Jump to content

Scouser45

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Scouser45

 • Rank
  Advanced Member
 1. Liverpool FC kausi 2015-16

  Saattoi maksaa EL-voiton tämä, mutta tosiaan muiden on nyt venyttävä. Antaa kyllä valtavasti uskoa ensi kauteen kun saadaan Torres9 mainitsemat kaverit takaisin rosteriin ja Ings siihen vielä lisäki. Tähän vielä muutama täsmävahvistus niin olisi mahdollisuus operoida sekä Valjussa että euroopassa. Benteken toipuminen on kyllä tärkeää, että saataisiin stunttia vaihtopenkille. Ennemmin kuitenkin käytätisin Firminoa piikissä mikäli Sturre menee klesaksi. Benteke tekemään sitten tarvittaessa tuhojaan vaihdosta. Sopisi jotenkin kauden kuvaan, että mennään finaaliin jossa Sturre loukkaantuu ja Benteke tulee penkiltä ratkaisemaan koko kisan. Pulustamalla voitetaan kuitenkin mestaruudet ja nyt on ollut niin hyvin tulivoimaa, että jospa tämä sota ei yhtä, kahta tai kolmea soturia kaipaisi. Oli kyllä vaisu derby. Toki tyytyväinen voitosta, mutta maistuu se vaan jotenkin paremmalta kun kovan tiukan väännön jälkeen käännetään matsi voitoksi. Evertonin tilanne vaikuttaa täysin samalta mitä Poolin loppuvaiheet Rodgersin kanssa, ei tosiaan pelata enää managerille.
 2. Liverpool FC Europa Leaguessa

  En yhtään epäile Ippen tuomaa taisteluatahtoa ja voittamisen halua. Illan tuomarin statsit hieman pelottaa, ettei vain tulisi kovasta yrityksestä johtuvia ylilyöntejä kotijoukkueelle. Noh, toisaalta Crystal Palacea näytettiin, että joukkue pelasi jopa paremmin kun oli kaikkien pakko nostaa omaa tasoaan vajaamiehisenä, ja se loi varmasti uskoa myös tulevaan. Ottelun kulusta sen verran, että Poolin täytyy saada alkuun maali kovan rynnistyksen aikana. Jos tässä onnistutaan niin sitten voi suosiolla luovuttaa ManUlle enemmän pallonhallintaa ja iskeä terävästi vastaan. Kauhuskenaario taas on, että alun painostuksen aikana joku Martial pääsee tuikkaamaan ManUlle tärkeän vierasmaalin, jonka jälkeen tuleekin hyvin hyvin vaikeaa. Usko omiin on kova ja toiveena tästä vähintään 1-0 voitto. Joku 2-1 ei olisi katastrofi, mutta sitten on vierailla kyllä liian hyvät sauma seuraavassa pelissä. Nolla omissa niin siitä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin. Meiltä maalaa toinen toppariparista.
 3. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Omaan silmään ainakin Özilin otteet ovat olleet nyt vaisumpia mitä aiemmin talvella, kun tuntui kaiken onnistuvan. Mainitsemasi Alexis ja Giroud toki myös epäonnistuneet lähiaikoina.. Kaiken tietävän whoscoren mukaan Özil on saanut heikoimmat arvosanat tämän vuoden puolella Barcelonaa, Chelsea, Tottenhamia ja Liverpoolia vastaan. Myös Swansea tappio tähän lisäksi. Tuo ei todellakaan koko kuvaa kerro, mutta olisihan siellä parannettavaa, jotta joukkueen tähti saisi hinattua joukkueensa kärkeen. Nyt on kuitenkin siihen todellinen mahdollisuus, eikä sitä saavuteta muuta kuin pelaamalla omalla huipputasollaan. Jotenkin sellainen tunne, että vielä se Arsenal sieltä nousee..
 4. Liverpool FC kausi 2015-16

  Sen verran eri tuohon Hendersonin tsemppaamiseen, että ainakin tv:n välityksellä keskittyy tuomarille louskuttamiseen sekä joukkuekavereille huutamiseen. Nuori mies joka yrittää olla hieman enemmän mitä on. Varmasti suuret saappaat vaikuttavat tähän, mutta jos muistelee Gerrardin otteita niin hän osaa johtaa joukkuettaan ilman jatkuvaa tuomarille ja omille huutamista. Eri asia on herätellä ja tsempata omiaan kuin dumata, etenkään kun omat otteet eivät todellakaan anna tuolle tekemisellle oikeutusta. Can on kyllä ollut loistava. Vielä jos kosketus olisi parempi palloon kuljetuksissa niin vielä parempi. Hyvin kyllä paikkailee omia pallonmenetyksiään. Can rinnalle vielä luovempi kaveri joka on Henoda taitavampi pallon kanssa ja omaa hyvän laukaksen niin olisi bueno. Hendo sitten näitä kahta kirittämään.
 5. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Vähän myöhässä, mutta nämä on aina näitä. Paljonhan Arsenal on missannut hyviä paikkoja, mutta ei nämä tilastot nyt ihan totuutta kerro. Esim.Liverpoolia vastaan matsi joka päättyi 3-3 olisi alun heikommalla viimeistelyllä voinut mennä täysin Poolille. Arsenal sai alussa kaksi paikkaa, jotka käytti hyväkseen vaikka oli totaalisen purjeissa ja Pool missaili omia paikkojaan. Erittäin jännittävä loppukausi tulossa. Alexisin osuma ja itseluottamuksen parantuminen voi tuottaa vielä paljonkin tällä kaudella. Siihen vielä jos Özilin tarjoilu palaisi loppusyksyn/alkutalven tasolle, niin.. Nyt todella punnitaan näiden kirkkaimpien tähtien taso kun on panokset kovimmillaan.
 6. Liverpool FC kausi 2015-16

  Hendon tilanteeseen sama. Hyvinkin voi olla, että pelaa puudutettuna ja jalka vaivaa vielä. Onhan meno huomattasti tahmeampaa mitä alkukaudella. Siltikään ei luottoa löydy, että miehen taso riittäisi nostamaan Liverpoolia seuraavalle levelille pelillisesti eikä kapteenin muodossa. Todellakin toivon olevani väärässä. Mieshän taisteli upeasti itsensä joukkueeseen ja avariin sekä sai muutenkin paikan kovalla työnteolla. Nyt on turhankin sementoitu paikkaa ja se viimeinen tekemisen meininki puuttuu. Kilpailua lisään niin varmasti otteet paranevat. Benteken parhaat onnistumiset on nähty vaihtomiehenä sisään tullessa. Ja pääseehän mies usein paikoille ja itseluottamuksesta homma on vain kiinni milloin tehoja tulee entistä paremmin. Varmasti hyvä stuntti Sturridgelle, jos Daniel pelaa esim. 70 minsaa. Muutenkin toimii paremmin puolustavia joukkueita vastaan kun paine on koko ajan vastustajan maalilla. Origin suurin vahvuus taas on nopeus ja vastaiskupeli. Sturridge näistä ehdoton ykkösnimi ja Benteke ja Origi sitten kilpailevat seuraavasta paikasta riippuen vastustajasta. Esim. ManUa vastaan jos johdetaan ja ManU hakee kovasti tasoitusta niin Origi voisi toimia todella hyvin tuollaisessa taktiikassa. Hyvin on sekin mies pelannut viime aikoina. Kerrankin positiivista ongelmaa Kloppille eikä tarvitse miettiä mistä raavitaan kärkimies ja kuka on pelannut vähiten paskasti.
 7. Liverpool FC kausi 2015-16

  Lovren alkaa todellakin lunastamaan siirtosummaansa, mahtava peli jälleen! Tuohon jos Matipista saisi vielä hyvän kaverin rinnalle ja Sakho stunttaamaan taakse ja aiheuttamaan kilpailua sekä kierrätystä niin tuohon on erittäin hyvä rakentaa ensi kautta. Mutta mites Hendo? Jälleen harmaata massaa ja suurin pettymys itselleni tälle kaudelle. Pari väläytystä, mutta muuten Pool häviää keskikentällä monet peleistä. Surutta vain penkille välillä ja vaikka Allenille avarin paikkaa. Voisi toimia Hendo myös vaihdosta hyvin hieman väsyneempää jengiä vastaan. Huikeaa kun myös Bentekelle tärkeä onnistuminen! Juuri sitä tekemistä mitä mieheltä kaivataan. Alusta asti oikein huokui näyttämisen halu. Näin se toimii kun on useampi pelimies kunnossa eikä ilmaisia lippuja ole avariin, niin kaverit nostavat tasoaan. Firminolle ja Lallanalle myös peukku jälleen pelistä. Laitapakit jätti parantamisen varaa, mutta tärkeä lepuutus Clynelle. Rästipelistä voitto, niin ei mene loppukausi ihan pelailuksi vaan riittää jännitettävää. Tällainen orastava voittoputki kun saadaan pidettyä niin mahdollisuudet on ainakin teoriassa vielä europeleihin. Täysillä vain loppuun asti ja sitten katsellaan mikä oli lopullinen sijoitus.
 8. Liverpool FC Europa Leaguessa

  Väsynyt kuvaa aika hyvin koko peliä. Pari paikan puolikasta molemmilla ja Poolin näennäisestä hallinnasta huolimatta Augsburgille tuli parhaat paikat, tolppa ja Mignon loistava torjunta läpiajoon. Ei todellakaan ihanteellinen tilanne seuraavaan osaan. 1-1 olisi ollut siedettävä, mutta tämä ei kyllä hirveästi hurraa huutoja aiheuta. Etäisyydet kasvoivat ihan valtaviksi varsinkin toisella puoliajalla eikä keskialuetta päästy ylittämään organisoidusti. Jotenkin tuo keskikenttä ei vain nyt toimi. Augsburg pelasi hyvin ja agressiivisesti etenkin jos vertaa viikonlopun Villa peliin. Sturrellakaan ei mikään paras päivä ja tosi kesysti menee tilanteisiin. Jos on menossa samaan palloon vauhdilla vastustajan kanssa, niin aina hieman himmailee eikä lähde voittamaan palloa. Jotenkin jäi sellainen pelailun maku, että ratkaistaan sitten kotona tämä pari. Toppareilta kokonaisuudessaan hyvä peli eikä ollut perus epävarmuutta vaikka muutamia pahoja kesoja ja palloja boxiin tulikin.
 9. Liverpool FC kausi 2015-16

  Sen verran alkuun pakko tarttua tuohon ilmaukseen, ettei Lovrenillekaan voi risuja antaa. Lovren oli jälleen selkeä puolustuksen liideri ja pelasi loistopelin. Samanlaisia otteita on esittänyt koko ajan Kloppin alaisuudessa ja alkaa maksaa takaisin suurta siirtokorvaustaan kevyesti. Sakholta myös parempaa pelaamista ja alkaa myös tulla tasolleen. Yksi typerä rike 16 reunalla, josta olisi moni saattanut vaparin upottaa. Matkalla neljän joukkoon tarvitaan ehdottomasti kaksi loistavaa topparia ja tätä tahtia homma ei jää puolustuspelaamisesta ainakaan kiinni. Mitä tulee hyökkäsosaamiseen, niin kyllähän siellä tuhritaan paikkoja. Sunderland on sellainen joukkue, että roikkuu hyvin mukana, mutta jos olisi paikoista isketty olisi peli voinut hyvinkin revetä. Pelien tappaminen on tällä hetkellä tuskastuttavan hankalaa, mutta kolme pinnaa on pääasia. Ihan samoin oli myös Leicesteriä vastaan. Tuonne tarvitaan juoksuja linjan taakse ja pelityyliltään olisi varmasti todella paljon tehokkaampaa jos kentältä löytyisi edes yksi kolmikosta Ings, Sturridge tai Origi. Näillä juoksuilla joutuisivat topparitkin tiputtamana alaspäin jolloin esim. Coutinholle ja Firminolle avautuisi enemmän tilaa. Ei Bentekelle pelkkiä risujakaan voi antaa, on nyt tuonut maaleillaan 6 pinnaa kahteen edelliseen peliin.
 10. Liverpool FC kausi 2015-16

  Katsoitko peliä? Jos verrataan Soton matsiin tai Chelsea peliin niin olihan peli-ilme aivan erilainen. Kova tempo ja karvaus puuttuivat lähes täysin millä on saatu tulosta aikaiseksi aiemmin. Myös avaus tähän matsiin oli huonosti valittu. Helppohan se on täältä huudella matsin jälkeen, jos olisi kairattu Castlea kakkoseen olisi helppo jälkikäteen huudella miten fiksusti Klopp homman hoiti ja säästeli muutamia kavereita otteluruuhkassa. Nyt homma ei toiminut ja maksellaan oppirahoja tulevaan. Ainahan se on spekulointia kun sanotaan valmistautumisen olleen huonoa, jos et itse ole ollut paikalla. Kaikki merkit kuitenkin puhuvat sen puolesta, että tässä ei laitettu samalla tavalla kaikkea peliin kuten näissä kovemmissa matseissa.
 11. Liverpool FC kausi 2015-16

  Sellaista. Kloppia on niin paljon kehuttu, että tämä menee kyllä hänen piikkiin. Huono valmistautumine ja huono avaus. Ei vain mielikuvitus riitä tuolla nipulla. Jos olisi alkuun saatu johtomaali, olisi luultavasti peli revennyt kuten Castlelle on tällä kaudella usein käynyt. Nyt oli vaikeaa ja tässä oli tulos mikä ansaittiinkin. Hauska muuten vertailla kommentteja naapuriketjuun. Tuomarivirheellä vietiin tasoitusmaali minkä jälkeen tilanne olisi voinut olla kaikkea muuta mitä nyt, mutta eipä ole täällä sen kummemmin sen taakse menty. Porukka on myöntänyt että paska peli ja ansaittu tulos. Naapuriketjussa syy sen sijaan meni paskaan tuomarityöskentelyyn eikä oman joukkueen huonoon suoritukseen. Ihan vain sivuhuomautuksena..
 12. Liverpool FC kausi 2015-16

  Juuri näin. Ilmaisin itseni heikohkosti. Pelihän oli hyvännäköistä ja on selkeästi mennyt eteenpäin Rodgersin ajoista. Pointtina lähinnä se, että Klopp saa porukalta paljon enemmän anteeksi mitä Rodgers sai. Ei ketään kiinnostanut tappion tullessa Rodgersin aikaan näyttikö peli hyvältä, vain tulos 90 minsan jälkeen kiinnosti. Luonnollistahan se on, että se mistä tykätään katsotaan vähän sormien läpi ja syntipukkeja syytetään pienimmästäkin aiheesta. Vrt. caset Lallana, Lovren, Rodgers (lähes aina toki syystäkin) tai vastakohtana Sakho.
 13. Liverpool FC kausi 2015-16

  Komppaan Ron Manageria siinä, että Lallana on parantanut selkeästi peliään Kloppin alaisuudessa. Tehoja tarvitaan lisää, mutta onhan tuo pelaaminen paljon paremman näköistä mitä aiemmin. Jos verrataan ympärillä pyöriviin kavereihin, niin Canilta surkea peli, myös edellinen oli huono. Coutinho tehnyt nyt muutaman pirun tärkeän maalin, mutta muuten on peli ollut vaisua. Onhan Lallana paremmin pelannut mitä Firmino tai Milner, ja tästä palkintona peliaikaa. Sakhon poissaolo on todella iso lovi, mutta onneksi ei ACL-vammaa. Näytti että polvi olisi yliojentunut alastulossa. Onneksi ei tullut kiertoliikettä, koska silloin olisi naps kuulunut ja loppukausi sivussa. En tiedä mitä siellä tehdään väärin, kun loukkaantumistilastot alkavat näyttämään jo Arsenalin vastaavaa. Maajoukkuetauko tulee kyllä todella hyvään väliin, ja hyvä vain että Ibe ei pääse majun matkaan. Nyt on aikaa treeneissä tuoda peli-ideologiaa vielä paremmin sisään ja sitä kautta varmasti homma alkaa näyttämään vielä paremmalta jatkossa. Sinällään hauskaa, että Klopp ei saa pyyhkeitä tappiosta Palacelle, mutta jos ruorissa olsii vielä Rodgers niin koko homma olisi kaadettu hänen niskaansa. Minkäs se manageri sille voi, että Benteke ei osu avopaikoista sisään. Vielä enemmän pitäisi olla boxin sisällä suoraviivaisuutta, seiniä ja haastoja. Pilkkuja ei tule ollenkaan verrattuna aiempiin kausiin ja mitenkä niitä tulee, kun ei ole tarpeeksi röyhkeyttä. Henderson ja Sturridge takaisin niin Cityltä haetaan ylläri pinnat himaan.
 14. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Hyviä pointteja Jahnny. Typo oli alkuun, nimenomaan mielestäni Wenger onnistui muokkaamaan peliään vastustajana mukaan tällä kertaa. Edelleen olen sitä mieltä, että tätä ei ole tältä herralta kovin usein nähty. Pelaajamateriaalin puolesta useampana vuotena olisi voinut kuvitella Arsenalin keikkuvan vieläkin korkeammalla, jos joukkuetta olisi peluutettu eri tavalla riippuen vastustajasta. Noh, nämä ovat pitkälle mielipidekysymyksiä. Ja vertaus Guardiolaan pitää kyllä kutinsa. Jos häneen verrataan niin Wenger on velho loihtimaan taktiikoita vastustajan mukaan Kyllä on täällä useamman toimesta kritisoitu Giroudia myös kauden 12-13 jälkeen. Ja nimenomaan kliinisyydestä ja miehen puutteista. Ei sillä etteikö omia saisi kritisoida, mutta ihan bullshitiä väittää etteikö näin olisi tehty. Case-Özil. "Miten voi olettaa, että mies loistaisi näkyvimmin otteluissa.." Siinä se tulee myös sinun suustasi. JOS Arsenal osaa siis mukauttaa taktiikkaansa ja pelaa puolustuksen kautta pelit Barcaa, Bayernia, Realia ym. vastaan, ja Özil ei ole vahvimmillaan sellaisessa pelityylissä, niin eikö ole oikein sanoa ettei mies loista isoja vastaan? Täysin samaa mieltä siinä, että miehen vahvuudet tulevat parhaiten esiin pallollisessa pelissä ja taas heikkoudet palottomassa. Kova prässi aiheutti myös turhia pallonmenetyksiä ja pallon karvaaminen takaisin huonon suorituksen jälkeen oli minimaalista. Verrataan vaikka Sancheziin, joka saman tien huonon suorituksen jälkeen pyrkii saamaan pallon takaisin. Enkä edelleenkään ole sanonut, että olisi ollut Özililtä huono peli, kuitenkin 50 millin mieheltä odottaa enemmän etenkin kun tietää mihin mies pystyy. Voisiko olla, että päästäkseen Arsenal seuraavalle levelille vaaditaan esim. Özililtä vahvempaa preesenstä myös tällaisissa peleissä, joissa mennään puolustus edellä? Mitkä ovat ne kolme puhutuinta myyttiä? Wengerin peluutus, Özil ja Giroudin "tehottomuus"? Juurihan Giroudille ja Wengerille annoin pelistä propsit.
 15. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Väkevä peli Arsenalilta. Wenger osoitti, ettei osaa mies edelleen jääräpäisyydestään huolimatta muokata taktiikkaansa myös vastustajan mukaan. Ainoa oikea tapata Bayernia vastaan ja 3 pts tästä palkintona. Giroudia paljon kritisoidaan kliinisyydestään (varmasti aiheesta), mutta nyt kaveri käytti ensimmäisen paikkansa. Özilin pelistä sen verran, että maalista huolimatta aika huolimatonta tekemistä. ManUa vastaan erittäin vahva peli ja nytkin ok esitys, mutta vielä voisi odottaa enemmän näissä isoissa matseissa. Koko joukuueena Arsenal puolusti erittäin kurinalaisesti ja vastaiskut olivat myrkkyä. Tuli ihan Liverpoolin kauden 13/14 vastaiskut mieleen, kun suuntaa muutettiin nopeasti. Tärkeitä maapisteitä, mistä kiitos Arsenalille, vaikka en joukkuetta todellakaan symppaa. Pelottavan kova vire päällä tällä hetkellä..
×