Jump to content

AnderH

Members
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Finanssiasiat   
  Kesän nettokulutus 35 miljoonaa puntaa.
 2. Like
 3. Confused
  AnderH got a reaction from Melrose in 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road   
  Watfordille helposti kauden toinen voitto. 
 4. Haha
  AnderH got a reaction from Tasanteen tietäjä in Videot   
  (Lainkaan vähättelemättä alkuperäisen videon aihetta)

   
 5. Like
  AnderH got a reaction from Melrose in Siirtohuhut   
  Jos jotain positiivista nyt haluaa hakea, niin ainakin paniikkihankinnat ollaan jätetty tekemättä, vaikka toimistollakin varmasti tunnetaan painetta toimia.
 6. Like
  AnderH got a reaction from Crisu7 in Manchester United- Kausi 2018-19   
  Sanon vaan, että omasta mielestä on ihan naurettavaa ja huolestuttavaakin miten vähällä Woodward pääsee mediassa ja fanien keskuudessa, kun tarkastellaan seuran nykytilaa. 
 7. Like
  AnderH got a reaction from Crisu7 in Manchester United- Kausi 2018-19   
  Sanon vaan, että omasta mielestä on ihan naurettavaa ja huolestuttavaakin miten vähällä Woodward pääsee mediassa ja fanien keskuudessa, kun tarkastellaan seuran nykytilaa. 
 8. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United   
  Viimeisin tasapainoinen ottelu taitaa olla helmikuun puolelta - hieman huolestuttavaa. Woodward taisi kourallisen ottelun perusteella todeta, ettei sille director of footballille olekaan tarvetta - todella, todella huolestuttavaa.
  Kohtalaisesti United on onnistunut pelaamaan kolme viimeistä ottelua Wolvesia ja Watfordia vastaan. Tasoero ei ole ollut suuri. Tästä on hyvä lähteä Barcelonan kimppuun.
 9. Thanks
  AnderH got a reaction from 20Legend in Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset   
   
 10. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 19.1.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford   
  Tämä on tosiaan neljäs kerta tällä kaudella, kun United ja Liverpool pelaavat samaan aikaan viideltä, ja joka kerta ruudussa on ollut Poolin peli. Tokihan siellä oli arkipelinä United - Arsenal, joka varmasti pitkin hampain jouduttiin näyttämään Burnley - Liverpool -pelin sijasta. Tässä kun otetaan huomioon se, että Liverpool tullee ihan perustellusti mestaruuskamppailun takia samaan keväällä loputkin kello viiden pelinsä näkymään Viasatilla suorana, olisi vielä näin tammikuussa ollut kiva saada Unitedia suorana ruutuun naapurien sijasta. 
  Mukavan palvelusta on maksella, kun seuraavan viikonlopun cup-pelikin tulee ilmaiseksi Yleltä. 
  E. Taitaa myös kierros 24 jäädä Unitedin osalta näkemättä, kun vastassa on Burnley kotona, ja samaan aikaan City pelaa Harakoita vastaan vieraissa. Siinä olisi kolmen United-ottelun putki, joissa rahoilleen ei saa vastinetta. 
 11. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Manchester United- Kausi 2018-19   
  Melko synkässä tilanteessa United on tällä hetkellä. Mutta miten tätä tilannetta pitäisi lähteä ratkaisemaan? Mourinho ulos ja seuraava koittamaan onneaan? Mourinhon potkiminen ulos tällä hetkellä olisi lähinnä ensiapua ahdistukseen, mutta ei sillä hirveästi autettaisi syytä siellä ahdistuksen takana, kun otetaan huomioon, ettei siellä hirveästi ole kovia tekijöitä vapaana. Zidanen en usko olevan ratkaisu. Ranskalaisella ja Mourinholla - ainakin oman käsitykseni mukaan - on melko samanlainen filosofia hyökkäämisestä. Pelaajat hoitaa. Joukkueessa jossa on Lingardin ja Lukakun tasoista pallollista osaamista avauksessa, ei tällainen filosofia toimi. 
  Itse ainakin näen, että Mourinhon ura Unitedissa on kaatumassa ennen kaikkea epäonnistumisiin pelaajahankinnoissa. Tuon mukaan (Zlatan puuttuu) Mourinhon aikana seuraan on hankittu kymmenen pelaaja, joista tällä hetkellä Pogba ja varauksin Lindelöf ovat omasta mielestäni tällä hetkellä tärkeitä voimavaroja ykkösjoukkueessa. Tuosta kun nostetaan esiin Sanchezin palkka ja Lukakun sekä Fredin siirtosummat, niin "luokaton" lienee oiva adjektiivi kuvaamaan suorituksia siirtomarkkinoilla. Jos nyt vielä lisää halutaan lyödä, voitaisiin melkein sanoa, että ei noilla Pogban lahjoilla hirveästi huonommin olisi voinut United-ura mennä.
  Olisi kiva tietää, mitä Woodward miettii tällä hetkellä. Näillä otteilla paine valmentajan potkuihin kasvaa koko ajan. Kuka lienee seuraava onnekas, jolle tarjotaan paikkaa managerien hautausm.. Disneylandissä. Vähintäänkin mielenkiintoinen veto oli Woodwardilta tarjota talvella usean vuoden jatkosopimus managerille, ja seuraavana kesänä päättää, että ei sitä luottoa nyt sittenkään löydy. Oli perusteltua olla takaamatta Mourinhoa siirtomarkkinoilla, kun otetaan aiemmat otteet siirtomarkkinoilla huomioon, mutta mikä järki siinä jatkosopimuksessa sitten oli? 
  Jos saisin päättää, lähtisin pelastamaan seuraa seuraavalla tavalla. Painotan sanaa pelastaa. Unitedin liikevaihto kyllä varmasti nousee, mutta muilla kärkiseuroilla tulee nousemaan paljon nopeammin, jos tämä kyntäminen jatkuu vielä pitkään. Kuten tekstin alussa sivusin, en antaisi tässä kohtaa potkuja Moulle, jollei nyt sitten täydellistä romahtamista tapahdu. Tärkein prioriteetti tässä kohtaa olisi löytää pätevä director of football. Ilmeisesti DoFia siellä ollaan etsimässäkin. Samalla Unitedin tulisi kartoittaa manageria, joka ottaa Mourinhon paikan aikanaan. Tämän managerin tulee olla tietenkin DoF:n hyväksymä, joten DoF:n nimittämisessä ei saa vitkastella. Liverpoolista voidaan katsoa esimerkkiä siitä kuinka pitkän tähtäimen luotto manageriin on jo mennyt, mutta manageri on silti pidetty ohjissa, kun selvää eom:ää ei juuri sillä hetkellä ollut saatavilla. Lopulta saatiinkin priimaa, kun oltiin kärsivällisiä. (Tai no mistä minä tiedän milloin siellä luotto Rodgersin menetettiin, mutta noin se olisi voinut hyvinkin mennä.)
  Oma suosikki tulevaisuudessa Unitedin peräsimeen olisi Pochettino (ja en sano tätä illan ottelun perusteella). On totta, että herra ei ole valmentajana mitään voittanut, mutta hän peluutta jalkapalloa, jonkalaista haluaisin Unitedin pelaavan ja on samalla vienyt Spursia paljon eteenpäin. Pitää myös muistaa, että hyvä DoF mahdollistaa rohkeat managerivalinnat ilman sitä, että epäonnistumisesta seuraa useiden vuosien kyntäminen.
 12. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Siirtohuhut   
  Saas nähdä päästäänkö miljoonan viikkopalkkaan ennen siirron varmistumista. Nyt vasta £600k/vk.
 13. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Manchester United - Kausi 2017/18   
  Joukkue pääsee sitten aloittamaan vuoden 2018 kutakuinkin täydessä syöksykierteessä. Kova Mourinho-fani olen, mutta on sanottava, että Unitedin hyökkäyspelaaminen on ylivoimaisesti huonoiten valmennettua top 6 -joukkueista. Eihän tossa jumalauta ole yhtään mitään ideaa, kun pitäisi vähäänkään hitaammin rakentaa! 10 jätkää seisoo ja odottaa, mitä se pallollinen tekee.
   
  Kausi tosiaan alkoi ihan kivasti, mutta pikkuhiljaa hyökkäyspelin taso on laskenut viime vuosilta tutummalle tasolle. Syyskuun jälkeen hyviä otteluita on ollut siellä täällä. Liigan puolella viimeisen kolmen kuukauden aikana United on onnistunut tekemään kotonaan enemmän kuin yhden maalin kaksi kertaa. Otteluita on ollut tuona aikana seitsemän. Ensimmäisessä neljässä kotiottelussa United jäi kerran alle neljän maalin. Siinä on melko karua luettavaa kotivireen laskusta. Syystä tai toisesta vieraissa maaliverkko on soinut useammin. Liekö syynä tähän se, että vieraissa United pääsee useammin vastaiskuihin vastustajan pelatessa kotonaan rohkeammin.
   
  Mourinho voisi harkita muutoksia omaan valmennustiimiinsä. Liekö miten pitkään samat jampat vaikuttaneet taustalla. Kyllähän Sir Alexillakin vuosien varrella porukka vaihtui. Tässä kohtaa voisi nostaa esille Carlos Queiroksen merkityksen Unitedin edellisessä UCL-voittajajoukkueessa. Samanlainen kaveri voisi olla ihan kova haku nykyiseen valmennusryhmään. Yhtenä - ja varsin realistisena - vaihtoehtona lienee se, että muutos tulee seuran toimesta suoraan penkin päähän, jos Top nelosesta tulee tippuminen.
   
  Toisaalta United on onnellisessa asemassa siinä mielessä, että seuralla on resursseja hankkia pelaajia, joilla on taitoa ratkoa nämä tiukat pelit, vaikka hyökkäyksen organisointi olisikin heikommalla tasolla. Parilla sadalla miljoonalla tuhon voisi saada parikin sateentekijää. Mourinhon puolustukseksi on sanottava, että hän on onnistunut edeltäjäänsä paremmin pelaajahankinnoissa. Tässä voisi olla se tapa jolla Mou voisi menestyä, jos hän ei näe syytä tehdä muutoksia taustajoukkoihinsa. Riittääkö tämä mestaruuteen? Tuskin Guardiolan Cityä vastaan, mutta laadukkaat pelaajat ovat ihan hyvä lähtökohta seuraavalle managerille, joka lusitaanin jälkeen seuraan saapuu.
   
  En itse olisi antamassa Mourinholle potkuja keväällä, jos Mestarien liiga jää haaveeksi, vaan antaisin hänelle viimeisen sopimusvuoden aikaa kääntää kurssin. Tähän syynä se, että tässä on näitä projektien uudellenaloituksia tehty ihan tarpeeksi viime vuosina, eikä siellä taida ketään pätevää korvaajaa edes olla tarjolla. Toisaalta puolessa vuodessa voi tapahtua vaikka mitä valmentajamarkkinoilla. Tästä huolimatta melkoinen Guardiola saisi olla tarjolla, että tekisin valmentajavaihdon.
 14. Like
  AnderH got a reaction from Maz in Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset   
  Viime aikoina siirtohuhujenkin kohteena ollut Angel Gomes on tehnyt Unitedin kanssa ammattilaissopimuksen. 
   
  http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Club-News/2017/Dec/angel-gomes-signs-first-professional-contract-with-manchester-united.aspx?utm_campaign=ManUtd&utm_medium=post&utm_source=twitter
 15. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset   
  Wayne Rooney siirtyy takaisin kasvattajaseuraansa Evertoniin. 
   
  https://twitter.com/Everton/status/884023138270547968
   
  Englannin ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen paras maalintekijä, nuff said. Hattua päästä...
 16. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Siirtohuhut   
  Ja siitä!
   
  United agree fee with Everton for Lukaku
   
  E:
   
  https://www.instagram.com/p/BWRuiuthRnJ/?taken-by=paulpogba
   
  "paulpogbaSee you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP" 
 17. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in Siirtohuhut   
  Ja siitä!
   
  United agree fee with Everton for Lukaku
   
  E:
   
  https://www.instagram.com/p/BWRuiuthRnJ/?taken-by=paulpogba
   
  "paulpogbaSee you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP" 
 18. Like
  AnderH got a reaction from RedDevilKarra in (UEFA Europa League: Final) 24/05/2017: Ajax – 21:45 – Manchester Utd @ Friends Arena (Solna)   
  TRIPLA!
   
  KINGS OF EUROPE!
   
  ...ja mitä näitä nyt oli.  
   
  Niin ja se tärkein:
   

 19. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 21.5.2017 Manchester United - Crystal Palace FC @Old Trafford   
  Ihan kiva lopetushan sieltä saatiin liigalle tämän vuoden osalta. Pogballe varmasti tärkeää saada onnistumisia ennen finaalia, kun siviilielämän puolella on varmasti vielä raskasta.
   
  Mitchell pelasi laidalla omaan silmään kuin kunnon pelimies (Ikääkin toki "jo" 20 vuotta). En yllättyisi, jos ensi kaudella olisi roolia tarjolla ykkösjoukkueessa. Gomes tosiaan sai sen viisi minuuttia lopusta, ja samalla hän aloitti uuden aikakauden niin Manchester Unitedissa kuin Valioliigassakin. Gomes on nimittäin ensimmäinen tällä vuosituhannella syntynyt valioliigapelaaja. Sen verran lyhyt oli debyytti, että kaverin valmiudesta olla mukana ykkösjoukukeessa ei ottelun perusteella voi sanoa juuta tai jaata. Preseasonilla sataneen tähän paremmin vastauksia.
 20. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 21.5.2017 Manchester United - Crystal Palace FC @Old Trafford   
   VS. 
   
  21.5.2017
  17:00
  @Old Trafford
   
  Kannattaa katsoa matsi, vaikkei peli sinällään hirveästi kiinnostaisi. Tänään nimittäin saattaa olla mahdollisuus todistaa jonkun suuremman alkua, jos Angel Gomes pääsee kehiin. Päästessään kentälle Gomesista tulisi nuorin pelaaja edustusjoukkueessa sitten muuan Duncan Edwardsin. Eihän näistä junnuista koskaan mitään varmaa voi sanoa, mutta potentiaalia kaverilla on vaikka mihin. Fysiikka ei tosin millään taida vielä riittää miesten peleihin, jos ensi kautta miettii.
   
  E. Oli siellä 1956 maalivahti David Gaskell debytoinut kaikkein nuorimpana, joten Gomesista tulisi nuorin kenttäpelaaja sitten Edwardsin.
   
  Manchester United tänään:
   

 21. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 4.3.2017 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford   
  United tänään:
   

   
  E. Ehkä vähän yllätyksellinen avaus. Shaw avauksessa pitkästä aikaa.   Toivottavasti käyttää näytönpaikkansa. Bailly ei ole edes kokoonpanossa, mikä on sinänsä yllättävää, koska kaveri on pelikiellossa ensi torstaina. Liekö sitten jotain pientä loukkaantumista taustalla. Toisaalta Baillyllä on alla vähän heikompi jakso ja tuo toppariryhmä on sinänsä melko tasainen. Mieleniintoista nähdä miten RoJones pärjää. Vuodenvaihteessa kaksikko pärjäsi erinomaisesti. Etenkin viime ottelussa laidalla Rojo oli todella heikko, mutta keskellähän tuo on aina parhaat ottelunsa pelannut.
   
  Myös Carrickin avauspaikka tälläisessä ottelussa on ainakin itselle pieni yllätys. Monestihan Pogba ja Herrera ovat pelanneet kahdestaan näitä ennakkoon heikompia vastaan. Niin ja Väiski liigassa avauksessa. Milloin viimeksi?
   
  Veikataan 3-0 -voittoa.
 22. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 5.2.2017 Leicester City vs Manchester United @ King Power Stadium   
   
  https://gfycat.com/ActualHarmlessAustraliancattledog
   
  E. Martial on näköjään visusti koiran kopissa. Young-Rashford -vaihto kertonee kaiken oleellisen tilanteesta. 
   
  Itsellä jäi eka 30 min näkemättä, joten pelistä nyt ei kauheasti ole sanottavaa, kun toinen puoliaika oli läpsyttelyä. Varmasti helpottava ottelu henkisesti monelle pelaajalle tähän väliin. Nelossijakin nyt kahden pisteen päässä, mutta siitä nyt ei kannata puhua mitään.
   
  Olisivathan nuo voineet vähän maalieroa koittaa kaunistella. Viime vuonna UCL-paikka jäi kuitenkin siitä kiinni.
   
  Zlatanista tuli muuten vanhin 15 maalia kaudessa tehnyt pelaaja Valioliigassa. 20 maalia on ihan realismia, joka olisi 35 vuotiaalle melkoinen saavutus.
 23. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 15.1.2017: Manchester United - Liverpool @Old Trafford   
    vs 

   

   15.1.2017 klo 18:00

  Manchester United - Liverpool

  @Old Trafford

   

   

  Puskaradio tiesi kertoa, että siellä olisi ottelu tänään. Pidemmittä puheitta mennään suoraan Unitedin kokoonpanoon:

      

   

   

   
   

 24. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 31.12.2016 Manchester United vs Middlesbrough @ Old Trafford   
  Sir Alexille kiva synttärilahja. 
   
  Huh huh. Viimeksi Moskovan finaalin jälkeen kokenut näin voimakkaasti Unitedin kannattajana. Varovaisella nousuhumalla ehkä vaikutusta asiaan. 
   
  Hieno lopetus vuodelle. 
 25. Like
  AnderH got a reaction from 20Legend in 26.12.2016 Manchester United - Sunderland @ Old Trafford   
   VS. 
   
  26.12.2016 
  Old Trafford
  KO 17:00
   
   
  Tapaninpäivä ja Moyes palaa rikospaikalle - aineksia on hienolle futisiltapäivälle. United on viime aikoina päässyt voittoputkeen, kun viimeiset neljä ottelua kaikki kilpailut mukaanlukien on päätynyt punaisten voittoon. Kaiken kaikkiiaan viimeisen kymmenen ottelun formi alkaa olla toivotulla tasolla 7-3-0. Toki vielä muutama viikko sitten United kynsi liigassa pahasssa tasapelien sumassa.
   
  David Moyesin Sunderland on täydellisen katastrofialun jälkeen saanut raavittua tärkeitä voittoja nostaen päivän vieraat kolmen pisteen päähän viimeisestä säilyjästä. Edellisestä pelistä on alla 1-0 -kotivoitto Watfordista. Tänään kuitenkin vastus on - ainakin paperilla - eri luokkaa, joten voitto edellyttäisi kauden parasta peliä. Moyes ei ole myöskään koskaan onnistunut voittamaan ns. Big Fourin joukkuetta vieraskentällä. 
   
  Mourinhon mukaan vain Luke Shaw on sivussa ottelusta, joten United-fanien odottama Mkhitaryan palannee kokoonpanoon. Tässä ottelussa tuskin United vielä käyttää rotaatiota, koska seuraava ottelu on (vasta) Lauantaina, Joten tulivoimainen United nähtäneen tänään kentällä. Veikkaan myös, että Mourinho haluaa näyttää Moyesille miltä Manchester Unitedin pelin tulee näyttää pienempiä vastaan. Näiden jinxausten jälkeen peli päättynee 0-0 tai 0-1. Toivotaan kuitenkin selkeää 3-0 -kotivoittoa.
   
  Ottelun muuten näkee Ruotsin Viaplaysta.
   
  United tänään:
   

×