Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

About AnderH

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 06/10/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. Kausi 2021-22 käyntiin

  Hyvä juttu Rangnickista https://elmotv.com/manchester-unitedilla-on-kasissaan-kultakimpale-mutta-myos-kyky-hukata-se/
 2. Liioittelematta huonoin joukkue, suhteessa materiaaliin, jonka pelejä olen nähnyt. Kysymys ei ole tuleeko potkuja, vaan milloin ne tulee. Liekö seurajohto odottaa siihen pisteeseen, että top4-sijoitus on käytännössä mahdottomuuus. Harmillista, jos näin.
 3. Valmennuksella hyvä tuuri, kun ainoat maalit tulivat pahoista yksilövirheistä, vaikka joukkue oli totaalisessa mankelissa 45min.
 4. Hyvä että ennen kauden alkua saatiin Olelle sorvattua jatkopahvi. Ties vaikka olisi karannut Barcelonaan kauden päätteeksi.
 5. Varmaan hyvä huomauttaa , että ottelu alkaa jo kello 19.45. Olisi ainakin itseltä saattanut jäädä matsia näkemättä, jos en tulospalvelua olisi muissa merkeissä avannut.
 6. Siirtohuhut

  Ilmeisesti joku lusitaani vielä tulossa Old Traffordille, pelimiehiä.
 7. On aika hassua, että valmennus ei vaihda lopussa maalivahtia, vaikka siellä on varmasti tiedossa, että De Gea on tojunut viimeistä 25:stä rankkarista nolla ja Henderson on torjunut 8/19.
 8. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Karmeaa on tuo yhden maalin johtoasemassa pelaaminen lopussa ollut tällä kaudella. Ei jostain syystä ole ollut kauheasti kykyä hallita peliä siinä kohtaa.
 9. Kausi 2020-21 käyntiin

  Amad Diallo ensimmäistä kertaa vauhdissa Liverpoolin u23-joukkuetta vastaan kello 15. http://papahd.cc/mu-tv
 10. Vaikea lohkohan tämä oli. Isot voittivat toisensa kaikki kertalleen. United ainoa joka kävi sössimässä Turkissa, mutta mitäpä sitä liikaa jossitelemaan. Mutta sitten... Joukkue on aloittanut viimeiset kolme peliä heikosti, ja edessä on kuolemanottelu. Kaiken järjen mukaan ennen ottelua on painotettu alun tärkeyttä. Joukkue lähtee pelaamaan viiden linjalla. 13 minuuttia pelattu. Peli 0-2. Mitä Vi**ua ihan oikeasti! Kuten ylempänä tuotiin sivuttiin, niin onhan tuossa joukkueessa aivan järkyttävä johtajuusongelma. Onko se sitten joukkueen sisäistä vai valmennuksen tasolla. En tiedä, varmaan molempia. Eipä siinä. Ei Eurooppa-liiga tälle joukkueelle väärä kilpailu ole. Kenties sitten kahden vuoden päästä uudestaan sieniliigaa uuden projektin kera.
 11. Siirtohuhut

  The Athletic avannut Sancho-keissiä. En ala maksullista artikkelia liittämään (saa muuten hintaan dollari/kk puoleksi vuodeksi), mutta tuossa on twitter-ketju aiheesta. On tämä surullista touhua.
 12. Finanssiasiat

  Kesän nettokulutus 35 miljoonaa puntaa.
 13. Siirtohuhut

  Fabrizio Romanon mukaan agenttipalkkio ilmeisesti lähentelee kymmentä miljoonaa euroa. Huippupelaajan vuoden palkka sopimusneuvotteluista. Onko tällaiset ihan normaaleita nykysiirroissa, vai viedäänkö Unitedia vaihteeksi kuin pässiä narussa? "We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of. Watch this space."
×