Jump to content

ZimbabweJoe

Members
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ZimbabweJoe

 1. Chelsea FC 2018/2019

  Olisiko sinulla Lowridingmonkey tarjota jonkinnäköistä yhteenvetoa ja ns. ”kattavaa analyysiä” Sarrin ensimmäisestä kaudesta ja taktiikoista Chelseassa, ja mahdollisia tulevaisuudennäkymiä näin kauden päätteeksi? En ole Liverpool-fanina aivan hirveästi Chelsean matseja tälle kautta katsonut, lähinnä vain kohtaamiset top 6:sen kanssa. Olisin kuitenkin todella kiinnostunut sellaisen lukemaan jos vain viitsit ja kerkeät kirjoittaa! Itse toivon että Sarri saa aikaa näyttää kykynsä ja mielestäni nyt päälle painava siirtokieltokin tekee tilanteesta mielenkiintoisen ja näen, että tässä olisi Sarrilla mahdollisuudet aloittaa oma ”dynastiansa” Chelseassa ja istuttaa uudenlainen kulttuuri seuraan.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ei missään nimessä. Mielummin tappio pelaamalla kuin tasuri antijalkapallolla. Mielestäni tällä asenteella jengi menee loppuun asti ja pytty nousee vihdoin ja viimein kevään päätteeksi.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  onko kellään heittää toimivaa striimiä illan matsiin kun peruutin viaplay-tilaukseni sieniliigan poistumisen myötä.
 4. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Mitä tämä sijoitettujen ja sijoittamattomien erottelu käytännössä siis tarkoittaa? Tai siis en ole aikaisemmin asiaan perehtynyt niin onko missään mitään taulukkoa tai kuvaa mistä katsoa mitkä joukkueet on sijoitettuja ja mitkä sijoittamattomia? Ja millä perusteella tämä eroittelu tehdään? Pahoittelen tietämättömyyttäni.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Itsekkään sen kummemmin kaverista tietämätä perus googlailut ja eka youtube-video käsiin. Uudesta Ronaldinhosta en tiedä, mutta videon perusteella pelityyli on hämmästyttävän samanlainen Philippe Coutinhon kanssa, miltei identtinen jopa. Ehkä hieman parempi viimeistelijä kuin Couti. Voisiko olla että tällaisella haulla valmistaudutaan Coutinhon siirtymiseen uusiin ympyröihin ensi kesänä?
 6. Noh, jos nyt ei enään väitellä siitä pääsikö ManU helpolla finaaliin vaiko ei, niin todella hieno asia että perinteiset, menestykseen tottuneet englantilaiset suurseurat ovat alkaneet taas nostamaan osakkeitaan Euroopan kentillä! Varovaisesti uskaltaisin jo ehkä todeta että tässä on huomattavissa selkeää noususuhteista trendiä! Tsemppiä ManUlle finaaliin, se tulee olemaan kovatasoinen, ja hieno kamppailu! Hieno homma että myös menneiden vuosien menestysseura Ajax pääsi pitkästä aikaa suureen Eurooppalaiseen finaaliin! Odotettavissa on että Tukholman katsomosta voi bongata myös itse kuningas Litmasen!
 7. Fredrik & Richard Jensen (FC Twente 2016–)

  Tarkoitatko että kyseisessä liigassa, vaiko nimenomaiset kaksi maalia yhdessä ottelussa? Hienoa että suomalainen jalkapallo-osaaminen on alkanut varovaisesti taas nostamaan päätään Euroopan kentillä & sen ulkopuolella! Mahtava lukea näitä päivityksiä, vaikka ei sen kummemmin keskusteluun tulekkaan osallistuttua!
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Jos yhtään Arsun matseja olet viimeaikoina katsonut, niin Ox on pelannut aika hyviä otteluita juuri keskikentän pohjalla. Molempiin suuntiin.
 9. Englannin Valioliiga 2016/17

  Mielestäni case Mings oli täysin sairas yritys jossa olisi voinut käydä Zlatanilla jopa todella huonosti jos miehen kasvot olisivat olleet vähänkin enemmän ylöspäin suunnattu. Tapauksesta tuli mieleen Pepen ylilyönti vuosien takaa jossa mies potki maassa maannutta pelaajaa. Zlatanillakin kiehahti yli ja kyynärpäätä naamaan mutta tämä on niitä harvoja kertoja milloin mielestäni vastaava käytös oli edes jokseenkin oikeutettua. Jälkeenpäin antaisin Zlatanille 3 ottelua kieltoa ja Mingsille 10 ottelun bänni ja sakot päälle. Todella sairas temppu. Nimenomaan Mingsiltä.
 10. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Keskikentän timantti. Kaksi kärkeä. Sen haluan nähdä seuraavassa ottelussa. Vittu mitä puuhastelua oli taas eilinen.
 11. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Hyvä ja viihdyttävä ottelu. Parempaakin oli otettavissa, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Giniltä jälleen hyvä ottelu, ja nyt näytti terävältä myös hyökkäyssuuntaan. Ensimmäisellä puoliajalla hyvä, tujakka laukaus hyvästä paikasta maalin suuntaan ja tasoitusmaali. Tärkeätä prässäystä keskikentällä. Jordan Hendersonilta taas mahtavia keskityspalloja takaviistosta linjan taakse, tämä on miehen selkeä bravuuri. Myös maaliin johtanut tilanne lähti tällaisesta keskityksestä. Coutinholta ihan energinen esitys, vähän mitäänsanomaton kuitenkin hyökkäyskolmanneksella. Firmino oli tänään myös heikko. Haluaisin vielä jossain ottelussa tällä kaudella nähdä 4-3-1-2 formaation jota käytettiin syyspuolella yhdessä cup ottelussa. Kärkeen Origi ja Studge. Firmino ei aina vakuuta.
 12. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Kuinka persekipeä voikaan olla? Olisitte palkanneet vaikka Joachim Löwin jos se kerta siitä saksalaisuudesta on kiinni.
 13. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  En tiedä johtuuko tämä omasta huomiointikyvystä vai onko kyse Wijnaldumista, mutta edellisissä matseissa Ginin peli on ollut äärimmäisen hyvää, ja näkyvää. Nyt on näkynyt sitä, mistä miehestä maksettiinkin. Eli itse en myöskään Giniä penkittäisi. Pelityylin kannalta elintärkeä pelaaja. Emre Can taas on ollut itsellenikin todella pettymys. Ehkä keskikentän ylempänä pelaajana homma ei vain ota tuulta alleen. Saattaisi toimia entiseen malliin pohjalla, Hendersonin tuplaajana? Mutta Ginin tehopuolesta en ole edelleenkään samaa mieltä. Edelleenkin turhauttaa miehen tuhlailu todella hyvissä/ hyvissä/ puolittaisissa paikoissa mistä mies melkein poikkeuksetta laukoo/puskee yli tai ohi. En odota hirveää kasaa tehoja mieheltä, mutta olisi kiva jos joku joskus menisi maaliakin kohti (jos city ottelun puskumaalia ei lasketa). Näistä tilanteista voisi tulla maaleja/ jälkitilanteita/ kulmapotkuja, joista sitten ne tiukatkin pelit voitaisiin kääntää voitoiksi. Mielestäni tällä osa-alueella Henderson, Lallana ja jopa Emre Can ovat paljon luotettavampia, ja tasaisempia vaihtoehtoja. Puolustuksesta en osaa sanoa mikä siinä mättää, tai kuka sen ratkaisisi. Aivan käsittämätöntä. Onhan tätä kyntämistä jo kohta 10 vuotta seurattu... Pitäisiköhän Kloppon ottaa puhelu vanhalle kunnon Sotiros Kyriagokselle?
 14. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Täytyy kyllä sanoa että jos tässä oli tämän kauden north-west derbyt niin melko pettymyksiä oli molemmat. Tämän päiväisessä ottelussakaan ei ratkaistu kumpi on parempi vaan pikemminkin kilpailtiin siitä että kumpi on huonompi. Todella mitäänsanomaton matsi poolilta, ja jos manu ei olisi ollut niin järkyttävän huono hyökkäyssektorilla niin olisi tullut poolillekkin kylmää kyytiä. Hyviä esityksiä tänään Mignoletilta ja Wijnaldumilta. Myös Coutinho toi selkeästi ideaa ja uutta puhtia poolin hyökkäyspelaamiseen. Manulta parhaat esitykset tulivat Rooneyltä ja Phil Jonesilta.
 15. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  En muistanut että Grujic on loukkaantuneena. Ja kuten sanoin, pidän Ginistä ja miehen asenteesta, ja tottakai on sillä osa-alueella tärkeä palanen peliä. Mutta kuten Ippe oli huomioinut whoscoredista, mies ei tunnu olevan millään osa-alueella edes top 5 sisällä, joka taas on kyllä aivan pelistä peliin silmin nähtävä fakta. Minulta itseasiassa meni täysin ohi Ginin esityö Manen maaliin, ja siinä on toki osoitus paremmasta. Toki myös miehen paikat derbyssä olivat puolittaisia mutta onhan se turhauttavaa kun mies ei tunnu mistään saavan laukausta edes maalia kohti. Jos edes sen verran onnistumisia tulisi hyökkäysalueella niin niistä voisi tulla tärkeitä reboundeja joista kärkikolmikko voisi paremmalla viimeistelyllä laittaa sisään. Jordan Henderson, Emre Can, Lallana tai jopa Dejan Lovren ovat kyllä onnistuneet näissä tällä kaudella.
 16. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Eilisestä pelistä vielä sen verran, että olen aika pitkälti samoilla linjoilla ainakin Ippen kanssa Gini Wijnaldumista. Mies ei varsinaisesti ole huonosti esiintynyt, mutta mielestäni ollut todella näkymätön monissa peleissä. Eikä kyse ole siittä ettenkö pitäisi Ginistä, sillä olen yrittänyt erityisen tarkasti seurata miehen pelaamista. Kuten esimerkiksi eilen hän teki monia todella hyviä riistoja joista saatiin pallonhallinta takaisin Evertonin puoliskolla. Mutta se mikä on todella alkanut turhauttamaan on miehen uskomattoman surkea viimeistelytaito. Eilen oli ainakin 2 ellei useampi hyvä paikka mistä mies ei saanut edes maalia kohden laukaistua. Ei ollut eilen kaukana etteikö nämä virheet olisi kostautuneet jälleen yksinä pistemenetyksinä, kiitos Sturren ja Manen. Mielestäni Ginin tilalla voitaisiin jo kokeilla Grujicia, joka esiintyi mielestäni positiivisesti syksyn alkuvaiheissa.
 17. Siirtohuhut

  Tämä. Tämä on taidetta!
 18. ManU Legendat

  En tiennytkään että Platon oli myös merkittävä filosofian uranuurtaja, mutta myös Ballon D'or palkittu futaaja! Jumalauta mikä kaveri.
 19. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Tällaisten esitysten takia en itse ole mestaruudesta uskaltanut edes unelmoida. Nyt kaivattaisiin Sami Paakkasen veitsenterävää analyysiä pelaajien henkisestä kantista, sillä Liverpoolin ukoilla se on ihan jollain muulla tasolla, kuin mestaruusjoukkueen pelaajilta sopisi odottaa. Kyllä tässä vielä jännitettävää riittää..
 20. Evertonin kausi 16/17

  Tulee kyllä eräs merseysiden derby mieleen..
 21. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Oho! Sinulta se ei sitten mikään pysy salassa! Tarkka huomio.
 22. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ihailtavaa toimintaa burtonin faneilta! Emre Canin maatessa kentän pinnassa, lehtereiltä kajahtaa kannustuslaulu jossa lauletaan Emre Canin nimeä!
 23. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Olisiko kenelläkään heittää hyvää striimiä illan otteluun, sillä viaplay ei mahtanut ottelua näyttää?
 24. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja millähän logiikalla sinun papereissasi on oikein kritisoida Kloppia, mutta heti kun alkaa kyllästyttämään se että joka kesä rahdataan southamptonin pelaajat ylihinnalla liverpooliin, niin siinä ei ole järkeä? Ok. En tiedä mitä näit viestissäni mutta vastauksestasi sai kuvan että olisin itse ollut äärimmäisen pettynyt ja kriittinen Manen saapumisesta? Kuten sanoin, Manen saapuminen on enemmän positiivinen asia. Hyvä, taitava pelaaja, vaikka epätasaisuus peliotteissa on silminnähtävää Sotonissa. Toivotaan että Kloppin valmennuksessa rupeaa löytymään myös sitä tasaisuutta. Mutta ei ole sinun tehtäväsi kulkea tuomitsemassa mielipiteitä huvittaviksi, tai mitenkään oikeiksi ja vääriksi jos ei jokaisen viestin ohelta löydy veitsenterävää analyysiä tueksi. Veikkaan ettet sinäkään aivan purematta nielisi sitä jos Arsenal ostaisi £80 miljoonalla Tottenhamista hyökkäyksen kärkeen Harry Kanen vahvistamaan joukkuetta. Tai jos Jack Wilshere siirtyisi toiseen suuntaan. Toki asia on vielä hieman eri sillä kyseessä on veriviholliset mutta sinun logiikallasi senkin täytyisi olla ok.
×