Jump to content

Jukka Sinkko

Members
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Jukka Sinkko

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/09/1951

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Rekola, Vantaa
 • Minä kannatan:
  Valitse:
 1. Englannin mestaruus ilman enkkupelaajia?

  Arvelen kysyjän tarkoittaneen, että mikä joukkue on mestaruuskaudellaan pelannut edes yhden ottelun ilman enkkuja kentällä. Liverpool ja Asenal siis ainakin täyttävät vaatimuksen. Jos hän kysyikin, että mikä oli ensimmäinen joukkue, joka..., niin kumpi näistä?
 2. Minulta kysyttiin tätä. En tiennyt. Bosman -sääntöähän tähän suoritukseen kai tarvittaisiin, elleivät sitten skotit ja Giggsit sotke kuviota. Kysyjä ehdotti Liverpoolia, mutta silloin ei vielä ollut Bosmania. 2000-luvun alussa Chelsea oli Wisea lukuunottamatta mamuja, mutta mestaruus puuttuu.
 3. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  HJK:n tuottama, ja isolta osalta esittämäkin LP on tuo "Musiikkiklubi": http://helmet.fi/search~S9*fin/t?SEARCH=musiikkiklubi&searchscope=3&Submit.x=17&Submit.y=18 Lainasin sen, ja työpaikan vaksi, DJ Olenko, suostui ystävällisesti tekemään siitä CD:n. Aika nimekkäät esittäjät, mutta eipä siellä juuri muuta, kuin hauskoja tekstejä. "Pian alkaa matsi HJK:n. Yleisöjoukko täyttää katsomon. Kumpikin heistä kannustushuudon silloin kohottaa.." Yhdessä tekstissä on maalivahtina Seulanen. Levy päättyy: "Seulanenkin vanhemmiten hidastua vois. Ettei aina ehtisi sen pallon alta pois."
 4. Käsivirhe rangaistusalueella.
 5. Perheessä on pelattu samaa säkäriviä viikottain jo 60-luvun alusta. Nyt siihen tuli peräkkäisillä kierroksilla tulokset 10 ja 11. Oikeissa riveissä on 10 yhteistä merkkiä.
 6. Kaikkien muiden joukkueiden sija heittää kolme sijaa tai alle, paitsi Birmingham ja West Ham. Birmingham on nyt yhdeksän sijaa yli ennusteen ja West Ham kuusi sijaa ali.
 7. Portsmouthin konkurssi?

  Onko ennakkotapausta, jossa joukkue olisi joutunut lopettamaan kesken kauden? Joskus sata vuotta sittenhän yksi joukkue lopetti sen jälkeen kun se putosi, mutta ei sekään kesken kautta sitä tehnyt.
 8. Onko IS:n brittifutisspesiaalia näkynyt?

  Olisiko lieventävä asianhaara, että lehdessä Alonso ei ole vielä lähtenyt mihnäkää?
 9. Urheilulehden vastaavan tulin ostaneeksi. Mestari on sitten Pool.?
 10. Enkkufutis on uskomaton pyramidi

  Koko pyramidi Täällähä on koko kuva: http://en.wikipedia.org/wiki/English_football_league_system Tasoja joissa nousu/tippumissysteemi toimii on 24. Alin taso on tämä: http://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_Downs_Football_League jossa pelaa mm. Bristolin aikuispyhäkoulun varamiehet. Pelaamaan pääsevät vain ne, jotka kävivät edellisenä sunnuntaina kirkossa. http://www.bbc.co.uk/bristol/content/articles/2004/06/28/durdhamdownas_feature.shtml Käsittämätön kulttuuri.
 11. Enkkufutis on uskomaton pyramidi

  Ensinhän on valio, mestaruussarja ja kaksi divaria. Sitten on tämä: http://en.wikipedia.org/wiki/National_League_System , jossa on seitsemän tasoa. Kun alimmalta tasolta klikkaa auki vaikka tämän http://en.wikipedia.org/wiki/Anglian_Combination , löytyy seitsemän tasoa lisää ja pelkästään tässä Angliassa on toistasataa joukkuetta. Kuinkahan moni Englannissa ei pelaa?
 12. Googlausvahinkolöytö Hawes

  Piti etsiä paikka, jossa tehdään Wallace&Gromitissa aina syötävää Wensleydale -juustoa, ja löytyi: The Hawes Promotion/Relegation party for fans of Sunderland AFC takes place there every summer. It is well attended and organised, and grows year upon year. Onkohan ELKillä ollut edustusta paikalla?
 13. Korkeimmalta tasolta tippumattomat joukkueet?

  Pahin hissijoukkue on Notts County Käyttämäni aineisto loppuu 2002, joten jokunen uusin hyppy puuttuu, mutta tässä tasohyppykärkeä: Notts County 26 Grimsby 24 Preston 22 Bolton 22 Man C 21 Vähiten hyppineet löytyvät alemmilta tasoilta, kuten esim. Rochdale 3 ja Hartlepool 5 ja tieysti huipulta Arsenal, Everton yms. Laskuvirheet on mun ihan omia. http://stats.football365.com/hist/overall/attable.html
 14. Nousijamestarit

  Itsehän tätä hiljattain sivusin, ja jäi kiinnostamaan. Kävin läpi TOP-100 täältä: http://stats.football365.com/hist/overall/attable.html Klikkailin joukkueita, ja aukesivat nämä, esim.: http://stats.football365.com/hist/graphs/Bury.html Löysin seuraavat nousijamestarit: Liverpool 1906 Everton 1932 Tottenham 1951 Ipswich 1962 Nottingham 1978 Eipä taida "normaalioloissa" enää tapahtua. "Epänormaaliolo" voisi olla, että Veijo Esso Arabiasta ostaisi juuri nousseen joukkueen ja korvaisi koko pelaajiston maailman 20:lla parhaalla. Olisiko tämä sallittuakaan? PS Hopealle nousseita oli vain kolme, Leeds, Watford ja mikässenytolikaan.
 15. Minäkö harvinaista vuosikertaa?

  Link http://www.soccerstats.com/archive.asp Hitusen työläs etsiä nousijamestareita. Täältäkin voisi löytyä jotain: http://stats.football365.com/hist/overall/attable.html
×