Jump to content

RedOrDead

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About RedOrDead

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/13/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Espoo
 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Smith on mielestäni erinomainen kakkosmies vasemmalle, sillä oletuksella että Moreno parantaa alaspäin. Mitä tulee Morenen hyökkäyspelaamiseen niin taisi olla jossain vaiheessa kautta eniten paikkoja luonut laitapakki valjussa. Gomezista sen verran, että mieshän on oikealta pelipaikaltaan toppari. Onhan näitä aina nähty, että topparia peluutetaan laidalla(esim Carra aikoinaan), mutta näkisin miehessä meille ratkaisun toppariongelmiin parin vuoden sisällä. Sakho, Matip ja Gomez kuulostaa erittäin hyvältä kolmikolta ensi kauteen lähdettäessä. Lovren tai Skrtl luultavasti joutuu kesällä vaihtamaan maisemaa kuten myös Kolo. Se mitä joukkue huutaa tällä hetkellä on laiturit. Joukkueen ainoa laituri on tällä hetkellä Ibe ja mies ainakin toistaiseksi on ihan liian raakile vielä avauksen pelaajaksi. Se varmasti vaikuttaa kanssa jatkaako Markovic, mutta joka tapauksessa ainakin yksi maailmanluokan laituri on hankittava ja tästä Klopp oli jossain haastattelussa tainnut mainitakkin.
 2. Liverpool FC Europa Leaguessa

  www.warpfootball.com Tuolta löytyy jokaiseen matsiin useampikin linkki ja nuo youtube streamit toimii ilman pätkimistä! Suosittelen
 3. Liverpool FC Europa Leaguessa

  Itsekin käsitin Kloppin puheist, että Tottenhamia vastaan yksinkertaisesti oli tarve erityisen agressiiviseen pelaamiseen huomioiden Spurssik tämän kauden pelaamisen. Spurshan oli juossut valjujoukkueista ylivoimaisesti eniten ja tuolla yritettiin vain luoda heille hankaluuksia. Mieshän sanoi myös, että kun pidetään palloa paremmin ja pelataan sen kanssa tehokkaammin niin tuollaiselle ravaamiselle ei ole enää niin suuri tarve eikä jokaiseen otteluun tarvitse lähteä vetämääb sairasta ravausta vaan koitetaan prässätä tehokkaammin
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No myönnettäköön sen verran, että eihän nuo suoritukset vielä kerro yhtikäs mitään sillä aika mitättömät minuutit on kaveri ykkösjoukkueessa pelannut, mutta kertoohan sekin miten kaveria Kataloniassa arvostetaan jos kerta haluavat takaisinosto optionkin. Omasta mielestäni on kaikkia hyökkäyspään pelaajia on turha laittaa samaan nippuuun, vaikka BR:n ollessa puikoissa niin nuo kaikki ovat esiintyneet milloin kukakin missä. Lallana, Coutinho, Firmino omasta mielestäni menee tuohon 10-paikalle joskinn voivat laidassa pelata niin mielestäni Lallana ja Phil olisi ominasuuksiltaan parempi pitää keskellä jotta saadaan paras heistä irti. Mitä tulee Origiin ja Ingsiin niin hekin varmati laidalla voivat tarvittaessa pelata, mutta turhahan kavereita on taas tälläkin kaudella peluutella miten sattuu jos heidän vahvuudet eivät ole tule siellä esiin ja tästäpä meille varsinaisiksi laitureiksi jäävät Ibe ja Markovic joista ei nyt ihan vielä voi olla varma, että miten tulevat onnistumaan. Noh eipä tuo Traore siinä mielessä mitään uutta toisi sillä iso kysymysmerkkihän hänkin vain on joten ei siinä mielessä ole tarpeellinen hankinta, mutta ilmaisin vain oman kantani, että on paljon Ibea monipuolisempi ja uskon miehestä tulevan vielä kovanluokantekijän. Mitä sateentekijään tulee niin eiköhän Firmino semmoiseksi hankittu, mutta kuten sanoin niin mielestäni miestä pitäisi peluuttaa keskemmällä, vaikka on laitaan huomattavasti sopivampi kuin esim. Lallana ja Phil.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No nyt oli kyllä outo yleistys. Eikös nuo kaikki La masian kasvatit ole Barcelona B:n kautta tullut, ellei sitten ole suoraan ykkösjoukkueen rinkiin hypännyt ja onhan Traore ihan eri tason lupaus kuin Alberto josta kertoo jo se, että jampalla on minuutteja alla Champparissa ja maalikin tehty Barcan paidassa. Siinä ja siinä onko tarpeellinen hankinta, ei ainakaan edistäisi esim. Markovicin ja Iben kehitystä, mutta ainakaan itse en ole vielä, kovasta rummutuksesta huolimatta, Ibestä vielä vakuuttunut. Talenttia on kyllä, vaikka millä mitalla, mutta nuo 1vs1 tilanteet jotenkin junnaavat aina ja jannu pysähtyy pallon kanssa paikalleen jonka jälkeen on taas vaikeuksia lähteä pakkia ohittamaan ja aika usein nähdään syöttö alaspäin. Toivottavasti mies täyttää kovat odotuset jotka ollaan asetettu, sillä itse en usko miehen vielä tällä kaudella olevan mikään sateentekijä enkä jotenkin usko yltävän koskaan Sterlingin tasolle, mutta toivottavasti oon väärässä! Meni nyt vähän Offtopicin puolelle tää viesti, mutta en pahaksi pistäis jos Traore hankitaan sillä on mielestäni pelaaja joka sopisi valioliigaan paremmin kuin La Ligaan ja omaan silmään on huomattavasti monipuolisempi kuin Ibe.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Liverpool on vahvistanut kahden erittäin lupaavan nuoren pelaajan sopimukset. Toinen on hollannista kotoisin oleva laitahyökkääjä Bobby Adekanye joka on kuitenkin ollut kirjoilla Barcelonassa. Jamppa on kuitenkin ollut lainalla PSV:ssä. Barca olisi halunnut pelaajan pitää, mutta pelaaja itse näki paremman mahdollisuuden nousta ykkösmiehistön rinkiin Englannissa. Toinen pelaajista on Amerikkalainen Brooks Lennon joka oli jo tammikuussa kokeilemassa meidän akatemiassa. Brooks oli jossain jenkkilän junnu sarjassa iskenyt 31 maalia viimekaudella joten lupaava miehenalku hänkin. En nyt jaksa ruveta linkkejä etsimään puhelimella, mutta www.empireofthekop.com sivustolla oli molemmista jotain juttua.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No suurin plussa taitaa Kroatissa olla miehen ikä. Toinen on myös miehen nopeus pallon kanssa, joka on mielestäni huomattavasti parempi kuin Irrallamendillä. Joo onhan Asier tällä hetkellä paljon Kovacicia edellä, mutta iso kysymys on miten mies pärjää Valjussa jossa nuo pikkunäppärät pelaajat jotka ei omaa sähäkkää nopeutta lanataan aika nopeasti. La Ligassa taas ei tulla ihan niin iholle kuin mitä Englannissa. Tuppaa saarilla jäämään vähän jalkoihin jos rupee pallon kanssa pyörimään, eikä omaa semmosta räjähtävää liikettä jolla pääsisi paineen alta pois. Molemmat tosiaan oma erinomaisen tekniikan ja pystyy miehiä ohittmaan 1v1 tilanteissa ja siinä mielessä ovat samantyyppisiä keskintkenttä pelaajia, jotka tykkäävät tuoda palloa ylöspäin keskikentältä. Mitä Kovacicin hehkutukseen tulee niin omasta mielestä on kyllä hypensä ansainnut, on sen verran lupaava kaveri, mutta ei todellakaan ole vielä valmis pelaaja vaan potentiaalista puhutaan tässäkin tapauksessa. Noh se on vähän niin ja näin kumman itse ottaisin. Toki Irrallamendi on paljon parempi katkomaan peliä ja antamaan niitä Alonsomaisia pitkiäsyöttöjä, jonka takia miestä ollaan häneen vertailtu. Itselle kävisi melkein kumpi tahansa, mutta tuossa ainakin omia pohdintoja asian tiimoilta. Pahaksi en pistä, kumpi tahansa tulee jos tulee.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kovacicin hankinta on vähän siinä ja siinä onko tarpeellinen. Jos tuosta keskikentän porukasta saataisiin, vaikka Allen heivattua jonnekkin niin olisi todella hyvä haku ja siinäpä vasta oliskin erittäin hyvä keskusta moneksi vuodeksi! Jotenkin en vain jaksa uskoa, että Rodgersin kultapoika Allen on mihinkään lähdössä joten ehkä turha hankinta kun tungosta tosiaan on, mutta en pahaksi pistäisi vaikka tulisi, on sen verran lupaava kaveri! Oiketa pakkiahan tuo huutaa eikä muita taida ollakaan tuolle paikalle oikeen huhuiltu kuin Clyneä ?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No johan nyt rupesit hassutelemaan. Joo no onhan Bayern täysin ylivertainen muihin joukkueisiin verrattuna se myönnetäköön, mutta väite että Bundesliiga olisi yhden joukkueen liiga on aika puppua. Saksassa on paljon joukkueita jotka pelaavat erittäin hyvää jalkapalloa taktisesti. 29m on totta kai kova siirtosumma ei siitä pääse mihinkään, mutta uskon miehen varmasti oikeuttavan tuon hintalappunsa tulevaisuudessa sillä eihän mies vielä mikään valmis pelaaja ole. Sitä paitsi taisi tuo siirtosumma olla muotoa 22millj nyt ja loput olivat lisiä. Firmino voi onnistuessaan olla huomattavasti kalliimpi kuin tuo 29milj, mutta aina on myös mahdollisuus flopata. Tuota nyt on kuitenkin ihan turha lähteä spekuloimaan ennen kuin kaveri nähdään tositoimissa. Jotenkin on kova tunne, että mies tulee olemaan yksi valjun parhaimmista pelaajista tulevaisuudessa ja tämän saa ottaa ylös! Tuota Voronin vertausta nyt en lähde edes kommentoimaan, oli sen luokan sutjautus.
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Taidat ihan oikeessa olla. Jotenkin oli vähän semmonen fiilis, että olishan sen voinut sieltä ehkä jollain konstilla houkutella. Näin esirmerkkinä miten Rafa aikoinaan soitteli Reinalle vähän väliä tyylin "miten menee? onko pelit sujunut? ootko miettinyt, siirtoa Englantiin, että haluisin sut kovasti Pooliin." Lopulta Reinahan sitten päätti pakata laukut ja matkata Merseysidelle. En usko, että BR soittelee targeteille ja näin, mutta eihän se ookkaan vielä niin iso nimi Managerina, että vois kaikille pelaajille vaan soitella. Kyllä siellä porukka varmaan vähän ihmettelis et kukas se tää kaveri luulee olevansa ku tällä tavalla riivailee. Mies on itse ainakin sanonut jossain haastattelussa, että mieluisin kohde olisi Englanti, mutta ei hän pystyisi kuitenkaan kieltäytymään jos Barca tai Real tulee tarjouksen kanssa. Noh katotaan mitä tuleman pitää sillä juuri oli jampan agentti heittänyt jotain, että että Lyonin tarjoama palkka jatkosoppariin olisi liian alhainen, mutta ulkomailta ei ole vielä tullut vielä tarjousta jossa taattaisiin miehelle sopiva ympäristö näyttämään taitojaan, jotta paikka ensi vuoden EM-kisoissa ois varma. Alla linkkiä. http://www.hitc.com/en-gb/2015/06/23/alexandre-lacazettes-agent-says-lyon-have-to-offer-liverpool-lin/
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Firminon hankinta tosiaan mahtava homma ja on tosiaan vähän eri fiilis, kun esimerkiksi Lallana tuotiin. Itse olin jo viime kesänä sitä mieltä, että miestä vaan sisään, mutta hyvä, että mies saatiin. Tästä päästäänkin asiaan jota kyllä ihmettelen suuresti meidän siirtopolitiikassa. Pelaajia scoutataan ja sitten kuitenkin vitvastellaan ihan liian kauan ja jossain vaiheessa rahkeet eivät enää vaan riitä hankkimaan niitä ykköstargetteja tai sitten he siirtyvät muualle. Esimerkiksi Lacazetten olisi voinut viime jo viime kesänä hankkia ja tätä siirtoa toivoinkin koko viime kesän kuten myös Firminon olisi jo voinut viime kesänä hankkia alle 20milj punnan hintaan. Noh nyt sitten jäätiin UCl:stä ulos ja Lacazettea ei tulla ainakaan tänä kesänä saamaan, ellei mies jo siirry jonnekkin muualle. Mielestäni Poolin pitäisi ruveta hankkimaan näitä potentiaalisia huippupelaajia jo ennen kuin he tekevät sen ratkaisevan läpimurron jonka jälkeen koko eurooppa on kiinnostunut. Tässä vaiheessa tulee esiin vaan se kylmä fakta, että ei me olla enään se houkuttelevin seura minne nämä kaverit haluaisivat siirtyä. Tässä mielestäni pitäisi taphatua muutos muuten nämä meidän ykköstargetit menevät vaan UCL pallon perässä joko Unitediin, Chelskiin, Cityyn tai Arsuun. Noh toivottavasti ollaan ensikaudella sieniliigassa niin eipä siitä jää ainakaan kiinni.
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Tuot en kyllä ihmettele yhtään. Ei siinä olihan kaveri iskenyt venäjällä ihan kovia tehoja, mutta pari Roman ottelua missä mies pelasi tuli katsottua ja jotenkin vaikutti olevan ihan pihalla pelistä. Vaikea nähdä miehen pärjäävän Englannissa jos ei italiassakaan vakuuttanut.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Itse olen ollut Benteken hankkimista vastaan, mutta nyt kaveria vähän tarkemmin seurattua olisin sitä mieltä, että jos hinta on sopiva niin tervetuloa vaan. Tosiaan jos se hinta on yli 30milliä niin ei todellakaan! Kaveri on aika hyvä tekniikaltaankin ja antaa oviela yhden kosketuksen syöttöjä jonka lisäksi mies on noin isoksi kaveriksi aika nopeasti liikkellä ja nopeutta on ihan mukavasti. Viimeistelijänähän mies on ihan huippuluokkaa. Mitä Austiniin tulee niin ehdoton ei! Joo on tuo paljon noita maaleja iskenyt, mutta eihän tuo kaveri oo mitenkään Valjutasoa, ei ainakaan kärkijoukkueiden. On ihan kivasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta kun noita viime kauden maaleja kelailee, niin puolet olisi voinut ihan yhtä hyvin olla missatuja tilanteita kuin maaleja, niin pienestä oli kiinni osa kiinni. Ei noita meille sopivia hyökkääjiä nyt markkinoilla kovin montaa ole. Lacazette on varmasti poissa laskuista kun ei ole sitä CL:ää, kuten moni muukin. Omasta mielestäni pitäisi yrittää saada Joveticia vaihdossa Sterlingiin. Siinä on hyökkääjä josta itse ainakin pidän paljon. Noh eihän tuo ikkunakaan auki ole vielä niin katsellaan rauhassa. Mitä tahansa voi tapahtua.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  En usko, että tulisi tuosta oikean laitapakin paikasta kilpailemaan, vaan ihan kaverin omalle topparin paikalle uskon miestä suunniteltavan. Pallollisesti on kuitenkin ihan ok kaveri, joten varmasti jos hätä tulee niin oikeallakin pystyy pelaamaan. Kyseessä on mielestäni erittäin lupaava kaveri mitä olen ehkä parit koosteet miehen otteuilsta nähnyt ja Football Managerin puolella on kaveri aika usein tullut hankittua joukkueeseen ja miehestä on kehkeytynyt maailman luokan toppari! Noh eihän tää tosi elämä mitään Football Manageria ole, mutta mielestäni paljon lupaavampi kuin yksikään meidän tämän hetken "junnutoppareista".
×