Jump to content

Sherlock

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Sherlock

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

653 profile views
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Surkea valmistautuminen peliin, selkeästi tultiin hakemaan pienellä vaivalla kolme pistettä. Keskikentän toimimattomuus on varmasti suurin syy heikkoihin peliesityksiin! Välit kasvavat jatkuvasti, pallon siirtely on hidasta ja mielikuvituksetonta. Jos tästä kuitenkin haluaa hakea jotain hyvää, niin ehkä tämä toimii joukkueelle herätyksenä, että mitään ei saada ilmaiseksi. VIime kaudella peli parantui huimasti Wembleyn nöyryytyksen jälkeen ja uskon kyllä, että nyt tulee erittäin sisuuntunut Liverpool. Sunnuntain peliltä odotan kunnon teurastusta, jolla palautetaan uskottavuus taas tähän projektiin. Kaikki kunnia punaiselle tähdelle, pelasivat ihan huikean pelin ja ansaitsivat täysin voittonsa. Toivottavasti venyvät myös seuraavissa peleissä. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja vesi kielellä saa odottaa näitä huippumatseja.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hienoa tekemistä! Vieraissa voitto Tottenhamista, vaikka tuhlailtiin paikkoja aika huolella. Mieletäni tästä on pirun hyvä jatkaa! Ottelun alkuhan näytti aika samalta mitä ManU-Spurs, eli Spurs ottaa vastaan kunnolla ensimmäisellä puoliajalla. Sieltä onneksi tuli Poolille se vapauttava osuma, muuten olisi voinut mennä hyvinkin vaikeaksi. Toki Liverpoolin paketti on paljon yhtenäisempi mitä ManUlla tällä hetkellä, joten ehkä ihan samanlaiseen romahdukseen ei olisi ollut mahdollisuuksia. Gomezilta tosiaan pari heikompaa hetkeä, mutta toisaalta myös vastapainona todella upeita liukuja. Muutenkin puolustuspäässä vahvaa tekemistä. Laitapakit eivät ihan hirveästi osallistuneet hyökkäyspeliin, mutta toisaalta hyvä näinkin niin ei jää selustaan niin paljoa tilaa. Keskikenttä toimii loistavasti näin ilman Hendoa. Varmaan joihinkin peleihin ihan pätevä kaveri, mutta juuri nyt ei mielestäni ole asiaa avaukseen. Tosin PSG:tä vastaan uskon kaverin avauksessa olevan.
 3. Täysin samaa mieltä yllä olevasta kirjoituksesta sekä kokoonpanosta. JOS Mourinho tosiaan tajuaa mitä fanitkin haluaa (=näyttävempää futista, vaikka aina ei voittoa tulisikaan) niin ehkä se vielä seisoo. Väittäisin Pogban ym. syttyvän taas touhuun kun huomaavat, että tämähän voi olla kivaakin. Ja pukukopin menetykseen en millään usko. Mikään joukkuen ei pelaa sillä intensiteetillä, jos valmentajaan ei olisi mitään luottoa.Verrataan vaikka Chelseaan , kun ovat pelanneet koutsiaan pihalle. Mielestäni tuohon kokoonpanoon ylivoimaisesti paras topparipari olisi Smalling-Bailly. Jones ja Lindelöf stunttaavat minkä on pakko.
 4. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ehkä kieli poskella heitetty viesti ylempänä, mutta eiköhän Pool voi kiittää ihan itseään jos ja kun neljän joukkoon menevät. Mutta kyllähän tuo paineita helpottaa, että pakkovoitto ei ole tiedossa. Pitäisihän Brighton kotona kaatua 10 kertaa 10:stä, mutta yksittäisessä ottelussa voi tapahtua mitä vain. Onneksi, sillä siinä on myös Poolilla paikka Rellua vastaan.
 5. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Huhhuh! Jos ennen kauden alkua joku olisi sanonut, että Champion leaguen finaalipaikka on taskussa, mutta silti on hieman pettynyt olo, niin en olisi kyllä uskonut. Tärkeintähän tässä on kuitenkin lopulta vain ja ainoastaan se, että ollaan finaalissa! Viimeinen maali oli kosmetiikkaa, joten ei tässä nyt todellisuudessa ihan niin tiukille menty, mitä numerot ehkä antavat ymmärtää. Torres9 kanssa samaa mieltä, että Manelta eilen huiikea peli. Firmino ja Salah pelasivat molemmat eilen enemmän tai vähemmän heikon pelin, mutta eihän siellä näillä kavereilla todellisuudessa ollut tilaa lähellekään niin paljon mitä viikko sitten. Kun miettii Liverpoolin pelitapaa, niin ei ole mikään ihme että meinaa vähän piiputtaa. Lähes samat kaverit olivat pelaamassa 90 minuuttia lauantaina eikä tällä keskikentän loukkaantumissumalla pääse kierrättämään juuri ollenkaan.Liverpoolin pelin toimivuuden kannalta keskikentän dynaamisuus on pirun tärkeässä roolissa, ja sinne kaivattaisiin todellakin tukemaan rotaatiota Ox, Can ja Lallana. Etenkin kun miettii näitä keskikentän poissaoloja, niin huikea suoritus on jo itse finaaliin meno! Vielä jos pureskelee eilistä, niin siellä kuitenkin kaatui Romalle Barca 3-0. joten ei tuo todellakaan ole mikään helppo paikka pelata. Chelsea-peli pelottaa aika paljon, koska siellä on varmasti Liverpoolilla takki aika tyhjä tällä hetkellä ja Chelsea lyö kaiken likoon sunnuntaina.
 6. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Jäänyt myös kommentoimatta, mutta ehkä juuri siksi kun viimeinen viikko mennyt täysin fiilistellessä viimeaikaisia tuloksia. Roma on loistava vastus, mutta jollain kierolla tavalla olisin halunnut rellun kohdata. Toivottavasti sitten finaalissa. Nämä ovat niitä kohokohtia miksi tässä on viimeiset kymmenen vuotta jaksanut tätä taaperrusta katsoa yksittäisiä välähdyksiä lukuunottamatta. Eilen kyllä koko rosteri pelasi mahtavan pelin. Ox on ollut myös huikea! Mahtavia kuljetuksia, oivaltavia syöttöjä ja uhkaa myös 16 takaa. Kyllä mies varmasti nyt huokaisee kun valitsi Liverpoolin ja pienemmän palkan kuin Chelsean tai jatkon Arsenalissa. Tykkään todella pelaajasta ja tällä on kaikki saumat vielä saada tasaisuutta otteisiin niin puhutaan pian ihan maailmanluokan keskikenttämiehestä.
 7. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Canin puuttuminen iso miinus, kun ei ole penkilläkään. Keskikenttä joutuu painamaan raakaa duunia ja ainut vaihtomies sinne on Woodburn. Jotenkin pelkään pahinta ja nitrot loppuu kesken, jos tilanne on esim. 2-0 eka puokin jälkeen. Luojan kiitos ManUn leiriin kun näyttivät, että tuo sininen joukkue voi tosin senkin sulaa, vaikka ois minkälaista peliä eka puoliaika. Parempi jatkoon!
 8. Tulosten valossa ManU on suoriutunut top 6 väännöistä oikein hyvin. Sitten jos mennään hieman tulosten taakse, niin Tottenhamia vastaan Moun porukka oli täysin vastaantulija. Liverpoolia vastaan myös bussittaminen onnistui, mutta pienestä oli kiinni ettei olisi jäänyt luu käteen ensimmäisessä ottelussa. Cityä vastaan ManUn pelasti ainostaan Sterlingin totaalinen off-päivä ja munaton tuomarityöskentely. Tuosta olisi hyvin pienillä vivahteilla lähtenyt pinnoja pois enemmänkin eikä ManU missään niimessä vakuuttava ole näitä isoja vastaan ollut. Tämän lisäksi Sevillaa vastaan täysin munattomalla pakittelulla lauluun, niin onko se nyt kuinka hyvä suoritus seuralta, jolta pitäisi odottaa hieman jotain enemmän? Kuitenkin pisteet ratkaisevat ja Moun porukka on selviytynyt näissä paremmin tällä kaudella mitä Kloppon porukka.
 9. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Arsenalin kevään vireeseen voi aina luottaa Vakuuttava voitto. Peliä en nähnyt, oliko peli-ilme parempi mitä viikonlopun matsissa?
 10. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Nämä loukkaantumiset osuivat kyllä pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Samalla City taas on saanut jalkeille parhaan mahdollisen joukkueen. Molempien joukkueiden hyökkääjät osaavat tehdä omat taikansa, joten keskikentän merkitys korostuu tässä suuresti. Paperilla City vie meitä keskikentän osalta 100-0, mutta onneksi nämä pelit ratkotaan nurmella. Cania kaivataan tähän matsiin todella kovasti, joten toivottavasti mies pystyy avaamaan! Ippen kanssa samoilla linjoilla TAA:sta. Lähtisin myös rohkeasti kokeilemaan Clyneä, mutta toisaalta Klopp tietää tasan tarkkaan miehen iskukyvyn tällä hetkellä. Vaikka nuorella TAA:lla saattaa paineet olla suuret, niin olisi ne kyllä Clynellä. Pitkän loukkaantumisen jälkeen paluu näin massiiviseen otteluun. Ehkä viikonloppuna Evertonia vastaan avaukseen ja sieltä vauhtia. Cityä vastaan tosiaan ainut mahdollisuus mennä jatkoon on All in -taktiikka. Toki voidaan pakitella ja jättää prässi tekemättä ja ottaa sellainen sievä 1-2 tappio. Jos jatkoon halutaan niin samalla taktiikalla kuin viimeksi, kovaa kiinni puolustukseen ja yritetään pakottaa City pallon menetyksiin. Ainahan tässä on omat vaaramomenttinsa, mutta jos heidän antaa pelata täysin omilla vahvuuksillaan niin noutaja tulee.
 11. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Salah kyllä ihan huikeassa tikissä, kun kauden tärkeimmät ottelut ovat nurkan takana. Kunhan tuo iloinen peli-ilme saadaan pidettyä ja onnistutaan jättämään typerät yksilövirheet pois, niin tällä joukkueella on mahdollisuudet vaikka mihin. Keitakin kaatoi eilen Bayernin iskemälllä 2-1 voitossa tehot 1+1 ja pokkasi samalla parhaan pelaajan palkinnon. Mahtava nähdä, että mies alkaa olemaan iskussa vaikean syksyn jälkeen. Vielä kun tuijottaa Kloppin recordia pelaajahankinnoissa, niin ensi kautta odottelee jo vesi kielellä. Vielä kun saataisiin Can pidettyä, niin 2-3 täsmähankinnalla tulee huikea kausi. Pelkona toki Realin mahdolliset Salah kisuttelut, mistä saadaan varmasti kesällä lukea paljon.
 12. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  En nauttinut. Suurin osa Liverpoolin peleistä kuitenkin on erittäin nautittavaa katseltavaa. Tunnen paljon Manufaneja, joita nykyinen pelitapa sylettää pahasti. Ensi kausi on nurkan takana ja olettaisin Manufanin hamuavan vain ja ainoastaan mestaruutta tuolla budjetilla.
 13. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Olen samaa mieltä, että aika tasan menisi pitkässä juoksussa noilla statseiila. Pienestähän nämä ovat kiinni, aiempi peli De Gean jumalmoodin ansiosta päättyi tasan ja nyt ManUlle voitto, ansaitusti. ML:ssa iloisella hyökkäyksellä ollaan jo jatkopeleissä ja inhottavalla tuloksen hakemis-tyylillä se on vielä auki. Mestareiden liigassa harva joukkue pelaa puhtaasti Manumaisella taktiikalla (pl.Juventus), jolloin näkisin Poolilla olevan paremmat saumat mennä pidemmälle. Poolin pelillä pystytään ottamaan myös kaikista kovimmilta voittoja, kuten City sai kokea. ManUn taktiikkakin voi toki onnistua, mutta näkisin sen aika lailla myös vaatimuksena. Kun pelataan puolustuksen kautta, niin pytyt on niitä mitä sitä jälkikäteen muistellaan. Uskoisin suurimman osan futisfaneista katsovat mieluummin iloista hyökkäävää futista, jos tulos on sama palkintokaapissa, mitä puolustusvoittoisella pelityylillä. Jos Mou onnistuu pokaalin tuomaan kauden päätteeksi kaappiin, niin taktiikka on onnistunut, muuten ei todellakaan.
 14. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Se on pääasia, jos nautitte tämän päivän ManUsta. Kotipeli ja statsit seuraavat: Hallinta 32-68, laukaukset 5-14 ja kulmat 1-13. Jos eilinen peli pelattaisiin 10 kertaa, niin eiköhän tulos aika usein olisi noilla lukemilla ihan jotain muuta. Ja edelleen, ManU oli parempi ja ansaitsi voittonsa, mutta tuolla menolla ei tsämppärissä pitkälle pötkitä ja City karkaa ensi kaudella vieläkin kauemmaksi. Mutta ei siinä mitään, jos tämä riittää..
 15. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Onpa ylimielisiä kommentteja. Kotona voitto yhdellä maalilla ja toinen puoliaika täysin yhtä päätä. ManU saa kiittää onneaan, että hyökköystriolla oli tänään off-päivä. Moulle propsit, että vei Kloppia kyllä tänään. Ei tuo lopulta niin vakuuttavasti tullut, mitä ensimmäinen puoliaika antoi ymmärtää. Toisella tuomarilla olisi voinut punakortti viuhahtaa ja olisikin ollut taas toinen peli. Parempi joukkue kuitenkin voitti, onnea siitä.
×