Jump to content

Epevi

Members
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Epevi

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Liverpool, HIFK
 1. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Hodari oli kaivanut Mourinhon pelikirjan ja Zaha oli laitettu TAA vastaan ja Benteke haki aktiivisesti Matipin puolelta pääpalloja. Tämä toimikin jälleen liian hyvin, kunnes VVD otti Benteken jatkuvaan vartiointiin. Siihen loppuivat Benteken eväät. Pelillisesti aika tahmeaa, mutta ei Palace ole ikinä helppo vastus ollut ja muutkin isot ovat saaneet tehdä täyden työn, että ovat edes pisteitä kaivaneet. Mukavaa oli huomata, että Kloppo pystyy pelin aikana tekemään peliliikkeitä. Huono kenraali, hyvä esitys?
 2. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Poolin peli toimii aivan murhaavasti, kun vastassa on myös pelaava ja korkealla linjalla pelaava joukkue. Kuten Bayern Munchen harkkapelin jälkeen totesin, Liverpool on aivan kykenevä nostamaan UCL pyttyä kauden lopussa, juurikin edellä mainituista syistä. Porto ei tosiaan ollut nyt varsinainen tasonmittari ja kuten Ippe totesi, heillä ei selvästi ole vain kokemusta tämän tason peleistä ja kieltämättä nyt skouttaus oli mennyt päin honkia. Eilen saatiin enemmän vastahyökkäyksiä kuin pariin kuukauteen valjussa ja hienointahan tässä on, että mikään pudotuspeleissä oleva joukkue ei lähde kotona sumputtamaan jatkossakaan. Kyllä tässä alkaa olemaan aivan kiimassa sieniliigan suhteen ja melkein jo toivoisi Barcelonan asettuvan vastaan seuraavalla kierroksella. Toki, kuten sanottu, takaportti on aina olemassa kun Liverpool on kyseessä.
 3. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Eiköhän Hudden foorumeilla olla molari haukuttu, tää on Liverpoolin foorumi Mahtavaa tekemistä se oli Saneltakin, mutta poolissa pitäisi olla molari, joka ottaa nuo kiinni. Huddersfieldissä oletusarvo ei ehkä ole niin korkea. Mielipiteensä kullakin.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kannattaa näissä Kloppon puheissa myös miettiä, kuinka järkevää olisi sanoa olevansa etsimässä kuumeisesti tammikuussa Coutinhon korvaajaa. Hinta pomppaisi jokaisen pelaajan kohdalla ainakin kymmenen miljoonaa. ja ylikin. VVD diilikin tuli hieman puskan takaa ja varmasti tästäkin saagasta on opittu edes jotain, jos ei paljoa. Se, kenet tulisi hankkia, onkin sitten kinkkisempi juttu. Keskikentän epätasapaino paistaa puolustuspelaamisessa ja taas Coutinhon syöttöjen ollessa historiaa, tarvittaisiis siis joku visionääri kentälle. Helpoin ratkaisu olisi kuitenkin mielestäni selkeän strikerin hankkiminen ( Werner omaisi myös pääpelivoimaa) joka mahdollistaisi Firminon tiputtamisen alemmas. Can voi hoitaa puolustavan keskikentän roolin kunnes häipyy.
 5. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Näinhän se oli, että tämä Swansea peli oli se ensimmäinen testi Coutinhon jälkeiseen aikaan. Korkealla linjalla pelaavia joukkueita ei ole Kloppon aikana ole ollut juuri ongelmia, mutta bussijengejä vastaan on sitten tarvittu usein pikku taikurin taikoja. Aika hyvin tuolla brittien saarilla on analysoitu, mitä poolin tulisi tehdä tuolla 150 miljoonalla ja aikas yksimielinen ajatus on, että Cou pitää korvata samantasoisia palloja jakelevalla kaverilla. Salah elää näistä pieneen rakoon tulevista puhkaisevista syötöistä ja nyt kun vielä Real Madrid on huhuttu olevan miehen perässä, tulisi Liverpoolin ehdottomasti saada Mou vakuuttuneeksi nykyisen seuransa olevan se mahdollisuus nostaa pyttyjä. Eilistä peliä katsellessa huomasi, että suurin ongelma oli kahden linjan ohittavat pystysyötöt ja uskottavan laukaisu-uhan puuttuminen, joka mahdollisti Joutsenien tiiviin yhdeksän miehen linjan oman kuudentoista edessä. Tähän väliin ei pool onnistunut kuin muutaman kerran pelaamaan ja tuolloin saatiinkin vaarallisimman näköiset paikat. Mikäli tällä kaudella tullaan vielä vastaavaan tilanteeseen, jossa vastajoukkue bussittaa ottelun päätösneljänneksellä ja tarvitaan maali, pitäisi Kloppon mielestäni aikasemmin uskaltaa sijoittaa VVD targetiksi laitapakeille keskityksiin. Nykyinen hyökkäyspoppoo on kuitenkin mikkihiirejä verrattuna Valioliigapuolustuksiin, eikä joukkueiden tarvitse niinkään huolehtia korkeista keskityksistä. Summasummarum Liverpoolin pelitaktiikka on toimiessaan liigan paras, mutta se on tasan jokaisen joukkueen tiedossa ja täten "helppo" puolustaa.
 6. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Mielenkiintoinen statistiikka video. Vähemmän yllättäen noissa syöttöprosenteissa kärjen miehittävät kärkijoukkueiden pelaajat ja poolin topparit ( jotka eivät ole surkeita syöttäjiä ) löytyvät myös listalta. Toivottavasti saadaan tilastoja sen jälkeen, kun VVD on pelannut tarpeeksi pelejä Liverpoolin paidassa. Uskoisin prosenttien nousevan, kun pelitapa ja pelikaverit ovat suotuisampia tähän.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Tää oli tärkeä. Jos joku hullu maksaa Lovrenista sen 20miljoonaa niin sileeksi, muuten en myisi vaan pitäisin neljä topparia rotaatiossa. Hienoa myös, että pool selvästi on mukana pelissä näissä isojen kalojen narraamisessa, eikä city ja kumppanit vie pelaajia nenän edestä.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  mm. sportti.com huhilee, että VVD diili tehty ja 70 milj puntaa?
 9. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Gini oli kyllä ottelun pimennossa, mutta johtuuko enempi roolituksesta vai pelaajan suorituksesta? En osaa sanoa, koska en nähnyt Giniä kentällä... Myönnään, että oli pelko persiissä tämän ottelun suhteen. Kolmas tasuri ja kriisi olisi valmis, mutta upea esityshän sieltä saatiin. Jotenkin toi ketsuppipullo aina aukeaa kun saadaan se avausmaali tehtyä tarpeeksi ajoissa ja tällöin voidaan se 1-2 maalia vielä päästääkin. Lovrenilta miehekäs peli ja yleensä se tarkoittaa, että omissa on nollat. Kertoo jotain sekin. Jotenkin tuli mieleen ottelun aikana ja etenkin sen jälkeen, kun Cou ja Firmino keskustelivat nurmella, että ei Cou pelaa poolissa enää tammikuussa. Kaveri ei ole hymyillyt edes omien maalien jälkeen ja vaikuttaa aivan kypsältä Barcan poimittavaksi. Tammikuun siirtoikkunassa mielestäni kannattaisi pyrkiä korvaamaan pikku taikuri, sillä on tuo hyökkääminen aivan erinäköistä, kun keskikentältä löytyy palloa taitavasti jakeleva pelaaja.
 10. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Vieraspeliin Portoa vastaan on nyt syytä vakauttaa puolustuspeliä ja huolella. Kuten illukka totesi, Porto lähtee hyökkäämään ja sen pitäisi sopia poolille täydellisesti. Alakertaa tukemaan nyt yksi keskikentältä ( Can? tai jopa Gomez??) ja selkeä rooli paikkaamaan toppareiden möhläilyjä. Hendo keskelle ja antaa tutun nelikon vastata nopeista vastahyökkäyksistä. Toki me hankitaan VVD tammikuussa eikä puolustuksessa ole enään murheita. Sarkasmi huom.
 11. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Gomez topparina saa ainakin itseltä ison peukun. Kaverilla on itseluottamus tapissa ja tuntuu pelaavan hyvin aina kentällä, toki oppirahat on vielä maksettava. Kuitenkin tilanne tulee olemaan se, että oikealle laidalle on Clynen paluun jälkeen kolme ukkoa, joille toivoo peliaikaa, kun taas toppareista puuttuu se yksi tai kaksi ukkoa. Jospa vastaus on kokoajan ollutkin nenän edessä? Tosin mä ottelu täytyy hoitaa Lovren-Klavan kaksikollakin. Jos siellä on kummallakaan yhtään vaivoja, niin tuntuisi järjettömältä heittää tuo kaksikko ohi Gomezin.
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllä kiitos. Mane - Auba - Salah Cou - Lallana/firmino Keita Moreno - X!/Gomez - Matip - TAA/Clyne
 13. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Yksi surkeimmista peleistä Liverpoolilta tällä kaudella. Saa olla eri mieltä. Joukkue ei ole ollut tämän kaltaisessa myllyssä tällä kaudella, eikä varmaan Kloppon aikana kertaakaan. Tuo 3 maalia avauspuolikkaalle loi harhan loistavasta puoliajasta (joka maaleissa toki olikin), mutta vaikka kuinka nautittaisiin vastaiskupelaamisesta niin 70-30 pallonhallinta on aivan liikaa eikä kukaan pelaaja jaksa tätä 90 minuuttia. Eka puoliaika jaksettiin, toiselle passivoiduttiin, henkilökohtainen virhe ja joukkueen mentaalinen sulaminen joka on loistava aasinsilta surkeimman pelaajan palkinnon saajaan Hendersoniin. Jordan ei ole eikä tule olemaan mestarijoukkueen alin keskikenttäpelaaja. Olen aikasemminkin ottanut kantaa poolin puolustuspelaamisen heikkouteen nimenomaan linjan edessä kuin itse toppareiden surkeuteen. Puolustus aivan hirveää taas tänään, mutta jos aiemmin syöttöpelaaminen on nostanut kipparin pisteitä, niin tänään arviolta 60% syöttötarkkuus kertonee kaiken oleellisen. Mainittakoon vielä, että pool sai toisella puoliajalla ensimmäisen kontrolloidun hyökkäyksen 25 minuutin pelin jälkeen. Yhtäkaikki, 3-3 enemmän kuin ansaittiin ja pakko olla tyytyväinen. Lopun tasoitus kulmapotkusta oli käsikirjoitettu ja varmaan jokainen täälläkin sen jo tiesi tapahtuvan. Kloppolle pienet propsit vaihdoista, joilla edes vähän tapettiin Sevillan momentumia. Muuten Sevilla on voittanut jokaisen toisen puoliajan Liverpoolia vastaan Kloppon aikana.
 14. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Katohan! Ketsuppipullo. Nyt vaan sama intesiteetti kun vaihtomiehet ottavat vastuun ( toivottavasti) toiselle puoliajalle!
 15. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Toivottavasti Sturre saa enempi peliaikaa tänään, puoltuntii Firmino ollu aivan yössä.
×