Jump to content

Jaakob

Members
 • Content count

  216
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jaakob

 1. Mukahauskat videot

  Eli linkkiä kehiin vaan. Avaan itse pelin Evolution of Dancella: http://www.youtube.com/watch?v=BIeIWkK0t4s&search=Evolution%20of%20Dance Miltei hauska
 2. Niitä näitä

  Jokos pystyt Vice ottamaan sanoja takaisin Joaquinista? Oikea laitahan oli pitelemätön sunnuntain koitoksessa..
 3. Kausi 2008/2009: siirrot, huhut ym.

  Ja tämä Goalin artikkeli, josta nämä tiedot ovat peräisin, ilmoittaa että Aragones ostettaisiin pois Turkista. De la Red nyt on ainoa noista joka voisi edes tulla kysymykseen. Xavihan on niin Barcelona kuin olla ja voi.
 4. Niitä näitä

  Mahtaisikohan Canizares saada edes pelata UCL:ää toisen joukkueen riveissä kun Valenciassa kuitenkin pelasi. Ja onhan tämä aivan sairasta.
 5. Niitä näitä

  kriisissä ollaan.. Jos tämä oli valmentajan vaihdoksen aiheuttama ryhtiliike niin kauhulla odotan tilanteen normalisoitumista.
 6. Niitä näitä

  RMA lopetti suurinpiirtein pelaamisen eli Valencia sai jopa muutaman syötön omille. Eipä siinä ihmeempiä. Muutamia hyviä vetoja maalia päin mutta Iker nappasi nuo. Ihmeitä saa Koeman tehdä..
 7. Quiquelle kenkää!

  Ei jumal.... Ei sitten muuta löytynyt kuin Koeman. Katsellaan jos saan ajatukset kulkemaan joskus vielä niin voin enemmänkin mielipiteitä julkaista. Nyt ei tee mieli.
 8. Niitä näitä

  Zigic-Morientes Vicente-Albelda-Sunny-Joaquin Moretti-Albiol-Alexis-Miguel Timo Mikäli Silva pelaa -> Zigic pois.
 9. Quiquelle kenkää!

  Uskotkos, Vice, etten ole lainkaan harmissani. Oscar Fernandez ilmeisesti ottaa ohjat väliaikaisesti. Mahtaakos UK olla hereillä keskiviikkona..
 10. Niitä näitä

  asiasta hevoseen.. goal.com:
 11. Niitä näitä

  U-kanavan ensimmäinen kuluvan kauden peli kun ei millään muotoa ollut herkkua.
 12. Niitä näitä

  Katsooko Angulo tuossa ettei kannata mennä lähelle kun asento on jo valmiiksikin niin loukkaantumisaltis
 13. Niitä näitä

  Tahi sitten potkitaan se Kike pikkuhiljaa pois rumentamasta kaunista seuraa
 14. Niitä näitä

  Timon ja puolustuksen piikkiin meni kyllä Getafen maalikin. Peli tosiaan sujui jo aika komeasti mutta parannettavaa löytyy.. Zigic oli vaihtopenkillä (jo)
 15. Niitä näitä

  Miguel solmi 2012 vuoteen ulottuvan sopimuksen..
 16. Penya Chescandinavia

  Pitäisikös tässä nyt ruotsiakin vielä ruveta opettelemaan (työnantaja ilmeisesti pistää jokatapauksessa kurssille, onpahan tuostakin sitten jotain hyötyä), espanjan opiskelukin tuntuu niin kovin tahmealta tällä hetkellä. Härmällä pitäisi pärjätä jokapaikassa, vankkumaton mielipiteeni..
 17. Valencia - Elfsborg

  No onhan Jokke nyt parantanut niin selvästi peliään että ei uskoisi. Villarrealia vastaan kentän parhaimmistoa kunnes sekosi.
 18. Kesän 2007 hankinnat

  Manuel Fernandes siis liittyi joukkoon. Ihan outo jamppa mutta Portugalin maajoukkueessa ainakin edit: No sehän onkin tuo mies.. http://youtube.com/watch?v=0QP3-yzlY6k En siltikään miehestä juurikaan tiedä
 19. Kesän 2007 hankinnat

  Eli kausi alkaa meidän kannalta onnellisesti; Valencia saa vastaansa Villarrealin sunnuntai -illan Espanjan La Liga LIVE -ottelussa. Suora lähetys ottelusta alkaa klo 21.50 ja sen selostaa Tuomas Virkkunen.
 20. Kesän 2007 hankinnat

  Goal.com kertoilee:
 21. Niitä näitä

  Onhan siellä vielä Jamie Sparrowhawk.. viime kaudesta ei tosin oikein jäänyt minkäänlaista kuvaa miehestä loukkaantumisesta johtuen
 22. Kesän 2007 hankinnat

  Vastustajien hämäämiseksi Vicente ja Joaquin vaihtaa laitoja? ----------Villa------------ ----------Silva------------ Vicente----VdV--Joaquin------ --------Baraja------------- Tuollaisena sen näkisin kuitenkin, olettaen että Vicente pystyy pelaamaan edes vähän. Zigiciä/Moroa sitten Silvan tilalle ja kärkeen.
 23. Niitä näitä

  Heh.. parin espanjan kurssin opintojen perusteella tylsistyin ja käännyin Baabelin kalan puoleen. Juan Manuel Kills, Jamie Sparrowhawk yms. hieman hymyilyttää mutta ajatus tullee esille
 24. Valencia - Elfsborg

  Katsoitko? Ei itse pystynyt enää kykenemään. Avauskokoonpanoa vaan ihmettelen..
 25. Valencia - Elfsborg

  Toivottavasti omasta pelistä kerkeää tarpeeksi nopeasti kotiin, streami löytynee kyllä. Eikös Ippekin ole jo kunnossa, lienee ensimmäinen suomalainen joka Valenciaa vastaan on pelannut?
×