Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  530
 • Joined

 • Last visited

About AnderH

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 06/10/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

507 profile views
 1. Siirtohuhut

 2. Siirtohuhut

  United ryöväsi riveihinsä vuosi sitten Monacon huippulahjakkuuden Hannbial Mejbrin. Kyseessä saattaa olla melkein Greenwoodin veroinen talentti. Pelaaja ilmeisesti viihtyy hyvin hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa. Kyseessä on vasta 17-vuotias pelaaja, joka kuitenkin saattaa olla ykkösjoukkueen mukana ensi kaudella. Brunon varamieheksi Mejbristä ei varmasti vielä ole, mutta voisi olla ihan toimiva ratkaisu hankkia tuohon roolin joku vanhempi ja samalla halvempi vaihtoehto.
 3. Mason Greenwood

  Siitä grafiikkaa, joka osoittaa kuinka poikkeuksellisesta maalintekijästä on kyse. Ei pidä antaa odotusten nousta liian suuriksi, mutta vähän pettynyt olen jos 350 maalia ei Greenwoodilla mene rikki United-paidassa.
 4. Siirtohuhut

  Rashford - Greenwood - Sancho voisi olla muutaman vuoden päästä melko kovettava kolmikko niin seura- kuin maajoukkueessakin.
 5. Ajatuksia tästä kaudesta

  Virus on palannut Carringtoniin myrkyttämään joukkuehenkeä. Upotteessa ilmeisesti yrittää hukuttaa joukkuetoveria porealtaaseen.
 6. Kohta 300 minuuttia liigassa ilman maaleja. Projekti jatkuu.
 7. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Täysin pöyristyttävä tilasto. Kaiken järjen mukaan seuraajaa kartoitetaan kaikessa hiljaisuudessa.
 8. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Watfordille helposti kauden toinen voitto.
 9. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Se on nykyjalkapallossa haasteellista murtaa puolustusta, jos kymppipaikan pelaaja ja laitapakit eivät tarjoa juuri mitään ylöspäin.
 10. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Viasatilla näytetään samat Valioliiga-ottelut kuin Englannissakin näytetään. Viasat saa päättää ainoastaan lauantain kello viiden ottelun. Tuolloinhan ei saarilla televisioida mitään peliä. Lähtökohtaisesti Eurooppa-liigan takia sunnuntaille siirrettyjä pelejä ei televisioida. Olen ymmärtänyt, että Viasat pystyy tällaisenkin pelin näyttämään, mutta se tapahtuu jonkun kello viiden pelin kustannuksella. Huominen peli taitaa tosiaan olla tällainen siirretty peli.
 11. Surullisinta tässä on se, että eivät nämä tappiot jaksa enää edes harmittaa. Standardit nyt vaan ovat laskeneet pohjamutiin.
 12. Videot

  (Lainkaan vähättelemättä alkuperäisen videon aihetta)
 13. Keskinkertaiselta joukkueelta keskinkertainen peli. Jos sä pelaaat viidestä pelistä yhden hyvin, sä olet sille tasolle heikko pelaaja. Ei se suurseuran pelipaita huonosta pelaajasta tee yhtään parempaa, vaikka fifassa saakin paremmat statsit.
 14. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Legendaarisen PSG-ottelun jälkeen 3 voittoa 15:sta! Hyvin sujunut pre-season ja Chelsea-ottelun toinen puoliaika antoivat näköjään turhaa toivoa. Samat ongelmat ne on siellä kuin viimekin kaudella. Todennäköisesti Solskjaer ei joulua ruorissa näe, ja Woodward ottaa tuttuun tapaan seuraavaa ukkoa kokeilemaan. Kukapa nyt saadusta vallasta haluaisi luopua - ehkä hyvä johtaja.
×