Jump to content

Vittorio

Members
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Vittorio

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1977

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Seutulippu
 1. Katsojamäärät??

  Oliko Inter-Genoa Seria A -ottelu 7.3.2010? Tuossa ottelussahan katsojia saattoi olla jopa 51795. Mutta mene ja tiedä, itse kun en ollut paikalla..
 2. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Toivotaan. Paha kyllä ehti jo kilahtaa pahemman kerran tuohon Sport1 pärseilyyn. Täällä yhä vaan hehkutetaan huippujalkapalloviikkoa romacesenoineen ja bolognaintereineen. http://www.canalplus.fi/vk34ottelulista Täältä ottelut poistettiin keskiviikkona kaikessa hiljaisuudessa http://www.canalplus.fi/seriea-ottelut
 3. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Nyt riitti. Ei jumalauta canal.
 4. Canal+ sport 1/2

  -ja jos tiukasti tulkitsee, "Sport 3"(tms.) on tulossa, mutta vain valioliigaa varten: http://www.talouselama.fi/uutiset/article489670.ece
 5. Inter 2009/2010

  Sneijder on saapunut Linaten lentokentälle. Sieltä kohti hotellia, huomenna lääkäri tarkastelee kaverin habitusta. Mies itse: "Olen todella onnellinen, että olen täällä. En halua puhua R.Madridista. Toivon pelaavani derbyssä. Mourignon kanssa olenkin jo jutustellut" (CM)
 6. Inter 2009/2010

  Tokaistaanpa nyt vielä tuohon tuomarityöskentelyyn, että hidastuksia jossain määrin ilmeisesti jopa työkseen tarkastelevat tahot ovat nostaneet ottelusta esiin Materazzin taklauksen, josta on vaadittu suoraa punakorttia. Rangaistuspotkua sen sijaan en ole nähnyt pidettävän virheellisenä tuomiona.
 7. Liput otteluun Inter-Juve 22.11.2008

  Juu noin, itsellänikin lento lauantaiaamuna, koska Juven tiistaisen UCL-pelin vuoksi ottelusiirto lauantaille on ollut käytännössä selviö jo kuukausikaupalla. Tänään pamahti sitten liput myyntiin inter.it:ssä. Puolenpäivän maissa oli enää erittäin paskoja paikkoja myynnissä, mutta kai pitää olla tyytyväinen, että edes sai liput hommattua. 22,00 euroa / lippu ei toki kovin paljoa ole, mutta viisinkertaisen summan olisi voinut pulittaa lipusta esim. kerrosta alemmaksi...
 8. Nyt ei pysty sanomaan, mikä mättää. Itse ostin äsken lipun ihan menestyksekkäästi. Mutta, jos ei sulla edelleenkään skulaa, ei hätää, koska lippuja riittää stadionin porteiltakin ostettavaksi!!
 9. Jep, nyt oot vaan tehnyt väärän klikkauksen jossain kohtaa. Itse liput ovat toki olleet ihan myynnissä jo jonkun aikaa, se ei ole ongelma. Tässä vaiheessa myyntiä myös paikkojen suhteen on erittäin paljon valinnan varaa. Eikä Meazza tosiaan tule olemaan läheskään loppuunmyyty missään tapauksessa... Stadionilla nähdään!
 10. Serie A kierrosseuranta

  Teinivuosien suosikkini "90' minuto" palannut RAI:n kanaville kaikkien sohvakannattajien / kaapeliasiakkaiden iloksi. Kyllähän tätä on kaipailtukin tähän iltapäiväpelin ja myöhäisottelun välistä tyhjiötä täyttämään. 23:35 sitten vielä laajempi paketti tuomarivirheiden analysointia La Domenica Sportivan muodossa.
 11. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Kauden toiseksi viimeisellä kierroksella, kun käsittääkseni jonkinlaisia ratkaisun hetkiäkin jopa eletään, saamme nauttia seuraavanlaisesta annista: sunnuntai 11/5 19.30 Fiorentina - Parma | Serie A Jälkilähetys. sunnuntai 11/5 23.30 Palermo - Sampdoria | Serie A Jälkilähetys.
 12. Inter 2007/08

  Bonarina todettakoon, että Meazzalla ovat kyseiset Scudettopippalot..
 13. Inter 2007/08

  Onneksi olkoon! Olitte kyllä todella hyvissä ajoin liikkeellä. Kunpa alku sujuisi hyvin niin eiköhän täyden stadionin tuella hoideta homma! Nii-in, mutta tämä päivä tässä nyt kumminkin on se jota joudumme elämään joten lässyn lässyn.
 14. Ridotto on alennuslippu skideille (7-14v), naisille ja seniorikansalaisille (65v ->). Nyt on kyllä palvelu ollut kaksi päivää ainakin täysin paalissa..
 15. Inter 2007/08

  L.K.? Ootko buukattu vaikka maanantaina 10.9. klo 17:00? Vois nähdä esim. English Pubissa parin bissen ääressä ja vaihtaa muutaman sanasen aiheesta...?
×