikkunassa aika hyvin,toki eurooppaliiga tuo myös lisää pelejä joten ihan hyvä että rinki laajenee.Eiköhän sieltä vielä pari ukkoa ole tulossa,laituri,yksi hyökkääjä ja ehkä jopa keskuspuolustaja vielä olisi hakusessa.
 17. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  No ainakin suuri rahallinen arvo,paitamyynti tulee räjähtämään ja onhan Rooneyllä paljon annettavaa kokemuksensa puolesta.Kyl se viel pari kautta rotaatiossa vetää hyvin.
 18. Siirtohuhut (Chelsea)

  Eiköhän toi Lukakun myynti ollut kumminkin enemmän Evertonista kiinni ettei Chelsea miestä saanut,Everton löi hinnaksi sen 100 miljoonaa eikä Chelsea sit suostunut maksamaan.Manu löi tiskiin 75+15 bonareina+Rooneyn.Sillä se sopimus sitten syntyi.
 19. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Hähähää,ketäs työ ootte ostanu,myö ollaa hankittu jo viis.
 20. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Sandro Ramirez deal done.Hinta rapiat 5miljoonaa.Aika hyvään hintaan tuli.
 21. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Seuraavaksi sitten Malagan kärki Sandro Ramirez 5miljoonan ulosostohintaan,siirtoa pidetään jo varmana ja pitäisi julkaista alkuviikosta,14 maalia viime kaudella La ligassa ei oo huono ja hinta on ryöstö,mut odotellaan vielä.Toinen on sitten Burnley toppari Michael Keane,siitä joutuukin jo maksamaan sen 20-25 miljoonaa mutta olis kyllä Evertonin toppariosastoon hyvä hankinta,pakko ostos on yksi uusi toppari. Hyvä jos nää hankinnat tehdään nyt nopeasti niin pääsee pre-seasonilla jo ajamaan uudet miehet sisään
 22. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Ja Klaassen Evertoniin 5-vuoden sopimuksella.Hintaa 27miljoonaa puntaa.Aika vauhdilla on alkanut Evertonin siirtokesä,lähiaikoina saattaa tulla lisää.
 23. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Jordan Pickford tuli sitten Sunderlandista Evertoniin 25+5 miljoonalla ja teki 5 vuoden sopimuksen.Olihan toi kallis mutta lupaavasta englantilaisesta joutuu maksamaan.Tässä olis kyllä mahdollisuus että meillä on nyt maalivahtia tässä seuraavaksi 10 vuodeksi,mutta mistä näitä ikinä tietää.Siirrokesä kuitenkin avattu
 24. Evertonin kausi 16/17

  Se on sitten kausi taputeltu.Periaatteessa ihan ok kausi,7.sija ja paikka euroopaan.Koemanin eka kausi ja kyllä tohon pitäisi tyytyväinen olla mutta pelillisesti mun mielestä kausi oli monin osin aika paskaa,top6 joukkueita vastaan saatiin 10 pistettä ja niitä vastaan peli oli ihan mielikuvituksetonta paskaa,pitkää toivotaantoivotaan palloa Lukakulle.Ainoastaan City voitto 4-0 oli hyvä.Pienempiä joukkueita vastaan peli oli ajoittain ihan mallikasta varsinkin kotona mutta vieraspelit oli kyllä tällä kaudella järestään huonoja ja se tekikin eron top6 joukkueisiin. Loukkaantumiset(Bolasie,Coleman etunenässä)ja typerä Deulofeun pois päästäminen häiritsivät kautta myös ja jättivät maalintekovastuun yksistään Lukakun harteille. Maalivahtipeli oli koko kauden ihan hirveää ja ensisijainen kesän ostokohde on uusi maalivahti,toppariosastokaan ei hirveän hyvin pärjännyt eikä Williams ollut ihan sellainen sateentekijä jota odotin,Jags joutaa jo pois puolustuksesta ja Funes Morillekkin voisi uutta seuraa etsiä,se osasto kaipaa myös kesällä uudistusta.Laiturit Baines/Coleman on ok mutta sinnekin pitää saada vaihtoehtoja. Alempi kk oli kauden kunnossa ja Gana oli omasta mielestä kauden pelaaja Lukakun kanssa,Schneiderlin oli myös hyvä ja ensi kaudella vain paranee.McCarthyn myös pitäisin joukkueessa vaikka aika lasia onkin mutta jopa 20miljoonan tarjous on kuulemma joltain tulossa niin siihen hintaan saa mennä.Davis oma junnu nousi hyvin joukkueeseen ja avasi monta ottelua ollen joskus aivan loistava ja joskus sysipaska,tästä omien junnujen nostamisesta Koemanille plussaa.Besic vielä kun joskus tulee kuntoon ja saa pelejä alle niin tää osa kk on kunnossa. Laituriosastolla Mirallas teki uuden 3-vuoden sopparin ja on ihan ok mutta muuten tarvii se osasto vielä vahvistusta,Bolasie pitkä saitsu,Deulofeu iso kysymysmerkki tuleeko enää edes takaisin ja Lennonilla omat ongelmat. Sitten tapaus Barkley,lähteekö myyntiin vai tekeekö uuden sopparin???Itelläkin vähän kaksjakoiset fiilikset miehestä,ei vieläkään kehittynyt ihan sille tasolle mitä odotetaan,jehittyykö enää??Jos myynnistä saa sen 50miljoonaa,siihen rahaan saa jo melkein kaksi Barkleyn tasoista jannua. Lukakun kaikki pitäisivät mielellään ja Lukaku itsekin varmasti katsoo ketä seuraan on tulossa ennenkuin tekee päätöksensä jääkö vai lähteekö. Siirtokesästä tulee Evertonin kannalta mielenkiintoinen ja ukkoja on hommattava ainakin viisi lisää sekä ulostettava turhat pois.Toivottavasti hankinnat tehdään ajoissa että kaikki uudet saavat kunnon pre-seasonin alle. Hyvää kesää kaikille,COYB!!!
 25. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  No ei varmasti olisi Milner eikä Origi pelannut noin paljoa Evertonissa koska meillä on molemmille paikoille paljon laadukkaampi pelaaja.
×