Jump to content

Livöpuul

Members
 • Content count

  1,029
 • Joined

 • Last visited

About Livöpuul

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Liverpool FC, HJK Helsinki

Recent Profile Visitors

4,052 profile views
 1. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Toivottavasti ei avaa Coutinho tänään. Mieluummin näkisin Sturridgen hyökkäyksessä joko suoraan Manen tilalla tai sitten kärkenä, Firminon pelatessa laidalla. Myös Ox ansaitsee ennemmin avauksen paikan kuin Coutinho. Tai miksei Solankekin.
 2. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Moreno-Klavan-Matip-TAA vastaan Cityn hyökkäys. Eihän tässä mietaakaan yllättynyt.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Joo Coutinho todellakin penkiltä hakemaan vauhtia. Ja jos peli kulkee nykyisillä, niin avaukseen ei ole mitään asiaa. Itse en ainakaan nykyisestä hyökkäyksestä/keskikentästä ketään vaihtaisi Coutinhoon. Salah-Mane duoa ei viitsisi kyllä millään sohia laittamalla Coutinhoa laitaan ja keskikentän dynaaminen kolmikkokin on toiminut erittäin hyvin.
 4. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  28 min pelattu ja peli 3-1. Sen nyt vaan tulin sanomaan, että Hoffenheimilla on ollut paikat jo vaikka kolmeen tai neljään. Eli ei tuo puolustus vaan vakuuta. Kiitos Gnabryn märän ruudin, on vastustaja onnistunut rankaisemaan vain kerran. Hyökkäys ollut sitten puolestaan upeaa katseltavaa. Kerrassaan kaunista. Niin siis, ei tässä 3-1 tilanteessa hirveästi viitsi kritisoida, mutta kyllähän tuo puolustus on täysin reikäjuustoa.
 5. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Matip ollut kyllä iso pettymys koko Pool-uransa ajan. Tekeminen on harvoin laadukasta ja koko ajan tuntuu olevan vaikeuksissa. Kyllähän tuonne uusi ykköstoppari tarvitaan Lovrenin ja/tai Matipin viereen. Morenon paikka ei myöskään ole Liverpoolin avauksessa, vaikka ihan kivasti pre-seasonilla pelasikin. Turhauttava pelaaja. Hyökkäyksessäkin olisi ihan kiva, jos kentällä olisi ihan kunnon hyökkääjä, joka pistää palloja pussiin (lue: Lacazette, Aguero, Costa, Lukaku jne... toki nuo ovat ihan huippuja, mutta ymmärrätte pointin.), sillä nyt siellä pyörii Firmino, joka ei mikään varsinainen maalitykki olekaan. Sturridgea kaipailisin...
 6. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Kiitos Lucas. Järjettömän hieno mies niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Ikävä tulee ja mielelläni olisin pitänyt rosterissa vielä tulevallakin kaudella. Kiitos!
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  @AdamBlackmore BBC Radio Solent understands that #saintsfc are to report Liverpool to the Premier League over an illegal approach for Virgil Va Dijk @SimonPeach #SaintsFC have asked the Premier League to investigate an alleged illegal approach from #LFC for Virgil van Dijk, PA Sport understands Sellasta.
 8. PÄIVÄN PELI !

  Voi niitä lippuja ostaakin.
 9. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Sturre. Ei yllätä.
 10. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Lucasille muuten siitä, että on vallannut avauksen paikan takaisin itselleen. Ja pelaaminenkin näyttää ihan hyvältä. Toki loukkaantumisilla on ollut osansa peliaikaan mutta silti. Hieno mies ja parhaimmillaan omassa roolissaan hieno pelaajakin. Toivottavasti jatkaa Liverpoolissa myös tulevalla kaudella, vaikka optimaaliseen avaukseen ei olekaan asiaa.
 11. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ansaittu jatkosopimus ja seurankin kannalta ihan järkevää toimintaa. Tämän kauden selvä ykköstoppari ja Lovren on ollutkin se keskuspuolustajista varmin. Parhaimmillaan erittäinkin laadukas toppari, mutta valitettavasti niitä heikompia otteluita tulee vieläkin liian usein. Toki siinäkin ollaan menty huimasti eteenpäin alkuajoilta. Ensi kaudelle sitten tosiaan tarvitaan Lovrenin ja Matipin rinnalle uusi toppari, joka toivon mukaan olisi molempia laadukkaampi selvä ykköstoppari.
 12. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Benteke.
 13. UEFA Champions League 2016–2017

  Eivät olleet. Tuollaiset panssarilasit eivät ole edes sallituja, sillä hätätilanteessa lasit pitää saada molemmilta puolilta rikottua.
 14. UEFA Champions League 2016–2017

  Korjataan. Poliisi tutkii ääri-islamistien terrori-iskun mahdollisuutta.
 15. UEFA Champions League 2016–2017

  Bängeri ikkunaan, ikkuna säpäleiksi ja sirpaleet Bartran käteen. Ottelu tosiaan siirretty huomiseksi. Ikävä tapahtuma. Ketkäköhän bängerin ovat heittäneet? Terrori-isku se ei ainakaan ole, vaikka aluksi sitä moni pelkäsikin. Vaihtoehtoina taitaa olla Monacon fanit, Schalken ultrat tai Dortmundin omat fanit ( heh).
×