Jump to content

Sami Paakkanen

Members
 • Viestit

  1 185
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sami Paakkanen

 • Taso
  Senior Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

712 profiilin katselua
 1. Nettilinkkejä psyykkiseen valmennukseen liittyen

  Dettmann on luovuuden lähteillä.. https://yle.fi/urheilu/3-10351534
 2. Kirjallisuus

  Hal Sirowitz kirjoittaa hauskoja runoja Mies käyny oman psykoterapian tai ainakin sellaisen kuvan hommasta saa.. osa ihan loistavan osuvia napsajduksia asian ytimeen. Saa nauraa Nyt luen "Äiti sanoi" -kirjaa. Suosittelen !
 3. Kolmonen

  Tänään PK oli parempi. Toukolan pojjaat sai pataa 3-1. Keevo pisteli taas pari häkkiä, joten hepulla kasassa 20 maalia tällä kaudella. Ihan kova saldo kolmosessa ja tässä vaiheessa kautta. Peli oli alussa saman näköistä kuin vuosi sitten, kun PK sai pataa Toukolan pojilta. Vuosi sitten viidessä minuutissa peli oli 2-0 Toukolan joukkueelle ja tänään avausmaali heille oli hyvin lähellä. PK:n maalivahti venyi alas suuntautuneen vedon kiinni heti Toukolan alkurynnistyksestä ja sen jälkeen oli toinen lähellä ollut paikka, jonka puolustus luuti pois alueelta ja peli kääntyi PK:n haltuun. Alun säädön jälkeen PK piti palloa ja teki pari maalia. Rikkonaista påeliä ja aika kuumina kävivät tunteet. Sade kaarteli kentän ohi ja pelin sai katsella kuivana, joskin hieman koleissa oloissa. Eka kerta kun pitkät housut ja kengät sitten toukokuun.. Kuulin tuosta Regions cupin pelistä, että olivat joukkueessa säätäneet jotain uuden pelaajan suhteen pelissä ja siksi voitosta huolimatta tuomittiin tuo 3-0 Vaasalaisille. Voi voi papereiden pyörittäjät.. No, eipä Vaasa paljon voi voitolla leijua, paskaa puntissa ku noin pitää marista jostain yhdestä pelaajasta..
 4. Ryhmädynamiikkaa ja sen hyödyntämiseen liittyviä esimerkkejä

  Tässä ihan ok tekstiä ryhmien toiminnasta, jossa vähän perusjuttuja, joskin. koulumaailman kautta tarkasteltuna. Helppo kuitenkin vaihtaa koulun tilalle joukkue ja puitteet sen mukaisiksi.. Höh..linkki ei tallennu, vaan työn etusivu.. No saa silläkin etsittyä tuon tekstin:
 5. Kolmonen

  Tänään olis PK-35:lla peli Toukolan Terästä vastaan Talissa klo 18. Luulen että sateesta ja ukkosesta huolimatta taidan suunnistaa katsomoon. Nyt on tosiaan taas enemmän totutun kaltainen keli kentän reunalla.. Pitäisköhän ottaa katsomoon pitkä onkivapa mukaan, jos vaikka salama iskis siihen Pelin pitäis olla pässinlihaa, mutta kun ei voi koskaan tietää. Toukolan Teräs rämpii sarjan häntäpäässä ja PK on kärjen takana, yhden pisteen erolla ja siis ottelun vähemmän pelanneena. Täytyy toivoa miehille voittoa, jotta saavat tuon suoran nousijan paikan itselleen. Usein Suomessa vaan ei oikein tahdota kestää johtamisen tuomia paineita ja sulaminen alkaa.. Molemmilla kärjen joukkueilla mennyt ihan kivasti, mutta viimeiset pelit kumpainenkin hävisi sarjan heikkoja joukkueita vastaan. KäPä:n kotikenttä toki paha Espoolaisille, se kun on postimerkin kokoinen ja KäPä tottunut sillä pelaamaan. Mutta tuo kirjoittamani ottelurapsan tynkä edellisestä PK:n pelistä kertoi kyllä jostain kurasta joukkueen kohdalla. Hmm.. PK:lla paikka nousta siis kärkeen ja uskoisin sen olevan nyt helppoa. Pari edellistä ottelua hävinneenä (Regions cup FC Kiistoa vastaan 3-0 ja siis tuo rapsa yllä), uskoisin joukkueen sisuuntuneen pelaamaan. Toivottavasti päät kestävät paineet ja homma taipuu voittoisaksi. Kärjen pitäminen ei sitten tule sitä olemaan..
 6. Nettilinkkejä psyykkiseen valmennukseen liittyen

  Tossa Hesarin otsikoimaa menoa ja puhujana Marianne Miettinen. Parasta oli jutussa tuo pelaajien kuuntelu. Hän on ennen ollut se joka hallitsee ja hajoittaa, nyt hän kuulostaa olevan nähneen toimintansa ongelman ja tekee työtä melkein kuin minä https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005775688.html
 7. Kolmonen

  Mukavaa luettavaa rapsat. En ole vielä yhtään Ripsin peliä nähnyt, mutta johonkin olisi kiva päästä katsomaan. Tuo Mikeliläisten Otto Pulkkinen olisi myös mukava nähdä tositoimissa. Kuulostaa oikein hyvältä ja jos pystyy pelistä toiseen vetämään samalla varmuudella niin kohta maajoukkueessa, kun siellä ei aina mene yht' vahvasti.. Olin itse katsomassa eilen kolmosen kamppailua PuiUn ja SexyPöxyjen peliä. Oipahan sähinää pelissä. Aika kivaa katsottavaa ! Pöxyjen laidalla häärinyt 21 oli aika vakuuttava eilen. Varmaan yks harha pelissä, mutta muuten vaarallinen mennessään haastaen ohi lähes joka kerta omasta pelaajastaan ja ajoittaain paristakin. Pelissä nähtiin erityisen hienoja tilanteita muutama, joista yksi oli PuiU:n vapari, jonka Pöxyjen veskari poimi yläkulmasta. Samainen veskari joutui ottamaan vastustajan vedon kiinni läpiajon yhteydessä alueen ulkopuolelta, estäen maalin ja lähti siis punaisella ulos. Toinen maalivahti peliin ja alivoima.. Tämä maalivahti ehti olla kentällä tovin, kun läpiajon yhteydessä tuli pipi ja hän joutui myös jättämään kentän. Kolmas maalivahti penkiltä kehiin ja peli jatkui. Aivan viimesillä hetkillä PuiU:n vaihtomies onnistui puskemaan pallon maaliin ja sateisen pelin jälkeen, kotiyleisö sai mukavan päätöksen illalle. Makkarat jäi piippuun, kun näyttivät aika huonoilta. Mieli olisi kyllä kovin tehnyt pomppulinnamaiseen liukumäkeen, joka oli paikalle raahattu lasten vuoksi. Oli vissiin jotain PuiU:n junnujen juhlia samassa kasassa ja pieniä märkiä muksuja juoksi lämpimässä säässä pitkin kentän reunoja Oli puoliajalla oikein rankkarikisakin, jonka voitti käsittämättömän kovan laukauksen omannut tyttöpelaaja. Pihla jotain paukutti sellaisia maaleja puhtaalla rintapotkulla että ! Ikää oli varmaan 10-12. Kova oli kuti ! Pojat putos kyydistä ku eno veneestä. Sadeviitta on oiva keksintö ja tuo istuinalunen. Nyt aletaan taas pääsemään takas totuttuun eli märkään keliin seuraamaan fudista. Enää ei puutu kuin se kylmä, mutta eiköhän sekin kohta hiivi luihin ja ytimiin, kun lehdetkin jo kellastuvat. Mukavaa syksyä kaikille ja kai tätä loppukesäksikin voisi nimittää
 8. Kakkonen

  Ja ja ja ja... tänään olis tarjolla käsin poimittua lähiruokaa, kun Hifk kohtaa Naapurin Naket töölös klo 18.30 eli Hongan akatemia pukkaa samalle nurmelle. Keli suosii katsomoa, joten peliin pakollista mennä ! Ai jai jai, nami nami !!
 9. Kolmonen

  Tänään oli sit fiaskoon paikka, kun PK-35 kohtasi FC Espoon kotona. Espoo vei pelin, kun PK neppaili pakkien kesken palloa ja hyökkäyspää ei oikein ottanut tuulta alleen. PK siis sarjan toisena ja FC Espoo jossain ihan alakastissa.. Hieman voisin sanoa olleeni vahingoniloinen, kun PK:n pelissä oli näkyvissä juuri ne elementit, joiden ennustin homman kusevan tuolla kauden alussa. Tarjosin silloin psyykkistä, mutta ei kiinnostanut.. Nyt koko pakka oli levällään. Tuomareille ja omille huutelua oli enemmän kuin peliä, joten lopputulos arvattavissa. PK on nyt neljän pisteen päässä Espoon toisesta jengistä, joka pitää sarjan kärkipaikkaa. Taitaa taas jäädä haaveeksi nousu PK:n osalta.. Pelissä ei paljon hienouksia kotijoukkueelta nähty. Vastustaja sen sijaan pelasi omat paikkansa käyttäen. Pari vetoa sai PK:n maalivahtikin torjua, mutta muuten homma meni kyllä ihan muiden piikkiin, sanoisin koko joukkueen. Katsomossa tutkailtiin tekemistä ja ihmeteltiin vastuun pakoilua, pitkiä välimatkoja, paskoja syöttöjä ja pelokkuutta. Varmistelivat aina mielummin Klubimaisesti palloa alas päin ja vetoja ei uskallettu hakea, kun vastuuta oli mukavampi siirtää seuraavalle. Joukkuehengestä ei tietoakaan, kun virheiden sattuessa omille huudettiin mielestäni aivan turhaan.. jälkiviisas on jokaisen helppo olla.. Kokonaisuus oli aika kuraa. Voi voi ja lämmin leipä !
 10. Kakkonen

  Eilen oli aika tuimaa menoa kakkosessa.. LPS kohtasi Gnistanin. Maalivahti lähti lasarettiin kun olkavarren luu taisi napsahtaa poikki. Ambulanssi ja toinenkin tulivat paikalle. Lopulta peli pääsi jatkumaan. Oli kyllä hyvää peliä LPS:ltä suhteessa siihen, että Gnistan on toisena sarjassa ja LPS ei ole saanut ainukaistakaan voittoa.. Peli oli siisti kaikkinensa. Maalivahti loukkaantui pienen rikkeen seurauksena, kun oma pelaaja jäi nyrkkeilevän veskarin alle ja putosi nurin niskoin. Maalivahti oli kuulemani mukaan juuri toipunut edellisestä loukkaantumisesta ja pelasikin kypärä päässä jo valmiiksi. Pelillisesti LPS oli yllättävän hyvin mukana, verrattuna edelliseen heidän peliin, jonka näin (MYPA vastassa tuolloin). Gnistan oli jopa helisemässä hetkittäin ja sai puserreuttua voiton aivan viime metreillä. Edellisen pelin Gnistan oli kuulemma hävinnyt sarjan toiseksi viimeistä paikkaa pitävälle joukkueelle. Aika heikkoa tekemistä, jos tarkoitus on nousta ykköseen. Taitaa jäädä haaveeksi jos nuin pelailevat.
 11. Kakkonen

  Honkahan tuon pelin voitti. Oli aika pirteä koko pelin. Mukavaa katseltavaa Hongan peli. Näköjään entinen PK-35:n valmennuspäälikkö siirtyi tuonne, lähdettyään PK:n leivistä. En tiedä onko hänen jälkeä tuo pelitapa, mutta oikein miellyttävää oli seurata Hongan peliä. Vähän lämmin ilma vei mehuja tietty, mutta kokonaisuutena kannatti ajaa Espooseen katsomaan ottelua. Honka vei pelin, mutta välillä Jazz oli myös mukana ja jopa vaarallinen.
 12. Kolmonen

  Eilen oli HerTon peli HooGeetä vastaan. Ei ollut paljon HooGeellä asiaa pelissä.. Melko kuumaa oli ilman suhteen, joskin ottelu oli aika vaisua tekemistä. HooGeen iso kärki voitti hyvällä prosentilla hänelle tulleet pallot, mutta ei saanut aina pelattuasitä omille, kun etäisyyttä tai noppajalkaisuutta oli liiaksi. Yhden puskupaikankin tuo kolossi sai, mutta päätti nekata pallon lähes maaliviivalta metrin yli.. Keskikentällä oli HooGeella myös yksi rytmin muuttaja, joka pisti välillä juoksuksi parin ohi, mutta loppu oli kuraa ja pallo palautui usein HerTolle. Herto piti palloa ottelussa, mutta hyökkäykset olivat aika sattumankauppaa eli näyttivät minun silmään siltä, ettei tekopaikoille oikein kokemuksella päästy. Murtautuminen oli suunnittelematonta ja pallo pelattiin joko varmana taakse tai hyvällä tuurilla eteen päin, laidoille. Lyhyttä syöttelyä ja joskus joku teki pystyjuoksun, mutta sinne ei paljon pelailtu palloa, kun näytti kivemmalta pelata varmoja palloja vieruskaverille. Kerran keskeltä yksi pystysyöttö ja siitä läpiajo, josta myös maali. Pelin eka. Toinen Hertolle tuli hyvästä keskityksestä, josta nro 6 puski pallon lähietäisyydeltä voimalla sisään. Toisella puolikkaalla taisi tulla HerTolle vielä yksi maali vai ehkä toinenkin, mutta aika mitätöntä neppailua kokonaisuudessaan.
 13. Kakkonen

  Tänään olis taas kakkosta tarjolla Espoossa, kun Honka/Akatemia kohtaa FC Jazz :n. Pallo lähtee pyörimään klo 18.30. Taidan suksia katsomoon.
 14. Kirjallisuus

  Jos lukaset ni kerrohan miltä maistui. Olen mä vähän perillä mitä se mies tuumaili elämässään, mutten yhtään kirjaa ole innostunut vielä lukemaa.
 15. Kirjallisuus

  Ootteko lukenu Linkolan juttuja? Mun serkku sanoi Linkolan uusinta kirjaa erityisen mielenkiintoiseksi. Mä en ole vielä sitä metsästänyt, kun en ole kovin vakuuttunut, että viitsisin aikani siihen käyttää.
×