Jump to content

hyeenamies

Members
 • Viestit

  1 814
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä hyeenamies

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 05.07.1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Riihimäki
 • Interests
  CFC,H.C.P , HD

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elisanet.fi/hyeenamies

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Koe-eläin-puisto
 • Interests
  CFC ,RiPS ,MMAF ,Prätkät ,Sarjakuvat ,Elokuvat ,Kirjallisuus ja musiikki.
  Näitä kaikkia touhuan kun lasteni paapomiselta kerkiän.
 1. Kolmonen

  Moro Tuli sit vierailtua pullerilla. Peliä olikin aikaistettu puolella tunnilla, mutta onneksi sain siitä ajoissa tiedon. Luistelin ranskanpastillilla hyvissä ajoin hämppälinnaan ja kävin tiiriössä täyttämässä termarin kahvilla. Aikas tasaista vääntöä pikku pakkasessa. Kummallakin oli paikkansa, toki JanPalla ehkä astetta herkullisemmat, joten eipä mikään suuri vääryys ollut, että voittivat 1-0. Mukavahan peliä oli katsoa kun hyvännäköistä taistelua kummallakin puolella. Oma termospullollinen kahvinpaskaa piti vilua loitolla. Ai niin, Palomäki on siirtynyt takaisin RiPSiin ja oikein mainiolla jalalla olikin liikkeellä. Viimoisen parinkymmenen minuutin aikana ruotsista saapuva myräkkä saavutti pullerin. Tuuli yltyi, alkoi lunta tulla vaakatasossa ja kylmyys puskea tosissaan toppavaatteiteni läpi. Jalat jäätyivät ja nuo kentällä kirmaavat olivat jotkut shortseilla liikenteessä!!! Noin 15-25 katsojaa oli paikalla, joista suurin osa JanPan kannattajia. Itse olin parin RiPS veteraanin kanssa ja kuuntelin sivukorvalla huhuja ja muisteluita. Hyvä matsi kaikenkaikkiaan. Itse en taliin lähde, mutta menkää te ja jos pientä rapoa sieltä saisi.
 2. TV-sarjat

  Olen viime aikoina katsonut pohjois-irlantiin sijoittuvaa sarjaa, jossa metsästetään sarjamurhaajaa. Pääosissa on salaisista kansioista tuttu Scully (minä sen oikeaa nimeä muista). Ihan mukavaa "kissa ja hiiri" -leikkiä. Kolmannen kauden aloitin juuri. Ai niin, se sarjan nimi. THE FALL
 3. Kolmonen

  Toinenkin RiPS harkkamatsi on ilmestynyt sivuille. HJK A -RiPS Talin hallissa lauantaina 13.1 klo 18.oo
 4. Näkemäsi futismatsit 2016

  Kyllä RiPSillä käsiohjelmat löytyvät myös!! Arvostan! Enkä vähiten siksi, että vaikka pyrinkin käymään kaikki kotimatsit( sarja- ja harjoituspelit) ja välillä seurailen harhoituksiakin, niin minulla on järjettömän huono nimimuisti. Käsipallopuolella ainakin Cocksin kotipeleissä on myös tuo käsisohjelma. Heh.
 5. Chelsea FC 2017/2018

  Arvonta suoritettu. Cityt kohtaavat toisensa ja lontoolaiset toisensa. Kotijoukkueina aloittavat Bristol ja Chelsea ( ei muuten käryäkään koska nämä kaksiosaiset taistelut käydään...olihan nämä kaksiosaiset? tälläinen muistikuva otsalohkosta löytyisi!)
 6. Näkemäsi futismatsit 2016

  Kuka sut haastoi? Itse itseäsi haastaen..kö? Hhahahah Katsele vuoden päästä, mitä sait aikaiseksi. Ei saatiin...tarkoitan että minä en ainakaan ole mukana. Peukaloa edelleen nostan jos tuon toteutat!!
 7. Chelsea FC 2017/2018

  Noh, niihän siinä kävi että Chelsea tuon ottelun voitti. Willian aloitti maalinteon 13 minuutilla. Näissä numeroissa mentiin sitten todella pitkän matkaa ottelua eteenpäin kunnes Bournemouth tuli tasoihin pelikellon ollessa 90. Siinä missä ensimmäinen puolisko oli Chelsean dominointia, niin pakko kirjoittaa, vaikkakin sinisten lasien läpi otelun katsoin, niin todella ansaittu oli tuo kavennus. Kyllä Bournemouth teki tästä ottelun. Maalin tekijä Dan Gosling. Mutta mutta, siinä missä muut odottelivat jatko-ajalle menoa niin siniset soturit olivat aivan toista mieltä. Aloituksesta muutamalla syötöllä Hazardille joka murtautui huikeasti boxiin ja antoi Moratalle ihanan kantapiä syötön ja Morata, vaikkakin aina välillä näkynyt turhautumista kun ei uppoa sisään ei tällä kertaa erehdy. Kuulinko oikein britin sulosointuista selostajaa että 14 sekunttia meni edellisestä maalista. Maali aikaan 90+1. Niin Gosling kuin Moratakin muuten ottivat keltaiset maalituuletuksistaan. Gosling yleisön sekaan, vai mistä se tuli ja Morata juhlisti maaliaan ja iloisia baby-uutisia laittamalla pallon paidan sisään ja arvuutteli raskausviikkoja. Seon muuten yksi parhaista ajanvietetouhuistani Ikeassa.
 8. Näkemäsi futismatsit 2016

  Onko muuten jotain "sääntöjä" ? Tyyliin, Ottelusta pitää nähdä yli 70 min että sen voi laskea nähnyksi. Erittäin vahva peukalo jäsen Royfishille, jos tuollaisen "oman futis elämänsä" tilaston tekee koko vuodelta.
 9. Kolmonen

  Ja jumaleisson, kuin pyynnöstä! ( lukevatkohan muut RiPSiläiset tätä pientä vikinää..) Eka harkkaottelu on ilmoitettu. Sunnuntaina 7.1 klo 17.oo JanPA-RiPS pullerilla (hämeenlinna, jos joku ei tiedä missä pulleri on) Lisäksi osui epävirallinen tieto että RiPSin 90v-juhlaottelu, luonnollisesti The Arkkivihollis Hyvänkäätä vastaan, pelataan 30.6. Tästä tulossa varmasti vielä lisätietoja ja varmistuksia!
 10. TV-sarjat

  Onko jengi väijynyt noita kauhukomedia sarjoja?? Itse olen jonkun verran niitä katsonut. itse kauhuelokuvia en uskalla katsoa, mutta näitä missä huumoria mukana pystyy katsomaan. Jokatapauksessa, frendien hehkutusten perusteella aloin katsomaan eilen illalla ASH vs EVIL DEAD. Mukavasti koukuttaa ja yön pikkutunneille asti tuli ruutua, siis toietokoneen, tuijotettua. Sarjaa löytyy netflixistä parin kauden verran. Pikkuspoilaus: Ash on ollut pahuudelta karkuteillä jo sen parikymmentä vuotta. Elää liskonsa kanssa trailer parkissa ja on töissä väsyneessä rautakaupassa, kunnes....ottaa päihteitä liikaa ja pinppi mielessä lesoilee kirjallaan hoidokille ja yhdessä hieman lukevat sivuja..pahuus saa taas hajun Ashistä ja armoton ajojahti, täynnä verta, oksennusta ja suolenpätkiä, alkaa...
 11. Näkemäsi futismatsit 2016

  Noh, paneskellaan tähän samaan nyt 2017 nähdyt pelit: Muutama RiPS treenipeli ennen kauden alkua. Noin 70 prosenttisesti kaikki RiPSin kotipelit. (oli vähän elossa päällekkäisyyksiä, siksi noinkin huonot prossat) Yksi RiPS vieraspeli, JoKI away. Kymmeniä junnupelejä, joista osa kansainvälisiä kun olin junnujen mukana ruosissa turnauksessa. Teevee pelejä en edelleenkään tähän laita.
 12. TV-sarjat

  Netflixistä olen väijynyt viimeaikoina Manhunt: Unabomber nimistä teevee sarjaa. Ihan ok. Kiinnostava aihe. Yhden miehen sota teollistuvaa yhteiskuntaa vastaan. Manifesteja ja räjähteitä. Teitä on varoitettu!!
 13. Kolmonen

  RiPS julkisti "uudet" valmentajat. Paluun edustuksen peräsimeen tekivät herrat Santamäki ja Vanninen. Kumpikin tuttu mies kaikille RiPSiläisille. Pelaajasopimuksia sorvaillaan. Tämän uutisen otsikon luin paikallislehti Aamupostista. Eiköhän uutinen RiPSin sivutkin joskus saavuta, heh. Julkistaisivat jo harkkamatseja. Mukavia välietappeja kautta odotellessa.
 14. Kirjallisuus

  Jens Lapiduksen uusin : TOP DOG Oikein mukaansatempaavaa kerrontaa jälleen. On tämä Lapidus vaan huippu ukko kirjoittamaan. Oliskos tämä nyt seitsemäs tukholmaan sijoittuva rikoskirja. Tätä ennen kannattaa muuten lukea Vip-Huone ja STHLDELETE , koska tämä on jatkoa näille. Eipä mennyt hukkaan isänpäivä lahja - lahjakortti kirjakauppaan. Tosin paljon oli tullut tarjontaa taas, ja hieman meni säätämiseksi minkä uutuuden sieltä nappaan. Tällä kertaa se oli tämä. suosittelen!
 15. TV-sarjat

  Punisher väijytty ja hyväksi todettu, kuin myös tuo yllä mainittu Godless. Mindhunterin jatkosta jo sovittu. Uusin on ollut saksalainen DARK sarja , jonka tuolta netflixin puolelta löysin. Muutaman jakson jälkeen ihan jeesh. (Duunikaveri, joka on katsonut pidemmälle hehkuttaa raivona.) HBO puolelta tuli vihdoin katsottua loppuun fear of the walking dead. Ihan ok. jotenkin ei vain kolise yhtä hyvin kuin sisarsarjansa.
×