Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited

About AnderH

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 06/10/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

628 profile views
 1. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Karmeaa on tuo yhden maalin johtoasemassa pelaaminen lopussa ollut tällä kaudella. Ei jostain syystä ole ollut kauheasti kykyä hallita peliä siinä kohtaa.
 2. Kausi 2020-21 käyntiin

  Amad Diallo ensimmäistä kertaa vauhdissa Liverpoolin u23-joukkuetta vastaan kello 15. http://papahd.cc/mu-tv
 3. Vaikea lohkohan tämä oli. Isot voittivat toisensa kaikki kertalleen. United ainoa joka kävi sössimässä Turkissa, mutta mitäpä sitä liikaa jossitelemaan. Mutta sitten... Joukkue on aloittanut viimeiset kolme peliä heikosti, ja edessä on kuolemanottelu. Kaiken järjen mukaan ennen ottelua on painotettu alun tärkeyttä. Joukkue lähtee pelaamaan viiden linjalla. 13 minuuttia pelattu. Peli 0-2. Mitä Vi**ua ihan oikeasti! Kuten ylempänä tuotiin sivuttiin, niin onhan tuossa joukkueessa aivan järkyttävä johtajuusongelma. Onko se sitten joukkueen sisäistä vai valmennuksen tasolla. En tiedä, varmaan molempia. Eipä siinä. Ei Eurooppa-liiga tälle joukkueelle väärä kilpailu ole. Kenties sitten kahden vuoden päästä uudestaan sieniliigaa uuden projektin kera.
 4. Siirtohuhut

  The Athletic avannut Sancho-keissiä. En ala maksullista artikkelia liittämään (saa muuten hintaan dollari/kk puoleksi vuodeksi), mutta tuossa on twitter-ketju aiheesta. On tämä surullista touhua.
 5. Finanssiasiat

  Kesän nettokulutus 35 miljoonaa puntaa.
 6. Siirtohuhut

  Fabrizio Romanon mukaan agenttipalkkio ilmeisesti lähentelee kymmentä miljoonaa euroa. Huippupelaajan vuoden palkka sopimusneuvotteluista. Onko tällaiset ihan normaaleita nykysiirroissa, vai viedäänkö Unitedia vaihteeksi kuin pässiä narussa? "We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of. Watch this space."
 7. Finanssiasiat

  Tässä päästäänkin sitten mielenkiintoisen kysymyksen äärelle. Onko taloudellisesti kannatavampaa olla mestarikandidaatti Manchester Cityn rinnalla, vai olla vakionaama Mestarien liigan lohkovaiheessa? Ovathan Everton ja West Hamkin top kahdessakympissä, kun verrataan jalkapalloseurojen liikevaihtoja, vaikkei kumpikaan niitä menestystä edes Eurooppa-liigassa. Jalkapalloseura ja pörssiyhtiö on kyllä vaikea yhdistelmä.
 8. Finanssiasiat

  Eipä tässä mitään uutta, mutta postataan, jottei totuus unohtuisi. Kuvottavaa
 9. Siirtohuhut

  United ryöväsi riveihinsä vuosi sitten Monacon huippulahjakkuuden Hannbial Mejbrin. Kyseessä saattaa olla melkein Greenwoodin veroinen talentti. Pelaaja ilmeisesti viihtyy hyvin hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa. Kyseessä on vasta 17-vuotias pelaaja, joka kuitenkin saattaa olla ykkösjoukkueen mukana ensi kaudella. Brunon varamieheksi Mejbristä ei varmasti vielä ole, mutta voisi olla ihan toimiva ratkaisu hankkia tuohon roolin joku vanhempi ja samalla halvempi vaihtoehto.
 10. Mason Greenwood

  Siitä grafiikkaa, joka osoittaa kuinka poikkeuksellisesta maalintekijästä on kyse. Ei pidä antaa odotusten nousta liian suuriksi, mutta vähän pettynyt olen jos 350 maalia ei Greenwoodilla mene rikki United-paidassa.
 11. Siirtohuhut

  Rashford - Greenwood - Sancho voisi olla muutaman vuoden päästä melko kovettava kolmikko niin seura- kuin maajoukkueessakin.
 12. Ajatuksia tästä kaudesta

  Virus on palannut Carringtoniin myrkyttämään joukkuehenkeä. Upotteessa ilmeisesti yrittää hukuttaa joukkuetoveria porealtaaseen.
 13. Kohta 300 minuuttia liigassa ilman maaleja. Projekti jatkuu.
×