Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  518
 • Joined

 • Last visited

About AnderH

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 06/10/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Videot

  (Lainkaan vähättelemättä alkuperäisen videon aihetta)
 2. Keskinkertaiselta joukkueelta keskinkertainen peli. Jos sä pelaaat viidestä pelistä yhden hyvin, sä olet sille tasolle heikko pelaaja. Ei se suurseuran pelipaita huonosta pelaajasta tee yhtään parempaa, vaikka fifassa saakin paremmat statsit.
 3. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Legendaarisen PSG-ottelun jälkeen 3 voittoa 15:sta! Hyvin sujunut pre-season ja Chelsea-ottelun toinen puoliaika antoivat näköjään turhaa toivoa. Samat ongelmat ne on siellä kuin viimekin kaudella. Todennäköisesti Solskjaer ei joulua ruorissa näe, ja Woodward ottaa tuttuun tapaan seuraavaa ukkoa kokeilemaan. Kukapa nyt saadusta vallasta haluaisi luopua - ehkä hyvä johtaja.
 4. Siirtohuhut

  Jos jotain positiivista nyt haluaa hakea, niin ainakin paniikkihankinnat ollaan jätetty tekemättä, vaikka toimistollakin varmasti tunnetaan painetta toimia.
 5. Siirtohuhut

  Di Marzion mukaan Bruno Fernandesin siirtyminen Unitediin on askeleen päässä.
 6. Siirtohuhut

 7. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Woodwardin tuntien sieltä tulee jatkosopmus palkankorotuksella. Saa ottaa talteen
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Sanon vaan, että omasta mielestä on ihan naurettavaa ja huolestuttavaakin miten vähällä Woodward pääsee mediassa ja fanien keskuudessa, kun tarkastellaan seuran nykytilaa.
 9. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Manageria vaihtoon ja uutta projektia aluille. Kyllä se ehkä joskus osuu.
 10. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Niin no toisaalta kyllähän se Ole aika ilkeästi presserissä sanoi... Otti varmasti runopojilla sydämeen.
 11. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Viimeisin tasapainoinen ottelu taitaa olla helmikuun puolelta - hieman huolestuttavaa. Woodward taisi kourallisen ottelun perusteella todeta, ettei sille director of footballille olekaan tarvetta - todella, todella huolestuttavaa. Kohtalaisesti United on onnistunut pelaamaan kolme viimeistä ottelua Wolvesia ja Watfordia vastaan. Tasoero ei ole ollut suuri. Tästä on hyvä lähteä Barcelonan kimppuun.
 12. Itsehän pistin juuri aamulla viaplayn tilauksen poikki. Eivät taida Briteissä tajuta, miten hyvää mainosta nämä lähetysrajoitukset ovat striimeille.
 13. Tämä on tosiaan neljäs kerta tällä kaudella, kun United ja Liverpool pelaavat samaan aikaan viideltä, ja joka kerta ruudussa on ollut Poolin peli. Tokihan siellä oli arkipelinä United - Arsenal, joka varmasti pitkin hampain jouduttiin näyttämään Burnley - Liverpool -pelin sijasta. Tässä kun otetaan huomioon se, että Liverpool tullee ihan perustellusti mestaruuskamppailun takia samaan keväällä loputkin kello viiden pelinsä näkymään Viasatilla suorana, olisi vielä näin tammikuussa ollut kiva saada Unitedia suorana ruutuun naapurien sijasta. Mukavan palvelusta on maksella, kun seuraavan viikonlopun cup-pelikin tulee ilmaiseksi Yleltä. E. Taitaa myös kierros 24 jäädä Unitedin osalta näkemättä, kun vastassa on Burnley kotona, ja samaan aikaan City pelaa Harakoita vastaan vieraissa. Siinä olisi kolmen United-ottelun putki, joissa rahoilleen ei saa vastinetta.
×