Jump to content

Simple

Members
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

 1. Liverpoolin pelaajat maajoukkueissa

  http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/170577-rodgers-on-sturridge-and-can-injury-latest Siinä vahvistus. Sturren toipumisaika oletettu, mutta Can tilanne oletettua huonompi. Mahdollisesti jopa 6 viikkoa pois, se harmittaa täällä päässä kyllä.. Onneksi Lallana palaa loukkaantuneiden kirjoista.
 2. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Viime viikolla Rodgers puhui ettei Enrique ole missään parhaassa kunnossa, joten annetaan hänen toipua vielä. Saa toki nähdä pystyykö haastamaan Morenoa, sillä onhan Moreno hyökkässuuntaan vaarallinen. City peli meni ehkä jännityksen piikkiin, mutta nyt mies teki työnsä + vähän enemmänkin eli hienon maalin. Monien alkukausien tapaan löytyy hermostuneisuutta, mutta 3-0 voitto kuitenkin tuli hienolla tavalla. Balotelli kun saa kuparisen rikki ja toppariparin yhteispelin toimimaan, niin on kyllä herkullinen kausi vielä edessä. Vielä on toki 35 liigapeliä, joista kaikki ei voi olla täydellisiä, joten täytyy mennä peli kerrallaan.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Seura vahvistaa Jack Robinsonin siirron ja osoitteeksi tulee QPR. Robinson tuli Daglishin aikana tutuksi kun 16-vuotiaana debytoi neljä vuotta sitten, mutta Rodgers ei missään vaiheessa vakuuttunut hänestä. Loukkaantumiset sekoittaneet kehitystä ja ehkä näin on parasta niin pelaajalle kuin seuralle.
 4. Liverpool junnut, reservit, naiset, lainapelaajat

  Junnuista lisäksi Rafael Paez on lainalla Bolognassa. 20-vuotias toppari, joka debytoi ykkösporukassa Shamrock Roversia vastaan toukokuussa harkkamatsissa.
 5. Liverpool junnut, reservit, naiset, lainapelaajat

  Texeira oli taas ratkaisemassa tehden 2-1 voittomaalin Boltonin verkkoon!! Kaveri näyttää liekeissä olevan, mikä vaikuttaa hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Boltonin paidassa hääri ex-Pool jyyrä Spearing ja myös ex-Klubi peluri Medo.
 6. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Rodgers on kommentoinut, että Moreno ja Markovic ovat maanantain kokoonpanossa. Markovic todennäköisesti vaihdossa, Morenon voi nähdä jopa avauksessa. Can tai Allen kaksikosta jompa kumpa nousee avaukseen, ainekin näin uskon. Viime avauksesta Lucas tippuu aivan varmasti avauksesta, mutta saa nähdä penkittääkö Rodgers Johnssonin. Harvoin laiskan kankea laitapakkia terveenä vaihdossa on ollut, mutta Manquillo ja Moreno voi poikkeuksen tehdä. Sakho varmasti itse haluaa päästä avaukseen, mutta en usko näin käyvän, ellei Rodgers kierrätä pelaajia. Puolustus linjan haluaisin näyttävän tältä maanantaina: Moreno-Lovren-Skrtel-Manquillo Can tai Allen tulee Lucasin paikalle, muuten keskikentälle tai hyökkäykseen ei välttämättä muutoksia tule. Sakho ja Johnsson tyrkyllä puolustuslinjaan, mutta jälkimmäistä en avauksessa halua nähdä..
 7. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Kyllä ehdottamasti Lucasin kauden avaus oli floppi. Allen paransi joukkueen peliä, mutta joukkueen peli toisella puoliskolla oli heikkoa. Soton paremmalla viimeistelyllä olisi voinut tehdä 1-2 lisämaalia.... Yhessä vaiheessa näytti järjestelmän olevan 4-2-3-1 (Gerrard ja Lucas pohjalla). En tiedä haettiinko tätä, mutta jos Rodgers haki, niin tämä todettiin epäonnistuneeksi. Allen selkeästi nousi, joten siinä Gerrard oli yksin pohjalla.
 8. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Suurimmalla osalla pelaajista oli sellainen peruspeli, ja se näky tekemisessä. Ei ollut helppo peli. Hendo oli myös oma MOTM, oli huikeaa taistelua ja kaunis syöttö Sterlingille. Johnssonilla oli selkeästi halu tehdä maali (jos edes jotain vähän positiivista) kun 30m laukoi ekalla puolikkaalla kaksi kertaa, mutta Virkkusen sanoin "lopputulos oli Johnssonille tyypillistä" pallo siis taivaissa. Lucasia on aiheestakkin saanut tänään kritiikkiä, luokatonta pelaamista. Allen oli parempi kuin Lucas, mutta toisen puoliajan pelaaminen oli heikonlaista. Ei vaihtomiehet tätä peliä kyllä kääntäneet. Enriquen poisjäänti oli pienoinen pettymys, ei ollut edes mahdollisuutta Johnssonia saada ulos kentältä. Lopussa olisin myös Iben halunnut kentällä nähdä, mutta Rodgers päätti että 2 vaihtoa riittää... EDIT, hieman väsyneenä hieman keskeneräistä lähti tulemaan.
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Liverpool vahvistaa Teixeiran vuoden lainan Hyypiän Brightoniin. Peliaikaa on tarjolla siellä, mikä on kehitykselle positiivista. Saa nähdä riittääkö ensi vuonna rahkeet taistella ykkösjoukkueessa.
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Uskon Touren tienaavan tällä hetkellä paremmin, mitä hänelle Turkista tultaisiin tarjoamaan. Voihan tarjous nousta, mutta kuten aikasemmin olen sanonut että arvelen ettei hänellä ole kiinnostusta lähteä Turkkiin. Kolon parhaat päivät ovat takana päin, joten mies haluaa hyvää palkkaa peliajan kustannuksella. Toki voin olla väärässä ja kaveri siirtyy muutaman päivän sisällä.
 11. Liverpool kesä 2014

  Tämä menee kyllä täysin off topic, mutta valaistan sinua hiukan. 2010 vuodesta eteenpäin Mestareiden liigan finaaleissa saksalainen joukkue on ollut neljä kertaa (Bayern 2010, 2012, 2013 ja Dortmund 2013), kun taas espanjalaisia seuroja on ollut 3 kertaa (Barca 2011, Real&Atletico 2014), ja englantilaisia seuroja 2 kertaa (ManU 2011 ja Chelsea 2012) ja italilaisia seuroja vain kerran ( Inter 2010). Saksa voitti tosiaan MM-kisat joukkueella, jossa suurin osa pelasi Bundesliigassa ja vain 4 pelasi Valioliigassa. Jos et ole avannut silmiäsi, niin saksalainen jalkapallo on tehnyt tulemistaan tässä näin. Kaiken kukkuraksi pidät Dortmundia samassa kastissa Southamptonin kanssa, vaikka Dortmund pelasi 2013 vuonna Mestareiden liigan finaalissa... Parhaalla miehistöllään ja Kloppin alaisuudessa Dortmund on vaikea jokaiselle valjujengille. Ei ollut tänään parasta kentällistä saksalaisilla, mutta 4-0 voitto lämmittää. Jalkapallokulttuurilla on omat aikakautensa, ja kannattaisi huomata, että se on nyt saksalainen jalkapallo, joka on vallannut tämän. Bayern tosin tika-takaan siirtynyt, mutta uskon että aika moni tajuaa mitä oikein koitan selittää. Tämä menee niin off topic, joten PAHOITTELUT ja annan tähän loppuun mielestäni kesän parhaalle pelaajalle Coutinholle respectit!!! Odotukset kasvavat häntä kohtaan, ja toivotaan niitten täyttyvän. (PS. Jos jaksatte niin katsokaa, montako pelaajaa Dortmundista mahtuisi Southamptoniin ja katsokaa tasoero.)
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Muistaakseni Rakitic pelasi enemmän keskikentän keskustassa/pohjana (taisi yksittäisiä pelejä pohjalla pelata) ja Suson pelityyli on parhaillaan 10-paikalla/laitarooleissa. Rakiticin siirtoa siis ei suoranaisesti voi liittää Susoon, mutta en tiedä onko Sevillalla tarvetta Susolle? Olen hieman kahden vaiheilla haluanko Suson menevän lainalle, mutta Moreno täytyy meille saada!
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Laitetaan nyt vielä tämä, Reina siis läpäisi medicalin ja allekirjoittanee 3-vuoden pahvin Bayerniin. http://www.fcbayern.de/en/news/news/2014/pepe-reina-passes-medical-in-munich.php Jovetic on pelannut hyvän preseasonsin ja Pellegrini on minusta kommentoinut aikaisemmin ettei halua Joveticin siirtyvän mihkään. Ja City maksoi muistaakseni yli €30milj? (korjatkaa jos olen väärässä). Kannatan siirtoa, kunhan hänet saa kohtuu hintaan, tykkään itse Joveticin pelityylistä.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Paljon huhuissa pyörinyt, mutta en näe olisiko siinä mitään järkeä. Alkaa Realissakin materiaali paisumaan sitä myöten ettei merkittävälle hankinnoille heille löydy tilaa. Itse uskon Falcaon pysyvän Monacossa pitkän loukkaantumisensa jälkeen, saa nähdä pystyykö edes ihme temppuihin enään.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllä tälläisiä odotuksia oli pitkään ja kaveri kolusi monessa ikäluokassa kapteenina. Jos hän todella olisi ollut tarpeeksi hyvä, niin hänet olisi jo 2 vuotta sitten otettu kunnolla ykkösrinkiin, mutta ei hänestä mitään saantu. Ehkä hän saa divaritasoilla kelpo uran aikaan.
×