Jump to content

scania

Members
 • Content count

  646
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  scania reacted to ippe in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Yleensä kauden jälkeen tehdään aina yhteenveto pelaajan suorituksista, mutta ajattelin tällä kertaa tehdä piruuttani ennustuksen ykkösjoukkueen pelaajien tulevasta kaudesta. Voi sitten ensi toukokuussa vertailla, että miten odotukset ja peliesitykset kohtasivat.

  Maalivahdit: 

  1. Brad Jones - Australialainen maalivahti aloittaa Liverpoolissa neljännen kautensa. On saanut vastuuta lähinnä ykkösveskarin tuuraajana, eikä tähän asiaan ole muutosta luvassa tälläkään kaudella.

  22. Simon Mignolet - Hankittiin Sunderlandista £9 miljoonan siirtokorvauksella. Ensi kertaa urallaan suuren joukkueen ykkösmaalivahti, joten saa nähdä miten käsittelee paineet. Uskon, että on menestys jo ensimmäisestä kaudestaan lähiten.  Puolustajat:

  2. Glen Johnson - Englantilainen laitapakki on kärsinyt loukkaantumista, mutta pelasi viime kaudella aika paljon pelejä. On tuurannut Enriqueta vasemmalla, mutta tämä kausi mennee hyvin pitkälti tutulla paikalla oikealla laidalla. Suht' hyvän vasurin ansiosta tykkää leikata sisään ja laukoa kuudentoista ulkopuolelta, tehnee muutaman maalin alkavalla kaudella. Pelaa aina kun on kunnossa.

  3. Jose Enrique -  El Toro jakaa mielipiteitä. Omasta mielestäni espanjalainen on paikkansa ansainnut ja on liigan parhaita laitapakkeja. On varma alaspäin ja väläyttelee ajoittain hyökkäyspäässä. Varma aloittaja vasemmalla.

  4. Kolo Toure - Hankittiin Manchester Citystä ilmaissiirrolla Carragherin tilalle, Tällä hetkellä aloittava toppari, mutta mikäli uusi toppari hankitaan niin putoaa penkille. Hoitanee tonttinsa moitteettomasti, saanee peliaikaa lähinnä alkukaudesta, loukkaantuneiden paikkaajana sekä rotaatiossa. Kokeneena kaverina tärkeä pukukoppipelaaja.

  5. Daniel Agger - Hiljattain varakapteeniksi valittu tanskalainen on Liverpoolin puolustuksen tukipilari ja Carragherin lopetettua myös alakerran pitkäaikaisin pelaaja. Pelasi viime kaudella selkeästi enemmän kuin yhdelläkään aiemmalla ja pelaa alkavalla kaudellakin niin paljon kuin pystyy. Liigan parhaita toppareita.

  16. Sebastian Coates - Ihme, että on edelleen kirjoilla Liverpoolissa. Saapui pari kautta sitten kovin odotuksin, mutta ei ole saanut vastuuta. Jamppaa yritetään taatusti lainata tai myydä ennen kauden alkua. Jos jostain syystä kukaan ei huoli niin saa minuutteja tilille lähinnä cup-otteluissa.

  34. Martin Kelly - Nuorehko toppari on pelannut tähän asti lähinnä oikealla laidalla ja asia lienee näin ensi kaudellakin. On ollut paljon loukkaantuneena, ehkä laina olisi paras vaihtoehto uran kannalta. Ei oikein istu Rodgersin mielikuvaan hyökkäävästä laitapakista.

  37. Martin Skrtel - Slovakialainen menetti viime kaudella paikkansa Carragherille ja putosi järjestyksessä kolmostoppariksi. Rodgerilta ei heru luottoa virheherkällä topparille, siirtyy pois tämän kesän aikana. 

  38. Jon Flanagan - Nuori englantilainen oikea pakki ei tule saamaan vastuuta edustusmiehistössä. Siirtynee lainalle tai jatkaa reserveissä. En näe tulevaisuutta Liverpoolissa.

  43. Ryan McLaughlin - Vuonna 1994 syntynyt Pohjois - Irlantilainen oikea pakki on esiintynyt vakuuttavasti reserveissä ja juniorisarjoissa sekä debytoinut maajoukkueessakin. Saanee jo tällä kaudella minuutteja ykkösmiehistössä ja uskon, että esiintyy melko vakuuttavasti.

  45. Stephen Sama - Suurikokoinen saksalainen jatkaa otteitaan reserveissä.

  47. Andre WIsdom - Teki viime kaudella läpimurtonsa ykkösmiehistöön esiintyessään vakuuttavasti oikealla laidalla. Alkavalla kaudella hoitanee nelostopparin virkaa, mutta tuuraa tarpeen tullen myös oikealla. Tuskin saa pelata viime kauden kaltaisia minuutteja.  Keskikenttäpelaajat:

  6. Luis Alberto - Saapui Sevillasta, mutta pelasi viime kauden Barcelona B:n mukana kelpo tehoin. Teki maalin Vålerengaa vastaan. Monipuolisena pelaajana saanee minuutteja ainakin keskikentän keskustan ja laitureiden paikoilta. Tehnee pari maalia, mutta läpimurto antaa odottaa itseään.

  8. Steven Gerrard - Pelasi viime kaudella päälle 3000 minuuttia mihin on viimeksi ylätnyt 2000-luvun puolivälissä. Johtaa joukkoja kokemuksellaan ja esimerkillään. Yhä joukkueen paras keskikenttäpelaaja. Mahdollisuudet viime kauden kaltaisiin 10 + 12 tehoihin mikäli pysyy ehjänä. 

  10. Philippe Coutinho - Saapui viime tammikuussa Interistä ja hurmasi kaikki. Sama meno on jatkunut myös kesän harjoitusotteluissa. Murtautuu ensi kaudella lopullisesti liigan parhaiden pelaajien joukkoon, Tekee lähemmäs 30 tehopistettä.

  11. Oussama Assadi - Saapui vuosi sitten täysn puskista ja puskissa on pysynyt tähänkin asti. Ihme, että on edelleen joukkueen mukana, siirtynee kHollantiin, ei tule jatkamaan Liverpoolissa.

  14. Jordan Henderson - Uran Liverpoolissa piti olla kuollut ja kuopattu, mutta taisteli tiensä avaukseen ja esiintyi keväällä vakuuttavasti. On ennakkokaavailuissa pudonnut jälleen penkin puolelle, mutta taistelee paikastaan viimeiseen asti. Täydet mahdollisuudet pistää viime kauden 5+4 tehoista paremmaksi.

  19. Stewart Downing - Pelasi viime kaudella nousujohteisesti, mutta kaikesta näkee, että on yhä väärässä seurassa. Siirtynee elokuun puolella keskikastin liigajoukkueeseen.

  21. Lucas Leiva - Brassi on huippukautensa 10/11 jälkeen ollut enemmän tai vähemmän loukkantuneena, mutta pääsee nyt aloittamaan kauden terveenä. On edelleen varma aloittaja keskikentällä ja täyteen kuntoon päästessään liigan parhaita pelaajia pelipaikallaan.

  24. Joe Allen - Päätti alle odotusten menneen debyyttikautensa lasaretin puolella, mutta on tällä kertaa sanojensa mukaan valmiimpi. Jos Pool pelaa kolmen keskustalla niin lähtökotaisesti aloittaa Lucasin ja Gerrardin vierellä. Tulee pelaamaan viime kautta paremmin ja alkaa lunastamaan odotuksia, kilpailutilanne Hendersonin kanssa ajaa kumpaakin pelaajaa eteenpäin.

  31. Raheem Sterling - Läpimurtokausi toi kutsun Englannin maajoukkueeseen sekä jatkosopimuksen Liverooliin. Ei välttämättä pelaa yhtä paljon kuin viime kaudella, mutta otteet ovat tasaisempia. Pistänee viime kauden 2+6 tehoja paremmaksi ja osuu ainakin viidestä maalipuiden väliin.

  44. Jordon Ibe - 1995 syntynyt tuulennopea laituri on tehnyt hyvää jälkeä kesän harjoitusotteluissa ja Rodgers palkinnee tämän vastuulla edustusmiehistössä. Tulee pääasiassa vaihdosta sisään, mutta nopeana pelaajana aiheuttaa päänvaivaa väsyneille puolusajille. Tehnee jonkun verran tehojakin, mutta ensi kausi menee vielä tunnelmaa aistiessa.

  Hyökkääjät:

  7. Luis Suarez - Jakaa jo omienkin kannattajien mielipiteet kahtia. Motivoituneena liigan parhaita pelaajia. Seurajohto vakuuttaa ettei myy, muttta pelaajahaluaa siirtoa. Jos jatkaa Valioliigassa niin pelaa Liverpoolissa. Tuskin yltää viime kauden kaltaisiin 23+10 tehoihin, mutta on jäädessään erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle. Putoaa pykälää alemmas kärjen alle tai laidalle.

  9. Iago Aspas - Rodgersin löytö Celta Vigosta. Tulisieluinen espanjalainen on esiintynyt harjoituskaudella vakuuttavasti. Voi pelata sekä kärjessä, laidalla että kärjen alapuolella. Tulee samaan suht' paljon minuutteja ja saanee tililleen kymmenkunta maalia ja syöttöä.

  15. Daniel Sturridge - Saapui viime tammikuussa Chelseasta ja vakuuti kaikki. Loukkaantui kauden päätteeksi maajoukkuekomennuksella ja aloittaa kauden hieman puolikuntoisena. Joukkueen ykköshyökkääjä ja jos pysyy ehjänä niin 20 liigamaalia on täyttä realismia.

  29. Fabio Borini - Debyyttikausi mene pilalle loukkaantumisten vuoksi, mutta nyt on uusi kausi ja uusi mahdollisuus. Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja tulee saamaanRodgersilta vastuuta ja toivottavasti vastaa huutoon. 10 liigamaalia ei pitäisi olla mahdottomuus.


   
×