Jump to content

Raksaus

Members
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

About Raksaus

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/08/1978
 1. Roma 09/10

  Niin en nyt ymmärrä mitä tekemistä tällä on Interin mestaruuden, kup.mestaruuden tai tulevan UCL-finaalin kanssa. Se että oma näkemykseni on se, että väkivaltaisesta käytöksestä kentällä pitää antaa tuntuva rangaistus ei ole muuttunut mihinkään. Samaa mieltä olen myös, kun kannattamani joukkueen pelaaja syyllistyy moiseen. Ja vähintäänkin toivon, että valittu linja pitään, mikä ei aina FIFAllakaan tunnu olevan tapana. ratkaisuihin tuntuu vaikuttavan milloin kenenkin PMS oireet.
 2. Roma 09/10

  Ei toki ole ja onhan näitä muitakin ihan suurpelaajia, joilla on paikoitellen vintti pimennyt. Mutta kuitenkaan tässä tapauksessa ei Tottin rangaistus mennyt ihan oikein. Jos osat olisivat olleet toisinpäin olisiko tuomio ollut sama? En oikein jaksa uskoa. Jos olisi niin olisin ollut myös sitä vastaan. Saisiko rikkojien tai rikottavan status vaikuttaa tuomioihin? Tällä kertaa uskon näin tapahtuneen.
 3. Juventus 2010-11

  Niin en nyt näihin uusimpiin käänteisiin ole kovinkaan paljon perehtynyt. Mutta tuo Interille myööhemmin annettu mestaruus ei itsellenikään merkitse juuri mitään. Enkä ole ketään Interistiä tavannut, joka tätä olisi mitenkään erikoisesti juhlinut tai ylistänyt. Oma mielipiteeni asiasta on ollut alusta asti, että mestaruus olisi pitänyt jättää jakamatta.
 4. Inter 2009/2010

  Interinkään leiristä ei suuremmin taida Balotellin kannattajia löytyä, mutta onnittelut sinulle elämänkatsomuksestasi. Mukava tietää että olet selkeästi tahallisten vahingoittamisyritysten ystävä. Olkoon Balotelli kuinka mulkku tahansa, mutta ei rangaistukset teoista voi lähteä siitä että kuka tekee ja kenelle tekee. Tosin tämähän ei aina jalkapallomaailmassa pidä paikkaansa joten odotellaan pelikeitloa Tottille Balotellin potkaisemisesta vaikka muutama peli ja FIFAn linjan mukaisesti Balotellille kaksi peliä pelikieltoa provosoimisesta.
 5. Inter 2009/2010

  Meinasin kommentoida tätä jossain vaiheessa kanssa kun luin, mutta en sitten jaksanutkaan. Mutta joka tapauksessa oli kyseessä oma tai vaikka pahimman vastustajan vittumaisin pelaaja niin eihän tuollainen ole millään mutoa hyväksyttävää toimintaa. Toivottavasti syylliset saadaan kiinni. Balotelli aiheuttaa kyllä itsellekin todella ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta olisi mukava nähdä miehen otteita Interissä kun mies oln uransa huipulla. Toisaalta mies osaa kyllä raivostuttaa varmasti kaikki omat faninsa. Ja toisaalta ei voi kuin ajatella, kuinka eksyksissä nuori mies välillä vaikuttaa olevan. Käy jopa miljonäärinulikkaa välillä sääliksi. Ei varmasti ole helppoa olla omein fanienkin sylkykuppina. Mutta toisaalta mies on kyllä omilla toimillaan kyllä asemansa hankkinut. Jotenkin olen tässä miettinyt, että Mikäs tähän Balotellisaagaan olisi parempi seuraava käänne, kuin että Muori ottaa miehen UCL finaalissa toisella puolella kentälle ja mies ratkaisee pelin.
 6. Roma 09/10

  Olisiko niin, että Ranieri vihdoinkin jopa voittaisi jotain tärkeää? Interillä painaa loppukautta vielä ainakin kaksi tärkeää UCL matsia. Ja jos totta puhutaan, niin mestaruus saa mielestäni mennä, mikäli sillä tulisi menestystä UCL:ssa. Toki tällä hetkellä näyttää siltä, että vaikka Interillä on mennyt Euroopassa paremmin kuin vuosiin, niin ei olisi mikään järin suuri yllätys vaikka kausi päättyisi ilman tärkeää pokaalia. Romalla on nyt siis Scudetto omissa käsissä. Onnea teille loppukauteen ja paras voittakoon.
 7. "Materazzi figlio di puttana!"

  Näinhän se on. Del Pieron asiallisesta arvostelusta on vedetty herneitä nenään. Eikä tainnut olla kuin viime elokuu, kun kiellettiin keskustelemasta Ferraran kokemattomuudesta. Taitaa pokaalikuiva kausi ottaa koville seeproilla. Mitä Matrixiin tulee, niin halusit tunnustaa tai, et niin kyllähän finaali teki Matrixista legendan. Nestan ollessa kunnossa, ei toki olisi kentällä varmaan koko kisoissa käynytkään, mutta kun asiat meni nyt näin. Ei Matrixia tulla mainitsemaan samoista ansioista kuin Platinita, Peleä, Maradonia tai edes Zidaneja, mutta se ei ole myöskään Marcon rooli. Ja jos väität, ettei Matrixilla ollut suurta roolia finaalin tapahtumien kulussa, et ole tainnut edes koko ottelua katsoa.
 8. Mainitseppa huvin vuoksi tuolta ajanjaksolta toinen keskuspuolustaja jonka status olisi ollut olennaisesti korkeampi kuin Cannavaron? Tokihan tämä on mielipidekysymys ja mikäli seuraa suomimediaa, niin toki Brittijoukkueista löytyy vaikka minkä näköistä janaria joka on suomijuntille tutumpi. Pelipaikka ei ole varsinaisesti se mediaseksikkäin, joten statuksien suora vertaaminen johonkin Sekunda-Ronaldoon, Ronaldoon tai Figoon on oikeastaan aika absurdia. Omakin käsitykseni Cannavaron lähdöstä Juveen on ollut, että vaihdettiin Cariniin. Ja omasta mielestäni myöskin on idioottimaisimpia kauppoja mistä olen edes kuullut. Mutta tälle nyt ei enää mahda mitään ja monen vuoden kiukuttelun jälkeen olen hyväksynyt että asiat nyt vain meni näin.
 9. "Materazzi figlio di puttana!"

  Naamarille ehdoton peukkuhehkuttelu. Itse en suosisi topikin poistamista tai lukottamista. Kannatan sananvaputta ja vaikka se onkin ehkä eri kantilta tehty kuin itse olisin tehnyt kai tälläkin topikilla on oikeutus olemassa oloon, jos joku on tällaisen halunnut kirjoittaa. Se onko paikka oikea Inter-puolella ei ole sitten mielestäni niin selkeää. Siirtäminen vaikka Italia-osion yleisiin keskusteluihin olisi siis mielestäni parempi vaihtoehto
 10. Inter 2009/2010

  Scudettosta ehkä turhan aikaista vielä puhua. Ero Milaniin tällä kaudella on ollut jotakuinkin nämä derbyt. Jos molemmat derbyt olisi päättyneet tasan 0-0 olisi Interillä pisteitä 45 ja Milanilla 42. Maaliero olisi kummallakin +20 (Milanilla 35-15 ja Interillä 39-19) ja Milanilla matsi vähemmän pelattuna. Eli muutoin on ollut hyvinkin tasaista tällä kaudella punamustien serkkujen kanssa. No mikäs olisi sen mukavampaa, kuin jatkaa samalla tahdilla kauden loppuun ja sitten muistella kuinka loistoesitykset juuri Milania vastaan ratkaisivat Scudetton.
 11. Oletko vain niin nuori, että olet lukenut 2000-luvun alkupuolesta vain tialstoista ja historian kirjoista? Vai oletko seruannut tuolloin ainoastaan Valjua ja mahdollisesti Realin Pepsi-joukkuetta? Cannavaro kyllä oli jo ennen Interiinkin siirtymistä tähti. Varsinkin omalla pelipaikallaan.
 12. Inter 2009/2010

  Ero valitettavasti jäi valitettavasti hieman pienemmäksi. Toisaalta ero seeproihin taitaa olla melkoisen yhentekevää. Todellinen vastus taitaa tällä kaudella tulla punamustien serkkujen puolelta. Täytyy muistaa, että ero heihin on oikeastaan Derby della Madonninan ansiota.
 13. Inter 2009/2010

  Näin itsekin ajattelin, mutta olin kovasti kuulevinani vihellystä ainakin ottelun alkupuolella kun Eto'o koski pallon. Vai viheltävätkö Culet kannustaakseen? En nyt erityisesti haluaisi tuomita Barcan faneja, vaan mielestäni saman tyylistä vanhojen pelaajien kunnioituksen puutetta tuntuu löytyvän faneilta ympäri jalkapallomaailman. Pelaajien siirtymisestä muualle jaksetaan aina valittaa, mutta omassa käytöksessään monella olisi myös parantamista.
 14. Inter 2009/2010

  Muistan kyllä että näistä asioista on joskus puhuttu, mutta en kyllä itse muista ollenkaan tuliko tuomioita?
 15. Juventus 2009/10

  Itsellä tosiaan hyvin niukasti tietoa Cannavarosta, mutta ainakin sen uutisen mukaan jonka luin, kyseessä siis olisi muodollisuuksien laiminlyöminen. Sanktioita sinänsä kannatan kyllä, mutta en pelikieltoa, mikäli nyt sain todella oikean kuvauksen tapauksesta. Sakot joko pelaajalle tai organisaatiolle.
×