Jump to content

D.Blind

Members
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About D.Blind

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 19.3.2017 Swansea city vs Manchester United@Liberty Stadium

  No voitto on aina voitto, mutta kyllähän tuo peli oli paikoittain aika hidasta paskaa. Bailly pelas paskimman pelinsä aikoihin vaikka maalin teki, Jonesille puhtaat paperit, siinä on kova luu! Rashford haastoi ja meni ohi, mutta ei saanut mitään hyödyllistä joukkueen eteen tehtyä ja hukkasi tuhnuilullaan loistavan maalintekopaikan, saisi varmaan kunnon haukut, jos maaleitta olisi jääty, Martial seuraavaan peliin vasemmalle ravaamaan. Lukaku aika pimennossa, mutta teki sen mitä kärkipelaajalta vaaditaan! Mikitharyan oli aika turhake niitä muutamaa hyvää maaliin johtanutta syöttöä laskematta. Kyllähän tuo pelin rakentelu oli aika hakusessa hyvin ryhmittynyttä Swanseaa vastaan, mutta selkärangan naksahdettua tehtiinkin sitte ryppäässä 3 nättii maalia.
 2. 13.8.2017 Manchester United vs West Ham

  Toppariparilla homma toimi mitä nyt vähät tarvi tehdä, mieluusti näkis ton parin säännöllisesti pelaavan. Matic oli vähä uus kortti itelle ku en niin hirveesti sen otteita oo seurannu, mutta kyllä näillä otteilla tulee oleen tärkee lenkki. Mahdollistaa molempien laitapakkienkin nousut tarvittaessa joita ei viime kaudella nähty juur yhtään ja pystyy itekki pelata hyvin ylöspäin! En ois uskonnu että semmonen hyökkäys nähdään missä vallu keskittää ja blind pääsee jatkamaan harmiksi vähä yli vaan. Eipä tuosa kovin voi ketään parjata hyviä onnistumisia ja kombinaatiopelaamistaki nähtiin eikä vaan sitä keskitys boksiin ja toivotaan parasta.
 3. Unitedin preseason

  Miten tuo ryhmitys koostu ku Darmian, Valencia ja Blind oli samaan aikaan kentällä? Joo eli 3 topparia ja kyllä tuo ihan normisyöttö oli, mutta De Gea jotain drinkkii ottamas ku peli käynnis. Vaikka eipä täälä moni arvosta Blindiä kun se on HIDAS... pystyy pelata kuitenki montaa paikkaa eikä oo koko ajan lasaretis niiku nää muut lasinilkat.
 4. Unitedin preseason

  Joo komppaan edellistä viestiä, koko pelin aikana pari pahasta kaukolaukausta niin ei kyllä peli oo kasassa. Ja toisella puoliajalla parkalla oli tosiaan jotain höpöhöpöäijiä kentällä. Parit hyvät hetket oli Pogban yksilösuoritukset mutta sitten puuttu kaikki apu ja yksin piti vääntää niin pitkälle että jonku rikkeen sai tehtyä. Kyllä tuolla yhdistelmällä että valioliigan rupusakkeja vastaan tullaan laidalta ja heitetään moken ja puolustuksen väliin nii Lukaku tulee jokusen maalin heittään, mutta siinäpä ne ainoat hyvät hyökkäykset oli. Prässinki barka purki todella helposti ja manu pari kolme ylintä jätkää oli pihalla.
 5. Unitedin preseason

  City pelin ekan puoliajan katsoin ja tuohon vasenta laitapakkia ei ole toteamukseen niin ei Blind mielestäni ainakaan siinä puoliajallla mitenkään erityisen huonosti pelannut. Omaan päähän ei mitään virheitä tuntunut tulevan ja nousujakin nähtiin, ajaa myös tilanteen tullen boxiin. Onko Shaw muuten pelannut mitenkä, varmaan 3 vaihtoehto näillänäkymin, jos sitäkään?
 6. Siirtohuhut

  Kyllä me pelaajia saadaan, mutta hinta/laatusuhteesta on turha keskustella. Massii palaa aivan perkaleesti, kyllä manulta osataan lypsää. Tämä kyllä oma mielipide hinta/laatuun
 7. Täytyy kyllä antaa propsit Joselle joka luotti Romeroon Eurooppa Liigassa päätyyn asti ja eritoten itse Romerolle jolle kyllä kuuluu helvetin iso hatun nosto UCL paikasta! Hienosti vedetty! Pitää vähän josaki välisä päivitellä omia mielipiteitä pelaajista jotka voisi korvata ja ketä toivoisi sisään. Blind pysyy, monipuolinen pelaaja ja loukkaantumisherkkyys ei ainakaan vaivaa niin kuin aika monta muuta pelaaja jotka joissakin asioissa ovat edellä, mutta jatketaan
 8. Blindiltä hyviä palloja, jatkot vaan sattunu menee aivan harakakoille. Smalling luutinu hyvin muutamat pääpallot 100-0. Sydärihän täsä varmaan tulee, jos ei onnistuta tekeen jostain vastahyökkäyksestä 0-2. Miki pois ja Lingaard tilalle ei varmaan ois paskin vaihto, huomaa kyllä että puolustuspäähän mentäessä miki joutuu varoon koko ajan ettei vahingossa vedä kintuille.
 9. Matalta ja Mikiltä odotan kyllä, että osuis se päivä mitä nämä kaks taidoillansa pystyvät luomaan! Hyvä hyökkäävä aloitus jolla hoidetaan homma himaan!
 10. vedonlyöntivälittäjät antavat Manun suoralle voitolle n 55% mahdollisuuden, että historiaa ja voimasuhteita uskoen ei kyllä todellakaan mikään läpihuutojuttu. To win europa league on sitte n. 70% luokkaa, mutta kyllä tässä jännätä saa vielä.
 11. Romerolta hyvä esitys, muuten oli melkosta kuraa. Kerran nähtiin Martialin spesiaali sisäsyrjäsijoitus, joka kyllä lähtee melko yllättäen mutta tolppa vaan kolahti. Mikillä ei oikeen fysiikka näytä valjuu ainakaan tällä hetkellä riittävän, mutta euroopassa hyviä esityksiä, penkkiä ja hauista ens kaudelle. Pogban veljen varmaan helpompi mennä ranskaan pelaan pelinsä ja samalla voivat perheen kans hengaa, oletan että isä asuu ranskassa ja muutenki hyvä vaan et Pogba pelais vasta keskiviikkona.
 12. Kattottaa nyt Rooney tokavika ottelu, alku jäi näkemättä muu on ollu kurapaskaa suoraan perseestä. Oluen voimalla. Väärin menneestä pilkkutuomiosta Romerolta nätti torjunta alakulmasta! Nii ja onhan tuola monta muutaki kenen otteita ei tulla jatkossa United paidassa näkemään.
 13. Tottenhamin palkkakunkku Hurrikaani saa hurjat 120k viikossa, Levy on hoitanu hommansa hyvin. Luulis kyllä, että nuoki pelaajat vähä vaatis enemmän voita leivän päälle, Tottenham ei varmaan pysty nuita palkkoja korottamaankaan nyt ku uus stadion ja kaikki päällä.
 14. No kyllähän tuon huomas kokoonpanosta, että ei täsä aivan tosimielellä olla ees liikenteessä niin sinällään ei nii kauheesti ees vituta muuta ku se että ei lopussakaan saatu sit mitään kiriä aikaan.
 15. Toivottavasti tuo Smalling ei kuulu Josen tulevaisuudensuunnitelmiin
×