Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  536
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AnderH

 1. Vaikea lohkohan tämä oli. Isot voittivat toisensa kaikki kertalleen. United ainoa joka kävi sössimässä Turkissa, mutta mitäpä sitä liikaa jossitelemaan. Mutta sitten... Joukkue on aloittanut viimeiset kolme peliä heikosti, ja edessä on kuolemanottelu. Kaiken järjen mukaan ennen ottelua on painotettu alun tärkeyttä. Joukkue lähtee pelaamaan viiden linjalla. 13 minuuttia pelattu. Peli 0-2. Mitä Vi**ua ihan oikeasti! Kuten ylempänä tuotiin sivuttiin, niin onhan tuossa joukkueessa aivan järkyttävä johtajuusongelma. Onko se sitten joukkueen sisäistä vai valmennuksen tasolla. En tiedä, varmaan molempia. Eipä siinä. Ei Eurooppa-liiga tälle joukkueelle väärä kilpailu ole. Kenties sitten kahden vuoden päästä uudestaan sieniliigaa uuden projektin kera.
 2. Siirtohuhut

  The Athletic avannut Sancho-keissiä. En ala maksullista artikkelia liittämään (saa muuten hintaan dollari/kk puoleksi vuodeksi), mutta tuossa on twitter-ketju aiheesta. On tämä surullista touhua.
 3. Finanssiasiat

  Kesän nettokulutus 35 miljoonaa puntaa.
 4. Siirtohuhut

  Fabrizio Romanon mukaan agenttipalkkio ilmeisesti lähentelee kymmentä miljoonaa euroa. Huippupelaajan vuoden palkka sopimusneuvotteluista. Onko tällaiset ihan normaaleita nykysiirroissa, vai viedäänkö Unitedia vaihteeksi kuin pässiä narussa? "We can do things in the transfer market that other clubs can only dream of. Watch this space."
 5. Finanssiasiat

  Tässä päästäänkin sitten mielenkiintoisen kysymyksen äärelle. Onko taloudellisesti kannatavampaa olla mestarikandidaatti Manchester Cityn rinnalla, vai olla vakionaama Mestarien liigan lohkovaiheessa? Ovathan Everton ja West Hamkin top kahdessakympissä, kun verrataan jalkapalloseurojen liikevaihtoja, vaikkei kumpikaan niitä menestystä edes Eurooppa-liigassa. Jalkapalloseura ja pörssiyhtiö on kyllä vaikea yhdistelmä.
 6. Finanssiasiat

  Eipä tässä mitään uutta, mutta postataan, jottei totuus unohtuisi. Kuvottavaa
 7. Siirtohuhut

  United ryöväsi riveihinsä vuosi sitten Monacon huippulahjakkuuden Hannbial Mejbrin. Kyseessä saattaa olla melkein Greenwoodin veroinen talentti. Pelaaja ilmeisesti viihtyy hyvin hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa. Kyseessä on vasta 17-vuotias pelaaja, joka kuitenkin saattaa olla ykkösjoukkueen mukana ensi kaudella. Brunon varamieheksi Mejbristä ei varmasti vielä ole, mutta voisi olla ihan toimiva ratkaisu hankkia tuohon roolin joku vanhempi ja samalla halvempi vaihtoehto.
 8. Mason Greenwood

  Siitä grafiikkaa, joka osoittaa kuinka poikkeuksellisesta maalintekijästä on kyse. Ei pidä antaa odotusten nousta liian suuriksi, mutta vähän pettynyt olen jos 350 maalia ei Greenwoodilla mene rikki United-paidassa.
 9. Siirtohuhut

  Rashford - Greenwood - Sancho voisi olla muutaman vuoden päästä melko kovettava kolmikko niin seura- kuin maajoukkueessakin.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Virus on palannut Carringtoniin myrkyttämään joukkuehenkeä. Upotteessa ilmeisesti yrittää hukuttaa joukkuetoveria porealtaaseen.
 11. Kohta 300 minuuttia liigassa ilman maaleja. Projekti jatkuu.
 12. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Täysin pöyristyttävä tilasto. Kaiken järjen mukaan seuraajaa kartoitetaan kaikessa hiljaisuudessa.
 13. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Watfordille helposti kauden toinen voitto.
 14. 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

  Se on nykyjalkapallossa haasteellista murtaa puolustusta, jos kymppipaikan pelaaja ja laitapakit eivät tarjoa juuri mitään ylöspäin.
 15. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Viasatilla näytetään samat Valioliiga-ottelut kuin Englannissakin näytetään. Viasat saa päättää ainoastaan lauantain kello viiden ottelun. Tuolloinhan ei saarilla televisioida mitään peliä. Lähtökohtaisesti Eurooppa-liigan takia sunnuntaille siirrettyjä pelejä ei televisioida. Olen ymmärtänyt, että Viasat pystyy tällaisenkin pelin näyttämään, mutta se tapahtuu jonkun kello viiden pelin kustannuksella. Huominen peli taitaa tosiaan olla tällainen siirretty peli.
 16. Surullisinta tässä on se, että eivät nämä tappiot jaksa enää edes harmittaa. Standardit nyt vaan ovat laskeneet pohjamutiin.
 17. Videot

  (Lainkaan vähättelemättä alkuperäisen videon aihetta)
 18. Keskinkertaiselta joukkueelta keskinkertainen peli. Jos sä pelaaat viidestä pelistä yhden hyvin, sä olet sille tasolle heikko pelaaja. Ei se suurseuran pelipaita huonosta pelaajasta tee yhtään parempaa, vaikka fifassa saakin paremmat statsit.
 19. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Legendaarisen PSG-ottelun jälkeen 3 voittoa 15:sta! Hyvin sujunut pre-season ja Chelsea-ottelun toinen puoliaika antoivat näköjään turhaa toivoa. Samat ongelmat ne on siellä kuin viimekin kaudella. Todennäköisesti Solskjaer ei joulua ruorissa näe, ja Woodward ottaa tuttuun tapaan seuraavaa ukkoa kokeilemaan. Kukapa nyt saadusta vallasta haluaisi luopua - ehkä hyvä johtaja.
 20. Siirtohuhut

  Jos jotain positiivista nyt haluaa hakea, niin ainakin paniikkihankinnat ollaan jätetty tekemättä, vaikka toimistollakin varmasti tunnetaan painetta toimia.
 21. Siirtohuhut

  Di Marzion mukaan Bruno Fernandesin siirtyminen Unitediin on askeleen päässä.
×