Jump to content

Romanista

Members
 • Content count

  564
 • Joined

 • Last visited

About Romanista

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/12/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Too far from Rome

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.asroma-addict.com
 1. Roma fan club Finlandia

  Pidittekö kokouksen?
 2. Kausi 2008/2009

  Piiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa ehdin tännekin kirjoittamaan. Lohkovoitto on hieno asia joskin kaikki vastustajat tästä eteenpäin ovat vahvoja. Positiivista on se että nyt puolustus pitää jo suhteellisen hyvin vaikka vastustaja pitää palloa ja painostaa. Uusi systeemi tukee puolustuslinjaa huomattavasti paremmin kuin entinen 4-2-3-1. Tänään irtosi syúhteellisen huonollakin pelillä selvä 2-0 voitto ja kolme pistettä. Sehän on hyvän joukkueen merkki kun pystyy voittamaan huonollakin esityksellä.
 3. Mitenkäs se poikain tapaaminen sujui? Ottelun tuloksenhan me kaikki jo tiedämme ja siihen emme halua palata. Mutta onko jotain uutta kerrottavaa itse Roma Club Finlandiasta???
 4. Jatkuva alisuorittaminen

  Valmentajan vaihto ei ole kyllä tässä tilanteessa oikea vaihtoehto - ainakaan päävalmentajan. Fysiikkavalmentaja ja muu huoltojengi onkin sitten toinen asia. Ihan sairaasti loukkaantumisia koko ajan. Jotain on tehty tällä fysiikkapuolella väärin tai jotain on vain jätetty tekemättä. Toinen sakki joiden pää on pölkyllä on ne jotka ovat vastanneet siirroista. Loria ja Riise ovat osoittautuneet flopeiksi, vaikka tuskin kukaan heiltä hirveästi odottikaan. Laitureita lähti kesällä ovista ja ikkunoista mutta korvaajaksi tuli vain yksi tulevaisuudenlupaus. Spallettikin on toki osasyyllinen kaikkeen edellämainittuun, sillä en usko että harjoittelu tai siirrot tapahtuvat ilman hänen suostumusta. Silti Lucianon aseman ei pitäisi horjua. Jos nyt hommataan uusi coachi niin asiat ovat vielä enemmän sekaisin. Vai onko kaikki unohtanut edellisen valmentajasekoilun (Prandelli, Völler, Del Neri, Conti)? Porukka terveeksi, pari voittoa ja hommaa lähtee rullaamaan paremmin. Näin on pakko uskoa.
 5. Roma fan club Finlandia

  En halua lähteä mitenkään tyrmäämään tuota logoehdotusta, mutta itse olisin sitä mieltä ettei sotkettaisi noita sinivalkoisia värejä keltaisen ja punaisen kanssa. Mielummin tekstillä esille se mistä maasta meidän klubimme tulee.
 6. Ensimmäinen tapaaminen

  Hieno homma että tämä asia on pyörähtänyt eteenpäin. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa Artulle. Itse tulen todennäköisesti tyytymään rivijäsenen rooliin ainakin näin alkuun aikaresurssien vuoksi. Tuo tapaaminenkin jää suurella todennäköisyydellä väliin kun asuinpaikka on kuitenkin lähes 500 km päässä Helsingistä. Hengessä kuitenkin täysillä mukana.
 7. Kausi 2008/2009

  Reggina ei ole mikään paras tason mittari mutta huomattavasti tasapainoisempi esitys nähtiin lauantaina kuin aiemmin tällä kaudella. Loukkaantumisten vuoksi Spalletti oli joutunut jälleen hieman sekoittamaan pakkaa, onneksi. Pizarron ja Baptistan puuttuminen avasi paikat avaukseen Brighille ja Menezille. Molemmat käyttivät tilaisuuden loistavasti ja ansaitsevat jatkossakin lisää peliaikaa. Varsinkin Brighin esitys oli sitä luokkaa että minun puolestani Pizarro voidaan vaikka kaupata tammikuussa muualle. Brighiltä erinomaista työskentelyä puolustussuuntaan ja mukana myös hyökkäysten rakentelussa. Kauaa ei kauden ensimmäisestä voitosta ehditä nauttia sillä keskiviikkona vastaan astelee kesällä runsaasti vahvistunut Genoa. Varsinkin Militon kanssa saadaan olla tarkkana. Toivottavasti Mexes ehtii toipua pelikuntoon. Voittokulkua olisi pystyttävä jatkamaan jotta saataisiin kausi takaisin oikeille raiteille.
 8. Kausi 2008/2009

  Nukutun yön jälkeen olen edelleen samoilla linjoilla kuin eilen. Kovat keinot käyttöön. Kentällä laiskottelijat ja totaalisesti alle tasonsa pelaavat jampat katsomoon miettimään tekemisiään. Pelataan vaikka primaveramiehillä. Tulos on luultavasti sama mutta saavatpa ainakin kokemusta. Kesäharjoittelussa on tehty jotain totaalisen väärin. Pelaajat näyttävät puolikuntoisilta. Itseluottamus on täysin kateissa, samoin kuin taktiikan noudattaminen. Harjoitusmatseja pelattiin mielestäni liian vähän ja asenne niissäkin oli mitä sattuu. Tuota kurssia on vaikea kääntää nyt kun kausi on aloitettu samanlaisella räpeltämisellä. Loukkaantumiset eivät riitä minulle selitykseksi sekavaan ja saamattomaan peliin. Kentällä oli kuitenkin erittäin kykyneviä miehiä peittoamaan Clujn tasoisen joukkueen. Meillä oli kuitenkin kentällä maailmanmestareita sekä kokeneita CL- ja maajoukkuepelaajia. Taktiikka uusiksi ja pelaajat kuntokuurille, ja mahdollisimman pian.
 9. Kausi 2008/2009

  Häpeällistä. Surkeaakin surkeampi esitys ja tappio Romanialaiselle joukkueelle josta kukaan Romanian ulkopuolella ei ole koskaan kuullut mitään. Ei auta selittelyt loukkaantumisista ja avainpelaajien puuttumisesta. Munaton, saamaton ja virheitä tekevä Roma on jotain mitä ei ole pariin kauteen nähty. Nyt ollaan pohjalla. Ainoa tie on ylöspäin. Spallettilta en kaipaa mitään perinteisiä pelinjälkeiskommentteja että: "pelasimme välillä ihan kelvollisesti, mutta he käyttivät maalintekopaikkansa paremmin". Nyt ei pelattu hyvin! Kovat keinot käyttöön. Pelaajat osaavat pelata tätä peliä. Taktiikka ja tekniikka harjoitukset eivät nyt auta. Kovat otteet peliin, ja pojat juoksemaan ympäri trigoriaa huutojen säestämänä heti huomenna aamuvarhaisella. Vapaapäivät voidaan unohtaa, niin paljon töitä on nyt edessä.
 10. Kausi 2008/2009

  Kausi vasta alussa ja jo nyt lähes puolet avausmiehistä sivussa. Näyttäisi siltä että pelistä puuttuvat ainakin Doni, Totti, Vucinic, Perrotta ja Mexes. Juan ja Baptista vasta palailevat maajoukkuekomennukselta. Taddei pelannut viimeksi kunnon matsin joskus huhti/toukokuussa. Ei hyvältä näytä. Keskuspuolustus ja maalivahti kokonaan uusiksi on jotain sellaista jota ei toivoisi näkevän. Kolme pistettä jos saadaan täytyy olla erittäin tyytyväinen. Mutta kunnossa olevilla miehillä jo tasapelikin Palermosta on saavutus.
 11. Kausi 2008/2009

  Näytti tuolla äänestyksessä hienoinen enemmistö olevan season topicin kannalla joten otan vapauden aloittaa sellaisen. Kausi on siis avattu nihkeällä kotitasurilla Napolia vastaan. Pelissä oli nähtävissä paljon hyvää, mutta edelleen tuo viimekaudellakin vaivannut heikko viimeistely näyttää nostavan päätään. Peli olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan jo ennen Napolin 10 miehelle joutumista. Plussaa tuossa pelissä oli Aquilanin hienot otteet, Donin varma työskentely maalissa ja myös Menezin kohtalaisen hyvin sujunut debyytti vaihdosta (se maali olisi kyllä pitänyt pystyä tekemään). Jatketaan nyt tähän samaan viestiin vielä tuo tuleva ottelu Palermoa vastaan. Uhkakuvia leijuu ilmassa. Juan ja Baptista missaavat ottelun maajoukkuekiireiden vuoksi. Totti edelleen sivussa loukkaantuneena. Donin pelikunto ei paras mahdollinen. Taddein tilanne vielä epävarma. Eli hieman siipirikkona lähdetään valmentajaa vaihtaneen Palermon vieraaksi. Onneksi laadukkaita penkkimiehiä on nyt hieman enemmän kuin parilla edelliskaudella. Kauden avausvoittoa lähdetään hakemaan.
 12. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Mutu voidaan kyllä unohtaa. Sen verran painokkaasti on Violan suunnalta siirto kiistetty ja myös Spalletti on sanonut kiikareiden olevan jo toisessa suunnassa. Niin hyvä pelaaja kun Mutu onkin, olen toisaalta helpottunut ettei Roma tuhlannut rahojaan 30 lähentelevään "kokkelimieheen" Misterin toiveissa tuntuisi nyt olevan Huntelaar joka minusta ainakin olisi oivallinen vahvistus Roman hyökkäykseen. Sitten vaan wingeri vielä ja paketti olis kasassa.
 13. Pelaajasiirrot kesä 2008

  Piiiiiiiiiiitkän hiljaiselon jälkeen on syytä hieman avautua jo toteutuneista hankinnoista ja muutamista huhuista. Riisen hankinta saattaa osoittautua täysosumaksi tai sitten suuren luokan flopiksi. Uskoisin kuitenkin Riisen pärjäävän ihan yhtä hyvin kuin Tonettokin vasempana pakkina. Plussana hyvät rajaheitot ja kova laukaus. Loria. Vaihtopenkille mies joutuu. Mexes ja Juan ovat ykköstopparit ja Loria taistelee Panucin kanssa kolmostopparin virasta. Halvempi kuin Ferrari muttei luultavasti parempi. Baptistan hankinnalle jyrkkä EI! Parempiakin miehiä saadaan tuolla hinnalla. Sama pätee Keweliin joka onneksi lähtee kebab-maille pizzan ja pastan sijaan. Mutun voisi ottaa jos hinta on kohdillaan (15 miljuunaa tai alle). Sitten tämä venäjän mies jolla kyllä etunimi on kohdillaan eli Roman Pavliyuchenko (tai jotain sinne päin tuo sukunimi). Itse en lähtisi näitä muutaman onnistuneen Euromatsin pelanneita ylihinnoiteltuja venäläisiä hankkimaan. Kyseinen herra on venäjällä paukutellut maaleja noin 10-20 maalin/kausi tahtiin, mutta italiassa samoihin tehoihin en usko. Sama lausunto pätee tähän herraan kuin Baptistaankin: samalla rahalla saadaan parempiakin. Yksi helmi joka on jäänyt vähälle huomiolle, ja joka ei ole kaikkien isojen erooppalaisten seurojen hankintalistalla on brassi Thiago Neves. Tämä hyökkäävä keskikenttäpelaaja kun saataisiin Tottin taakse järjestelemään peliä niin uskoisin että jälkeä syntyy. Tarkkaa hintaa en tiedä mutta Roman uskotaan neuvottelevan 23-vuotiaan Nevesin agentin kanssa siirrosta ikuiseen kaupunkiin.
 14. AS Roma myynnissä?

  Onhan noita halukkaita ostajia pitkä liuta. Nyt uutena kasvona joku epygtiläinen jonka nimi ei nyt muistu mieleen. Tällä herralla on jotain tekemistä myös Windin kanssa, joka siis jo sponsoroi Romaa. Joten olisikohan tämä herra oikeasti kiinnostunut Romasta myös seurana, ei vaan sijoituskohteena.
 15. EM 2008 -kisa

  Lohko A Tsekki Portugali Sveitsi Turkki Lohko B Kroatia Saksa Puola Itävalta Lohko C Hollanti Italia Ranska Romania Lohko D Espanja Ruotsi Venäjä Kreikka Puolivälierät Tsekki-Saksa Portugali-Kroatia Hollanti-Ruotsi Italia-Espanja Välierät Tsekki-Portugali Hollanti-Italia Finaali Portugali-Italia Maalipörssi: Toni C.Ronaldo Huntelaar Torres Iaquinta
×