Jump to content

maski99

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About maski99

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Vieläkin näyttää kuin puuttuisi jotain, nyt kun Ibrahimovic ei ole enää joukkueessa.
 2. Paris Saint-Germain is happy to announce the arrival of Unai Emery as the new coach of the club's first team. The Spanish technician has signed a 2-year contract with the club. His contract includes an option for an additional season. Eli sopimus espanjalaisen Unai Emeryn kanssa tehty. Uusi manageri siis ykkösjoukkueeseen, Laurent Blancin tilalle. Sopimus on 2-vuotinen ja sisältää mahdollisuuden lisävuoteen. 44-vuotias Unai Emery siirtyy siis Sevillasta, jossa valmensi kolme vuotta. PSG uutisoi asiasta nettisivuillaan. Emeryn menestyksen salaisuutena pidetään hänen epätavallisia valmennusmetodejaan. Hänet tunnetaan jopa tunteja kestävistä videopalavereista, joissa hiotaan erityisesti erikoistilanteiden yksityiskohtia. Almería oli kaudella 2007–2008 yksi Primera Divisiónin vähiten maaleja tehneistä joukkueista, mutta suuri osa maaleista tuli juuri monipuolisten kulma- ja vapaapotkukuvioiden seurauksena. Harjoituksissa Emery peluuttaa usein kahta täyttä 11 pelaajan kentällistä vastakkain ilman palloa, jotta pelaajat oppivat liikkumaan kentällä oikealla tavalla. http://m.psg.fr/en/News/003001/Article/76075/Unai-Emery-named-new-coach-of-Paris-Saint-Germain
 3. PSG ilmoitti tänään sivuillaan Maxwellin jatkavan joukkueessa vuoteen 2017. Brasilialaisen puolustajan sopimus on 30.6.2017 asti. http://m.psg.fr/en/News/003001/Article/76039/Maxwell-extends-his-contract-until-2017
 4. Miten aloittaa jalkapallon katsominen?

  Näkeekö joltain sivustoilta, niin että ei tarvitsisi laittaa kortin numeroita ja nimiä? esim. ilman sisäänkirjautumista.
 5. Miten aloittaa jalkapallon katsominen?

  Näkeekö tuolta PSG:n pelejä?
 6. Okei, kiitos. Harmi jos ei tule, koska olisi mielenkiintoista lukea Zlatanin juttuja vielä lisää kirjan muodossa.
 7. Tietääkö täällä kukaan onko Zlatanin kirjalle tulossa jonkin näköistä jatkoa? jotain ns. "päivitystä" Kuten Messin kirjaan on tullut. Zlatanin kirjassahan ei ole mitään PSG-ajasta.
 8. Miten aloittaa jalkapallon katsominen?

  Kiitos, katon noi linkit. Jälkimmäinen vaikutti ainakin tosi selkeältä.
 9. Mua siis kiinnostais alkaa seuraamaan jalkapalloa, ihan yleisesti. Katsoa jotain otteluita ja seurata. Oon lukenut Zlatan Ibrahimovicin kirjan, siitä innostus varmaan tuleekin. Tarkoituksena olis lukee Messinkin kirja, mutta oon kuullut että se ei olis niin hyvä. Oon siis 15-vuotias, mut en oon ikinä oikeen seurannut jalkapalloa, mutta nyt alkanut kiinnostaan. Mistä sivustoilta olis hyvä katsoa otteluita ja miten aloittaa seuraaminen? Tiedän siis kaikki ns. vähän kuuluisat joukkueet, mutta en nyt tiedä kenen joukkueen matseja kattoa? Joukkueen maalla ei sinänsä väliä, mutta varmaankin ulkomaalaista, kuten Englanti, Italia, Espanja, mitä näitä nyt on. En siis harrasta jalkapalloa, eli siis penkkiurheilulla mennään. :DD Tykkäsiin siis tosi pajon tosta Zlatanin kirjasta ja luin sen parissa päivässä.
×