Jump to content

pepepool

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About pepepool

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/29/1966
 1. Champions League 2012-2013

  Viime kauden loppuottelu oli hieno. Uusi Champparikausi pyörähtää käyntiin tiistaina. Onko paitsio.comkilla omaa Fantasy Lraguetta alkavalle kaudelle? Matsien seuraaminen saisi lisämaustetta, kun seuraisi miten oma joukkue pärjäisi muita vastaan..
 2. Mestari - Nousijat - Putoajat VALIOLIIGA Mestari Putoajat 1. Manchester C Norwich 2. Chelsea Hull 3. Liverpool Crystal Palace CHAMPIONSHIP Nousijat Putoajat 1, Nottingham Barnsley 2. QPR Yeovil 3. Wigan Doncaster LEAGUE ONE Nousijat Putoajat 1. Wolverhampton Carlisle 2. Bradford Stevenage 3. Peterborough Swindon Port Vale LEAGUE TWO Nousijat Putoajat Southend Northampton Oxford U Hartlepool AFC Wimbledon Fleetwood Liigacupin voittaja: Liverpool (2. loppuottelija Arsenal) FA Cupin voittja Manchester U (2. loppuottelija Tottenham) Terv. Petri K
 3. Serie A Fantasy League?

  Onko olemassa Serie A:lle vastaavanlaista Fantasy Leaguetta kuin Premierillä? Terv. pepepool
 4. Lukeminen kannattaa aina...

  Varsinkin kuvaukset korkean paikan leireilta Kolumbiassa olivat upeita. Kun kaktsoi Lassen (ei Tikan) harjoitteluviikon ohjeelmia leirin aikana, niin olihan ne aivan animaalisia. 70-luvun yu-ihmeeseen tieteellisen valmennuksen aineilla tai ilman ohella tärkeä tekijä oli myös se, että silloin oli paljon enemmän materiaalia kuin nyt missä ammentaa. 1940- ja 50 lukujen taitteessa syntyi vauvoja n. 25-30 000 enemmän kuin nyt ja unohtamatta tulisieluisen valmentajan Arthur Lydiardin osuutta 1970-luvun juoksuinnostuksen syntymiseen. Lajivalikoima 1970-luvulla oli paljon suppeampi kuin nyt. Liikunalliset lahjakkaat valitsevat mieluummin joukkuelajit, jossa pääsee helpommalla kuin yksilölajeissa.
 5. Valioliiga 2010-11

  Se on asenteesta kiinni. Kosovon härkä on osannut hyödyntää maksimaalisesti puutteeliset taitonsa.
 6. Huuhkajat EM-karsinta 2012

  Jos vanhoja muistellaan, niin Kuuselan aikaan oltiin pinnan pääsyt Meksikon MM-kisoista... oi niitä aikoja. Oli h-tin hengetön esitys koko porukalta (no Hämäläinen tsemppas hyvin), eka paha veto vastustajan maalia kohti tulee 91 min, jonka Väyrynen veti hyvästä paikasta ohi. Missä olivat Suomen hyökkääjät. Hollannilta tulee nekuun 3-0, 4-0. Toivo laitettava nuoriin, alle 21-vuotiaat aloittivat karsintansa hyvim.
 7. Live? Live!

  Mullle kovin keikka oli John Fogertyn 1. keikka Helsingissä kesällä 1997. Aloitin CCR:n fanittamisen 1981 ja lupasin silloin itselleni, että jos äijä joskus Suomeen ilmaantuu, menen heti katsomaan häntä. Kun Hartwall Areenassa pärähti avausbiisi Born on the Bayou, niin 16 vuoden pitkä odotus palkittiin. CD:soittimessa om ahkeraan viime aikoina pyörinyt The Derek Trucksi Bandin uusin Already Free. Jos pitää taitavasta slide-kitaroinnista ja Allman Brothers tyyppisestä menosta, on levy ihan MUST hankinta.
 8. Musta nauha?

  Liverpool kellisti Villan täysin sunnuntaina. Poolin haaveet tittelista ovat vielä vahvasti elossa, mestáruutta odotettu jo 19 vuotta. En nähnyt ottelua alusta asti, joten jäi epäselväksi, miksi Poolin pelaajilla oli musta surunauha.
 9. Live? Live!

  Nipa edelleen vedossa Pettymys oli ettei Niilo soittanut Rockin' in the Free Worldia tai Like Hurricanea. Mun mielestä konserin parhaat palat olivat Old Man (alkaa olla kohta ajankohtaista, vaikka kuvittelee olevansa ikuisesti 18 v.), The Needle and Damage Done, Helpless ja ekalta soololta tutu Cinnamon Girl sekä Everybody Knows This Is Nowhere. Viihdyrrävä keikka muttei niin hyvä kuin v. 2001 Crazy Horsen keralla heitetty keikka
 10. ELKRY:lle oma liiga EURO 2008 Betfairliigassa

  Sori tulee vähän myössä, mun käyttis Betfairliigassa on peket
 11. ELKRY:lle oma liiga EURO 2008 Betfairliigassa

  Elkry:n EURO2008 Ilmoittaudun mukaan. Alkusarjan ottelut jo veikattu. Petri
×