Jump to content

hyeenamies

Members
 • Viestit

  1 824
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä hyeenamies

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 05.07.1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Riihimäki
 • Interests
  CFC,H.C.P , HD

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elisanet.fi/hyeenamies

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Koe-eläin-puisto
 • Interests
  CFC ,RiPS ,MMAF ,Prätkät ,Sarjakuvat ,Elokuvat ,Kirjallisuus ja musiikki.
  Näitä kaikkia touhuan kun lasteni paapomiselta kerkiän.
 1. Kolmonen

  RiPS-FC Kuusysi 6-1(4-0) Itse missasin ensimmäisen puoliajan ja niin ikään neljä maalia. Onneksi tehtailu jatkui toisellakin nelivitosella. Kummallakin joukkueella oli mahdollisuudet suurinumeroisempaankin näytökseen, varsinkin RiPSillä. Otin silti kaksi makkaraa. heh. Nyt on kotipeleissä parin viikon tauko. Superjunnut lähtevät tänään Vierumäelle johonkin cuppiin. Voi olla että käyn väijymässä prätkällä parit pelit. Ainakaan säiden takia ei voi tekosyitä keksiä, miksi en menisi. heh. niin ja joku sarja alkaa sumuisilla saarillakin. Hieno futis-syksy tulossa.
 2. TV-sarjat

  OITNB uusi kausi oli mielestäni yllättävän hyvä. Nyt on, parempi soittaa saulille , aloitti myös uuden kauden. Stephen Kingin opuksiin ja maailmaan sijoittuva Castle Rockkia olen väijynyt sen neljä jaksoa. Vielä ei kyllä vakuuta yhtään. 10 jaksoa tätä on ilmeisesti tehty ja luultavasti väijyn sen loppuun asti.
 3. Kolmonen

  Fack. RiPS johti peliä 2-0 ja pelikellossa yli 80 min kun jäätyminen alkoi. RiPS alkoi varmistelemaan ja CLE sain törkeän onnistuneella ja hienolla maalilla hirveän loppukirin aikaan. 2-2 päättyi ja kyllä harmitti. HUOM:Ilmaiset makkarat. Joku sponsori tarjosi. Otin kaksi, vaikka menin suoraan pelin jälkeen käsipallotreeneihin, ja sen kyllä huomasi. heh. Sunnuntaina kävin väijymässä kun RiPS a-pojat saivat vieraaksi Mikkelin palloilijat. Tämä oli hyvä peli. 3-1 päättyi mutta numerot eivät tälläkään kertaa kerro koko totuutta. MP oli huikealla asenteella tärisemässä laaksokadun stadionilla. RiPSin Riku Eerola(?) aloitti maalinteon mutta tämä ei mikkeliläisiä haitannut yhtään. Tulivat 1-1 ansaitusti pilkulta. Sitten oli taas tasaista pitkän aikaan, kunnes Wälläri kävi tekemässä 2-1. Nyt täytyy ihmetellä MP valmentajaa, joka kommunikoi englanniksi ja lujaa omalta olueeltaan. Otti Oton vaihtoon( en tosin tiedä oliko joku loukki). Ainoa pelaaja kuka erottui Mikkeliläisten massasta. Taitava, niin pallollisena ja kuin pallottomana. huikea liike. Nopea kuin mikä. peliäly ja tekniikka kunnossa. Hänestä kuullaan vielä. Otto Pulkkinen on nimi. Hänen takiaan MP sai tuon pilkunkin. Katsojia oli noin 50-70 ja vanhukset laittoivat Oton myös korkealle keskusteluissaan. Mielestäni puhdas peli. Ei yhtään pallon menetystä ja kaikki syötöt, myös ne murtavat, omille. ( vopi olla että liioittelen, mutta pidemmän jakson tarkkailin poikaa ja tämä jäi mieleen). Jokatapauksessa, mikkeliläiset taas maalin takaa-ajo-asemassa ja sieltähän rynnivät. Hyvin RiPS kesti vaikkakin tuuriakin oli mukana. joku MP peluri suti tyhjistäkin ohi. MP siis nosti hyökkäystä ja RiPS otti iskuja vastaan ja yritti nopeilla vastaiskuilla ratkaista peliä. Ihan lopussa tämä onnistuikin. Keskiympyrässä olevalle Wällärille pallo joka on myös erittäin nopea. Siitä yksin läpi, pakki harhautuksella ulos kuin myös veska ja maali. Peli suunnilleen päättyi. Ei ollut makkaraa. Tänään oma superjunnu aloittaa syyskauden, kun vastaan asettuu JoKi. Tekonurmella 18.30. Miesten pelit tai pikemminkin pitäisi kirjoittaa edustuksen, jatkuvat puolestaan huomenna , kun kotiareenalle saapuu FC Kuusysi. RiPS tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja kuusysi kahdeksantena. Riihimäkeläisillä pisteitä 23 ja lahtelaisilla 11. RiPS aloittanut syyskauden voitolla ja tasurilla, kun puolestaan Kuusysillä kaksi häviötä alla. Lahtelaisille, ainakin nopealla kooklettimisella on maalintekovastuu jakautunut parille kolmelle pelaajalle. Kukin heistä tehnyt kolme maalia. RiPSissä puolestaan maalipörssiä hallinnoi tuttuun tapaan Pietari Palomäki 11 osumallaan ja Joona Dyster tulee kovaa taustalta seitsemällä osumalla. paanasella ja Wällärillä kummallakin neljä osumaa. ihan vaan näin taustatietona. Ottelu alkaa niinikään 18.30 ja buffetti löytyy. Tervetuloa!
 4. Preseason

  Olipa huono peli eilen. Tasurin tunasivat Lyonin kanssa. Chelsea voitti lopulta pilkuilta 5-4. Chelsea teki ottelussa 11 vaihtoa. Näkipä ainakin paljon pelaajia.
 5. Kolmonen

  Morot Eipä mulla muuta kuin, että RiPS-CLE tänään laaksokadun jalkapallostadionilla klo 18.30 alkaen. Keväällä pelit sujuivat mainiosti ja syysjaksollakin ovat jo täysiä pisteitä hakeneet( edari + A). RiPS mukavasti kolmantena. Tosin nousuun ei ole mitään mahdollisuuksia, koska Reipas ja Atlantis jyräävät. Reippaalla aivan käsiitämätön maalisuhde 13 kierroksen jälkeen. 73-9, huh huh. eikä atlantiksenkaan paljon huonompi ole. Mutta antaa heidän mennä menojaan. kauden toiseksi tärkeinkin peli on vielä ottelematta ( hyps-RiPS). Kävin väijymässä myös A-junnujen pelin NJS vastaan. huikeeta tykitystä. vuoroittain ukot väänsivät maaleja kunnes yhtäkkiä NJS oli kahden maalin karussa 2-4 ja otteluaikaa sen 20 min jäljellä. Niin vain Riihimäen könsikkäät kuittasivat pelin 5-4. huh huh. Mutta joo, tänään siis syyskauden eka kotipeli. ( ja käsipallokin alkaa )
 6. Kolmonen

  Moro Lahtelaiset olivat parempia ja ansaitsivat voittonsa. Regions cupissakin tuli turpaan. Sumun joukkue näytti todellista osaamistaan. En ole ikinä futiskentällä kokenut vastaavaa myötähäpeää kuin katsellessani tuon ääliöjoukon edesottamuksia. Noh, nuo oli nopeasti unohdettu ja RiPS kävi hakemassa Nopsalta. Kauan poissa ollut sotaratsu teki paluun. Lauri Jormanainen is back!! Kauan siinä menikin. Huikeaa! Seuraava peli on kunnon koston paikka. JoKi nappasi viime kaudella täydet pisteet kummastakin kohtaamisesta. Nyt ukot tsemiä! Itse en ikävä kyllä ottelua näe, koska olen työtehtävissä hesoissa. Peli siis 9.6 klo 16 Jokelassa. RIPS majailee sarjassa kolmantena 16p. ja JoKi viidentenä 15p. Näiden välissä on muuten HyPS 15p. Ai että on tasaista vääntöä radanvarressa. heh. Kotipeli olisi sitten 14.6 torstaina Töölön taistoa vastaan.
 7. Kirjallisuus

  Kiire kevät. kaikenmoista. mut, joo, luettu on vaikka kuinka paljon.
 8. ELK FA-Cup tapahtuma , RMK

  Moro. Hieman ehkä myöhässä tämä viesti, mutta kuiteniin. Huomenna on ELKin FA-Cup tapahtuma Riihimäellä. sisälten: -ystävyysottelun riihimäen tekonurmella -saunan urheilutalolla -tietokilpailun urheilubaari -tulosveikkauksen, urheilubaari -ja itse finaalin, urheilubaari Toki ruoka ja juoma tarjouksia myös sieltä urheilubaarista. tervetuloa.
 9. FA Cup 17-18

  Huomennahan tämä finaali sitten on. Chelsea FC ja Manchester United FC ottavat yhteen Wembleyn viheriöllä. Tuttuja joukkueita finaaleista. Jos huominen lasketaan niin 33 kertaa ovat siellä esiintyneet. Jokatapauksessa, näin sinisten lasien läpi katselevana luonnollisesti toivon että Lontoon Siniset ottavat voiton ja hieman edes kiillottavat tätä kautta, joka muuten on kyllä mennyt aivan reisille.
 10. Kolmonen

  Morot piitkästä aikaa. RiPS on aloittanut kauden mukavasti. Toki kaikki kotipelit on tullut käytyä katsomassa. Riihimäkeläisillä junnuilla, ja tässä tarkoitan edustusta, joka osittain koostuu A pojista, on ollut oikein hyvää pöhinää niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Edustus ei ihan vielä ole osannut hävitä peliäkään ja huomenna(19.5) menevät FC Korso/Unitedin vieraaksi. Myös regions cupista menty jatkoon ja seuraava peli on SUMU/sob vieraissa25.5 pallomyllyn tekonurmella. Pientä fiilistelyä että menisin sinne väijymään koska muutenkin tuolloin hesoihin asiaa. Edustus myös on avannut oman instagram tilin, jota siis ylläpitävät pelaajat. Ripsedustus on tilin nimi. Ainoa asia mikä harmittaa oikeastaan tästä kaudesta on se että RiPSin edustuksen ja A-junnujen peli on merkattu samalle päivälle ja A-junnujen vastus ei halua vaihtaa päivämäärää. Kuten jo mainitsin, suurin osa A junnuista pelaa myös edustuksessa. A-junnut muuten pelaavat valtakunnallista ykköstä. Rips A- junnut johtavat lohkoa ja juuri tuo Honka on toisena , kuka ei suostu vaihtamaan pelipäivää. Näin olen ainakin antanut itseni ymmärtää. Saatana. RiPSin seuraava kotiottelu, siis edustuksen , on 23.5 Reipasta vastaan. Reipas on kyllä ollut aina paha vastus, mutta iloisella peli-ilmeellä ja mainiolla asenteella varustanut RiPS uskoakseni antaa Lahtelaisille kunnon vastuksen. Makkarapäivitys: Olin kauden 2018 RiPSin ensimmäinen makkara-asiakas. Olin hieman myöhässä pelistä ja en ollut kerennyt syödäkkään( ollut aika kiire kevät) joten suoraan lihatiskille ja pari slerpua. Makkaramestari Hyny pyysi, että otetaan yhteiskuva.heh.
 11. Kolmonen

  Moro Tuli sit vierailtua pullerilla. Peliä olikin aikaistettu puolella tunnilla, mutta onneksi sain siitä ajoissa tiedon. Luistelin ranskanpastillilla hyvissä ajoin hämppälinnaan ja kävin tiiriössä täyttämässä termarin kahvilla. Aikas tasaista vääntöä pikku pakkasessa. Kummallakin oli paikkansa, toki JanPalla ehkä astetta herkullisemmat, joten eipä mikään suuri vääryys ollut, että voittivat 1-0. Mukavahan peliä oli katsoa kun hyvännäköistä taistelua kummallakin puolella. Oma termospullollinen kahvinpaskaa piti vilua loitolla. Ai niin, Palomäki on siirtynyt takaisin RiPSiin ja oikein mainiolla jalalla olikin liikkeellä. Viimoisen parinkymmenen minuutin aikana ruotsista saapuva myräkkä saavutti pullerin. Tuuli yltyi, alkoi lunta tulla vaakatasossa ja kylmyys puskea tosissaan toppavaatteiteni läpi. Jalat jäätyivät ja nuo kentällä kirmaavat olivat jotkut shortseilla liikenteessä!!! Noin 15-25 katsojaa oli paikalla, joista suurin osa JanPan kannattajia. Itse olin parin RiPS veteraanin kanssa ja kuuntelin sivukorvalla huhuja ja muisteluita. Hyvä matsi kaikenkaikkiaan. Itse en taliin lähde, mutta menkää te ja jos pientä rapoa sieltä saisi.
 12. TV-sarjat

  Olen viime aikoina katsonut pohjois-irlantiin sijoittuvaa sarjaa, jossa metsästetään sarjamurhaajaa. Pääosissa on salaisista kansioista tuttu Scully (minä sen oikeaa nimeä muista). Ihan mukavaa "kissa ja hiiri" -leikkiä. Kolmannen kauden aloitin juuri. Ai niin, se sarjan nimi. THE FALL
 13. Kolmonen

  Toinenkin RiPS harkkamatsi on ilmestynyt sivuille. HJK A -RiPS Talin hallissa lauantaina 13.1 klo 18.oo
 14. Näkemäsi futismatsit 2016

  Kyllä RiPSillä käsiohjelmat löytyvät myös!! Arvostan! Enkä vähiten siksi, että vaikka pyrinkin käymään kaikki kotimatsit( sarja- ja harjoituspelit) ja välillä seurailen harhoituksiakin, niin minulla on järjettömän huono nimimuisti. Käsipallopuolella ainakin Cocksin kotipeleissä on myös tuo käsisohjelma. Heh.
 15. Chelsea FC 2017/2018

  Arvonta suoritettu. Cityt kohtaavat toisensa ja lontoolaiset toisensa. Kotijoukkueina aloittavat Bristol ja Chelsea ( ei muuten käryäkään koska nämä kaksiosaiset taistelut käydään...olihan nämä kaksiosaiset? tälläinen muistikuva otsalohkosta löytyisi!)
×