Jump to content

Vice

Members
 • Content count

  1,450
 • Joined

 • Last visited

About Vice

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/14/1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Turku

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lintunen.net
 1. Kausi 10 - 11

  Hienosti kaatu Fiorentina, näyttää kultavasurikin taas lämpenevän, joko olisi ehjä kausi tulossa? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vOh6kPEq3gs]YouTube- Valencia Vs Fiorentina 2-0 All Goals HQ Friendly Match 18.08.2010[/ame]
 2. Kausi 10 - 11

  Silva Niin vain Silvakin lähti Manchester City:n. Vanhana City ystävänä voin onnitella valinnasta mutta kyllähän se silti lievästi ärsyttää. Enää pitää toivoa että Vicenten paikat kestää koska näillä näkymin vastuuta tulee ensikaudella ja paljon lisää kun lähtiöinä on koko vasemmanpuolen katras. Odotin tosin että La Ligasta olisi Silvankin pelipaikka vielä löytynyt.
 3. Kausi 10 - 11

  Soldado on varmasti yksi potentiaalisimmista maalipyssyistä La Ligassa, tulee muistaa että herra on vielä aavistuksen nuorempi kuin David Villa kun tämä siirtyi Valenciaan pelaamaan. Viimekaudella 16 maalia liigassa ja 4 cupissa ei suinkaan ole huono suoritus vaan merkki varmasta A-luokan tekijästä. Paluu kotikaupunkiin ja sukulaisten eteen on varmasti hienoa ja eiköhän tästä kehkeydy iso paalu Soldadon tielle viimein tähdeksi.
 4. Kausi 10 - 11

  Uudet tuulet ilmassa ja ikävä kyllä jouduimme näin kesän aluksi jo luopumaan kannattajien rakastamasta David Villasta. Kaikkea hyvää hänelle! Itse kuitenkin pysyn luottavaisena ensikauden materiaaliin, jolla saadaan tulosta jopa UCL matseista. Vicenteen luotetaan taas ensikaudella! Lähteneitä: Villa Zigic Silva Lähteviä: Manuel Fernandes Alexis Marchena Mata Baraja Päivitellään listää sitä mukaan mitä eteen tulee. Sisään: Sofiane Feghouli Ricardo Costa Mehmet Topal Roberto Soldado
 5. Kausi 2009/10

  Pitää taas tulla edes vähän hehkuttamaan. Näyttää kauden peli ihan hyvältä ja paranee koko ajan kauden edetessä. Harmittavaa sössimistä oli Mallorca vastaan kun sama jannu sössi maalin tai kaksi ja otti itselleen vielä punaisen. Eilisessä Bilbao pelissä näyttää Vicentekin olleen avauksessa , usko tai älä. Ensivuonna varmasti mukana mestareidenliigan taistossa!
 6. La Lige Canal+:lle

  http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=3-2&ID=155561 Lähteen uskottavuutta tietenkin himmentää se että sportti.com väittää CR7 siirtyneen Barceloonaan...
 7. Ferenc Puskas ja Alfredo Di Stefano

  Maalivainu on maalivainu. Ihmisellä on ollut samoja lahjoja ja kykyjä luola ajoista tähän päivään. On selvää että molemmat topicikin herrat ovat olleet lahjakkaita ja toisella heistä oli se "vainu" tehdä maaleja. Di Stefano ei varmaan pärjäisi jos hänet tämän päivän kentälle laitettaisiin mutta jos Di Stefano syntyisi uudelleen ja kävisi läpi normaalin kasvun jalkapalloilina niin maailmassa olisi yksi jalokivi enemmän kentillä.
 8. FC Inter

  Jos en nyt ihan väärässä ole Interin nettilippusysteemi on täysin sama palvelu kuin TPS:lla, itselläni molempien tarjoama palvelu on toiminut hyvin. Aina on varaa parantaa ja toivottavasti kehitystä vielä tapahtuu. En tiedä miten lippujen varaus on toiminut mutta olettaisin että jos lippuja jää noutamatta toimistolta ne myydään ottelua ennen portilla pois, ikävää jos Interin puolella tätä ei vielä ymmärretty ja sen takia homma on lopetettu. Sunnuntaina katsomaan kun sinimustat murhaa jälleen TPS:n kupittaalla! 2 vuotta jo menty meidän komennossa.
 9. Niitä näitä

  http://www.marca.com/2009/08/07/futbol/equipos/valencia/1249629246.html Lyhykäisyydesssään jotain että Matan kohtalo ratkeaa tuntien aikana, Barca on valmis maksamaan yli 20 milliä miehestä. Mata on todellakin monenpaikan höylä; laituri, kärki, keskellä ja täten soveltuu varmasti hyvän Barcan vahvuuteen. Ikääkin on todella vähän ja mies on nyt jo virallisesti Espanjan maajoukkuemies. Fanit pitävät varmasti, lähes tulkoo huippu hankinta. Tietenkin toivon että mies jatkaisi Valenciassa, tulevaisuuden tekijä.
 10. Niitä näitä

  Vai olis Barca tarjonnut 20 miljoonaa eskoa Matasta, kyllä siihen hintaan jo myisinkin pelaajan pois. Meillä kuitenkin on samaa paikkaa pelaavia kavereita 2-3.
 11. Niitä näitä

  Toppari ongelma onkin suht akuutti, yhtään pomminvarmaan puolustajaa kun meillä joukkueessa ei ole. Kansalla on suuret toiveet Alexiksen suhteen mutta mies on välillä kyllä melkoisen tuuliajolla. Kaikki muistaa karkuun juoksen topparin Navarron joka nytkin töpeksi tarpeeksi ManU:a vastaan pelatussa ottelussa. Marchena on marchena, vähän hidas ja koiramainen peluri mutta pystyy kokemuksella kyllä hiillostamaan tähti kärkiä. Dealbert ja Mathieu ovat käsän hankintoja puolustukseen mutta kumpikaan ei ole täysin vielä ole vakuuttanut, mutta sanotaan että molemmat on "nuoria" ja kehityskelpoisia. Emeryn tarvitsee vain tehdä rohkeita päätöksiä. Molemmat olivat Manua vastaan avauksessa ja silloin vielä mentiin nollilla. Maalivahti osastolla näyttää hyvältä sekä kärjessä. Kuhan tuon keskikentän keskustan ja toppariosaston saa johkin kuosiin niin Top3 on varmaa.
 12. Niitä näitä

  Turpiin tuli Manulta, noh eipä siinä mitään voi sanoa kuin että "meidän" superpelaajien pelaamattomuus kyllä näkyi otteissa. Silva taisi olla ainut joka pelasi edes vähän tasollaan. Moya pelas toisella puoliajalla keskikentän keskellä , ehkä seuraavassa pelissä sitten maalivahtina taas.
 13. Niitä näitä

  Preseason mennyt jopa vähän yli odotusten, tappioita joukkueemme ei ole kokenut vaikka mukana ei olekkaan ollut maajoukkuemiehiä. Kertoo edelleen kuinka pirun laaja Valencian laadukaskokonaisuus on, harmi vain ettei joukkue oikein ole pärjännyt tähtiyhdistelmän ollessa kentällä. Katsotaan jos Emery keksisi uudet aseet ensikauden kuvioihin. Nuoren uudet nimet ovat olleet oivassa iskussa treenipeleissä ja jos nyt pitäisi veikkauksia tehdä niin top3 tullaan olemaan ensikauden taistoissa, ainoana miinuksena tuntuu olevan puolustus vielä sen verran ulapalla että omapää vuotaa vaikka Moya tuntuu laadukas maalivahti olevan. Suurilla odotuksilla keskiviikkona kaatamaan ManU:a.
 14. Niitä näitä

  Vaikka menetettäisiin Villa, Silva ja Mataa niin kyllä meillä silti materiaali on vaikka muille jakaa. Nuorille vastuuta ja kokemusta kotikaupungista kentälle. UEFA Cupin ja La Ligan kahdesti voittanut joukkue ei ollut lähellekkään nimellisesti nykyisen Valencian tasolla. Se on vain kiinni kemiasta ja miten jätkät uskoo tekemiseensä.
 15. Niitä näitä

  Pikku loukkaantuminen mutta kyllä mies siitä toipuu, vaihdossa on taitoa ja intoa kentälle niin eiköhän tässä UCL paikat pian varmistu!
×