Jump to content

Sami Paakkanen

Members
 • Viestit

  1 229
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sami Paakkanen

 • Taso
  Senior Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 337 profiilin katselua
 1. PÄIVÄN PELI !

  La 2.2.2019 Olis pari SM karsintapeli Talissa. P20 ikästen pelejä. 16.30 Gnistan vs. PK-35 ja klo 18.30 Atlantis FC vs. FC Honka. SInne siis ! Nami nami !!
 2. Näkemäsi futismatsit 2016

  Kai vois tehdä tilastoa paljonko pelejä tulee katseltua, olishan siitä jotain iloa noita yleiskausariviritelmiä laskeskellessa.-. Aika paljon tulee katseltua matseja kauden aikana, kun noita kolmosen pelejä tulee koluttua, jonkin verran kakkosta ja yköstä sekä muutama liigaakin.. + kaikki junnujen pelit ja eri lajit. Tällä kaudella varmaan raja venyy, kun tuomareita tuli lisää palloliitolta valmennuksen piiriin. Nyt ykösen ja kakosen nousseille dumareille ryhmä. Tän uuden ryhmän kautta tulee käytyä varmasti paljon enemmän ykösen ja kakosen pelejä kahtelemassa. Noi Junnujen karsinnat on varmasti hyvää hupia, näin ainakin niitä nuorten juoksuja katselleena uskallan luvata. Ensi la Talissa pari putkeen ja voisin kuvitella et aika säpinää ! Oli kuulemma edellinen taisto Talissa kovaa menoa. Harmittelin niin ku jäi väliin.. Mut nyt la roikun kahvassa jo baarin avautuessa !
 3. Suomen Cup

  Tulevana lauantaina 2.2.2019 olisi pari P20 SM-karsintapeliä Talissa. Gnistan kohtaa PK-35:n klo16.30 ja sen jälkeen klo 18.30 Atlantis FC painii FC Honkaa vastaan. Noi lähen salettiin kattomaan!! Taidan ottaa makuupussin ja mennä jo edellisenä iltana ovelle, jotta pääsee istumaan keskiviivan paikkeille. Maukasta pallokautta maistellessa. Nam nam !
 4. Fyysisyys, keho, itsetuntemus

  Mitä kehonkuva on? BBC dokumentti kehon sisäisestä kellosta: Tossa olis linkki Sisäinenkello on mielen ja kehon yhteyttä. On toisaalta mielenkiintoista, onko tuo yhteys olemassa vai ei. Monilla tuo varmasti toimii ilman sen "tuntemista" eli perustuu varmasti siihen, että meidän oletetaan kuuntelevan vanhoja ja viisaita, valmentajia ja vanhempia, ei omaa kehoamme-.
 5. Psyykkisen valmennuksen tekijöitä Suomessa

  https://katjapasanen.fi/
 6. Nettilinkkejä psyykkiseen valmennukseen liittyen

  No niin ! Joku on ryhtynyt jo junnujakin valmentamaan ! https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/448134-mentaalivalmennus-saavuttaa-jo-ruohonjuuritasonkin-koips-satsaa-psyykkiseen Olipas vanha uutinen Noora on jo klubissa.. Jäi aika lyhyeksi tuo KoiPS:n pesti. Täytyy taas todeta että tyypillinen psykologin tapa suhteutua asiaoihin.. kovin on järjestelmällistä ja kaavamaista, ainakin tuon lehtijutun perusteella: "Prosessimallinen koulutus on jaettu osa-alueisiin, joiden pääaiheet ovat motivaatio, palautteenanto sekä tunnetilojen tunnistaminen ja säätely."
 7. PÄIVÄN PELI !

  Välillä menee hyviä pelejä ohi, kun on niin monta rautaa tulessa ja ei kaikkea mahdollista ehdi ja voi seurata. Kuulin valmennettavilta tuomareilta, että talissa oli just vikko sit vedetty hyvä sm-karsintapeli ja en edes ollut paikalla Persaus.. Kiimaset ottelut on aina kovaa kateltavaa, jos ne ovat siis sitä. Välillä toki odotus jatkuu läpi ottelun ja mitään kovaa tekemistä ei edes synny. Potentiaaliset kuumat pelit kuitenkin, etenkin paikan päällä katsottuna houkuttaa. PIstäkää immeiset tänne niitä tulevia pelejä ja mainostakaa niitä !! Katomoon on kiva lähteä.
 8. Suomen Cup

  Eilen alkoi tämä kausi minun osalta. Naisten cupilla PK-35 vs. TiPS. Lumisen ajomatkan päässä Korsossa pelattiin fudista, sitä itseään. Kiva katsella taas kentän reunalla. Tikkurilan naiset vei pelin tekemällä maalit, kun PK piti palloa. PK sai kavennuksen viimesellä sekunnilla, muuten olisivat saaneet pataa 2-0 eli peli päättyi 2-1 Tikkurilan porukan eduksi.
 9. Meitä on täällä stadissa joitakin minun lisäksi, joita näkee monissa eri joukkueiden peleissä. Tämä määrä kun kasvaisi niin kiertolaisia ja puolituttuja olisi enemmän ja juttua katsomoissa lisää. Olisi mukavampi mennä pelejä seuraamaan kuin olisi tuttuja ja niitä puolituttuja katsomoissa.. ehkä näin. Vaikka peliä seurataan niin ei se muutaman sanan vaihtaminen makkaran ohessa, joka muuten tekee sen kesän, olisi ollenkaan huonompi purulelu.
 10. Mut ongelma onkin seurata montaa eri joukkuetta eli täällä Stadissa on kiva katsoa päivän mukaan, onko kovia pelejä tarjolla ja ilman kausaria köyhälle kertyy monista eri joukkueiden peleistä sievoinen summa maksettavaksi. Ei se yhteiskausari varmasti söis paljon seurojen tienisteistä, jos se homma saatais toimimaan. Jos summat jo nyt pieniä niin pieninisivätkö ne siitä, että kaikkien esim. stadissa myytyjen kausareiden summat menis katsojien mukaan tasajakoon eli samat summat pyörisivät noin suunnilleen kokonaisuutena, mutta mahdollisuus hyppiä pelien/joukkueiden välillä helpommin.
 11. Kyl toi yleiskausari olis kova juttu. Saiskohan sen toteutettua joskus? Sillä vois olla katsomoita täyttävä vaikutus ja sitähän moni kaipaa. Kai ne seurat rahaa kaipaa myös. Tänne stadin alueelle sen vois saada toimimaan ja maakuntiin taas sellanen lajirajat rikkova kausari. Koko maan kattava urheilukausari eli vois käydä kattelemassa mitä van lajia ja missä maakunnassa tahtois.Sen vois toteuttaa monella tavalla, mutta yks vois olla et sen kausarin sais ostaa ja sit seuroilla olis koodailuvehkeet vaik puhelimissa, joila leimais aina kausarin saapuneeksi peliin ja sit sen mukaan kuukausittain, puolivuosittain tai vuosittain jaettas rahapotti kävijämäärien prosentuaalisen jakaantumisen mukaan. Pieni ihminen säästäis vähän fyrkkaa hja seurat menettäis ehkä pienen lipputulojen määrästä pienen siivun, mutta katsomot täyttys ja nakkikiskan HYVIEN nakkien myynnillä sais kompensaatiota
 12. Kuinka yrittän tätä psyykkistä valmennusta nostaa esille

  Vuoden alku taas reipasta menoa.. Palloliiton erotuomariakatemian ja nyt laajennettuna osalle ykösen ja kakkosen dumareille myös psyykkistä tarjolla ja ryhmää käyntiin vuoden alussa. Atlaksen mimmit pyyteli taas kanssaan touhuamaan ja sinne kevääksi hommiin myös eli kolme aktiivista ryhmää rullaamaan taas ja neljäs hieman väljemmällä opettelemaan mukaan tähän psyykkisen puolen kulttuuriin On tää vaan siistiä sisätyötä ... niin toki pelit kotimaisen jalkapallon osalta pelataan ulkosalla eli kelejä pidellessä tulee nuita pelejä tuijoteltua. Ku tässä hiljalleen tutustuu palloliiton tekijöihin ja vaikuttajiin täytyy kohta ryhtyä psyykkaamaan heitä kehittämään kotimaisen jalkapallon yleiskausaria, jolla kaikki innokkaat voisivat kiertää kenttiä mielin määrin ! Käsipallossa virittelyä menossa maajoukkueen suuntaan eli tapasin päävalmentajaa ja jutustelimme, kuinka voisin olla heille avuksi. Katsotaan kuinka tämä touhu saa tuulta purjeisiin. Alustavasti puhuimme meneväni heidän leirilleen mukaan tässä keväällä, mutta se homma lykkääntyi ja syksy nousi mukaan puheisiin. Katsotaan kuinka tämän touhun kanssa käy ja siitä lisää jos jotain käy. Mimmien käsipalloa valmentamaan taas kaudeksi ja seurailemaan pelejä. Mukava laji kaikkinensa ja todellista sisätyötä, ei sateessa kentän reunalla värjöttelyä
 13. Nettilinkkejä psyykkiseen valmennukseen liittyen

  Suomessa on taas lisää tohinaa tän homman ympärillä ! Olympiakomitea rykii hommaa eteen päin https://www.olympiakomitea.fi/2018/04/20/psyykkisen-valmennuksen-asiantuntijat-koolla-helsingissa/ PHUUH... Sama virsi soi vielä eli taas harhoitellaan keskittymään ja mielikuvien avulla. Eikö ne keksis jo pyörän uudestaan ja soittas vaikka Karpolle ! Oli tekstissä mainittu myös vuorovaikutussuhteet eli jokin on muuttumassa, ahkä jo tällä vuosituhannella.. Se on hyvä että tohistaan, mutta miten niin kyllä olisi varaa kehittää isosti ja toivottavasti sitä tekevät. Muutoksia kautta linjan tarvittaisiin.
 14. Suomalaiset menestyvät !

  Todellakin ja tulihan se katseltua. Nyt pirtsakkana koneella ja olihan taas SUOMI PAREMPI !! On kyllä kovaa menestyskulkua ollut maassa. Säbässä maailmanmestaruus ja nyt Lätkässä! Kyllä maittaa !! Oli kiva katsoa kuinka nuori polvi paranee. Eivät pasko enää housuun ja pelaaminen jatkuu läpi ottelun. Onnea nuorille isosti
 15. Suomalaiset menestyvät !

  Ja eilen taas lisää ! Lätkässä Ruotsi sai kyytiä ja Mäkäräinen paukutti voiton ! Nan nan naa !!! Kyllä kelpaa - Lissee tätä !
×